Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mi a tetves életnek kell még ahhoz történnie, hogy ezt az em
  2016-06-27 17:23:50, hétfő
 
 
Molnár Bálint 2016-06-27


Mi a tetves életnek kell még ahhoz történnie, hogy ezt az embert pórázon elvezessék?


MTI Fotó/Földi Imre MTI Fotó/Földi Imre

Az előbb olvastam egy több kilométeres hosszúságú, a szervilis alákérdezéstől izzadtság szagú interjút Kövér Lászlóval, ami elegendő volt ahhoz, hogy idegállapotba kerüljek és újra elővegyem Rogán Antalt. A bajszos házmesterrel készült - kizárólag kötélerős idegzetűeknek ajánlott - kórdokumentum címe: A politikában hosszú távon nem lehet hazudozni és erkölcstelenül viselkedni. Ha a cinizmus fájna, Kövér az egész bandájával együtt naphosszat óbégatna, úgyhogy beszéljünk megint egy kicsit a propaganda őszinte és erkölcsös miniszteréről.

Fontosnak érzem, hogy a Rogánnal összefüggő bűncselekmények gyanújával kapcsolatos közbeszédet ne hagyjuk egy pillanatra sem nyugodni, ugyanis kormánypárti közszereplővel kapcsolatban is ritka nagy disznóságokról van szó, amelyeket éppen megúszni készül az érintett.

Portik Tamás köztörvényes bűnöző vallomását követően (igen, a komplett magyar állampárttal szemben úgy vélem, hogy a hazudozás nem kizárólag leültetett bűnözők sajátja) úgy gondolom, megbocsáthatatlan lenne leszállni Rogánról és hagyni, hogy az ügy súlya halványuljon a köz tudatában. ITT, ITT és ITT is foglalkoztunk már vele. Hogy Juhász Péter egymagában teszi a dolgát és az Együtt társadalmi támogatottsága mekkora, az mindent elmond erről a búvalbaszott országról.

Rogánról újfent kiderült valami. A korábban a propagandaelvtárs által vezetett belvárosi önkormányzat áron alul értékesített ingatlanokat. A történetről beszámoló Népszabadságtól helyreigazítást kértek Rogánék, ám az ügyben a Kúria mondta ki a végszót: a lap állításai megalapozottak, a bűnszervezet-gyanús önkormányzat áron alul adott túl az ingatlanokon.

Konkrétan a Károly körút 22-24. alatti - összesen 1500 négyzetméteres - helyiségekről van szó, amiket több mint százmillió forint kedvezménnyel, 240 millió forintért adta el Rogán és bandája. Tették ezt úgy, hogy a szóban forgó ingatlanokon - különböző kezdvezmények és trükkök bevetésével - 159 ezer forintos négyezetméteráron adtak túl, miközben az idő tájt a kerület 380 ezer forintos négyzetméterekénti átlagárat határozott meg akkor abban az övezetben.

Az már csak apró, de annál sokatmondóbb kiegészítés: a vevő a Maráczy Endréhez, a Videoton akkori ügyvezetőjéhez köthető, frissen létrehozott L. V. L. S. H. Kft. volt. Rogánék önérzetes sértődése ellenére tény, hogy a 2011-ben adócsalás miatt elítélt Maráczy és köre az átlagos árnál nagyjából 28 millió forinttal olcsóbban jutott az ingatlanhoz.

Akkor most még egyszer megkérdezem: mi a tetves, büdös, kurv* életnek kell még ahhoz történnie, hogy ezt az embert pórázon elvezessék? Minek kell ahhoz történnie, hogy a gumicsizmás futballzseni ne röföghesse bele a nép pofájába a nemzeti imacsatornán, hogy nincs mit beszélnie Rogánnal a Portik-ügyről? Meddig lehet még ezzel a nemzeti-keresztény ragacsos mázzal körbeönteni ezt az országot ahhoz, hogy a nép szeretett fia ne engedje már meg magának, hogy azt nyilatkozza: ez a téma nem éri el azt a szintet, hogy egy miniszterelnök és egy miniszter szóba hozza egymás között. És hogy az ügyet nemhogy lezártnak tekinti, de meg sem nyitotta.

Milyen további gazemberségeknek kell napvilágra kerülniük ahhoz, hogy az ilyen közpénzt herdáló, bizonyítottan hűtlen kezeléssel megvádolható, léhűtő, velejükig romlott és korrupt seggfejek, mint Rogán eltakarodjanak a közéletből, ahelyett, hogy tisztességes polgármesteri munkájuk elismeréseképpen miniszteri széket kapjanak jutalmul? Még mindig nincs bűncselekmény gyanújára utaló körülmény, ugye? Még mindig nem találják a hűtlen kezeléshez vezető szálakat, ugye?

Polt, tőled kérdezem, figyelj! Áron alul eladni önkormányzati ingatlant nem bűncselekmény? A sikkasztás, hivatali visszaélés nem mond semmit ezzel kapcsolatban? Nem, nem arról van szó, hogy egy újsághír alapján kellene eljárást indítani, hanem egy bírósági ítélet alapján. Hogy nem csalás, nem ámítás, nem szocialista ingatlanbotrány, hanem az önkormányzati vagyonnal való üzérkedésről van szó. Bírósági ítélet van arról, amit önérzetes Tóni kikért magának, hogy hazugság. Amiért Juhász Péterrel szemben személyiségi jogi pert indított. Amiatt tudniillik, hogy bűnözőnek nevezte a keményen lopó parasztlegényt. Tehát, ha a kijelentés, ami ennek a minősítésnek az alapjául szolgált, igaz, akkor a következménye is igaz. Rogán bűnöző. Ez a közönséges bűnöző miért miniszter még mindig és miért nem börtöntöltelék?

Polt, Orbán! Mond valamit Hunvald György neve? Csak azért kérdezem, mert a VII. kerület egykori MSZP-s polgármestere pontosan ugyanilyen ügyért ült majdnem három évet előzetesben úgy, hogy ráadásul nem ő volt a főszereplő és az ingatlanokkal kapcsolatos csalás vádjában végül felmentették. A vád az volt, hogy a pénzügyi bizottság elnökével és egy hamis értékbecslést készítő ingatlanbecslő segítségével a polgármester és a képviselőtestület áron alul adott el önkormányzati ingatlanokat egy vállalkozónak. A vállalkozó később off-shore cégek közbeiktatásával jóval magasabb áron értékesítette tovább a házakat. Gondolom, így sem tűnik fel a hasonlóság.

Ha ezt az aprócska tényt és a Kúria nemrégiben hozott döntését is figyelembe vesszük még súlyosabb, hogy Orbán szerint nem éri el az ügy azt a szintet, hogy beszélni kelljen róla. Bűncselekmény hiányában sorra menti fel a bíróság a Fidesz meghurcolt ellenfeleit, miközben Rogánt nem szabad megzavarni ilyen apróságokkal, mert még a végén kihűl a homárlevese a g*cinek. Ez már megint az a szint, amikor nem lehet finomkodni veletek és keresgélni a cizellált szavakat. A magyar igazságszolgáltatás kimondta, hogy a belvárosi ingatlanpanama létezik és minden azzal kapcsolatos információ igaz. Ha még ezek után is rendben van, hogy a komplett Belvárost aprópénzért át lehet játszani bűnszervezetek kezére, ha rendben van, hogy a közvagyont ilyen aljas módon el lehet herdálni és a Kúria jogerős ítélete ellenére Rogánt még mindig nem vezetitek el pórázon, hanem miniszter lehet, akkor tényleg le lehet kapcsolni a villanyt ebben a kuplerájban.

De tudjátok mit? Én bízom a B variánsban. Hogy az ilyen kapzsi, telhetetlen maffiózóitok fogják a Fideszt kicsinálni és a szaros vödröt a fejetekbe húzni. Mert nem úszhatjátok meg, bármennyire is abban bíztok, hogy a magyarok birkák és az idők végezetéig birkák maradnak. Aztán mehettek a trágyadombra, ahova valók vagytok. Rogánostól.




http://kolozsvaros.com/2016/06/27/mi-a-tetves-eletnek-kell-meg-ahhoz-tortennie-ho gy-ezt-az-embert-porazon-elvezessek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elismeréseképpen, közbeiktatásával, gazemberségeknek, népszabadságtól, helyreigazítást, bűncselekmények, ingatlanbotrány, négyzetméteres, alákérdezéstől, parasztlegényt, ügyvezetőjéhez, börtöntöltelék, támogatottsága, erkölcstelenül, ingatlanpanama, bűnszervezetek, ingatlanbecslő, megalapozottak, eltakarodjanak, miniszterelnök, disznóságokról, közszereplővel, bűncselekmény, idegállapotba, értékesítette, vállalkozónak, ingatlanokkal, önkormányzati, kórdokumentum, miniszteréről, idegzetűeknek, kezdvezmények, bizonyítottan, helyiségekről, polgármestere, értékbecslést, tetves életnek, embert pórázon, előbb olvastam, több kilométeres, szervilis alákérdezéstől, bajszos házmesterrel, politikában hosszú, cinizmus fájna, egész bandájával, propaganda őszinte, komplett magyar, mindent elmond, búvalbaszott országról, propagandaelvtárs által, történetről beszámoló, szóban forgó, Molnár Bálint, Földi Imre MTI Fotó, Földi Imre, Kövér Lászlóval, Rogán Antalt, Portik Tamás, Hogy Juhász Péter, Maráczy Endréhez, Amiért Juhász Péterrel, Hunvald György,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Hiányzik  Hiányzik  Png telefon  Png rózsa csokor  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Jó éjszakát  Szép álmokat!  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Png kislány  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Leonardo da Vinci gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Akik bántanak téged  Szívem  Az engedelmesség miért nem vál...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Alázat  Kaffka_Margit  Ami embereknek lehetetlen, az...  Adakozás  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szívem tiéd  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png virág  Szép álmokat!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Lóhere  Nem számIt  Neked tudnod kell  Őrizkednünk kell...  Tavaszi kép  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png cica  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Hiányzik  Popper Péter szavai  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akarat  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  A kételkedés kezelése  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Reggel van  Minden harmadik...  Próbálj meg ...  Jónás Tamás – Végtelen b...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Szép álmokat!  Őrizkednünk kell...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Esti kép  Idő  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Éretlen vers  Ágai Ágnes – Csendélet  Alázat 
Bejegyzés Címkék
tetves életnek, embert pórázon, előbb olvastam, több kilométeres, szervilis alákérdezéstől, bajszos házmesterrel, politikában hosszú, cinizmus fájna, egész bandájával, propaganda őszinte, komplett magyar, mindent elmond, búvalbaszott országról, propagandaelvtárs által, történetről beszámoló, szóban forgó, 2011-ben adócsalás, átlagos árnál, gumicsizmás futballzseni, nemzeti imacsatornán, országot ahhoz, miniszter szóba, ügyet nemhogy, ilyen közpénzt, hűtlen kezeléshez, újsághír alapján, bírósági ítélet, önkormányzati vagyonnal, keményen lopó, alapjául szolgált, közönséges bűnöző, ingatlanokkal kapcsolatos, pénzügyi bizottság, hamis értékbecslést, képviselőtestület áron, vállalkozó később, aprócska tényt, végén kihűl, cizellált szavakat, belvárosi ingatlanpanama, komplett Belvárost, közvagyont ilyen, villanyt ebben, ilyen kapzsi, szaros vödröt, fejetekbe húzni, magyarok birkák, idők végezetéig, elismeréseképpen, közbeiktatásával, gazemberségeknek, népszabadságtól, helyreigazítást, bűncselekmények, ingatlanbotrány, négyzetméteres, alákérdezéstől, parasztlegényt, ügyvezetőjéhez, börtöntöltelék, támogatottsága, erkölcstelenül, ingatlanpanama, bűnszervezetek, ingatlanbecslő, megalapozottak, eltakarodjanak, miniszterelnök, disznóságokról, közszereplővel, bűncselekmény, idegállapotba, értékesítette, vállalkozónak, ingatlanokkal, önkormányzati, kórdokumentum, miniszteréről, idegzetűeknek, kezdvezmények, bizonyítottan, helyiségekről, polgármestere, értékbecslést, foglalkoztunk, kedvezménnyel, következménye, polgármesteri, trágyadombra, minősítésnek, értékesített, ingatlanokat, futballzseni, köztörvényes, halványuljon, személyiségi, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4372
  • e Hét: 10104
  • e Hónap: 21215
  • e Év: 174711
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.