Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Aug. 19- én lelki nap lesz a templomunkban
  2019-07-15 07:55:36, hétfő
 
  ...... .........


Aug.19-én, hétfőn reggel 09.00 órától este 18.00/19.00 óráig Mijo Barada-val lesz egy csodálatos lelki napunk. ( 4 gyermekes horvát karizmatikus testvér, aki a szolgálatára annak idején pápai áldást kapott, és Ágoston rendi szerzetesek imája kíséri a tevékenységét az egész világon )
Regisztrálni itt lehet rá. Link
A plakátot, programot küldöm a héten. Kérem, hogy terjesszétek majd mindenhol! Aki már volt a lelkigyakorlatán, az ki nem hagyná, hogy újra meghallgassa. ( Én is ilyen vagyok )
A program ingyenes, a regisztráció azért kell, hogy felmérjék, hogy hány pap kell majd a gyóntatáshoz.
Szeretettel ölelünk titeket! Kőrösi Ili és Medgyesi Zsuzsi
*
Kedves Testvérek!
Mellékelten küldöm a Mijo Barada lelki nap plakátját, amit tovább lehet küldeni levelező listákra.
Aki nem ismeri őt, íme néhány sor róla:
Mijo Barada 59 éves, horvátországi négy gyermekes katolikus családapa és agrármérnök. Családjától, burgonya és mandarin ültetvényeitől fél évet van távol minden évben. A világban tart lelkigyakorlatokat Japántól Amerikáig . Magyarországra is egyre gyakrabban hívják. Mijo Barada megkapta szolgálatára a pápai áldást, 2012-ben megalapította az Ágoston renddel karöltve az " Isteni Szeretet misszionáriusai" közösséget , amely a missziós munkát segíti.
Kaposváron tartott több éven keresztül 3 napos lelkigyakorlatokat Varga László püspök atya engedélyével. Az idei magyar nyelvű tolmácsolással tartott lelkigyakorlatait is mellékelem.
Én is részt vettem 2 lelkigyakorlatán, amik gyökeres változást hoztak a hitemben. Ha változást , igazi csodatévő, élő hitet akartok, akkor itt a helyetek!
A gazdagréti lelki napra a lelkigyakorlat. oldalon lehet jelentkezni, ahol egyben látjátok, hogy hol van még ezen a nyáron 3 napos lelkigyakorlat vele.
Az is jó, ha nálam jelzitek, hogy jönni szeretnétek, és majd én beregisztrállak titeket. Azért fontos, hogy jelezzétek a részvételi szándékot, mert a létszámhoz megfelelő mennyiségű papot próbálunk szerezni majd - a sok gyónás miatt szükséges ez. Próbáljatok papokat is meghívni rá, ha lehetséges, mert nekik is nagyon nagy szükségük lenne az ezotéria , okkultizmus területén a tisztán látásra.
Ami minden lelkigyakorlatán elhangzik - a hit 3 lépése:
- elfogadom a helyzetet
- hálát adok a helyzetért
- Kérem Istent, hogy dicsőüljön meg a helyzetben

Feltárja azt, hogy a bűn mennyire visszafogja az életünket, és hogy mennyi betegség háttere.
A gazdagréti lelki nap fő témái:
1. Mijo megtérésének döbbenetes története és meghívása a lelki szolgálatra.
2. A bűnök és azok következményei.

- Saját, döbbenetes története, meghívása a szolgálatra
- Ezotéria, okkultizmus veszélyei
- A bűn, többek között az abortusz következményei az életünkben
- A hit három lépése
" Mijo a hit embere, mert olyankor ültetett fákat, amikor mások kivágták. A remény embere, mert több gyermeke is meghalhatott volna, s a felesége is tönkremehetett volna, ha nem tart ki az imában. A szereret embere, mert közelről egészen olyan az arca, mint egy mosolygós gyermeké , és ezt nem lehet tettetni. Próféta, aki itt és most közvetíti Isten szavát, s úgy tanít, mint akinek hatalma van. Nagy imaharcos, aki erős fegyverzettel nekimegy az ellenség támaszpontjainak. A karizmák hiteles használója, és buzdít arra, hogy mi is használjuk azokat. Számomra ő követhető példa, mert a szentek kissé nagyok és távoliak, de őt láttuk " ( Ozsváth György , kaposvári szervező, családapa )
Hiteles, mert olyan megpróbáltatásokat élt meg, ami nem mindennapi, és a hite és imái mentették meg.

HA VAN IDŐTÖK, FELTÉTLENÜL GYERTEK EL, MERT MEGÚJUL AZ EGÉSZ HIT ÉLETETEK! A lelki napon kapható lesz az önéletrajzi könyve és az eddig magyarul tartott lelkigyakorlatok CD-i.

 
 
0 komment , kategória:  Gazdagrét Szentangyaloktemplom  
Címkék: lelkigyakorlatán, támaszpontjainak, lelkigyakorlatok, misszionáriusai, beregisztrállak, tönkremehetett, magyarországra, következményei, ültetvényeitől, tolmácsolással, lelkigyakorlat, horvátországi, megalapította, tevékenységét, fegyverzettel, meghallgassa, regisztrálni, meghalhatott, megtérésének, gyóntatáshoz, terjesszétek, engedélyével, karizmatikus, szolgálatára, regisztráció, szeretnétek, jelentkezni, mellékelten, feltétlenül, próbáljatok, családjától, okkultizmus, agrármérnök, önéletrajzi, visszafogja, szeretettel, csodálatos lelki, szolgálatára annak, egész világon, program ingyenes, regisztráció azért, világban tart, pápai áldást, missziós munkát, idei magyar, gazdagréti lelki, részvételi szándékot, létszámhoz megfelelő, lelki szolgálatra, abortusz következményei, remény embere, szereret embere, Mijo Barada-val, Kőrösi Ili, Medgyesi Zsuzsi, Kedves Testvérek, Mijo Barada, Japántól Amerikáig, Isteni Szeretet, Varga László, Kérem Istent, Ozsváth György, FELTÉTLENÜL GYERTEK EL, MERT MEGÚJUL AZ EGÉSZ HIT ÉLETETEK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Képes idézet !  Facebookon kaptam  Alvó baby  Reményik Sándor: Itt most virá...  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Heltai Jenő: Március  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  A szeretetről  Sir Andrew Lloyd Webber  Manna OWell tollából  Facebookon kaptam  Alvó baby  Sadhguru idézet  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Karinthy Frigyes: Almafa  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Boldogság  Ratkós beszületései a szereplő...  Paul David Tripp Március 28  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Humor is meg nem is szerinted?  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Facebookon kaptam Krisztinától  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Várnai Zseni - Éveim  Nem azt látja  Facebookon kaptam  Ratkós beszületései a szereplő...  Óraállítás  Színház az egész világ,  Alvó baby  Facebookon kaptam  Rács mögé  Karinthy Frigyes: Almafa  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  képre írva  Minden kedves látogatómnak sze...  Apu  Sadhguru idézet  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Idővel az ember megérti, hogy ...  Humor is meg nem is szerinted?  Sadhguru idézet  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Humor is meg nem is szerinted?  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Nem azt látja  Nem látom őket  Paul David Tripp Március 25  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Nagyhétfő:  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem azt látja  Paul David Tripp Március 28  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
csodálatos lelki, szolgálatára annak, egész világon, program ingyenes, regisztráció azért, világban tart, pápai áldást, missziós munkát, idei magyar, gazdagréti lelki, részvételi szándékot, létszámhoz megfelelő, lelki szolgálatra, abortusz következményei, remény embere, szereret embere, mosolygós gyermeké, ellenség támaszpontjainak, karizmák hiteles, szentek kissé, lelki napon, önéletrajzi könyve, eddig magyarul, lelkigyakorlatán, támaszpontjainak, lelkigyakorlatok, misszionáriusai, beregisztrállak, tönkremehetett, magyarországra, következményei, ültetvényeitől, tolmácsolással, lelkigyakorlat, horvátországi, megalapította, tevékenységét, fegyverzettel, meghallgassa, regisztrálni, meghalhatott, megtérésének, gyóntatáshoz, terjesszétek, engedélyével, karizmatikus, szolgálatára, regisztráció, szeretnétek, jelentkezni, mellékelten, feltétlenül, próbáljatok, családjától, okkultizmus, agrármérnök, önéletrajzi, visszafogja, szeretettel, szolgálatra, szerzetesek, használója, gyakrabban, használjuk, mellékelem, kaposváron, mindennapi, közösséget, életünkben, gazdagréti, létszámhoz, mennyiségű, döbbenetes, lehetséges, helyzetért, dicsőüljön, helyzetben, jelezzétek, csodálatos, részvételi, elhangzik, családapa, katolikus, imaharcos, plakátját, életünket, közvetíti, gyermekes, helyzetet, elfogadom, területén, megfelelő, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 885
  • e Hét: 6576
  • e Hónap: 27259
  • e Év: 230172
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.