Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rogán megúszott egy nyomozást, de van még mitől tartania
  2016-07-27 19:24:37, szerda
 
  "de van még mitől tartania".......ugyan gyerekek...... ......mentelmi joggal a zsebében,kipával a fején mitől kellene ma Magyarországon tartania......?

**********************

2016. 07. 27. 11:03
Rogán Antal

Rogán megúszott egy nyomozást, de van még mitől tartania

A besározódott fideszes politikus ellen a fideszes Tényi István, illetve a PM-es Szabó Tímea tett feljelentést hivatali vesztegetés elfogadásának gyanúja miatt. Korábban a Prisztás-gyilkosság felbujtójaként elítélt Portik Tamás azt mondta: tízmillió forintnak megfelelő eurót adott át Pápa Marianne nevében Rogán Antalnak. Tényi elküldte az Indexnek az ügyészség elutasító határozatát, amelyben azt írják, hiányzik a bűncselekmény gyanúja: Portik személye sem túl hiteles, amiket mondott, azok pedig nem egyértelmű állítások.

Az ügyészség június 23-án vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmény miatt feljelentéskiegészítést rendelt el, ami kétszer 15 nap volt. Ennek keretében, mostani döntésük előtt megkérték a bíróságtól a Juhász-Rogán-per jegyzőkönyvének azt a részét, amiben Portik vallomása van, az ügyészség tehát ez alapján dolgozott. Elutasító határozatából következően nem rendelt el nyomozást - írta az Index.

Kifogásként azt írják, hogy Portik a pénz átadásának helyszínénél nem volt egyértelmű. Először azt mondta, a Centrál Kávéház melletti szűk utcában valamilyen pártirodában történt − ami az ügyészség szerint a Fidesz ötödik kerület, Cukor utca 5. szám alatti irodája −, ám később már az Aulich utcai pártirodát jelölte meg. Kérdésre pedig nem tudta felidézni, hogy nézett ki a helyiség.

Az átadott pénzzel kapcsolatban is voltak az ügyészségnek aggályai. Portik 10 millió forintnak megfelelő euróról beszélt, de ezen túl semmit nem mondott. Az ügyészség szerint Portik a vallomásában nem tért ki

,,a pontos euró összegre, annak forrására, címletezésére, illetve egyéb olyan jellemzőire, ami nyilatkozatát tartalommal töltené meg és hitelt érdemlővé tenné".

Az ügyészség úgy fogalmaz, hogy a Portik által elmondottak

,,valóságtartalmával szemben olyan ésszerű kételyek támaszthatók, amik a bűncselekmények a nyomozás elrendeléséhez szükséges gyanújának hiányát eredményezik, így nyomozás elrendelésére nincs törvényes alap és a feljelentések elutasítása felől kellett határozni".

Rogán Antal egyébként feljelentette Portik Tamást hamis vád miatt, de azt is elutasították.
Van még másik ügy...

Az ügyészség ellenben bekérte az N1TV-től azokat a nagy botrányt kavaró felvételeket, amelyeken Vizoviczki László egykori bizalmasa, perének negyedrendű vádlottja azt állította, hogy Rogán Antal, akkor még polgármesterként négymillió forint kenőpénzt vett át a diszkócsászártól különböző, V. kerületi teraszok megnyitásának engedélyezéséért. A Központi Nyomozó Főügyészség ezzel kapcsolatban kedden levelet küldött az N1TV főszerkesztőjének, ebben az ominózus felvételek átadását követelték.

A Jobbik szerint elképzelhető, hogy csupán arra kíváncsiak, milyen bizonyítékok vannak még a média kezében. Szilágyi György országgyűlési képviselő reményét fejezte ki, hogy abban az esetben, ha a nyomozóhatóságok kérni fogják Rogán Antal mentelmi jogának felfüggesztését, a fideszes országgyűlési képviselők nem fogják ezt megakadályozni.
Még egy kis sár

Az MNO közben arról ír hétfői számában, hogy Rogán Antal és Habony Árpád ügyvédje, Kosik Kristóf több mint ötmilliárd forintot kereshetett a kötvényüzlettel. Több, korábban elítélt külföldi is letelepedési engedélyhez jutott hazánkban - tudta meg a lap.

A Kosik Ügyvédi Iroda ötezer eurót kap minden egyes kötvényértékesítés után. Mivel a szabályozás előírja, hogy a külföldiek csak a Kosik Ügyvédi Irodát bízhatják meg az elkészült letelepedési engedélyeknek a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál való átvételével, az irodának minden egyes kötvényeladásból haszna származhat - írja az MNO.

A program 2013-as indulása óta 3647 letelepedési kötvényt adott el Magyarország idén június végéig, ezzel az összeggel számolva Habony Árpád és Rogán Antal ügyvédje 5,6 milliárd forintot vághatott zsebre.

Az MNO továbbá úgy tudja, hiába ellenőrzi a bevándorlási hivatal a külföldi kötvényvásárlók előéletét, bűnözök is kaphatnak letelepedési engedélyt. A jogszabályok értelmében erkölcsi bizonyítványt kell bemutatni, ami azt igazolja, hogy a külföldi állampolgárnak nem voltak zűrös ügyei a hatóságokkal. Ezt azonban a bejelentett lakhely szerint illetékes hivataltól kell kérni. A lap információi szerint több, korábban elítélt külföldi is úgy kapott letelepedési engedélyt Magyarországon, hogy adóparadicsomként számontartott államba jelentkezett át, és az ottani hivataltól szerzett erkölcsi bizonyítványt.


http://alfahir.hu/rogan_meguszott_egy_nyomozast_de_van_meg_mitol_tartania
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármesterként, engedélyezéséért, nyomozóhatóságok, diszkócsászártól, kötvényeladásból, kötvényüzlettel, kötvényvásárlók, felfüggesztését, bűncselekmények, állampolgársági, jegyzőkönyvének, felbujtójaként, megakadályozni, magyarországon, állampolgárnak, elrendeléséhez, címletezésére, megnyitásának, elrendelésére, elfogadásának, országgyűlési, határozatából, bizonyítványt, feljelentések, elutasították, nyilatkozatát, feljelentette, bűncselekmény, engedélyeknek, számontartott, kapcsolatban, jelentkezett, letelepedési, eredményezik, hatóságokkal, pártirodában, fején mitől, besározódott fideszes, fideszes Tényi, ügyészség elutasító, bűncselekmény gyanúja, ügyészség június, ügyészség tehát, pénz átadásának, ügyészség szerint, átadott pénzzel, ügyészségnek aggályai, pontos euró, nyomozás elrendeléséhez, feljelentések elutasítása, ügyészség ellenben, nagy botrányt, Rogán Antal, Tényi István, PM-es Szabó Tímea, Portik Tamás, Pápa Marianne, Rogán Antalnak, Centrál Kávéház, Portik Tamást, Vizoviczki László, Központi Nyomozó Főügyészség, Szilágyi György, Habony Árpád, Kosik Kristóf, Kosik Ügyvédi Iroda, Kosik Ügyvédi Irodát, Állampolgársági Hivatalnál,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Png cica  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Esti kép  Erdőn  Mai harmónia kártyám  Leonardo da Vinci gondolata  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reménység és erő Krisztustól e...  Reggel van  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Adakozás  Facebookon kaptam  Fehér virág  Radikális szeretet  Idő  Nagyi telefonál  Erdőn  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mi lenne ha  Albert Einsteinről  Szép estét kedves látogatóimna...  Fehér virág  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Szép estét  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Szívem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Jónás Tamás – Végtelen b...  Szabolcska Mihály – Ákác...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Png kutya  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szép álmokat!  Németh László tollából  A televizió nem a kultúrát kép...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Tavaszi kép  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Németh László tollából  A sors  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Png cica  A sors  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte... 
Bejegyzés Címkék
fején mitől, besározódott fideszes, fideszes Tényi, ügyészség elutasító, bűncselekmény gyanúja, ügyészség június, ügyészség tehát, pénz átadásának, ügyészség szerint, átadott pénzzel, ügyészségnek aggályai, pontos euró, nyomozás elrendeléséhez, feljelentések elutasítása, ügyészség ellenben, nagy botrányt, diszkócsászártól különböző, ominózus felvételek, média kezében, nyomozóhatóságok kérni, fideszes országgyűlési, szabályozás előírja, külföldiek csak, elkészült letelepedési, irodának minden, program 2013-as, összeggel számolva, bevándorlási hivatal, külföldi kötvényvásárlók, jogszabályok értelmében, külföldi állampolgárnak, bejelentett lakhely, ottani hivataltól, polgármesterként, engedélyezéséért, nyomozóhatóságok, diszkócsászártól, kötvényeladásból, kötvényüzlettel, kötvényvásárlók, felfüggesztését, bűncselekmények, állampolgársági, jegyzőkönyvének, felbujtójaként, megakadályozni, magyarországon, állampolgárnak, elrendeléséhez, címletezésére, megnyitásának, elrendelésére, elfogadásának, országgyűlési, határozatából, bizonyítványt, feljelentések, elutasították, nyilatkozatát, feljelentette, bűncselekmény, engedélyeknek, számontartott, kapcsolatban, jelentkezett, letelepedési, eredményezik, hatóságokkal, pártirodában, támaszthatók, felvételeket, helyszínénél, elképzelhető, besározódott, bevándorlási, vallomásában, bizonyítékok, feljelentést, ügyészségnek, magyarország, jogszabályok, engedélyhez, elutasítása, szabályozás, határozatát, információi, átvételével, kereshetett, jellemzőire, kifogásként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 509
  • e Hét: 3611
  • e Hónap: 14722
  • e Év: 168218
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.