Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Bréking: Mikola István unokaöccse a szeretője lesavazásával
  2016-04-04 20:01:50, hétfő
 
  Bréking: Mikola István unokaöccse a szeretője lesavazásával vádolt orvos!

2016. április 04. 13:43 - Első Kézből

A Nyugati Fény kiderítette: Mikola István unokaöccse az az orvos, aki a vád szerint savat öntött szeretője nemi szervére, majd szőnyegbe csavarta és magára hagyta. Vajon ez a kapcsolat segített abban, hogy a Polt Péter vezette ügyészség 4 hónap előzetes után szabadon engedte a fideszes rokont?

Bejárta a médiát annak a nőnek az ügye, akivel példátlanul brutálisan járt el egykori szeretője. Renner Erika több sajtóorgánumban névvel, arccal vállalja, hogy mi történt vele.

Mint elmondta: 2013. március 12-én reggel egy maszkos férfi a háza előtt várakozott rá. Amikor kilépett az ajtón, megragadta a nyakát, majd betuszkolta a lakásba. A földre teperte, zsineggel összekötözte, majd combon szúrta kábítóinjekcióval. A támadó ezután leöntötte maró anyaggal a nő nemi szervét. Az ájult asszonyt végül szőnyegbe csavarta, majd távozott.

Az életveszélyes égési sérülésekkel járó bűncselekmény elkövetésével Bene Krisztiánt, a Budai Irgalmasrendi Kórház akkori főigazgatóját gyanúsították meg. Ő Renner Erika hajdani általános iskolai évfolyamtársa, a férfinak és a nőnek a támadást megelőzően szerelmi kapcsolata volt. Amikor a nő szakított, a férfi sokáig zaklatta.

A nő a nol.hu-nak így mesélte el a pokoli napot:

Levetkőztetett, levette rólam a zoknit, a cipőt, a nadrágot, a melltartót, a trikót, a pulóvert, a kabátot, mindent, bevitt a fürdőszobába, rám öntötte a lúgot, és végignézte, ahogy ez az anyag lemarja a nemi szervemről a húst. Nem tudom felfogni, hogy ehhez mekkora gonoszság kellett. Bevonszolt a fürdőkádba, és a saválló kesztyűvel elkente a nemi szervemen az anyagot.

Az életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsított Bene Krisztián 4 hónapot ült előzetesben, ám 2013 júliusában szabadlábra helyezték.

Pedig Erika cipősszekrénye előtt talált madzagdarabon kimutatták Bene DNS-töredékét. Bene autójában megtalálták a fecskendőket, rajtuk a pszichotróp anyag maradványaival, tovább Bene megbukott a poligráfos hazugságvizsgálaton is.

A bizonyítékok tömkelege ellenére az ügyészség megszüntette a nyomozást a ,,keresztény-konzervatív családban felnőtt" Bene Krisztián ellen, aki ekkor a Budai Irgalmasrendi Kórház főigazgatója volt.

Hogy ez miképp történhetett, ahhoz közelebb vihet a Nyugati Fény több független forrásból megerősített információja:

A szadista Bene Krisztián ugyanis nem más, mint az Orbán-kormány egykori egészségügyminiszterének, Mikola Istvánnak az unokaöccse!

mikola-bene.png

Bene Krisztián egyébként nem is titkolózik különösebben. Cikkünk megjelenésének idején nyilvános Facebook-adatlapján megtalálható ismerősei között a teljes Mikola-família, így például Kaszáné Mikola Eszter, akinek adatlapján egyszerre szerepel rokonként Bene Krisztián, valamint Mikola Csenge, Mikola István lánya.

Azt, hogy a savazással vádolt Bene Krisztiánnak az Orbán-kormány volt egészségügyminisztere a nagybátyja, több független forrás, így Renner Erika egy közeli ismerőse is megerősítette lapunknak.

Arról viszont csak sejtéseink lehetnek, hogy ez a rokoni szál segíthetett-e abban, hogy minden egzakt bizonyíték ellenére a Polt Péter vezette ügyészség előbb megszüntette a nyomozást Bene Krisztián ellen. A maffiaszerűen működő Fideszt ismerve megvan a magunk tippje...

Mikola István egyébként jelenleg is aktív politikus, 2014 óta biztonságpolitikai és nemzetközi együttműködésért felelős államtitkár.

Renner Erika ügyvédje panaszt nyújtott be a nyomozást megszüntető határozattal szemben. A panaszt a Legfőbb Ügyészség befogadta, így a nyomozás mégis folytatódik. A tanúk meghallgatásával 2016 januárjában elkezdődött Bene Krisztián büntetőpere, életveszélyt okozó testi sértés miatt. A perbeszédekre májusban kerül sor, utána megszülethet az elsőfokú ítélet.

Megnyugtató lenne, ha egy ilyen brutális, barbár cselekedet alól nem lehetne kisikálni senkit, akkor sem, ha történetesen egy fideszes főember unokaöccséről van szó.

http://nyugatifeny.blog.hu/2016/04/04/breking_mikola_istvan_unokaoccse_a_szeretoj e_lesavazasaval_vadolt_orvos
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: együttműködésért, meghallgatásával, sajtóorgánumban, cipősszekrénye, maradványaival, levetkőztetett, megjelenésének, főigazgatóját, irgalmasrendi, életveszélyes, gyanúsították, évfolyamtársa, megerősítette, maffiaszerűen, perbeszédekre, unokaöccséről, lesavazásával, lesavazasaval, elkövetésével, bűncselekmény, madzagdarabon, megtalálható, megszüntette, fürdőszobába, történetesen, bizonyítékok, különösebben, életveszélyt, információja, megerősített, történhetett, sérülésekkel, összekötözte, főigazgatója, megszülethet, krisztiánnak, szeretője lesavazásával, kapcsolat segített, fideszes rokont, médiát annak, maszkos férfi, háza előtt, földre teperte, támadó ezután, ájult asszonyt, életveszélyes égési, támadást megelőzően, férfi sokáig, pokoli napot, anyag lemarja, nemi szervemről, saválló kesztyűvel, Mikola István, Első Kézből, Nyugati Fény, Polt Péter, Renner Erika, Bene Krisztiánt, Budai Irgalmasrendi Kórház, Bene Krisztián, Pedig Erika, Bene DNS-töredékét, Mikola Istvánnak, Kaszáné Mikola Eszter, Mikola Csenge, Bene Krisztiánnak, Legfőbb Ügyészség,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png ház  Kerüld el az evangélium örömén...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Alázat  Egy hatékony szolga  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Elköszönt  Facebookon kaptam  Png telefon  Paul David Tripp Április 19  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Png csokor  Őrizkednünk kell...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png virág  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Png csokor  Akarat  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png csokor  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Jó éjszakát  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png ház  Alvó cicák  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Png nő  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Még csak most kezdődik a nap  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Akarat  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png ház  Png kutya  Png cica  Hogy lehet megtartani  A Megváltó szolgálatában  Kellemes délutánt kívánok  Nem méltó hozzád  Nagyon különös  Rátalálsz  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Png virág  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Adakozás  Fekete István - Akác  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótó... 
Bejegyzés Címkék
szeretője lesavazásával, kapcsolat segített, fideszes rokont, médiát annak, maszkos férfi, háza előtt, földre teperte, támadó ezután, ájult asszonyt, életveszélyes égési, támadást megelőzően, férfi sokáig, pokoli napot, anyag lemarja, nemi szervemről, saválló kesztyűvel, nemi szervemen, életveszélyt okozó, pszichotróp anyag, bizonyítékok tömkelege, ügyészség megszüntette, szadista Bene, teljes Mikola-família, savazással vádolt, közeli ismerőse, rokoni szál, nyomozást Bene, maffiaszerűen működő, magunk tippje&#8230, nyomozást megszüntető, nyomozás mégis, tanúk meghallgatásával, perbeszédekre májusban, elsőfokú ítélet, ilyen brutális, fideszes főember, együttműködésért, meghallgatásával, sajtóorgánumban, cipősszekrénye, maradványaival, levetkőztetett, megjelenésének, főigazgatóját, irgalmasrendi, életveszélyes, gyanúsították, évfolyamtársa, megerősítette, maffiaszerűen, perbeszédekre, unokaöccséről, lesavazásával, lesavazasaval, elkövetésével, bűncselekmény, madzagdarabon, megtalálható, megszüntette, fürdőszobába, történetesen, bizonyítékok, különösebben, életveszélyt, információja, megerősített, történhetett, sérülésekkel, összekötözte, főigazgatója, megszülethet, krisztiánnak, fecskendőket, határozattal, nyugatifeny, konzervatív, büntetőpere, példátlanul, kiderítette, szabadlábra, államtitkár, előzetesben, betuszkolta, segíthetett, januárjában, megnyugtató, megszüntető, pszichotróp, elkezdődött, folytatódik, gyanúsított, megtalálták, keresztény, várakozott, poligráfos, kesztyűvel, megragadta, kimutatták, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1064
  • e Hét: 4166
  • e Hónap: 15277
  • e Év: 168773
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.