Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az Orbán-kormány 8 leggyalázatosabb „eredménye”
  2016-05-16 09:29:51, hétfő
 
  Az Orbán-kormány 8 leggyalázatosabb ,,eredménye" - Ezt plakátoljátok ki, Viktor!


2015. július 10. 17:02

Az Isten pénzét is önfényezésre költené a Fidesz-KDNP: újabb, szeptemberig tartó propaganda-offenzívába kezdenek Orbánék.

Ezúttal 600 millióból fogják bemutatni az elmúlt 5 év ,,eredményeit", azaz megmondani nekünk, hogy milyen jól élünk. (Mert nyilván a Fidesz nélkül mi magunk hülyék vagyunk ahhoz, hogy a saját bőrünkön érezzük, jól élünk-e vagy sem.)

És most hagyjuk is, hogy 600 millió forintból hány ezer éhes gyereket lehetne hónapokig jóllakatni, hiszen megmondta már a jó keresztény Harrach Péter is, hogy a magyar gyerekek azért nem esznek, mert nem éhesek.

Viszont segítenénk a kormánynak megfogalmazni a fő üzeneteket, ne kelljen még ezért is pár milliót odadobni kokainra valami Fidesz-közeli marketingesnek. Összegyűjtöttük hát azt a 8 tényt, amely szerintünk a leghitelesebben mutatja be az Orbán-kormány teljesítményét. Reméljük, találkozunk velük a plakátokon! Szívesen, ingyen adtuk!

montazss.png

1. Hazugság volt az egymillió új munkahely

Az 5 éve beígért egymillió új munkahelyet már csak gúnyból említi bárki is. A foglalkoztatottsági adatokat a felduzzasztott közmunkás-állománnyal kozmetikázza a kormány. Csakhogy ezek nem piaci munkahelyek, hanem az adófizetők által eltartott kamuállások. Valójában 1 millió értéktermelő, adófizető polgárral van kevesebb nálunk, mint a velünk azonos méretű Csehországban, és ez meglátszik minden nyomorunkon.

2. Nincs beruházás, menekülnek a befektetők

Piaci álláshelyek pedig nem is lesznek, mert a kiszámíthatatlan gazdasági és jogi környezet úgy taszítja a befektetőket, mint kacsa tolla a vizet. Senki nem fog olyan országba beruházni, ahol egy vállalkozást államosíthatnak, vagy vasárnapi boltbezárással, visszamenőleges törvénykezéssel, a piac újraosztásával csődbe taszíthatnak.

3. Egekben az államadósság, pedig lenyúlták a magánnyugdíjat

Hazugság volt minden fideszes ígéret az adósságcsökkentésről. Csak 2015 első 4 hónapjában 656 milliárd forinttal nőtt a magyar államadósság! Öt év Fidesz-kormányzás után az államadósság 25 ezer milliárd forint: magasabb, mint amikor átvették Bajnaitól a kormányrudat. Pedig időközben lenyúltak az emberektől 3000 milliárd forint magánnyugdíj-megtakarítást is, hogy betömködjék a lyukakat.

4. Az Európai Unió legmagasabb, 27%-os ÁFA-ját fizetjük

Az egész EU legmagasabb, 27 százalékos forgalmi adóját fizetteti az Orbán-kormány a keményen dolgozó kisemberekkel. Fontos tudni, hogy a magas ÁFA a szegényeket sújtja a legjobban, mert a jövedelmük legnagyobb hányadát ők kénytelenek élelmiszerre, fogyasztási cikkekre költeni.

5. 70-80 ezer nettóért güriznek a szociális dolgozók

Katasztrófa szélén áll a magyar egészségügy. A súlyos munkaerő-hiánnyal küzdő ágazatot már csak az éhbérért dolgoztatott ápolónők, szociális munkások lelkiismerete és emberfeletti munkabírása tartja össze. Sokat elárul az Orbán-kormány értékrendjéről, mi minden volt fontosabb számukra az elmúlt 5 évben (a kisvárosi focistadionoktól az MNB-nek sokmilliárdért vásárolt kastélyokig), mint a megalázó egészségügyi bérek rendezése.

6. Félmillióan menekültek el az országból, a kivándorlás üteme tovább gyorsul

Legalább 500 ezer magyar honfitársunk menekült (gazdasági emigránsként) Nyugatra és eszük ágában sincs hazajönni. Ők jellemzően a nyelveket beszélő, magasan képzett, versenyképes tudással rendelkező fiatalok, akikre pont a legnagyobb szükség lenne itthon. Csak tavaly minimum 31.500 magyar távozott külföldre, másfélszer annyi, mint egy évvel korábban, vagyis gyorsul a kivándorlás üteme. Köszönjük, Orbán!

7. Demokrácia, sajtószabadság, korrupció, gyermekéhezés - minden listán csúszunk lefelé

Minden objektív listán romlik Magyarország helyezése. A Transparency International jelentése szerint Európa legkorruptabb harmadához tartozunk és csak süllyedünk lefelé. Romlott a helyzet sajtószabadság-ügyben is, az RSF szerint: "a kormány továbbra is zaklatja azokat a médiumokat, amelyek nem állnak a politikai ellenőrzése alatt". A Freedom House legújabb jelentése a "nem megszilárdult demokráciák" kategóriába sorolta vissza hazánkat. Gyermekszegénységben rosszabbul állunk, mint Románia. Egész Európában csak Bulgáriában éhezik a gyerekek nagyobb százaléka, mint nálunk.

8. A fideszes haverok és strómanok gennyesre keresik magukat

Mindeközben a Fidesz-közeli oligarchák zsinórban nyerik a zsíros közbeszerzéseket. Andy Vajna lenyúlta a teljes szerencsejáték-piacot és csak adókedvezményben több milliárd forintot kap puszira. A dohánypiac újraosztásával több ezer trafikos vesztette el az állását, hogy a haverokat helyzetbe hozzák. A Fidesz-barát CBA érdekében vasárnap bezáratták a nagyáruházakat. Gázos Lőrincnek milliárdok esnek ki az ingujjából, a "saját lábán álló" Orbán Ráhel férje pedig állami közbeszerzésekből lett 29 éves korára milliárdos.

Hát ezek azok a ,,sikerek", amelyekbe minden nap bele kellene dörgölni a Fidesz politikusainak és szavazóinak orrát.


http://nyugatifeny.blog.hu/2015/07/10/az_orban-kormany_8_leggyalazatosabb_eredmen ye_ezt_plakatoljatok_ki_viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiszámíthatatlan, közbeszerzéseket, focistadionoktól, leggyalazatosabb, leggyalázatosabb, adókedvezményben, államosíthatnak, törvénykezéssel, leghitelesebben, összegyűjtöttük, visszamenőleges, újraosztásával, sajtószabadság, magánnyugdíjat, boltbezárással, nagyáruházakat, felduzzasztott, szerencsejáték, teljesítményét, politikusainak, marketingesnek, sokmilliárdért, értékrendjéről, gyermekéhezés, plakátoljátok, lelkiismerete, legkorruptabb, csehországban, megszilárdult, megfogalmazni, kisemberekkel, international, plakatoljatok, megtakarítást, vállalkozást, értéktermelő, saját bőrünkön, magyar gyerekek, kormánynak megfogalmazni, leghitelesebben mutatja, adófizetők által, velünk azonos, kiszámíthatatlan gazdasági, vállalkozást államosíthatnak, piac újraosztásával, magyar államadósság, emberektől 3000, keményen dolgozó, szegényeket sújtja, jövedelmük legnagyobb, szociális dolgozók, magyar egészségügy, Harrach Péter, Európai Unió, Transparency International, Freedom House, Egész Európában, Andy Vajna, Fidesz-barát CBA, Gázos Lőrincnek, Orbán Ráhel,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Egy párkányon  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jó nap volt  Tavaszi este  Esterházy Péterre emlékezünk  Nem kell hozzá fürdőruhás  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Alvó kislány  Esterházy Péterre emlékezünk  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Sík Sándor - Ha jő a perc  Tavaszi este  Bársony székben  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod  Facebookon kaptam  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam Krisztina b...  Jó nap volt  Paul David Tripp Április 12  Robert Merle tollából  Erdei gyöngyvirág  képre írva  Müller Péter tollából  Szabó T. Anna - Pitypang  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  ajándék, mellyel meglepem  Magyar költészet napja  Töröld le  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Szívek  Walter Chrysler mondta  Zilahy Lajos mondta  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  Egy gondolat  Facebookon kaptam  képre írva  40 felett  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Nagy és kis csodák  Jó nap volt  Vidámság  Alvó cicák  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Anyák napjára  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Müller Péter tollából  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Magamnak  Ismeretlen: Ikarusz monda  Martin Buber, A haszidim meséi  különleges  Szeretem ujjad karcsuságait,  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Emlékezz  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Szép álmokat!  Szép estét  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Különleges  Bornyi Veronika haiku verse  Csend 
Bejegyzés Címkék
saját bőrünkön, magyar gyerekek, kormánynak megfogalmazni, leghitelesebben mutatja, adófizetők által, velünk azonos, kiszámíthatatlan gazdasági, vállalkozást államosíthatnak, piac újraosztásával, magyar államadósság, emberektől 3000, keményen dolgozó, szegényeket sújtja, jövedelmük legnagyobb, szociális dolgozók, magyar egészségügy, súlyos munkaerő-hiánnyal, éhbérért dolgoztatott, kisvárosi focistadionoktól, megalázó egészségügyi, kivándorlás üteme, nyelveket beszélő, legnagyobb szükség, évvel korábban, kormány továbbra, politikai ellenőrzése, gyerekek nagyobb, fideszes haverok, zsíros közbeszerzéseket, dohánypiac újraosztásával, haverokat helyzetbe, kiszámíthatatlan, közbeszerzéseket, focistadionoktól, leggyalazatosabb, leggyalázatosabb, adókedvezményben, államosíthatnak, törvénykezéssel, leghitelesebben, összegyűjtöttük, visszamenőleges, újraosztásával, sajtószabadság, magánnyugdíjat, boltbezárással, nagyáruházakat, felduzzasztott, szerencsejáték, teljesítményét, politikusainak, marketingesnek, sokmilliárdért, értékrendjéről, gyermekéhezés, plakátoljátok, lelkiismerete, legkorruptabb, csehországban, megszilárdult, megfogalmazni, kisemberekkel, international, plakatoljatok, megtakarítást, vállalkozást, értéktermelő, kozmetikázza, befektetőket, transparency, államadósság, emberfeletti, versenyképes, önfényezésre, magyarország, dolgoztatott, élelmiszerre, honfitársunk, szeptemberig, taszíthatnak, emigránsként, kormányrudat, egészségügyi, magánnyugdíj, bulgáriában, munkahelyet, munkabírása, félmillióan, kastélyokig, kivándorlás, állománnyal, mindeközben, találkozunk, katasztrófa, szegényeket, álláshelyek, legmagasabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1583
  • e Hét: 3505
  • e Hónap: 7250
  • e Év: 160746
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.