Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A nők és a nőiesség halála
  2016-07-11 14:41:46, hétfő
 
  A nők és a nőiesség halála


Ezt a fordítást azért vállaltam be mert az írás nagyon igaz véleményem szerint. Maga a fordítás nagyon nehéz volt, mivel az eredeti angol szöveg sok egybefolyó mondatból állt (eredetije itt), így amennyiben egykét helyen összefüggéstelen lenne, ezért előre is elnézést. Van véleményem a jelenlegi társadalmi dinamikáról, amit egy másik írásban, saját kútfőből tervezek megosztani, ám be- és felvezetésnek álljon itt ez a fordítás.
Bármely nő aki felháborodik rajta, jogosan teheti, mert felvázolja nekik mindazt amit elveszítettek, és ami rájuk vár.
Bármelyik férfinak aki a homlokára csap ,,heuréka" felkiáltással: szívesen.
2016.04.30.


​Az életedzett férfiak vonzó férfiak, mert a szívósság a férfiak és a nők számára is elismerendő tulajdonság. Szinte mindenki tiszteli az életedzett férfit, akkor is ha ellenszenves számára. Ugyanakkor az életedzett nők teljesen visszataszító lényeknek tűnnek: sem nem vágykeltőek, sem tiszteletet nem sugároznak, kizárólag elidegenedettség, megkeseredettség érezhető róluk. A nehézségek a maszkulinitás irányába terelnek, és a femininitásra, nőiességre nézve halálosak. A nőknek a nehézségek során bölcsességet és gyengédséget kell találnia, nem pedig maszkulin, férfias irányokba haladni. Ahhoz hogy a nők megőrizhessék legnagyobb értéküket, a femininitásukat, mindenáron el kell kerülniük a férfias irányokba sodródást. Ez egészségesebb és jobban elősegíti a nő fejlődését, mint a férfias megkeményedés elsajátítása.


A nőknek a feminista dogma azt tanítja, hogy a hatalom megszerzése és társadalmi elfogadottság érdekében gátlástalanul kicsapongva használják fel a nőiességüket. Kivétel nélkül, fel sem fogják hogy tudtukon kívül mit adnak fel azért hogy a feminizmusnak behódoljanak. A nő nagy kárára a feminista propagandában foglaltaknak megfelelés azt eredményezi, hogy pont az őáltala vágyott férfiak számára veszíti el kívánatosságát. A jelenlegi kultúra ennek különösen szemléltető esete: az aktuális gazdasági modell, és a mai kor uralkodó társadalmi beállítódása a nőket az elférfiasodás irányába ösztönzi, mindezt ,,liberalizmusként" beállítva. A feminizmus azt a hazugságot adja el a nőknek, hogy férfiasnak lenni egyenlő a szabadsággal: arról győzködi a nőt, hogy szakadjon el természetétől és az törekedjen lenni, akinek nem születhetett. Hogy a vágya a gondozásra, támogatásra és anyaságra: gyengeség. Hogy férfiszerűbbé kell válnia, erőssé, asszertívvá, hódítóvá. Igen, banális és elcsépelt, de nem létezik olyan magát valamire is tartó férfi, aki be akarna hódolni egy ilyen feminista ,,valódi nőnek".


Egy tipikusan ilyen nő a férfiak tulajdonságait akarja utánozni, ahelyett hogy a nőiességének tudományát próbálná tökélyre vinni. Ezen nők hitét eltorzították azért hogy a hagyományos nőiességet elutasítsák, olyanként ami visszataszító és gyenge. Ironikus: hamisan bálványozzák a férfiak viselkedésének utánzását, miközben gyűlöletet keltenek irántuk. Idealizálják a férfi viselkedést, mert azt hitették el velük, hogy ez szükséges a siker és a tisztelet kivívásához. Pedig nem is tévedhettek volna nagyobbat: semmi sem vívja ki jobban egy férfi haragját és megvetését, mint egy nő aki megpróbálja elavultnak beállítani azáltal hogy utánozza őt. A férfiak nem vágynak a férfias nőre, sem pedig nem kívánnak versenyezni velük. A férfiak nőies nőre vágynak, akit védelmezhetnek. Az alapvető maszkulin értékekkel rendelkező férfiak elutasítják a nőiességet nem képviselő nőket.
Picture
​
​A nőknek két különböző választási lehetősége van: az előbbi véleményem szerint gazdagabb, tovább tartó boldogság, az utóbbi pedig nem annyira. Az előbbi lehetőség: kifinomíthatják és ápolhatják nőiességüket ahhoz, hogy egy életerős férfi szerelmét megszerezzék. Az említett férfi biztosítani fogja a jövedelem nagy részét a jövőben. A nő munkája háttérbe szorul a hobbi birodalmába, nem helyeződik a család, háztartás és gyermeknevelés elé. Az utóbbi lehetőség pedig a karrierista, független nő. Ez a szellemiség vezetett a kollektívan elférfiasodott, stresszes és boldogtalan nőkhöz, akik lemondanak a nőiességről hogy az üzlet világában dolgozhassanak. Hogy egy ilyen környezetben versenyképesek lehessenek, mmegkeményednek a túlélésért, lecsökkentve szociális vonzerejüket.


A keménység (ami különbözik a kitartástól) csökkenti egy nő nőiességét, ezzel egyenes arányban szüntetve meg kívánatosságát a férfiak számára. Egy kitartó nő képes megtartani nőiességét és további női energiát meríteni, anélkül hogy férfiassá válna. A kitartó nők képesek a nőiességükre támaszkodva építeni és erősíteni azon, a nehézségek ellenére. Nem dőlnek be az elférfiasodás megrontó varázsának, és nem mérgezik magukat a hódítás vágyával. Ők erőfeszítéseket áldoznak azért, hogy kellemes külsejűek, bölcsek és önfeláldozóak lehessenek. Ahelyett hogy női mivoltukat a feminizmus oltárán áldoznák fel, inkább közvetlenségben és együttérzésben keresnek és találnak menedéket. Önmaguk eltorzítása helyett inkább jobbá teszik magukat. Nem hagyják hogy a gyűlölet és a keserűség a férfiasság szánalmas karikatúráivá változtassa őket. Magukon hordozzák a hagyományos nőiesség értékeit annak a férfiak számára hordozott értékeiért, és az ebből számukra is jelentkező előnyökért. Nem hajlandóak magukra értelmezni a feminizmus szánalmas ,,kisebbségi komplexus" tünetét. Nem adnak a ,,barátaik" véleményére, ami elítéli őket a hagyományos nőiességre törekvésükért.
Picture

Azok akik gyakran vannak fájdalomnak kitéve, keményebbé válnak a szívükben a feldolgozási folyamat eredményeként. A keménység mintegy bizonyos férfias összetevő érkezik. Minél jobban sérült és fájdalmaknak kitett egy személy, annál jobban keményedik és szigorúsodik. Ez a keményedés természetes válasz az adott probléma feloldhatatlanságára, a tehetetlenségre és a csalódottságra. A keménység a férfias önfejlesztés szükséges része, mert a férfiak a feladata a vezetés. Egy férfi nem lehet vonzó és kiteljesedett egy kapcsolatban ha nem ő irányít; egy nő viszont lehet. A férfiaknak belefér, lehetnek keményebbek és ezáltal vonzóbbak a férfiasságukban.


Ez akár pszichológiai magyarázatként is szolgálhat arra hogy a nők miért hajlamosak jobban értékelni a férfiak tapasztalat csiszolta robosztusságát, míg a férfiak hajlamosak jobban értékelni a nők ártatlanságát és tapasztalatlanságát, azt nemcsak csábítóként hanem pszichológiailag kívánatosként is érzékelve. A magyarázat egyszerű: egy ilyen nő mentes a megkeseredettség és cinikusság szennyétől, amit egy ilyen nőre a tapasztalások keserűségei raknának. Ezen pszichológiai szempontok meghatározóan felelősök egy nő femininitásának tönkretevéséért. Kevés nőiesség képes megmaradni a bizalmatlan cinizmus és a maró keserűség jelenlétében. Az ilyen nők magukat egyszercsak szerethetetlennek, magányra ítéltnek fogják találni, mert ordít róluk a visszataszító besavanyodottság.
Picture

Lényegében, egy nő minél viseltebb és tapasztaltabb, annál kevésbé nőies. Ugyanakkor, egy harcedzettebb és tapasztaltabb férfi férfiasabbá válik. Ez a nehézségek eredménye, mert a nehézségek megélése férfiasító folyamat. Így meg kell jegyezzek egy megfigyelést: valóban úgy tűnik hogy a férfiak idővel és elegendő nehézség átélésével férfiasabbá válnak; ezzel szemben viszont a nők kevésbé nőiessé. Ez alapján magától értetődő, hogy a nehézségek elősegítik a férfiasságot, míg károsak a nőiességre nézve. Véleményem szerint a férfiak a fiatal nőket nemcsak a fiatalos testükért, hanem ezen kívül az ártatlan - tehát feminin - beállítottságuk miatt is előnyben részesítik. Ez bizonyos szintig megmagyarázhatja a nők öregedéssel kapcsolatos megszállottságát, mivel az érettebb nők fizikailag kevésbé vonzóak mint a fiatalok. Ezzel szemben a fiatal férfi lényegesebben kevésé vonzó mint az érett férfi. Ami az egyiknek jó, az rossz a másiknak. A férfi és női kívánatosság mércéjének különböző megítélése a nemek és biológia természetéből ered. Ezen különbségek nélkül nem létezhet egyesülés. A Yin-Yang szükséges a szerelemhez szükséges egyensúly fenntartásához. A nő a Yin, a férfi a Yang. Ha megpróbáljuk megfordítani a Yin-t és a Yang-ot hogy a nők maszkulinná és a férfiak femininné váljanak - a monogám szerelem nem tud fejlődni. Valóban úgy tűnik, hogy a nemi szerepekben a férfi és a nő statikus állapot.


Ez a gondolatmenet a vezet a következő feltételezésemhez: úgy vélem, hogy az alapvető oka annak hogy a közösségek mindig nagyon igyekeztek gondoskodás által védeni és szolgálni a nőket - abban az értelemben ami az ő férfijaik számára abszolút nem létezett - ösztönös törekvés a nők spirituális nőiességének megőrzésére, azzal a bennerejlő megértéssel hogy a nők világtól és annak gonoszságától való megvédésének sikertelensége a női mivoltuk tragikus elvesztésével, elférfiasodással jár, mivel nem tud elég károsodástól megvédhető lánygyermek születni ahhoz hogy átcserélhesse a teljes női társadalmat feminin nőkkel. Úgy tűnik hogy már az alapvető szinten álló társadalmak is felismerték - bár nem mindig elég tudatosan és ékesen megfogalmazhatóan - hogy a nőiesség egy bizonyos alapvetően fontos elemet hordoz, ami a társadalom önvédelméhez és fenntartásához elengedhetetlenek, és ez az az érték ami megvédendő és továbbhordozandó. Ezek a társadalmak felismerték, hogy a nőket ugyanazoknak a nyomásoknak kitenni mint aminek a férfiak vannak kitéve, a folyamat során a nőiességük elvesztéséhez vezetne, így ezek a nők jobban a társadalom javára válnak ha megtartják nőiességüket, ahelyett hogy feláldoznák azt a férfiak utánzása iránti szükségből. Ugyanis ha egy társadalom elveszíti a nőies részét, a nők követelőzővé válnak és az elkeseredett túlélésért vívott harc során elrondítják magukat. Ugyanez a társadalom, amely ezen egyénekre támaszkodik az önfenntartás érdekében, érezni fogja az ,,emancipáció" által önnön szövetében okozott rengéseket, amely során a nőiség erővel irtódik ki a társadalmi közös pszichéből, férfiszerű mintára viselkedni akaró egyéneken kívül semmi mást nem hagyva magában.
Picture

​A szelíd és higgadt nőiség tradicionális, asszertív maszkulinitást kiegyensúlyozó ereje nélkül bármely érintett társadalom elszigeteltséget és elhidegültséget fog nevelni magában a közösség befogadó empátiája helyett, tagjai állandó versenyzésének köszönhetően.


A nőiesség nem csak ajándék a nőknek mely megszabadítja őket a felelősség bilincseitől amely a férfiasság és az azt kísérő gazdasági versenyzés velejárója, hanem ajándék is a férfiaknak, akik bizalomért és megenyhülésért fordulnak párjuk femininitásához, ahol kifejezésre juttathatják pillanatnyi sebezhetőségüket ezen legkifinomultabb lelkeknek aképpen, ahogyan csak egy igazi nőt csodáló férfi merné. Egy magát megfelelően biztonságban és gondoskodva érző nő a legtermészetesebb és elvarázsolóbb módon a gondtalanság pillanatnyiságát élvezve válik nőiessé, önnön védekező mechanizmusait kiiktatva. Az ilyen nő boldog, kedves és jóindulatú nő, és talán ami szerény fajunk számára a legfontosabb: vonzó. Ezen ártatlanságot már sajnos csak ritkán ismerhetik meg, mivel a feminizmus erői torz hibridekké férfiasítja őket, olyan nőkké akik a nőiesség legrosszabb tulajdonságait mutatják, mindehhez hozzáadva a férfiasság legrosszabb tulajdonságainak kölcsönvevését: arra tanítva hogy soha ne mutassák magukat sebezhetőnek ,,az elnyomással szemben". Hogy legyenek prókátorok közvetlenül akár aktivistaként, akár közvetetten a gazdasági gépezet és az azt szolgáló munkahelyek durvaságában navigálva. A mai világ női ugyanazzal a szabadsággal szembesülnek a mai femininitásnak köszönhetően, amivel ezen nők kortárs férfijai a mai maszkulinitásnak köszönhetően, azt a narratívát eladva amely szerint eredendő, alapvető beállítottságuk nem összeegyeztethető azzal amit az uralkodó ideológia előírna számukra és amivel azonosulást követelne meg tőlük nemi identitás tekintetében.

Hogyan létezhet tovább a nőiesség a mai világban, ha napi szinten pszichológiailag pusztítják ki a nőkből? Hogyan lehetnek a nők kedvesek és törődőek ha az üzlet világában kell dolgozniuk, az árrések, határidők, kvóták, célok, profit és politika elférfiasító és számukra személyiségzavaros világában? Ahogy látható, a munkahely önmagában aláássa a természetes nőiességet: a munkahelyen megkeményedett nő semmi más mint karikatúrája az ideális férfinak, ahogyan nőiességétól fosztódik meg a szívfájdalom padlószőnyeges folyosóin, a tanácskozó hideg üvegasztalán, mitöbb a kettő keverékén. Egy ilyen nő a két lábon járó kisugárzása a legrondább dolgoknak amit a férfiassá válás kínálhat az előnyök nélkül, mivel a nő a férfiasság legvisszataszítóbb részeit tanulja meg a személyes célok által vezérelt zarándoklata során, ahelyett hogy azok egészét tanulná meg ahogyan egy férfivá válni akaró fiú tenné. Nem sajátítja el a férfiasság árnyalatait, kötelességeit, becsületvállalását vagy súlyát, sem pedig a maszkulinitásba alapvetően kódolt védelmező és ellátó és egyéb biológiai szerepeket. Így ez a nő magát kíméletlenül és követelőzően, meggondolatlanul és nemtörődően erőlteti rá azokra akiknek és akikről ugyanakkor megvetését fejezi ki, a férfiakat ízetlen, mélyen gyökerező utálattal megszégyenítve. Nőtársait ,,anyai jótanácskent" álcázva azzal agitálja - tönkretéve ezzel őket - hogy áldozzák fel nőiességüket: azt prédikálja hogy fiatalabb társai váljanak hozzá hasonlóvá, férfi karikatúrává, olyan nővé aki a férfiasság legrosszabb tulajdonságait utánozza anélkül hogy a finomabb és nemesebb részeit is képes lenne annak megtestesíteni.


Az ilyen nő egy parazita: folyamatosan arra gondol hogy mit vehetne el a körülötte levőktől ahelyett hogy hogyan adhatna. Pszichológiailag érdemtelen egy férfi kívánalmára, ámde mégis marad benne valamicske femininitás, aminek köszönhetően szeretve szeretne lenni, annak ellenére hogy ez az ő esetében mennyire lehetetlen feladat. Egy szörnyet nehéz szeretni, és a férfiak a nőkkel ellentétben nem szeretik a szörnyeket; menekülnek előle, sőt félnek tőle, és szélsőséges esetekben meg is gyilkolják őket. Ahogy látható, az elférfiasodás máshogyan érinti a nőket mint a férfiakat: a férfiakban növekvést és önérvényesítést táplál, a nőkben pedig megvetést, disszonanciát és elégedetlenséget eredményez, megrontva azon eredeti lelket aminek ők születtek, megfosztva őket a fizikai kívánatosságukon felül - amely egyébként is megfakul legvégül - a szellemitől is.
Picture

​Van bármi is a világon ami kevésbé nőiesebb mint egy férfivágy-űző, cinikus parazita, aki mindenféle varázstól és nőiességtől amit a férfiak évezredek óta világszerte csodálnak és ünnepelnek, mentes? Nem, nincs. Szemünk előtt zajlik a nőiesség keresztre feszítése, úgyis mint a modern ideológia támadása a férfiasság ellen. A legtöbb ösztrogénnel túlfűtött vér annak feminizmusnak a kezén szárad, amely a női spiritualitást egyoldalúan mészárolja le a korporatizmus áldozati oltárán azon cél érdekében, hogy a femininitás és a maszkulinitás közé egyenlőségjelet tehessen. Ez valójában azt jelenti, hogy az igaz és természetes nőiesség gyengeként ítéltetik meg azért, hogy felüldefiniálható legyen férfias eszményekkel, majd ezek megerősítése addig erőltetődhessen a társadalom férfijaiba és nőibe, amíg ezen perverz femininitást ,,igaz femininitásnak" hiszik, felszólítva ezen ideológiailag szankcionált nőiesség imádatára, mely azon eredeti nőiesség elkorcsosított változata, amely az anglo-szociális modell mérnöki szervezésétől mentes nőkben megtalálható. A feminizmus nem tudta felérni ésszel hogy bár felületesen néhány nőnek ugyan segített, ennek ára az volt ami igazi nőkké teszi őket, ami értékessé teszi őket a puszta testükön felül: a figyelmen kívül hagyott szellemiség, az a szépség ami csak a természetes nőiességből származtatható. Látható, hogy a feminizmus a nőiességet megrontja az egyenlőség nevében, és ezek a szerencsétlenek akik a károkat okozzák annyira elképesztően műveletlenek (vagy elképesztően intelligensek, nem tudok különbséget tenni), hogy abszolút hiányzik belőlük a megértés képessége aziránt, miért boldogtalanabbak a nők és a férfiak - de főleg a nők - jobban mint bármikor azelőtt.


Úgy hiszem hogy a mai női lélek talán legdurvább dolgainak egyike a megvetés. A megvetés számomra lenyűgöző létezési állapot, a bosszú különleges női verziója, gyakorlatilag a bosszú női csavarral felturbózva. A nőietlenség az, ami bosszús, halmozottan szociopata megvetést szül a nőben. Egy ilyen nő bár hordozza a női fizikai forma nyomait, de a lelkét mind a femininitás, mind a maszkulinitás legutálandóbb, legmegvetendőbb és legszánalmasabb tulajdonságai semmisítették meg. Egy megvetést tanúsító nő, aki az aktuális állapotát ebből a nőiessége megsemmisítését elindító pillanatből meríti, férfi tulajdonságokat imitál, letévedve a nőiség útjáról a férfiasság útjára, jóllehet egy ilyen nő soha nem lesz igazi férfi mivel nem rendelkezik annak logikájával, megjelenésével, valamint a férfira nehezedő társadalmi elvárásokkal. Mint ilyen, legjobb esetben a megkeseredettsége afféle ál-nőt, mintegy férfi karikatúrát eredményez, a femininitás és a maszkulinitás legrosszabb tulajdonságait egyesítve, olyasmit amit csak úgy írhatunk körbe mint üres, hibrid szörnyeteget, ami a szó legtisztább értelmében, függetlenül annak fizikai, anatómiai vonatkozásától: sem férfi, sem pedig nő.
Picture
A férfiakkal ellentétben, akik jobbá, erősebbé és vonzóbbá válhatnak a nehézségek és fájdalmak átélésétől, így erősítve férfias energiájukat, a nők nem válnak jobb nőkké ugyanezen nehézségek és fájdalmak megélésével. Férfiasabbá válnak, így megfosztódnak attól, ami a férfiak számára elsősorban vonzóvá teszi őket. Ebben az esetben legalabbis, a nőnek nem megfelelő az, ami a férfinak igen: amikor a nők ,,életedzetté" válnak, az költői módon és meglehetősen ironikusan önnön fenségességében, megfosztja őket attól a kifejezett dologtól ami a fizikai valójukon túl képes őket vonzóvá tenni egy férfi számára. ,,Felszabadítja" őket nőiségük alól. Ahhoz hogy egy férfi igazán szerethesse őket, és hogy jobb esetben ne csak eldobható szexpajtásként tekintsen rájuk, rosszabb esetben pedig állandóan magyarázó idiótának nézze őket, meg kell tudni ragadniuk azok figyelmét mind pszichológiailag mind érzelmileg, és nem csak fizikailag. Ugyanis sok nő képes magára terelni a férfi szemeit, de csak az igazi női energiával és érzelmi mélységgel rendelkező nő képes egy férfi szívét és odaadását megszerezni. A nőiességet, ugyanúgy mint a férfiasságot, művelni kell: ám a férfiassággal ellentétben nem szenvedés, hanem szeretet által.

Az első, gyermekkori szerelem kivételes: ez az egyetlen szerelem amely a férfinak tanítója lehet. A gyermekkori szerelem az az elkerülhetetlen tapasztalás, amelyben naivitás jut érvényre, amelyben a fiúk férfiakká válnak, és elsőkézből tapasztalják meg az összetört szív fájdalmát és a női döntésképtelenség disszonáns zavarát. Hogy a női lét egyoldalú tisztelete és imádata, a női forma szépségében elveszni akarás - legyen az a hangjától, bőre érintésétől, verítékének illatától - semmi más, mint haszontalan és megsemmisülésbe juttató törekvés. A férfiak maguk tanulják meg férfiasságuk elérésének rögös útján, hogy nem szabad a nőt imádniuk, hanem sokkal inkább vezetniük kell őket. A nők ugyanis nőiesnek születnek, de maguktól nem lépnek annak felszínre hozásának útjára. Gyakran inkább szűklátókörűen feláldozzák azt a hatalomért olyan téveszmékben hiszve amit a mai kor birkanyáj-gondolkodása hozott létre. Csak kiöregedett korukban jőve rá amikor a szépségük már megfakult, hogy régen elfecsérelték a legnagyobb eszmei értéküket.
Ha tetszett, amit olvastál, akkor bátran nyomj egy like-ot. Fontos nekünk a visszajelzésed!




http://www.huffnagelpista.com/a-nok-es-a-noiesseg-halala.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elférfiasodással, pszichológiailag, meggondolatlanul, elidegenedettség, összefüggéstelen, kívánatosságukon, megszállottságát, elégedetlenséget, megkeseredettség, maszkulinitásnak, megmagyarázhatja, tulajdonságainak, pillanatnyiságát, legkifinomultabb, elszigeteltséget, sebezhetőségüket, boldogtalanabbak, továbbhordozandó, liberalizmusként, besavanyodottság, erőfeszítéseket, közvetlenségben, beállítottságuk, legszánalmasabb, legmegvetendőbb, elkerülhetetlen, tehetetlenségre, mmegkeményednek, önérvényesítést, erőltetődhessen, egyenlőségjelet, kifinomíthatják, maszkulinitásba, férfiasságukban, szerencsétlenek, megsemmisülésbe, nőiesség halála, fordítást azért, írás nagyon, fordítás nagyon, eredeti angol, jelenlegi társadalmi, másik írásban, homlokára csap, életedzett férfiak, életedzett férfit, maszkulinitás irányába, nehézségek során, férfias irányokba, férfias megkeményedés, feminista dogma, hatalom megszerzése,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Még csak most kezdődik a nap  Leonardo da Vinci gondolata  Png férfi  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Albert Einstein gondolata  Nagyi telefonál  Minden harmadik...  Őrizkednünk kell...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Alázat  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  George Byron - Ahogy itt jár -...  A jó emberek mindig szépek mar...  Png virág  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Annuska bar...  A másik dolog,  Tavaszi kép  Hogy lehet megtartani  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Alázat  Png virág  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Németh László tollából  Erdőn  Akarat  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Popper Péter szavai  Még csak most kezdődik a nap  Akarat  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kellemes délutánt kívánok  Adakozás  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A sors  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Paul David Tripp Április 21  Egy maradéktalanul uralt világ  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Makszim Gorkij gondolata  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  A másik dolog,  Akarat  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Makszim Gorkij gondolata  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Kaffka_Margit  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét kedves látogatóimna...  Erdőn  69 éve hunyt el Albert Einstei...  s immár én is felragyogva, ért...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png fotel  Nem tudhatod  Png lepke  Szép estét  Egy maradéktalanul uralt világ  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
nőiesség halála, fordítást azért, írás nagyon, fordítás nagyon, eredeti angol, jelenlegi társadalmi, másik írásban, homlokára csap, életedzett férfiak, életedzett férfit, maszkulinitás irányába, nehézségek során, férfias irányokba, férfias megkeményedés, feminista dogma, hatalom megszerzése, feminizmusnak behódoljanak, feminista propagandában, őáltala vágyott, jelenlegi kultúra, aktuális gazdasági, elférfiasodás irányába, hazugságot adja, törekedjen lenni, ilyen feminista, tipikusan ilyen, férfiak tulajdonságait, nőiességének tudományát, hagyományos nőiességet, férfiak viselkedésének, férfi viselkedést, tisztelet kivívásához, férfi haragját, férfias nőre, férfiak nőies, alapvető maszkulin, előbbi véleményem, utóbbi pedig, előbbi lehetőség, életerős férfi, említett férfi, jövedelem nagy, hobbi birodalmába, utóbbi lehetőség, szellemiség vezetett, kollektívan elférfiasodott, nőiességről hogy, üzlet világában, ilyen környezetben, férfiak számára, nőiességükre támaszkodva, nehézségek ellenére, elférfiasodás megrontó, hódítás vágyával, feminizmus oltárán, férfiasság szánalmas, hagyományos nőiesség, ebből számukra, feminizmus szánalmas, hagyományos nőiességre, feldolgozási folyamat, keménység mintegy, keményedés természetes, adott probléma, férfias önfejlesztés, férfiaknak belefér, férfiak tapasztalat, férfiak hajlamosak, magyarázat egyszerű, ilyen nőre, tapasztalások keserűségei, bizalmatlan cinizmus, maró keserűség, visszataszító besavanyodottság, nehézségek eredménye, nehézségek megélése, férfiak idővel, nehézségek elősegítik, nőiességre nézve, fiatal nőket, ártatlan &#8211, fiatal férfi, érett férfi, szerelemhez szükséges, férfiak femininné, monogám szerelem, nemi szerepekben, következő feltételezésemhez, közösségek mindig, nőket &#8211, bennerejlő megértéssel, alapvető szinten, bizonyos alapvetően, társadalom önvédelméhez, társadalmak felismerték, nőket ugyanazoknak, nyomásoknak kitenni, férfiak vannak, folyamat során, nőiességük elvesztéséhez, társadalom javára, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 529
  • e Hét: 6261
  • e Hónap: 17372
  • e Év: 170868
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.