Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Polt feleségének tudnia kellett az óriási botrányról
  2016-04-25 16:34:28, hétfő
 
  Anno a jobbításra létrehozták a fideszt majd hatalomba kerülésükkor észrevették mennyi mindent lehet ellopni, ekkor átalakították a fideszmaffiózó zrt-re, a ménesi úti fiúkat kiegészítették rokonokkal, iskolatársakkal, csókosokkal, seggnyalókkal, ....

Megszállták az államot, gazember módon törvényeket alkottak, hogy saját hatalmukat bebetonozzák, minél tovább tudják MO közvagyonát magánvagyonná konvertálni, amit egyre sikeresebben pofátlanabbul hajtanak végre.

Rájöttek Magyarország lehet a székhely amit magukénak tudnak, úgy is kezelik, a népet alkalmazottainak tekintik, MO földjét kisajátítják, az államkasszát saját pénztárcának nézik, a nép vagyonelemeit játékaik fedezésére elrekvirálják.

2002-es vereségük után rájöttek, nem elég a maffiózó zrt., kisegyházat kell alapítani, híveket toborozni agymosással olyan számban, akik biztosítják a hatalomban maradásukat.
Akik hívők lesznek azokat nem tántorítja el semmilyen ocsmány gazemberség, mert a hit vak mint a szerelem!

Jelszavuk: LOPNI, CSALNI, HAZUDNI ÉS A FIDESZ FÉNYRE DERÜL!
A fidesz valójában egy kommunikációs párt:
HAZUDNI, HAZUDNI, HAZUDNI napi 36 órában.

Csak sodródnak, kormányzás nincs adhoc ötletelés, karaktergyilkosság az éltető erő.
Ilyen ámokfutást békeidöben még magyar kormány és vezetoje nem tett, ennyi kárt nem okozott.
70 éve nem volt ilyen rossz a gazdaság, 6 év alatt 7% növekedés és közben közpénz milliárdokért megy a hazug média kampány a fergeteges sikerekről.
Évente mintegy 600-1000 mrd-ot lopnak, korrumpálnak, konvertálnak magánvagyonná.

OV és kis csapata kisajátította az országot, azt hiszi azt tesz amit akar, a nép neki dolgozik, annyit lop amennyit akar, a hívek elnézik neki, mert a vak fideszhívek örökös miniszterÁlnoknak fogják megszavazni, 4 évente biztosítják a hatalmon maradását akár még államÁlnokként is.

Mit mondtak a fijjugg akkor, amikor anno, megideologizálták maguknak a lopást-rablást:

" A kommunistáknak volt negyven évük, ezért igazságos, hogy mi, akiknek semmit nem hagytak, most bepótolunk mindent."

A röhej, a volt komcsipárt tagjai közül legtöbben fideszben tömörültek!

a KÖRNYEZŐ ORSZÁGOK kb 1%-al kisebb eu-s támogatás mellett elérték az a kb 25%-os növekedést. ezért hagytak el minket.

És ebből még az is lejön: ha levonjuk a támogatást és a hazautalt pénzeket kb 6%-al zsugorodna a gazdaság!!!!

Ilyen rossz nem volt 70 éve!!!

Hová lett, ELLOPTÁK!!!
És mi van, ha mindez még csak a jéghegy csúcsa?
Mi van a letelepedési kötvényeket árusító offshore cégekkel? Mi van a földgázvásárlást intéző szintén fideszes céggel? Mi van Paks II.vel?
Itt is hasonló gazemberségekre lehet számítani.

Az is igaz persze, hogy egy ország, amelyikben mindez kiderül, aztán van némi hőbörgés, majd minden marad a régiben, nos, ennek az országnak a "vezető zászlósurai" joggal vágják alattvalóiknak - szinte mindnyájunknak - a képébe: ezt is lenyeltétek, többet is le fogtok nyelni. Senkik vagytok, birkák, azok is maradtok.
Az, hogy a magyar törvényesség legfőbb őre, a főügyész ilyen családi szinten érintett és érdekelt a lopások legalizálásában azt hiszem, hogy Európában egyedülálló.

***


Polt feleségének tudnia kellett az óriási botrányról


2016-04-25 06:20:00


Bita Dániel-Varga G. Gábor

Polt-Palásthy Marianna több jegybanki alapítvány felügyelőbizottságában is tevékenykedik.




Különös helyzetben találhatja magát Polt Péter legfőbb ügyész a jegybanki alapítványok botrányos költési ügyeinek esetleges vizsgálatakor. Felesége, Polt-Palásthy Marianna ugyanis a Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány felügyelőbizottságának (fb) elnöke, a Pallas Athéné Domus Mentis Alapítványban pedig az fb tagja.

Szintén felügyelőbizottsági tag a Kecskeméti Duális Oktatás Zrt.-ben, amelyet a hat Pallas Athéné Alapítvány közösen hozott létre az új kecskeméti gazdálkodástudományi kar kivitelezésére.


A főügyész felesége a jegybank személyügyekért felelős ügyvezető igazgatójaként havonta bruttó ötmillió forintot keres. Polt-Palásthy Marianna 2014-ben érkezett az MNB személyzeti igazgatóságára, eredetileg havi 2,3 milliós fizetéssel. A 2010-es kormányváltás után az erőforrás-minisztérium jogi, személyügyi és nemzetközi ügyekért felelős helyettes államtitkára volt.

A felügyelőbizottságok feladata, hogy ellenőrizzék az alapítvány működésének és gazdálkodásának törvényességét és célszerűségét, így kötelességük az alapítvány gazdálkodását az ügyek teljes körét illetően átfogóan ellenőrizni.

Az alapítványok vezetőinek névsora egyébként nem mutat nagy változatosságot. Mind a hat alapítvány felügyelőbizottságában megtalálható Kalina Gábor, az MNB számviteli igazgatója, kettőnek az elnöke pedig Gerhardt Ferenc MNB-alelnök. Az alapítványok kuratóriuma is tele van a jegybank vezetőivel: Matol­csy egyiknek az elnöke, egy másikban tag.



Emellett két kuratóriumi tagság és egy elnökség jutott Nagy Rózának, Matolcsy évtizedes bizalmasának, aki novemberben távozott a jegybank főigazgatói székéből. Outsidernek nevezhető az unortodox nézeteiről ismert Bogár László közgazdász és Lentner Csaba korábbi MIÉP-es képviselő.


http://nol.hu/belfold/polt-felesegenek-tudnia-kellett-az-oriasi-botranyrol-161269 9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkalmazottainak, földgázvásárlást, iskolatársakkal, gazemberségekre, gazdálkodásának, személyügyekért, változatosságot, legalizálásában, kiegészítették, kivitelezésére, igazgatóságára, igazgatójaként, alattvalóiknak, államálnokként, törvényességét, fideszmaffiózó, kommunistáknak, mindnyájunknak, milliárdokért, vagyonelemeit, kommunikációs, magánvagyonná, elrekvirálják, tevékenykedik, pofátlanabbul, kisajátította, alapítványban, vizsgálatakor, átalakították, gazdálkodását, célszerűségét, seggnyalókkal, kormányváltás, letelepedési, alapítványok, kisajátítják, jobbításra létrehozták, fideszt majd, fideszmaffiózó zrt-re, székhely amit, népet alkalmazottainak, államkasszát saját, hatalomban maradásukat, fidesz valójában, kommunikációs párt, hazug média, fergeteges sikerekrõ, hívek elnézik, hatalmon maradását, fijjugg akkor, kommunistáknak volt, volt komcsipárt, Rájöttek Magyarország, HAZUDNI ÉS FIDESZ FÉNYRE DERÜL, KÖRNYEZŐ ORSZÁGOK, Paks II, Bita Dániel–, Varga, Polt-Palásthy Marianna, Polt Péter, Pallas Athéné Domus Scientiae Alapítvány, Pallas Athéné Domus Mentis Alapítványban, Kecskeméti Duális Oktatás Zrt, Pallas Athéné Alapítvány, Kalina Gábor, Gerhardt Ferenc MNB-alelnök, Nagy Rózának, Bogár László, Lentner Csaba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szívem tiéd  Örülök, hogy látlak!  Nem számIt  Egy hatékony szolga  A jó emberek mindig szépek mar...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nevem  Szép estét kedves látogatóimna...  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Alázat  Akarat  Tanuld meg ezt a versemet  A sors  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Png kislány  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete-erdő desszert  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akarat  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png telefon  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Soha ne kedvezz...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Radikális szeretet  A boldog családok mind hasonló...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Albert Einstein gondolata  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szép estét  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Egy lelki imádság  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Esti kép  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Png férfi  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png virág  Elköszönt  Alázat  A sors  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Png fotel  George Byron - Ahogy itt jár -...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Alvó cicák  Jó éjszakát  A boldog családok mind hasonló...  Akik bántanak téged  Minden harmadik...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Gyökössy Endre - Virágok virág...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Png kutya 
Bejegyzés Címkék
jobbításra létrehozták, fideszt majd, fideszmaffiózó zrt-re, székhely amit, népet alkalmazottainak, államkasszát saját, hatalomban maradásukat, fidesz valójában, kommunikációs párt, hazug média, fergeteges sikerekr&#245, hívek elnézik, hatalmon maradását, fijjugg akkor, kommunistáknak volt, volt komcsipárt, hazautalt pénzeket, jéghegy csúcsa, letelepedési kötvényeket, földgázvásárlást intéző, magyar törvényesség, főügyész ilyen, lopások legalizálásában, óriási botrányról, jegybanki alapítványok, főügyész felesége, jegybank személyügyekért, 2010-es kormányváltás, alapítvány működésének, alapítvány gazdálkodását, ügyek teljes, alapítványok vezetőinek, elnöke pedig, alapítványok kuratóriuma, jegybank vezetőivel, elnökség jutott, jegybank főigazgatói, unortodox nézeteiről, alkalmazottainak, földgázvásárlást, iskolatársakkal, gazemberségekre, gazdálkodásának, személyügyekért, változatosságot, legalizálásában, kiegészítették, kivitelezésére, igazgatóságára, igazgatójaként, alattvalóiknak, államálnokként, törvényességét, fideszmaffiózó, kommunistáknak, mindnyájunknak, milliárdokért, vagyonelemeit, kommunikációs, magánvagyonná, elrekvirálják, tevékenykedik, pofátlanabbul, kisajátította, alapítványban, vizsgálatakor, átalakították, gazdálkodását, célszerűségét, seggnyalókkal, kormányváltás, letelepedési, alapítványok, kisajátítják, kötelességük, megtalálható, bizalmasának, kerülésükkor, konvertálnak, korrumpálnak, pénztárcának, magyarország, államtitkára, minisztérium, bebetonozzák, államkasszát, sikeresebben, törvényesség, ellenőrizzék, agymosással, outsidernek, főigazgatói, gazemberség, felesegenek, maradásukat, novemberben, biztosítják, ellenőrizni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3125
  • e Hét: 8857
  • e Hónap: 19968
  • e Év: 173464
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.