Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Amit nem tud a szájába tömni, arra rálép, ráül, rászarik
  2016-07-05 21:15:26, kedd
 
 
Swan Edgar 2016-07-05



Amit nem tud a szájába tömni, arra rálép, ráül, rászarik
MTI Fotó MTI Fotó

Ártunk és ormányunk, valamint Orbán Viktor megint győzött. Áder János köztársasági elnök volt szíves kiírni a népszavazást. Tudjuk, ez az a cucc, ami ötmilliárd forintunkba kerül, viszont lényegében tök értelmetlen. Valójában a Fidesz választási főpróbájáról van szó, ugyanis ahogy eddig, úgy most is pont szarnak ők a migránsokra is, a magyar emberekre is és Brüsszelre is. Egy dolog fontos: a hatalom. Az sem azért, mert vezetni akarnák az országot. Vagyis de, vezetni. Az orránál fogva.

Nálunk az a szokás, hogy az lophat, aki kormányon van. Ennyire nagyon egyszerű ez. Egyszóval kell a hatalom, mert kell a lé az elvtársaknak, börtönbe pedig az istennek sem akarnak menni. Áder János mosolyogva aláírta az eléje tolt cetlit, mint mindig. Itt jegyezném meg, hogy a mosolygó Áder Jánosnál kevés ijesztőbb dolgot láttam életemben, bár ez jelen helyzetben huszadrangú kérdés.

Egyszóval a Fidesz, a kormány és Orbán Viktor (ez olyan szentháromság, három az egyben) megint sikeresen hülyét csinál a hülyékből. Verik a tamtamot, hogy szavazzál paraszt, mert különben jönnek a nagyfarkú migráncsok és annyi az asszonynak, meg neked is, de még a kecske sincs biztonságban! A hülye meg elhiszi és rohan.

Csak éppen ez egy szép nagy baromság. Ez egy fideszes május elsejei felvonulás. Az élen csámpázik egy kurvanagy Jabba, amelyik a lottyadt seggével ráült a jobboldalra és úgy tesz, mintha jobboldali párt lenne. Ezért aztán senki másnak eszébe sem jut egy normális jobboldali pártot alapítani, egy olyat, amiben szakemberek vannak, akik képesek lennének helyrerángatni ezt a leborult országot gazdaságilag.

Jabba kezében egy rohadt nagy, vörös szegfűvel csicsázott lufi, aminek a madzagja szorosan kézben van tartva. Ez meg leárnyékolja a baloldalt, ezért senkinek nem jut eszébe létrehozni egy normális baloldali pártot, amelyik a társadalmi igazságtalanságok ellen, a szociális biztonság mellett képes lenne hatékonyan kiállni.

Fidesz-Jabba közben veszettül vicsorog a lufira, mert nem szeretné, ha kiderülne, hogy az valójában micsoda is és ki irányítja. Így vonulnak ők ketten a sor élén, a hülyék meg üvöltve tódulnak a nyomukban, egymás sarkát taposva rázzák az öklüket és észre sem veszik, hogy tulajdon társaikat tiporják le kurvanagy igyekezetükben, hogy felhívják magukra a dagadék vezér figyelmét. Aki amúgy változatlanul szarik rájuk is, az országra is.

De ezt a hülyék nem veszik észre, csak csörtetnek, ha megszólal a kürt. Abban reménykednek, hogy amint megérkeznek - amúgy fogalmuk sincs, hová tartanak és minek - ott majd várja őket a jól megérdemelt jutalom: fonnyadt virsli és lóhúgy-meleg sör. Az eszesebbek, gyorsabbak, szebbek még rózsaszínű vattacukrot is kapnak. Úgy hírlik. Vagy mézeskalács-huszárt.

Csak abban lehet reménykedni, hogy a menetből egyre többen meghallják az út szélén állók ordítását és rájönnek, hogy a masírozás végeztével nem jutalom várja őket, hanem a szakadék széle. Ahonnan - ha Jabba felismeri a vészt és visszafordul - nem tudnak időben menekülni és az, akit eddig oly lelkesen követtek, minden gondolkodás nélkül keresztül fog gyalogolni rajtuk. Rajtuk, a szüleiken, a gyerekeiken. Bárkin és bármin, ahogy eddig is.

De jelenleg még követik, bár talán egyre kevesebben. Sokan akár menet közben is felismerik, hogy ez csak egy marhanagy varangy egy lufival a kezében, nem pedig igazi vezető.

Egy kártékony, önző lény, aki felzabál mindent maga körül. Amit nem tud a szájába tömni, arra rálép, ráül, rászarik. Mindegy, csak másé ne legyen. Közben szorosan markolja a lufi zsinórját és retteg, hogy el ne durranjon valahogy, mert akkor kiderülne, hogy ki markolta idáig a zsinórt.

Egyszóval honfitársaim, október másodikán indul május elseje. Hajrá!adomány


p://kolozsvaros.com/2016/07/05/amit-nem-tud-a-szajaba-tomni-arra-ralep-raul-rasza rik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: igyekezetükben, helyrerángatni, változatlanul, szentháromság, főpróbájáról, köztársasági, népszavazást, elvtársaknak, honfitársaim, gazdaságilag, leárnyékolja, visszafordul, biztonságban, reménykednek, jobboldalra, mézeskalács, reménykedni, gondolkodás, értelmetlen, vattacukrot, kolozsvaros, gyerekeiken, megérkeznek, huszadrangú, megérdemelt, szakemberek, forintunkba, migránsokra, helyzetben, választási, csörtetnek, kevesebben, migráncsok, csicsázott, jobboldali, létrehozni, szájába tömni, magyar emberekre, dolog fontos, orránál fogva, eléje tolt, mosolygó Áder, nagyfarkú migráncsok, kecske sincs, szép nagy, fideszes május, élen csámpázik, kurvanagy Jabba, lottyadt seggével, normális jobboldali, leborult országot, rohadt nagy, Swan Edgar, Fotó MTI Fotó, Orbán Viktor, Áder János, Áder Jánosnál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Óraállítás  Jó éjszakát  Alvó kutya  Devecsery László - Húsvét  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  A nagy természet  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Kékfestőről pár szóban  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Esti kép  Facebookon kaptam  Képes idézet !  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ratkós beszületései a szereplő...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Devecsery László - Húsvét  A nagyhét eseményei  Az angyali üdvözlet  Amikor még kicsi voltál...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Alvó kutya  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Karinthy Frigyes: Almafa  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A pálma a győzelem és a diadal...  Nem látom őket  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Agárdi Gábor gondolata  Heltai Jenő: Március  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Mire jók ?  Alvó cica  Mi van, ha?  A jó kedv a világon  Az út  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Válaszok a halál után  Nem azt látja  Facebookon kaptam Krisztina b...  Most - segíts meg Mária ,  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  A tavasz nem csak önmagában sz...  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Agárdi Gábor gondolata  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  Ne hagyd  Alvó baby  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
szájába tömni, magyar emberekre, dolog fontos, orránál fogva, eléje tolt, mosolygó Áder, nagyfarkú migráncsok, kecske sincs, szép nagy, fideszes május, élen csámpázik, kurvanagy Jabba, lottyadt seggével, normális jobboldali, leborult országot, rohadt nagy, madzagja szorosan, normális baloldali, társadalmi igazságtalanságok, szociális biztonság, valójában micsoda, dagadék vezér, menetből egyre, masírozás végeztével, szakadék széle, marhanagy varangy, lufi zsinórját, igyekezetükben, helyrerángatni, változatlanul, szentháromság, főpróbájáról, köztársasági, népszavazást, elvtársaknak, honfitársaim, gazdaságilag, leárnyékolja, visszafordul, biztonságban, reménykednek, jobboldalra, mézeskalács, reménykedni, gondolkodás, értelmetlen, vattacukrot, kolozsvaros, gyerekeiken, megérkeznek, huszadrangú, megérdemelt, szakemberek, forintunkba, migránsokra, helyzetben, választási, csörtetnek, kevesebben, migráncsok, csicsázott, jobboldali, létrehozni, felvonulás, brüsszelre, hatékonyan, társadalmi, asszonynak, felismerik, rózsaszínű, eszesebbek, mosolyogva, gyorsabbak, ötmilliárd, végeztével, lényegében, gyalogolni, meghallják, csámpázik, baloldalt, életemben, felismeri, masírozás, biztonság, szociális, kártékony, baloldali, szegfűvel, alapítani, kormányon, ormányunk, egyszóval, menekülni, jegyezném, keresztül, veszettül, ijesztőbb, másodikán, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 269
  • e Hét: 2529
  • e Hónap: 19322
  • e Év: 152239
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.