Belépés
agica2004.blog.xfree.hu
Belőlem csak egy van, másokból is:) Módosítva, mert nagyképűnek tűntem, nem vagyok az. - Fehér lovag-king-kong :)))))))))) ,,Nem azok a nagy emberek, akik n... kovács ágica
2004.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Elmélkedés....
  2021-01-17 16:25:35, vasárnap
 
   
  Azt látod, hogy neki könnyű, sikeres.
Azt nem látod, hogy összeesik a fáradtságtól nap végére. Nem látod a kemény munkát, az álmatlan éjszakákat. Nem látod, hogy a pénzét a fejlődésébe fektette, kihagyta a szórakozást, hogy volt olyan időszak az életében, amikor üres volt a pénztárcája. "
Azt látod, hogy harmincas évei derekán járó nő és még nincs gyermeke. Azt nem látod, hogy 3 éve mindhiába próbálkoznak a párjával, hogy ovulációs tesztekre pisil, hogy minden egyes hónapban, amikor megjön a menstruációja, magára zárja a fürdőszoba ajtaját és órákon át zokog. Vagy teljes életet él gyermek nélkül is, sokat utazik és tökéletesen tisztában van vele, hogy nem szeretne szülni. Vagy évek óta zajlik az örökbefogadási procedúrája. Vagy két éven belül harmadszor vetélt el.
Azt látod, hogy már a második házasságán van túl.
Azt nem látod, hogy súlyos önértékelési zavarokkal küzd, hogy bántalmazó kapcsolatokban élt, hogy gyermekkori feldolgozatlan traumáktól szenved, hogy az anyja vagy az apja bántalmazó volt, hogy nincsen biztonságos kötődési modellje, hogy poszttraumás stressz szindrómája van és pánikrohamok gyötrik.
Azt látod, hogy túlsúlyos, vagy csontsovány.
Azt nem látod, hogy gyermekkora óta megbélyegezve él, azt nem látod, hogy orvosról orvosra jár, diétáról diétára, kudarcról kudarcra. Hogy éhezteti magát, vagy folyton eszik, hogy hízzon. Hogy a fizetése nagyrészét tanácsadásra költi. Nem látod, hogy lelke mélyén milyen csodálatos ember, odaadó társ, szerető szülő, pótolhatatlan barát.
Azt látod, hogy jól keres, mégsem vett még házat, menő autót, megtehetné, hogy drága holmikat vegyen, mégis mindig ódivatú ruhákban jár.
Azt nem látod, hogy az édesanyja súlyos beteg és minden pénzét a gondozására, a kezelésére költi. Azt nem látod, hogy épp spórol, vagy a rá maradt adósságot törleszti.
Azt látod, hogy neki könnyű, sikeres.
Azt nem látod, hogy összeesik a fáradtságtól nap végére. Nem látod a kemény munkát, az álmatlan éjszakákat. Nem látod, hogy a pénzét a fejlődésébe fektette, kihagyta a szórakozást, hogy volt olyan időszak az életében, amikor üres volt a pénztárcája.
Azt látod, hogy folyton depressziós, neki semmi nem jó. Azt nem látod, hogy gyászol, hogy pszichés zavarral küzd, hogy magányos, hogy tragédiák sorozata az élete és nincs pénze pszichológushoz fordulni, vagy nem meri elmondani senkinek a problémáját.
Azt látod, hogy évek óta nincs párkapcsolata.
Azt nem látod, hogy legutóbb darabokra törték a szívét, megalázták, cserbenhagyták. Nem látod, hogy keményen dolgozik azon, hogy újjáépítse az életét, nem látod, hogy minden próbálkozása kudarcba fullad. Nem látod, hogy most épp jó így neki, és az életének azon szakaszában van, amikor élvezi az egyedüllétet.
Azt látod, hogy valamilyen testi rendellenességgel él. Azt nem látod, hogy mekkora lelki ereje van, hogy képes másokat is támogatni, hogy keresztül ment a poklon, míg elfogadta önmagát, hogy egy egyszerű hétköznapi dolog számára mekkora erőfeszítést jelent. Hogy minden nehézsége ellenére teljes életet él.
Nem csak az a világ van, amit a szemeddel látsz. Van egy világ, a felszín alatt, hova csak lelked szemével nézhetsz. Hol empátia, támogatás, szeretet lakik. Ne hagyd, hogy a felszín megtévesszen.
Senki nem annyi, amennyit látsz belőle. Neveld magad érzékenységre, elfogadásra. Ne állj be a sorba, ne ítélj csupán a látszat alapján!



 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichológushoz, kapcsolatokban, cserbenhagyták, örökbefogadási, feldolgozatlan, párkapcsolata, megbélyegezve, érzékenységre, pótolhatatlan, menstruációja, egyedüllétet, próbálkoznak, erőfeszítést, poszttraumás, önértékelési, tanácsadásra, fáradtságtól, próbálkozása, pánikrohamok, megtévesszen, elfogadásra, szórakozást, fejlődésébe, tökéletesen, gyermekkora, depressziós, gondozására, csontsovány, gyermekkori, szindrómája, biztonságos, pénztárcája, szakaszában, procedúrája, problémáját, éjszakákat, kemény munkát, álmatlan éjszakákat, fejlődésébe fektette, fürdőszoba ajtaját, örökbefogadási procedúrája, második házasságán, anyja vagy, apja bántalmazó, fizetése nagyrészét, édesanyja súlyos, kezelésére költi, életének azon, egyszerű hétköznapi, szemeddel látsz, felszín alatt, felszín megtévesszen,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép estét  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Spenót fasírttal  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Pitypang szökőkút  Ott van  Esterházy Péterre emlékezünk  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Töröld le  Somlyó Zoltán - Orgonával  Spenót fasírttal  Mindent de mindent visszakap  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  képre írva  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Spenót fasírttal  James Allen  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Önmaga ellenére  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Paul David Tripp Április 12  Anyámról való emlékek  Jázmin  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Szép estét  Minden tavaszból őrizz..  Egy párkányon  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Krisztinától  Borzasztó  40 felett  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Minden tavaszból őrizz..  Mindig lesz olyan  Jó éjszakát  Van néhány kérdés, amin gondol...  Emlékezz  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogyan válunk hűségesekké?  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  A sorsod  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ott van  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Jázmin  Szívek  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Facebookon kaptam  Borzasztó  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt... 
Bejegyzés Címkék
kemény munkát, álmatlan éjszakákat, fejlődésébe fektette, fürdőszoba ajtaját, örökbefogadási procedúrája, második házasságán, anyja vagy, apja bántalmazó, fizetése nagyrészét, édesanyja súlyos, kezelésére költi, életének azon, egyszerű hétköznapi, szemeddel látsz, felszín alatt, felszín megtévesszen, látszat alapján, pszichológushoz, kapcsolatokban, cserbenhagyták, örökbefogadási, feldolgozatlan, párkapcsolata, megbélyegezve, érzékenységre, pótolhatatlan, menstruációja, egyedüllétet, próbálkoznak, erőfeszítést, poszttraumás, önértékelési, tanácsadásra, fáradtságtól, próbálkozása, pánikrohamok, megtévesszen, elfogadásra, szórakozást, fejlődésébe, tökéletesen, gyermekkora, depressziós, gondozására, csontsovány, gyermekkori, szindrómája, biztonságos, pénztárcája, szakaszában, procedúrája, problémáját, éjszakákat, házasságán, harmadszor, kezelésére, valamilyen, újjáépítse, megtehetné, megalázták, fürdőszoba, nagyrészét, csodálatos, bántalmazó, zavarokkal, hétköznapi, traumáktól, tragédiák, tisztában, elmondani, tesztekre, ovulációs, darabokra, támogatni, szemeddel, mindhiába, elfogadta, támogatás, összeesik, kudarcról, túlsúlyos, keresztül, nehézsége, édesanyja, törleszti, adósságot, harmincas, éhezteti, orvosról, diétáról, álmatlan, kudarcra, életében, szeretne, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26622 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 423
  • e Hét: 785
  • e Hónap: 2919
  • e Év: 55477
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.