Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem érdemli meg ez az ország, hogy egyszerre kelljen látnia
  2016-06-05 20:33:35, vasárnap
 
  6-06-04
Nem érdemli meg ez az ország, hogy egyszerre kelljen látnia és hallania Kósát és Németh Szilárdot


Fotó: fidesz.hu Fotó: fidesz.hu

Az az ország megérett a pusztulásra, ahol Németh Szilárd és Kósa Lajos tart közös sajtótájékoztatót. Ott holnaptól nem kel fel a nap, jégeső veri el a vetéseket és a disznó kukorékolni kezd. Vagy valami hasonló.

Külön-külön is súlyos a két ember, de így együtt egészen extrém élményt nyújt a kiselőadásuk. Annyi szerencsére elmondható, hogy IQ szempontjából gyakorlatilag mindegy, hogy együtt, vagy külön idegesítik a társadalmat és beszélnek eszeveszett ostobaságokat.

A jelenlegi kamaradarab apropóját az adta, hogy mégiscsak kell ennek az országnak az alaptákolmány-módosítás, mert ameddig nem véssük bele a gránistszilárdságúba honvédelmileg a rendeleti kormányzás lehetőségét, addig nem élhetünk boldogan. Igaz, a két művész nem ezt a részét domborította ki a vágyva-vágyott módosításnak, hanem a hadsereg bevethetőségét. Mert szerintük addig egy fideszes sem aludhat nyugodtan, ameddig a kormány nem tudja a migránsok okozta esetleges vészt a hadsereggel elhárítani.

Ez így szép is, jó is és mivel migráncs és honvédelem is van benne, kellőleg népszerű is. Csak éppen nem igaz, de ez soha, semmiben nem korlátozta az elmúlt évtizedekben a politikusokat, Németh és Kósa pedig. Na ugye!

Azt viszont elfelejtették kidomborítani a művészek, hogy a törvénymódosítóban nem csupán a hadsereg bevethetősége szerepel. Sőt, távolról sem az a legfontosabb kérdés. A kormány szokása szerint egy salátatörvénybe csomagolva óhajtja még jobban kiterjeszteni a teljhatalmát, de igazán jól kampányolni a megvédéssel és a migránsokkal lehet.

Ez az a törvény, ami a kormány nagy döbbenetére nem ment át első körben a parlamentnek nevezett bábszínházon, ugyanis megszűnt a kétharmados Fidesz-többség. A genya ellenzék pedig nem szavazta meg, hogy Orbán Viktor bármikor vészt trombitálva saját kis kacsójába vegye a hatalmat és onnantól kezdve ne legyen szüksége a parlament jóváhagyására.

A múltkoriban már úgy festett, hogy a Jobbik támogatásával mégis átmegy a törvény. Lehetséges, hogy Vona távozásának ez is egy következménye lesz, hogy mégsem áll a Fidesz mellé a jobboldali párt. Vagy - mert itt minden és mindennek az ellenkezője is elképzelhető - Vona éppen azért távozott, hogy tiszta maradjon a keze egy esetleges összeborulás estén is és hófehér mirtuszban vezethesse tovább a pártját, amennyiben a szavazókat nem önti el a boldogság az elhált nászéjszaka miatt.

Akár így, akár úgy, szerintem nem érdemli meg ez az ország, hogy péntek délután egyszerre kelljen látnia és hallania Kósát és Németh Szilárdot. A forint árfolyamát nem néztem, tehát nem tudom, mit okozott az ifjú pár felbukkanása ezen a téren, de az biztos, hogy komoly meggyőzőerővel rendelkeznek a fiúk. Németh Szilárd érvei szinte verhetetlenek. Ilyeneket mondott ő:

Egy olyan helyzetben, amikor jelentős és közvetlen a terrorveszély-fenyegetettség, vagy már terrortámadás érte az országot, akkor legyen a kormány kezében egy olyan, az alaptörvényen alapuló lehetőség, hogy a különleges jogrend kihirdetésével különleges eszközöket alkalmazhat.

Ezzel csak az a gond, hogy egyrészt már most is megvan a kormány kezében minden olyan eszköz, ami terrorhelyzet esetén bevethető. Másrészt több ellenzéki politikus is sírva könyörgött a kormánynak, hogy bökjenek már rá a jelenlegi törvények ama pontjaira, amelyek meggátolják őket az azonnali intézkedésben, valamint indokolják meg, mitől lenne sokkal biztonságosabb ország az, ahol Orbán Viktor egyszemélyben dönthet mindenről, a polgárokat pedig igény szerint korlátozni lehet alapvető jogaik gyakorlásában.

Ezekre a kérdésekre nem érkezett ugyan válasz, helyette a két nagyformátumú politikus ismét elkezdte szavalni a régebben megavasodott csakígytudunkmegvédeniamigráncsoktól mantrát.

Remélhetőleg Harrach Péter már kiharcolta a fideszesek vasárnapi zárvatartását, így a hét hátralévő napjai nélkülük telnek el. Aztán már csak a hét többi napjára kell kitalálni a megoldást.


http://kolozsvaros.com/2016/06/04/nem-erdemli-meg-ez-az-orszag-hogy-egyszerre-kel ljen-latnia-es-hallania-kosat-es-nemeth-szilardot/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: salátatörvénybe, fenyegetettség, biztonságosabb, bevethetőségét, kihirdetésével, meggyőzőerővel, alaptákolmány, kiterjeszteni, zárvatartását, következménye, ostobaságokat, terrortámadás, alaptörvényen, szempontjából, gyakorlatilag, nagyformátumú, támogatásával, elfelejtették, kidomborítani, bevethetősége, intézkedésben, terrorhelyzet, politikusokat, jóváhagyására, gyakorlásában, egyszemélyben, terrorveszély, honvédelmileg, verhetetlenek, remélhetőleg, megavasodott, legfontosabb, összeborulás, kiselőadásuk, domborította, elképzelhető, disznó kukorékolni, jelenlegi kamaradarab, rendeleti kormányzás, részét domborította, vágyva-vágyott módosításnak, hadsereg bevethetőségét, migránsok okozta, hadsereggel elhárítani, elmúlt évtizedekben, hadsereg bevethetősége, kormány szokása, salátatörvénybe csomagolva, migránsokkal lehet, kormány nagy, parlamentnek nevezett, kétharmados Fidesz-többség, Németh Szilárdot, Németh Szilárd, Kósa Lajos, Orbán Viktor, Remélhetőleg Harrach Péter,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Reggel van  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Soha ne kedvezz...  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Akik bántanak téged  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  A jó emberek mindig szépek mar...  Jó éjszakát  Lóhere  Alázat  Png telefon  Png kutya  Szívem  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png lepke  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nem számIt  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Bertolt Brecht -től idézet  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Paul David Tripp Április 20  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bertolt Brecht -től idézet  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png csokor  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  képre írva  Hogy lehet megtartani  Nagyon különös  Csak a fogyatkozás látható  Png virág  Mi lenne ha  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Mi lenne ha  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szívem  Kövesd a cowboyt!  Lóhere  Facebookon kaptam  Akarat  Paul David Tripp Április 21  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png telefon  Nevem  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Png nő  Png kislány  Facebookon kaptam  Hiányzik  Png kislány  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
disznó kukorékolni, jelenlegi kamaradarab, rendeleti kormányzás, részét domborította, vágyva-vágyott módosításnak, hadsereg bevethetőségét, migránsok okozta, hadsereggel elhárítani, elmúlt évtizedekben, hadsereg bevethetősége, kormány szokása, salátatörvénybe csomagolva, migránsokkal lehet, kormány nagy, parlamentnek nevezett, kétharmados Fidesz-többség, genya ellenzék, parlament jóváhagyására, következménye lesz, jobboldali párt, esetleges összeborulás, elhált nászéjszaka, forint árfolyamát, olyan helyzetben, kormány kezében, alaptörvényen alapuló, különleges jogrend, jelenlegi törvények, azonnali intézkedésben, polgárokat pedig, régebben megavasodott, fideszesek vasárnapi, salátatörvénybe, fenyegetettség, biztonságosabb, bevethetőségét, kihirdetésével, meggyőzőerővel, alaptákolmány, kiterjeszteni, zárvatartását, következménye, ostobaságokat, terrortámadás, alaptörvényen, szempontjából, gyakorlatilag, nagyformátumú, támogatásával, elfelejtették, kidomborítani, bevethetősége, intézkedésben, terrorhelyzet, politikusokat, jóváhagyására, gyakorlásában, egyszemélyben, terrorveszély, honvédelmileg, verhetetlenek, remélhetőleg, megavasodott, legfontosabb, összeborulás, kiselőadásuk, domborította, elképzelhető, módosításnak, évtizedekben, bábszínházon, felbukkanása, parlamentnek, rendelkeznek, teljhatalmát, migránsokkal, távozásának, eszeveszett, kamaradarab, kolozsvaros, alkalmazhat, társadalmat, szerencsére, kampányolni, pusztulásra, múltkoriban, hadsereggel, meggátolják, megvédéssel, ellenkezője, döbbenetére, kukorékolni, kétharmados, nászéjszaka, lehetőségét, trombitálva, kiharcolta, különleges, könyörgött, jobboldali, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 155
  • e Hét: 3257
  • e Hónap: 14368
  • e Év: 167864
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.