Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nincs az a propaganda, ami ezt lemosná rólad, Rogán!
  2016-06-18 08:54:25, szombat
 
  Vajon ki(k)ről tudhat igazán mocskos titkokat rogán? Na, nem olyat, hogy ki meleg a csopiban, hanem olyat, amiért életfogytiglan jár.

Ez azért már kabaré. Rogánék tanúkat fognak megidézni arra, hogy cáfolják Portik hazugságait. Na jó. Egy fasza bíró el is fogadhatná a Rogán féle tanukat és fel is dobhatná a tárgyalást, mondjuk így:

Bíró: XY tanú, ön tehát állítja, hogy hogy év/hó/nap délutánján látta, hogy Rogán felperest nem látta az ellene valló Portikkal.

XY tanú: ez így történt Tisztelt Bíróság, tisztán láttam, hogy nem látom őket sem együtt, sem külön-külön. Erre tanúim is vannak, akik eskü alatt hajlandók tanúsítani, hogy nem láttam őket. Még mondtam is akkor, nézd má' hogy én mennyire nem látok senkit együtt.

Bíró: WZ alezredes elv... na, izé úr. Ön tartóztatta le Portikot?

WZ tanú: így volt Tisztelt Bíróság.

Bíró: Ön most eskü alatt vall, tehát jól gondolja meg, mit válaszol. A letartóztatásnál Ön, vagy az Önt kísérő 97 kommandós, vagy az utcát lezáró TEK-esek közül látta valaki ott Rogán felperest?

WZ tanú: már hogy láthattuk volna ott. Előtte fél órával köszöntem el tőle a Pasa parki alagsori szoba konyhájának ajtajában. Hö, hát annyi idő alatt oda sem érhetett volna, mer' mi nénóval jöttünk, ő meg ott mérgelődött, hogy még nincs ott a sofőrje, akit elküldött 10 deka szafaládéért.

És így tovább.




************************


H. A. 2016-06-17
Nincs az a propaganda, ami ezt lemosná rólad, Rogán!



Rogán Antal, aki Portik Tamás szerint zacskóban kapta a pénzt, elismervényt viszont nem adott (Fotó: Vajda József / Népszava)

Úgy értettem, hogy Rogán Antal, a propaganda minisztere ma nem ért rá elmenni annak a pernek az aktuális tárgyalására, amit ő maga indított. Juhász Péter ellen, aki bűnözőnek nevezte. Felkapaszkodott önérzetesék nem tűrik a kritikát. Kikérik maguknak, pereskednek, aztán ahogy kedvezőtlen irányt vesz a dolog, jön a sunnyogás.

Múltkor megemlékeztem már erről a történetről, konkrétan akkor, amikor kiderült, hogy Rogán nem fog ráérni június 17-én 10 órakor megjelenni azon a tárgyaláson, ahova Juhászék tanúként idézték Portik Tamást. A 90-es évek olajügyeinek egyik állítólagos főszereplőjét, aki pár héttel ezelőtt 15 év fegyházat nyert meg a a Prisztás-gyilkosságban betöltött szerepéért.

Juhász Péterék szerint ez a szembesítés azért (lett volna) fontos, mert (Ki az a) Habony Árpád nagynénje, aki Portik Tamás élettársa is volt, pár hetes bérlői jogviszony után, Rogán oly jól ismert V. kerületi módszereinek segítségével, áron alul - 52 millió forintért - vehetett meg egy előkelő ingatlant, amit néhány hónappal később 102 millióért értékesített.

Rogán halaszthatatlan közfeladat ellátása, vagyis előre egyeztetett külföldi út miatt nem jelent meg. Azóta már tudjuk és becsületszóra el is hisszük a Miniszterelnöki Kabinetirodának, hogy ,,Rogán háttérbeszélgetést folytat a német sajtó munkatársaival Münchenben, illetve interjút ad a Bild napilapnak". Ha valami, ez kőkemény indok a távolmardásra.

Halaszthatatlanul élő arrogáns Antal legnagyobb pechére, Portik Tamás meglehetős részletességgel mesélt róla: a 2000-es éves közepére tehető megismerkedésük körülményeiről, Pápai Marianne-ról (Pápai volt férjének Habony az unokaöccse) és arról is, hogy Árpival, vagyis Habony Árpáddal felvezettek neki egy üzleti tervet, 5-6 évvel ezelőtt. A fenti linken minden részlet megtalálható Portik vallomásából, mi jegyezzük meg az alábbiakat:

A Tóni intézi a piaci árnál jóval alacsonyabban a belvárosi ingatlanokat. (...) Marianne megkért, hogy vigyek el a Tóninak 10 millió forintnak megfelelő eurót. (...) Zacskóban adtam a pénzt, semmilyen elismervényt nem kaptam.

Rogán Antal propaganda-főosztályának minősíthetetlen hozzáfűznivalója az ügyhöz:

Rogán Antal soha, sehol nem találkozott Portik Tamással, se házibulin, se máshol, ahogyan Pápa Marianne-t sem ismeri, vele sem találkozott személyesen.Tanúkat fogunk megidézni, akik cáfolni fogják a gyilkosságért jogerősen elítélt Portik hazugságait. A mai nap is fényes bizonyíték arra, hogy kapcsolat Juhász Péter és Portik Tamás között van.

Egyáltalán nem értem, mi köze propagandáéknak testületileg Rogán személyiségi jogi peréhez és egyéni bűnügy-gyanús ügyleteihez, honnan tudják kivel találkozott mikor és milyen zacskókat vett át kitől. A kabinet következtetése annyira szánalmas és megvetendő, hogy inkább nem is kommentálnám.

Amit viszont. Ha nem ismernénk Rogán Antalt és nem tudnánk, hogy mennyire gátlástalan, impertinens törtető, akkor is azt feltételezni Portikról, hogy ennyire élénk fantáziája van, hogy ilyen sztorikat képes kitalálni, alighanem botorság volna. Rogán Antal legnagyobb pechére Portiknak semmi veszítenivalója nincs, nem kell elhallgatnia, szépítenie, kitalálnia olyan szálakat, amelyek nem léteznek, de alkalmasak önérzetes Antal elásására.

Ha csak a fele igaz annak, amiről beszél, az alsó hangon sima botrány, reálisan szemlélve világraszóló disznóság. Ez az a szint, ahol még az önjelölt nemzeti troll is le kellene fossa a bokáját. (Nem fogja, de kellene.) Már csak azért is, mert nagyon úgy néz ki, hogy miközben ő egy belvárosi rossz helyen parkolásért a gatyáját otthagyja, Rogán egy egész kerület áron aluli kiárusításáért - elismerésképpen - Párizs legdrágább éttermében tömi a pofáját mielőtt beül a VIP-páholyba, unatkozó Cecília segge alá vállalkozást vásárol, és a havereit tömi közpénzzel.

Tehát: a személyiségi jogaira oly érzékeny Rogán nem bírta ki (lehetőleg valahova mélyen elsüllyedve a szégyentől) Juhász Péter kritikáit. Öreg hiba csúszott ezzel a nemzeti harácsolás mátrixába. Ráadásul a saját maga indította perre sem hajlandó elmenni. Az egész rezsim ars poeticája lemérhető ezen a szégyenteljes ügyön. Már megint. Normális országban, normális igazságszolgáltatás mellett - nem most - már régen hivatalból eljárást kellett volna indítani a Habony-Rogán-féle paraziták ellen, ehhez képest még mindig ők kérik ki maguknak. Mert azt hiszik, az idők végezetéig működik: hogy attól, hogy bárkire rákiabálják, hogy hazudik, az minden alól felmenti őket.

Azt hiszik, a hülye birkák már olyan szinten immunisak a korrupcióra (aki nem, az közvetlenül érintett benne), olyan szinten nem írnak, nem olvasnak, nem tájékozódnak, nem gondolkodnak, annyira leszakadtak a napi politikáról, hogy nem hatol át a tudatukon: Rogán Antal nagy eséllyel egy közönséges bűnöző, aki zacskószámra nyúlta le a kenőpénzeket és megkárosította a Belváros lakóit. Nem két napig, hosszú évekig.

Szóval: ezt már nem tudod lemosni magadról, Rogán! Csak az a kérdés, hogy megpróbálnak megmenteni, vagy beáldoznak téged is, mint másokat. Arra gondolni sem akarok, hogy Portik hirtelen megöngyilkolja magát az összkomfortos cellájában. Attól kicsit tartok, hogy túl sok mindent tudsz a maffia fejének viselt dolgairól ahhoz, hogy inkább kitartanak melletted. Ettől függetlenül nem a Miniszterelnöki Kabinetiroda fogja megmondani, hogy ki a hiteltelen és ki nem, ki hazudik és ki nem. A bíró majd eldönti. Hogy remélhetőleg a büdös életben ne kelljen többé halaszthatatlan közfeladatot ellátnod adófizetői pénzen a szotyolaköpködő gazdád oldalán



http://kolozsvaros.com/2016/06/17/nincs-az-a-propaganda-ami-ezt-lemosna-rolad-rog an/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hozzáfűznivalója, letartóztatásnál, halaszthatatlan, propagandáéknak, részletességgel, megismerkedésük, szotyolaköpködő, kabinetirodának, minősíthetetlen, veszítenivalója, elismerésképpen, miniszterelnöki, felkapaszkodott, megöngyilkolja, körülményeiről, életfogytiglan, munkatársaival, következtetése, kiárusításáért, megkárosította, megemlékeztem, gyilkosságért, gyilkosságban, távolmardásra, becsületszóra, főosztályának, összkomfortos, főszereplőjét, alacsonyabban, szégyenteljes, világraszóló, gondolkodnak, elismervényt, remélhetőleg, közfeladatot, ingatlanokat, fasza bíró, ellene valló, utcát lezáró, propaganda minisztere, aktuális tárgyalására, 90-es évek, szembesítés azért, előkelő ingatlant, német sajtó, 2000-es éves, üzleti tervet, fenti linken, piaci árnál, belvárosi ingatlanokat, gyilkosságért jogerősen, kabinet következtetése, Tisztelt Bíróság, Rogán Antal, Portik Tamás, Vajda József, Juhász Péter, Portik Tamást, Juhász Péterék, Habony Árpád, Miniszterelnöki Kabinetirodának, Pápai Marianne-ról, Habony Árpáddal, Portik Tamással, Pápa Marianne-t, Rogán Antalt, Miniszterelnöki Kabinetiroda,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png lepke  Hiányzik  Szép álmokat!  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akarat  Akarat  Próbálj meg ...  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Egy lelki imádság  Fekete-erdő desszert  Bertolt Brecht -től idézet  Ágai Ágnes – Csendélet  Ami embereknek lehetetlen, az...  Akarat  Fehér virág  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Egy maradéktalanul uralt világ  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akik bántanak téged  Kerüld el az evangélium örömén...  Esti kép  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Gonosz démon-álarc  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Krisztinától  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Jó éjszakát  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reggel van  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  George Gordon Lord Byron: Inez...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alázat  Nem méltó hozzád  Png telefon  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A másik dolog,  Alázat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Szívem  s immár én is felragyogva, ért...  Még csak most kezdődik a nap  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fasza bíró, ellene valló, utcát lezáró, propaganda minisztere, aktuális tárgyalására, 90-es évek, szembesítés azért, előkelő ingatlant, német sajtó, 2000-es éves, üzleti tervet, fenti linken, piaci árnál, belvárosi ingatlanokat, gyilkosságért jogerősen, kabinet következtetése, fele igaz, alsó hangon, önjelölt nemzeti, belvárosi rossz, gatyáját otthagyja, egész kerület, pofáját mielőtt, havereit tömi, személyiségi jogaira, nemzeti harácsolás, saját maga, egész rezsim, szégyenteljes ügyön, idők végezetéig, minden alól, hülye birkák, közvetlenül érintett, napi politikáról, közönséges bűnöző, összkomfortos cellájában, maffia fejének, bíró majd, büdös életben, szotyolaköpködő gazdád, hozzáfűznivalója, letartóztatásnál, halaszthatatlan, propagandáéknak, részletességgel, megismerkedésük, szotyolaköpködő, kabinetirodának, minősíthetetlen, veszítenivalója, elismerésképpen, miniszterelnöki, felkapaszkodott, megöngyilkolja, körülményeiről, életfogytiglan, munkatársaival, következtetése, kiárusításáért, megkárosította, megemlékeztem, gyilkosságért, gyilkosságban, távolmardásra, becsületszóra, főosztályának, összkomfortos, főszereplőjét, alacsonyabban, szégyenteljes, világraszóló, gondolkodnak, elismervényt, remélhetőleg, közfeladatot, ingatlanokat, tájékozódnak, vallomásából, megpróbálnak, segítségével, módszereinek, olajügyeinek, értékesített, személyiségi, tárgyalására, vállalkozást, szafaládéért, megtalálható, feltételezni, kabinetiroda, kenőpénzeket, zacskószámra, testületileg, elhallgatnia, kommentálnám, pereskednek, találkozott, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3789
  • e Hét: 9521
  • e Hónap: 20632
  • e Év: 174128
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.