Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jobbik: a néppártosodás az alelnökök bedarálásával kezdődik!
  2016-05-30 17:39:52, hétfő
 
  így vagy úgy de nálunk minden párt így működik: a mezei tagságnak, ha egyáltalán van, semmi beleszólása a pártvezetés pozícióiba, amit az erős emberek hitbizományként kezelnek, mint magát az egész pártot.

ezért nem csak az teljesen lehetetlen, ami másutt is minimum nehéz, hogy új, "tiszta" politikai erők lépjenek fel, de még az is, hogy egy már bejáratódott nép- vagy rétegpárt, ha nem is "megtisztuljon", de legalább valamilyen módon reagáljon a politikai környezet változására.

amikor nálunk még volt demokrácia, az is egy igen beteg torzszülött volt, mára pedig végképp megdöglött, a maradékot vonák, orbánok, gyurcsányok meg schifferek marcangolják.
a vicc az, hogy a "jobbosoknak" olyan szinten semmi közük a saját pártjukhoz, mintha nem is arra szerveződött volna, hogy őket képviselje.

tulajdonképpen Vona a "néppártosodás" felkiáltással éppen nem néppártosít, hanem rétegpártosít, vagy még inkább "viccpártosít" ahol a vezérhülye megteheti, hogy egymaga gründol egy pártot, aztán akinek nem tetszik, elmehet máshova, úgy tagnak, mint szavazónak.

a néppárt jobb helyeken =/= azzal, hogy mondjuk 1 millió szavazóm van, hanem társadalmi beágyazottságot és demokratikus ügymenetet jelent.

**************************


2016.05.30. 12:09
Jobbik: a néppártosodás az alelnökök bedarálásával kezdődik!

Sok minden kiderült Vona Gáborról és a Jobbikról a hétvégén. Vonáról nem elsősorban, hogy mekkora politikus, hanem, hogy mekkora idomár. Novák Előd anélkül ment le kutyába, hogy legalább a lovaglópálcát suhogtató kezébe belekapott volna, amivel a "bokros lovakat" - mint Szávay, Apáti és Hegedűsné - trenírozta engedelmesre.

A "hetvenkedő katona" Novák meg ment a darálóba.

"Egy szabadversenyes választáson" bezzeg - hüppögött a faszbúkon teljesen feleslegesen, ugyanis a Jobbikról most derült ki, hogy a demokratikus működéstől meg a "szabadversenyes" választásoktól búcsút véve játsszák tovább amit Orbán a Fideszben lekottázott. Vona jó tanítvány, lépésről lépésre leutánozza Viktort, épp most alakítja ki maga köröl a centrális erőteret a Kiválasztottakból.

vona_1.jpg

Teheti, mert a Jobbik tagsága erős hasonlóságot mutat a Fidesz tagsággal: kijelölsz nekik egy Szent Célt, amire hivatkozva képesek bármit lenyelni. Akár azt is, hogy helyettük Vona válassza meg a pártvezetést egyszemélyben, ő jelöljön irányt, ő szabja meg kicsoda lesz micsoda a pártban és annak környékén. Hallgatnak birkamód és tényleg elhiszik, micsoda merészség/kompromisszumkészség Vona részéről, hogy Novák kussoltatásáért cserébe Volnernak adta a frakcióvezető posztot.

Mit kockáztat ezzel Vona? Mire garancia Volner?

Pont arra, amire Novákot hitték amíg ki nem derült, Novák is pont a semmire garancia. Úgy szervezik ki a pártból, hogy alig veszi észre, a morgás nyüsszögéssé szelídült, ma meg már talán csak az jár a fejében, a kutyahúgy képes kirohasztani a cseresznyefát, ha elég sűrűn locsolják vele.


http://varanus.blog.hu/2016/05/30/jobbik_a_neppartosodas_az_alelnokok_bedaralasav al_kezdodik
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hitbizományként, kussoltatásáért, szabadversenyes, beágyazottságot, tulajdonképpen, választásoktól, felkiáltással, néppártosodás, bedaralasaval, megtisztuljon, rétegpártosít, neppartosodas, frakcióvezető, cseresznyefát, bedarálásával, egyszemélyben, lovaglópálcát, bejáratódott, marcangolják, kirohasztani, hasonlóságot, feleslegesen, viccpártosít, nyüsszögéssé, demokratikus, pártvezetést, engedelmesre, szerveződött, változására, néppártosít, lekottázott, jobbosoknak, torzszülött, választáson, pártvezetés, gyurcsányok, mezei tagságnak, pártvezetés pozícióiba, erős emberek, egész pártot, teljesen lehetetlen, politikai környezet, igen beteg, maradékot vonák, saját pártjukhoz, vezérhülye megteheti, néppárt jobb, alelnökök bedarálásával, lovaglópálcát suhogtató, szabadversenyes választáson, faszbúkon teljesen, demokratikus működéstől, Vona Gáborról, Novák Előd, Szent Célt,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Alázat  Őrizkednünk kell...  A kételkedés kezelése  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Németh László tollából  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png férfi  Alázat  Akarat  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Alvó cicák  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Adakozás  Png rózsa csokor  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Alázat  Paul David Tripp Április 20  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20  Png csokor  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Erdőn  Popper Péter szavai  Popper Péter szavai  Albert Einstein gondolata  Leonardo da Vinci gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Nem számIt  A boldog családok mind hasonló...  Éretlen vers  Szép estét kedves látogatóimna...  Albert Einstein gondolata  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  képre írva  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Garai Gábor - Takarítás  Leonardo da Vinci gondolata  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam Krisztinától  Az engedelmesség miért nem vál...  A másik dolog,  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Minden harmadik...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép estét kedves látogatóimna...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Adakozás  Fekete-erdő desszert  Png nő  Akarat  Jó éjszakát 
Bejegyzés Címkék
mezei tagságnak, pártvezetés pozícióiba, erős emberek, egész pártot, teljesen lehetetlen, politikai környezet, igen beteg, maradékot vonák, saját pártjukhoz, vezérhülye megteheti, néppárt jobb, alelnökök bedarálásával, lovaglópálcát suhogtató, szabadversenyes választáson, faszbúkon teljesen, demokratikus működéstől, centrális erőteret, pártvezetést egyszemélyben, frakcióvezető posztot, semmire garancia, morgás nyüsszögéssé, kutyahúgy képes, hitbizományként, kussoltatásáért, szabadversenyes, beágyazottságot, tulajdonképpen, választásoktól, felkiáltással, néppártosodás, bedaralasaval, megtisztuljon, rétegpártosít, neppartosodas, frakcióvezető, cseresznyefát, bedarálásával, egyszemélyben, lovaglópálcát, bejáratódott, marcangolják, kirohasztani, hasonlóságot, feleslegesen, viccpártosít, nyüsszögéssé, demokratikus, pártvezetést, engedelmesre, szerveződött, változására, néppártosít, lekottázott, jobbosoknak, torzszülött, választáson, pártvezetés, gyurcsányok, beleszólása, leutánozza, demokrácia, szavazónak, valamilyen, megdöglött, hetvenkedő, hivatkozva, pártjukhoz, képviselje, schifferek, vezérhülye, hallgatnak, trenírozta, pozícióiba, társadalmi, működéstől, ügymenetet, lehetetlen, belekapott, egyáltalán, elsősorban, maradékot, centrális, jobbikról, szelídült, környékén, tagsággal, politikus, alelnokok, tagságnak, locsolják, kijelölsz, kutyahúgy, politikai, hüppögött, faszbúkon, merészség, tanítvány, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.