Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Misa-frász Izraelben
  2016-07-29 22:20:00, péntek
 
  Misa-frász Izraelben

Közzétéve 2016-07-29


Tizenkét napja történt már a dolog, de csak most kezdenek róla beszélni.


Július 17-én a Golan-fennsík felől egy pilóta nélküli repülő szerkezet hatolt be Izrael légterébe, és ott harminc percig-EGY ÖRÖKKÉVALÓSÁGIG-körözött, majd vidám döngicsélés közepette visszafordult Szíria irányába. És ahogy jött!-úgy el is tűnt.
Persze az észlelés és a távozás időpontja közötti idő alatt történt egy ‘s más, ami miatt pánikban van az izraeli légierő.

Az “Al-Monitor" izraeli hírportál írása szerint sokkoló esetek sokasága zajlott le.
Először is: képtelenek voltak beazonosítani a CSAK VIZUÁLISAN ÉSZLELHETŐ drónt. Jöttét semmiféle elektronika nem jelezte. Egyszercsak ott volt. Szemmel láthatóan ott volt.
Másodszor: életbe lépett a szokásos protokoll. “Patriot"-rakéta indult!-és elment az ismeretlen eredető drón mellett. Újabb rakéta indult! - de ez is dolga végezetlenül esett le valahol a sivatagba. Ám a drón még mindig repült.
Harmadszor: az elképedt izraeli légvédelem a légierőhöz fordult segítségért.
Izraeli vadászgép startolt, és ráközelített a célra, majd kilőtt rá egy levegő-levegő rakétát. A vadászgép pilótája majd el ájult a döbbenettől, amikor látta hogy rakétája ide-oda cikázva nagy ívben kikerülte az ismeretlen drónt, és eltűnt valahová a fenébe.
No ekkor esett meg az a dolog, hogy a drón megfordult, és kecsesen elrepült. Amit a földről is jól láttak.

https://youtu.be/L7zpziBkpoA


A példátlan eset miatt azonnal válságtanácskozásra röffentek össze az eset miatt amúgy is válságos lelkiállapotba került izraeli illetékesek. Ám közös ülésük egyetlen eredménye az lett, hogy ki kell nyomozni a dolgokat. Mi volt az?-kié volt az?-miért nem tudták lelőni?
A pánikhangulatot pedig az a tudat váltotta ki, hogy VAN VALAMI KÜTYÜ, ami az ő akaratukon és tudtukon kívül szabadon járkálhat Izrael egén. És a híres védelmi rendszerük - mondjuk ki-sz@rt sem ér vele szemben!
Az “Al-Monitor" szerint olyan sejtéseik vannak a szakértőknek, hogy valamiféle trükkös, új orosz akármivel volt dolguk. Ami kisebb és lassúbb, mint a nagyobb és gyorsabb repülőgépek, ezért aztán a repülőgépek ellen kifejlesztett rakétarendszereket ki tudja cselezni. Eme számukra korántsem megnyugtató magyarázatra az akciózó vadászgép pilótája még rá is tett egy lapáttal: nem a drón, hanem a kilőtt rakéta kóválygott olyan “cselesen", hogy nem találta el a célt. Amit ő maga is csak vizuálisan észlelt, és célzott meg!
Na ez volt a frász pillanata! MI AZ, HOGY A MŰSZEREK NEM ÉSZLELTÉK?-NEM LÁTTÁK? A drónt. Amikor azért vannak, hogy észleljenek. És mégsem!
Az meg nem lehet, hogy az izraeliek tömegei-mint a prérikutyák-állandóan az eget lessék!
Az odáig rendben van hogy orosz szerkezetre gyanítanak! Meg az is rendben van, hogy egy ideje már ők is úgy gondolják, hogy jobb Misával nem bajuszt akasztani! Nem lődözni mindenféle orosz légijárművekre!
De az határozottan aggasztja az izraeli szakmát, hogy van valami, amivel szemben tehetetlenek. Ez viszont nagyon aggasztja őket!




http://www.balrad.com/2016/07/29/misa-frasz-izraelben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: örökkévalóságig, pánikhangulatot, légijárművekre, lelkiállapotba, kifejlesztett, visszafordult, beazonosítani, végezetlenül, ráközelített, tehetetlenek, szakértőknek, magyarázatra, határozottan, egyszercsak, döngicsélés, elektronika, segítségért, repülőgépek, prérikutyák, szerkezetre, észleljenek, megnyugtató, döbbenettől, illetékesek, rendszerük, akaratukon, légvédelem, vizuálisan, kóválygott, észlelhető, valamiféle, ismeretlen, harmadszor, gyanítanak, légierőhöz, mindenféle, pilóta nélküli, távozás időpontja, izraeli légierő, szokásos protokoll, ismeretlen eredető, elképedt izraeli, légierőhöz fordult, levegő-levegő rakétát, vadászgép pilótája, ismeretlen drónt, drón megfordult, példátlan eset, eset miatt, pánikhangulatot pedig, híres védelmi, repülőgépek ellen, Misa-frász Izraelben, CSAK VIZUÁLISAN ÉSZLELHETŐ, VALAMI KÜTYÜ, HOGY MŰSZEREK NEM ÉSZLELTÉK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Alvó cica  képre írva  Facebookon kaptam  Apu  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  Kövesd a vezetőt  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Nem jár  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Esti képek  A tavasz nem csak önmagában sz...  Válaszok a halál után  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Óraállítás  Levél lány  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Az idegen országok éghajlata  Minden kedves látogatómnak sze...  Most - segíts meg Mária ,  Haja van  Húsvéti üdvözlet !  Válaszok a halál után  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sonka vásár  Jó éjszakát  Benedek Elek - Virágvasárnap  Aki belekortyol  Vérnyomáscsökkentés  Az erdőterápia egészségre gyak...  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem azt látja  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Rács mögé  Facebookon kaptam  Nárcisz  Zilahy Lajos - A régi ház küsz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Óraállítás  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Húsvéti üdvözlet !  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Paul David Tripp Március 27  Facebookon kaptam  képre írva  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  Nem látom őket  A máj egészségének javítása te...  2004-es kivégzés után  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sonka vásár  Facebookon kaptam  Sárkány  Devecsery László - Húsvét 
Bejegyzés Címkék
pilóta nélküli, távozás időpontja, izraeli légierő, szokásos protokoll, ismeretlen eredető, elképedt izraeli, légierőhöz fordult, levegő-levegő rakétát, vadászgép pilótája, ismeretlen drónt, drón megfordult, példátlan eset, eset miatt, pánikhangulatot pedig, híres védelmi, repülőgépek ellen, akciózó vadászgép, kilőtt rakéta, frász pillanata, izraeliek tömegei-mint, eget lessék, odáig rendben, határozottan aggasztja, izraeli szakmát, örökkévalóságig, pánikhangulatot, légijárművekre, lelkiállapotba, kifejlesztett, visszafordult, beazonosítani, végezetlenül, ráközelített, tehetetlenek, szakértőknek, magyarázatra, határozottan, egyszercsak, döngicsélés, elektronika, segítségért, repülőgépek, prérikutyák, szerkezetre, észleljenek, megnyugtató, döbbenettől, illetékesek, rendszerük, akaratukon, légvédelem, vizuálisan, kóválygott, észlelhető, valamiféle, ismeretlen, harmadszor, gyanítanak, légierőhöz, mindenféle, megfordult, képtelenek, hírportál, vadászgép, időpontja, zpzibkpoa, akármivel, példátlan, röffentek, láthatóan, járkálhat, eredménye, sejtéseik, sivatagba, akasztani, szerkezet, gondolják, kikerülte, közzétéve, izraelben, aggasztja, légterébe, állandóan, másodszor, protokoll, semmiféle, korántsem, közepette, pillanata, izraeliek, észlelték, rakétája, elképedt, startolt, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 421
  • e Hét: 2681
  • e Hónap: 19474
  • e Év: 152391
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.