Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Bak az egyik legöregebb lélek
  2019-08-29 12:27:35, csütörtök
 
  Bak jegyűként a legidősebb lelkek közé tartozol. Nagyon öreg lélek lakozik benned, akire már ráfér, hogy ebben az inkarnációjában lazítson, és lassítson időnként. Szóval, érdemes lenne kikapcsolni a folyamatos és megfeszített munkából. Megérdemelnéd...

További jegyűek
Talán magad is kitalálod, Vízöntő jegyűként az állatöv legfiatalabb jegyét képviseled. Szinte még ártatlan kisgyermekként tekintesz a világra - természetesen csak képletesen. Nem véletlen a benned rejlő gyermeki lelkesedés, a folyamatos dac a szabályok betartása ellen, ugyanakkor rendkívüli intelligenciával áldott meg a sorsod.

A Halak nagyon sokat tapasztalt lélek
A Halak jegyében születtél, így a te lelked is nagyon sokat tapasztalt már. Valójában végigjártál már minden utat. Éppen ezért nyitott szemmel jársz, rajongsz a világ szépségeiért, gyűjtöd az újabb tapasztalatokat, hiszen pontosan ez a lélekfeladatod is.

A Skorpió lelke érett
A lelked számtalan kalandot és izgalmas tapasztalatot gyűjtött, amit a mostani életedbe is áthoztál, ha a Skorpió jegyében születtél. Téged különösen vonz a szemmel nem látható világ, és belül, a lelked pontosan tudod, a lélek halhatatlan. Ezért is érdemes ebben az életedben is fejlődnöd.

A Nyilas lelkében még tinédzser
A lelked a tinédzserek korának felel meg, ha a Nyilas jegyében születtél. Fiatal vagy, előtted még az élet minden tekintetben. Azért születtél a mostani reinkarnációba, hogy gyűjtsd a tapasztalatokat, tanulj, inspirálódj, fejlődj. Nem véletlenül vagy annyira kíváncsi, téged valóban minden érdekel.

A Mérleg tapasztalt lélek
Idős és tapasztalt lélek vagy te is, ha a Mérleg jegyében születtél. Számtalan korábbi életed során rendkívül sok tapasztalatot gyűjtöttél, most mégis az a legfontosabb, hogy a jelenlegiben találj önmagadra és a valódi boldogságra.

A Rák nagyon idős lélek
Rák jegyűként sokat éltél, nagyon sok előző élettel a hátad mögött reinkarnálódtál a mostani világba. Idős lélek vagy, a szíved ugyanakkor örökké fiatal. Bölcs és tapasztalt emberként a jelenlegi életedben okos tanácsokkal segíthetsz másoknak.

Az Oroszlán is öreg lélek
A lelked pontosan olyan értékes, és úgy ragyog, mint az igazán idős embereknek, ha az Oroszlán jegyében láttad meg a napvilágot. Öreg lélek vagy, hiszen akár ezer életet is megtapasztalhattál már az újjászületések körforgásában.

A Szűz öreg lélek lehet
A lelked kifejezetten rejtélyes, olyan, mint az Enigma, ha a Szűz jegyében születtél. Megfejthetetlen vagy. Biztosan számtalan inkarnáción vezetett az utad a mostani életedbe, de a lelked érettségét titok és homály fedi. Te talán érezhetsz valamit belül, a lelked mélyén...

A Kos lelke fiatal
A lelked viszonylag fiatal, ha a Kos jegyében születtél, de azt nem lehet rád mondani, hogy még ki sem bújtál a tojáshéjból. Az egészen biztos, hogy hosszú utad elején jársz, még bőven akad lehetőséged, hogy magasabb spirituális szintekre lépj. Élvezd a fiatalságodat.

A Bika lelke középkorú
A lelked nagyjából a középkorú emberek érettségének felel meg, ha a Bika jegyében születtél ebben az inkarnációdban. Már komoly tapasztalatokkal rendelkezel, amelyekhez újabb és újabb spirituális élményeket gyűjthetsz a mostani életedben.

Az Ikrek öreg lélek
Lelked olyan életkorba lépett képletesen a jelenlegi születésedkor, mint az épp frissen nyugdíjba vonult emberek. Fontos, hogy Ikrek jegyűként új ismereteket gyűjts, találj hobbit, és tartsd formában kiváló kommunikációs képességeidet, így válhatsz a következő életedre még a mostaninál is bölcsebbé.

Bak
Szent Mihály arkangyal segít neked ezen a héten, hogy a terveidet tökéletesre formálhasd, és persze el is indulhass a megvalósítás felé. Haniel arkangyal támogat, hogy ehhez elengedhess magadból minden félelmet és bizonytalanságot, és megerősíthesd végre a lelkedet. A megérzéseiden keresztül kapod most az angyali segítséget. Figyelj a belső hangokra a héten.
 
 
0 komment , kategória:  érdekes képek  
Címkék: tapasztalatokkal, intelligenciával, bizonytalanságot, inkarnációjában, megfejthetetlen, reinkarnálódtál, tapasztalatokat, lélekfeladatod, újjászületések, inkarnációdban, kisgyermekként, reinkarnációba, fiatalságodat, természetesen, tapasztalatot, megérzéseiden, kommunikációs, körforgásában, képességeidet, megerősíthesd, megérdemelnéd, születésedkor, legfontosabb, jelenlegiben, megvalósítás, megfeszített, kifejezetten, legfiatalabb, szépségeiért, érettségének, boldogságra, tekintetben, elengedhess, inspirálódj, végigjártál, spirituális, legidősebb lelkek, inkarnációjában lazítson, állatöv legfiatalabb, világra –, benned rejlő, szabályok betartása, világ szépségeiért, újabb tapasztalatokat, lelked számtalan, mostani életedbe, lelked pontosan, lélek halhatatlan, tinédzserek korának, élet minden, mostani reinkarnációba, jelenlegiben találj, Szent Mihály,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
39 ígéret  Az ember  Márai Sándor tollából  képre írva  "Ez egy csoda"  Szép álmokat!  James Allen  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Egy gondolat  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hamvas Béla  Emlékezz  Jan Twardowski - Siessünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Vito Giaquinto gondolata  A hagyma antibakteriális hatás...  Van néhány kérdés, amin gondol...  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péterre emlékezünk  Különleges  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Jan Twardowski - Siessünk  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Ott van  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  képre írva  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam Krisztinától  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Magyar költészet napja  Gebhardt Nóra versei II.  A sorsod  Sok ember olyan, mint a kaméle...  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Az ember  Anyák napjára  Robert Merle tollából  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Megígért békesség  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  ajándék, mellyel meglepem  Kertem  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Andrássy Réka - A bolond Böske  képre írva  Szép estét kedves látogatóimn...  Tanácsok egy pszichológustól  különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Az ember emlékekből áll  Különleges  Töröld le  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  képre írva  Csend  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Különleges  A Magyar Költészet napja alkal...  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  képre írva  Baranyi Ferenc - N i n c s  Vito Giaquinto gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Egy gondolat  Egy gondolat 
Bejegyzés Címkék
legidősebb lelkek, inkarnációjában lazítson, állatöv legfiatalabb, világra &#8211, benned rejlő, szabályok betartása, világ szépségeiért, újabb tapasztalatokat, lelked számtalan, mostani életedbe, lelked pontosan, lélek halhatatlan, tinédzserek korának, élet minden, mostani reinkarnációba, jelenlegiben találj, valódi boldogságra, hátad mögött, mostani világba, szíved ugyanakkor, jelenlegi életedben, igazán idős, újjászületések körforgásában, lelked kifejezetten, lelked érettségét, lelked mélyén&#8230, lelked viszonylag, egészen biztos, lelked nagyjából, középkorú emberek, mostani életedben, jelenlegi születésedkor, következő életedre, terveidet tökéletesre, megvalósítás felé, megérzéseiden keresztül, angyali segítséget, belső hangokra, tapasztalatokkal, intelligenciával, bizonytalanságot, inkarnációjában, megfejthetetlen, reinkarnálódtál, tapasztalatokat, lélekfeladatod, újjászületések, inkarnációdban, kisgyermekként, reinkarnációba, fiatalságodat, természetesen, tapasztalatot, megérzéseiden, kommunikációs, körforgásában, képességeidet, megerősíthesd, megérdemelnéd, születésedkor, legfontosabb, jelenlegiben, megvalósítás, megfeszített, kifejezetten, legfiatalabb, szépségeiért, érettségének, boldogságra, tekintetben, elengedhess, inspirálódj, végigjártál, spirituális, rendelkezel, inkarnáción, tanácsokkal, kikapcsolni, ismereteket, lehetőséged, halhatatlan, tojáshéjból, tinédzserek, tökéletesre, ugyanakkor, tapasztalt, élményeket, rendkívüli, segítséget, mostaninál, véletlenül, gyűjtöttél, legidősebb, képletesen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 17593
  • e Hónap: 30269
  • e Év: 264016
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.