Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Támadás érte a futballvilágot!
  2019-08-02 20:26:09, péntek
 
  Forrás: M4sport.hu oldal
,,A gyűlölet nem pálya!"
Hivatalosan is benyújtotta óvását a Honvéd.
A Budapest Honvéd a csütörtöki Craiova elleni tizenegyesekkel elveszített találkozó után már jelezte, meg fogja óvni az Európa Liga-selejtező második fordulójának mérkőzését, melyet pénteken kora délután meg is tett a kispesti klub.
A klub közleményét az óvással kapcsolatban változtatás nélkül közöljük:
Klubunk vezetősége határozottan tiltakozik a csütörtöki mérkőzésen történtek ellen. A 120. percben a román szurkolótábor soraiból bedobtak egy hanggránátot, amely közvetlenül Hunter játékvezető mellett robbant fel. A támadást követően 30 percig állt a játék, a közjáték után pedig a bíró jelezte, nem tudja folytatni a mérkőzést. A kényszerszünet alatt egyeztetett az UEFA delegátusa, a játékvezetők, a klubok képviselői és a rendőrség, amely során a rendőrség példátlan módon azt közölte: amennyiben félbeszakítják a mérkőzést, akkor nem tudják garantálni a jelenlévők biztonságát - az UEFA delegátus pedig végül a bírócsere és a folytatás mellett döntött.
Véleményünk szerint azonban félbe kellett volna szakítani a mérkőzést, hiszen a helyi klub, a rendezők és a rendőrök képtelenek voltak garantálni a játékosok és bírók biztonságát. A mérkőzés során a román csapat szurkolói folyamatosan különböző tárgyakkal (öngyújtó, érmék, csavarok) dobáltak a játékosokat, köpködték a melegítő cserejátékosainkat, így labdarúgóinknak folyamatos félelemben kellett futballozniuk.
A történtek után szabályellenes volt, hogy folytatódott a mérkőzés, amely ellentétes az UEFA rendelkezéseivel. A stadionban súlyos rendezési hiányosságokkal szembesültünk, továbbá a román drukkerek Trianonra utaló molinókat is feszítettek ki, amely sértő és megalázó a számunkra.
A Budapest Honvéd a fentiek okán megóvja a meccset, minden lehetséges fórumon (UEFA, MLSZ) tiltakozunk a történtek miatt, s bízunk benne, hogy az UEFA döntése bizonyítja, hogy a szervezet valóban komolyan gondolja az erőszakos cselekmények és a szélsőségek ellen határozott fellépést.
Craiovában nemcsak a Honvédot, vagy a magyar labdarúgást, hanem az egész futballvilágot érte támadás, félelemben ugyanis nem lehet szurkolni és játszani sem. Ráadásul a román drukkerek a találkozó előtti éjszaka megtámadták a magyar szurkolókat, csapatunk szállodájánál pedig az éjszaka folyamán hanggránátokat robbantottak.
Örömteli, hogy más magyar klubok is felajánlották a segítségüket, a magyar futballtársadalom egységes ebben az ügyben, s bízunk benne, hogy korrekt döntés születik, amely szinkronban van a futballszerető világ szlogenjével: ,,A gyűlölet nem pálya!"
A Craiova - Budapest Honvéd Európa Liga-selejtező visszavágójának 120. percében tumultuózus jelenet közepette hanggránát sebesítette meg a játékvezetőt, ami után több mint fél órát állt a játék, mielőtt a tizenegyespárbajra sor került volna - állítólag nem épp sportszakmai indokok miatt folytatódott a találkozó, a helyi csendőrség a résztvevők biztonságát szem előtt tartva kérte, nehogy félbeszakítsák.
Végül a tartalékbíró vette át a stafétát, fél perc futballimitálás - egymást meg nem támadó felek nézték a Honvéd védők labdajáratását - után jöhettek a tizenegyesek. Hogy a kirívó sportszerűtlenség ellenére miért a folytatás mellett döntött az UEFA illetékesekkel egyeztető játékvezetői stáb, annak a helyszínről kapott tájékoztatás szerint megdöbbentő indoka volt: a helyi csendőrség nem tudta garantálni a résztvevők biztonságát, ha a Honvéd ezért jut tovább. Végül tizenegyesekkel a román csapat harcolta ki a továbbjutást. Egyelőre

A benyújtott óvás itt olvasható Link

- A korábbi FIFA-játékvezető elmondta, miért folytatódhatott a Honvéd meccse
Média klikk videó Link
 
 
0 komment , kategória:  Külföldi foci  
Címkék: rendelkezéseivel, tizenegyesekkel, hiányosságokkal, futballimitálás, visszavágójának, folytatódhatott, labdarúgóinknak, félbeszakítsák, félbeszakítják, szabályellenes, futballvilágot, illetékesekkel, hanggránátokat, futballszerető, labdajáratását, kényszerszünet, futballozniuk, felajánlották, szembesültünk, szállodájánál, szurkolótábor, fordulójának, tájékoztatás, sportszakmai, továbbjutást, játékvezetők, folytatódott, játékvezetői, robbantottak, kapcsolatban, szlogenjével, hanggránátot, segítségüket, tizenegyesek, tartalékbíró, határozottan, csütörtöki Craiova, kispesti klub, klub közleményét, óvással kapcsolatban, csütörtöki mérkőzésen, román szurkolótábor, támadást követően, közjáték után, bíró jelezte, kényszerszünet alatt, klubok képviselői, rendőrség példátlan, jelenlévők biztonságát, folytatás mellett, helyi klub, rendőrök képtelenek, Budapest Honvéd, Európa Liga-selejtező, Budapest Honvéd Európa Liga-selejtező,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Havasi gyopár  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nárcisz  Öreg nő sóhajt  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nagyhétfő:  Talppontok közérthetően  Az angyali üdvözlet  Virágvasárnap: az élet és a re...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Nem látom őket  Ködvirágok  Mi van, ha?  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Levél lány  képre írva  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  A haj állapotának javítása egy...  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tedd őt foglyul, Uram  Esti kép  képre írva  Facebookon kaptam  Sokszor  Esti kép  Humor is meg nem is szerinted?  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Paul David Tripp Március 25  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Sonka vásár  Csak egy életed van....  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Alvó baby  Facebookon kaptam  Esti kép  Sadhguru idézet  Alvó kutya  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Szép estét  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Galaktikus kapcsolat  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Vérnyomáscsökkentés  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem látom őket  Tudd, hogy magától az élet soh...  Búzavirág  Jó éjszakát  Táplálékok a máj egészségének ...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Szimbólumok  Alvó baby  Facebookon kaptam  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
csütörtöki Craiova, kispesti klub, klub közleményét, óvással kapcsolatban, csütörtöki mérkőzésen, román szurkolótábor, támadást követően, közjáték után, bíró jelezte, kényszerszünet alatt, klubok képviselői, rendőrség példátlan, jelenlévők biztonságát, folytatás mellett, helyi klub, rendőrök képtelenek, mérkőzés során, román csapat, történtek után, stadionban súlyos, román drukkerek, fentiek okán, történtek miatt, szervezet valóban, erőszakos cselekmények, szélsőségek ellen, magyar labdarúgást, egész futballvilágot, találkozó előtti, magyar szurkolókat, éjszaka folyamán, magyar futballtársadalom, futballszerető világ, helyi csendőrség, résztvevők biztonságát, tartalékbíró vette, kirívó sportszerűtlenség, helyszínről kapott, benyújtott óvás, korábbi FIFA-játékvezető, rendelkezéseivel, tizenegyesekkel, hiányosságokkal, futballimitálás, visszavágójának, folytatódhatott, labdarúgóinknak, félbeszakítsák, félbeszakítják, szabályellenes, futballvilágot, illetékesekkel, hanggránátokat, futballszerető, labdajáratását, kényszerszünet, futballozniuk, felajánlották, szembesültünk, szállodájánál, szurkolótábor, fordulójának, tájékoztatás, sportszakmai, továbbjutást, játékvezetők, folytatódott, játékvezetői, robbantottak, kapcsolatban, szlogenjével, hanggránátot, segítségüket, tizenegyesek, tartalékbíró, határozottan, játékvezetőt, cselekmények, folyamatosan, változtatás, közvetlenül, biztonságát, véleményünk, játékosokat, feszítettek, megdöbbentő, játékvezető, labdarúgást, tumultuózus, megtámadták, benyújtotta, szinkronban, hivatalosan, szurkolókat, helyszínről, szélsőségek, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1715
  • e Hét: 5305
  • e Hónap: 25988
  • e Év: 228901
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.