Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Politikus sporttársak az olimpián
  2016-08-02 09:06:01, kedd
 
  Politikus sporttársak az olimpián

Ha én kiválasztott lennék, hamarosan Rióba utazhatnék. Mivel kiválasztott nem vagyok, ezúttal is itthon maradok. Ki eszik-iszik, vigad majd az olimpián? Ingyen persze, a világ másik felében.
Banánköztársaság | Szerző: Tóth Ilona | 2016. augusztus 1. | 1 hozzászólás

politikusok_riobaRio de Janeiro Budapesttől majd' 10 ezer kilométer. Szép kis summa a repülőjegy. A díszvendég nem fizet. Természetesen. Áder Jánossal nyit, Orbán Viktorral zár a sport világesemény. Mindegyikük vihet még egy embert.

Ügyesen beosztották: Áder és kísérője az augusztus ötödikei megnyitón lesz Brazíliában. Sokat nem kell beszélni, még nem kell rámosolyogni győztes magyar sportolóra. Akkor csak ott kell lennie a nagy horgásznak, aki szívesen teniszezik is. Ez jár a köztársasági elnöknek. Protokoll1.

Orbán miniszterelnöknek is ott lesz, ő és kísérője augusztus 18-án repül, 22-én jön vissza Rióból. Ki van ez találva, megy fürödni a várható sikerekben. A kajak-kenusoktól és a vízilabdásoktól számíthatunk éremre az utolsó napokban. Érem jöhet, a valahai lájtos focista Vezér öntelt vigyora nem. Elképzelem az eredményhirdetésnél, körülnéz, lássad világ, itt vagyok! Protokoll2.

Semmi gond nem lesz a biztonságukkal, mert TEK-es is vigyáz rájuk. Protokoll3.

Attól sem kell félni, hogy Orbán beszól a brazil elnöknek, hiszen a nagy ország nem tagja az Európai Uniónak, nem kell úton-útfélen pocskondiáznia. Sőt, elnöke sincs jelenleg Brazíliának, Dilma Rousseff elnök asszonyt a szenátus felfüggesztette tisztségéből sorozatos korrupciós botránya miatt. Magyarországon ilyen nem fordulhat elő, nálunk kinn a tábla: Tiszta kormányzó párt, rendes Ház!

Mennek miniszterek. Balog Zoltán Emmi és Simicskó István honvédelmi tárcavezető.

Balog milyen minőségben? Lelkipásztorként? A Protestáns Fórum vezetőjeként? Ja, hogy a sportért is felelős miniszterként? Akkor mi a lótúrónak kell oda dr. Lengyel Györgyi emmis közigazgatási államtitkár, ráadásul tizenkét napra. Az Index információja szerint ott lesz a miniszter illetékes beosztottja is, hat napra: dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, nem mellékesen, ehte sportoló. A barcelonai olimpián nyert úszásban ezüstérmet. Drukkolhat dr. Bathó Ferenc, a tárca gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkára - szintén hat napon át. Ő MOB-tag és a Magyar Országos (Nyári?) Korcsolyázó Szövetség alelnöke.

Így vonul rohadt sok pénzért Rio de Janeiróba a népes Balog-csapat.

Simicskó István honvédelmi miniszter nagy küzdősportos. Hol MDF, hol Fidesz, hol KDNP-s színekben harcolt. A WingTsun harcművészeti szakág 5. fokozattal rendelkező mestere. A Fidesz 2006-os kongresszusán karatebemutatót tartott. Juhé! Jó helyen lesz ingyen Simicskó, Brazília nem tagja az Uniónak, nem lesz hidegrázása, mint amikor nem szavazta meg, hogy belépjünk a közösségbe.

Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes is hat napos kalandban vehet részt. Biztosan a bérelhető bicó össznépi projektért és nyilván főnöke helyett, hiszen Tarlós Istvánnak van baja bőven: tropa buszok, metró, Városliget és egyéb fővárosi keserű nyalánkságok. Ő itthon bizonyítja tárgyalási rátermettségét.

Németh Szilárd fideszes politikus - állítólag - a birkózó szövetség elnökeként utazik az olimpiára. Bár egy kis rezsicsökkentés ott sem ártana, le kéne faragni a több mint egymilliárdos olimpiai költségvetésből. Óriási jutalom ez a Vezérhez való hűségéért. Birkózásban semmire sem vitte, és olyan botrányosan lett a szövetség elnöke, hogy jobb helyen simán földre vitték volna. Egyszerű ez, mint a két vállra fektetés.

Én például gyerekként jól zongoráztam, sokra vihettem volna, de az akkor pici faluban nem volt több zongoratanárnő, Ili néni pedig meghalt. Ennek ellenére lehetnék a Zeneakadémia főnöke, csak nem volt mellettem egy Orbán nevű mentor. Így nem jött össze nekem a világ dicsősége. Nem úgy Németh előretolt beszédművésznek.

Csampa Zsolt önkormányzati koordinációért felelős helyettes államtitkár a vívókat képviseli. Kihagyhatatlan ember - itthon is, a világ másik felén is.

Jól teletömte a Fidesz politikusaival a sportszövetségeket. Egyenesen az elnökségig nyomták őket. Minden áron, ha kellett manipulációval, ha kellett, csalással. A lényeg, megszállni a sportot is.

Olyan jó elnök úrnak lenni. Olyan jó utazgatni Európában, a nagyvilágban a versenyekre. Jó villogni a díjátadásokon. Jó lerázni a felelősséget, ha sikertelen a sportág. (Ugye, Kocsis Máté? Sem a női, sem a férfi kézisek nincsenek ott az olimpián. A szégyen közös.) Olyan jó a beáramló pénzeket elkölteni.

Egy cafranggal nagyobb eséllyel lehet találkozni a Főnökkel. Arról nincs hír, hogy kik az utazó szövetségi elnökök. A Magyar Olimpiai Bizottság 294 (160 sportolót) személyt utaztat, ehhez a szövetségek saját költségen még 25-30 sportszakember utaztatását finanszírozzák. Kiket? Hol a névsor? Bízzunk a lesifotósokba, hátha ott is eszik valaki homárt.

A MOB 1 milliárd 230 millió forintból már 2015-ben félretett a sublótba 223 millió forintot a büdzséből, a többit az idei költségvetésből szakították ki. Közpénz. Ez is. Jóval több, mint a duplája a londoni költésnek.

utazik2Olvastam, hogy Magyarországnak mint pályázónak illik ,,jobban" megmutatnia magát, több tanácsadó és előkészítő személyt kell kiutaztatni, és bizony reprezentációs ajándékokból is jóval többel készülhet a MOB. Felkészülés a magyarázkodásra!

Az biztos, hogy brazil levegőt szív Prof. dr. H.c. Mocsai Lajos, a TF vezetője; Schmitt Pál a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vendégeként; dr. Kamuti Jenő a Nemzetközi Fair Play bizottság elnöke; Aján Tamás a súlyemelők elnöke; Gyárfás Tamás többféle minőségben; dr. Kulcsár Krisztián a vívás sportigazgatója.

Megnéztem, Magyarországról a legkönnyebben a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos utaztatójával lehet eljutni a riói olimpiára. Egy nyolc napos, hat éjszakára szóló szállás reggelivel 3 vagy 4 csillagos hotelban 5-7 500 ezer dollár. A belépőket nem tartalmazza a csomag, azokat külön kell megvenni. Ezek ára jutalékkal és valutaváltási árfolyamot figyelembe véve 5 500 forint, illetve 545 000 forint.

A több milliós kirándulás több millió embernek álom marad. Azért annyi intelmet mondanék a közpénzen olimpiázó díszvendégeknek: csöndben legyenek, nem mutogassák magukat, mert az olimpia az az esemény, amelyen

a sportolóké a fő-főszerep.

Tóth Ilona

http://gepnarancs.hu/2016/08/politikus-sporttarsak-az-olimpian/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: banánköztársaság, lelkipásztorként, költségvetésből, magyarországnak, sportigazgatója, magyarázkodásra, rezsicsökkentés, vízilabdásoktól, felfüggesztette, karatebemutatót, magyarországról, beszédművésznek, díszvendégeknek, koordinációért, reprezentációs, politikusaival, főpolgármester, sportszakember, finanszírozzák, manipulációval, rátermettségét, kihagyhatatlan, magyarországon, pocskondiáznia, zongoratanárnő, biztonságukkal, lesifotósokba, természetesen, díjátadásokon, legkönnyebben, utaztatójával, egymilliárdos, valutaváltási, harcművészeti, önkormányzati, közigazgatási, világ másik, sport világesemény, augusztus ötödikei, nagy horgásznak, köztársasági elnöknek, várható sikerekben, vízilabdásoktól számíthatunk, utolsó napokban, valahai lájtos, brazil elnöknek, nagy ország, szenátus felfüggesztette, lótúrónak kell, miniszter illetékes, barcelonai olimpián, tárca gazdasági, Tóth Ilona, Janeiro Budapesttől, Áder Jánossal, Orbán Viktorral, Európai Uniónak, Dilma Rousseff, Balog Zoltán Emmi, Simicskó István, Protestáns Fórum, Lengyel Györgyi, Szabó Tünde, Bathó Ferenc, Magyar Országos, Korcsolyázó Szövetség, Szeneczey Balázs, Tarlós Istvánnak, Németh Szilárd, Csampa Zsolt, Kocsis Máté, Magyar Olimpiai Bizottság, Mocsai Lajos, Schmitt Pál, Nemzetközi Olimpiai Bizottság, Kamuti Jenő, Nemzetközi Fair Play, Aján Tamás, Gyárfás Tamás, Kulcsár Krisztián, Magyar Olimpiai Csapat,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó éjszakát  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Png virág  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Akarat  Nem számIt  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Adakozás  Albert Einsteinről  Bertolt Brecht -től idézet  Gonosz démon-álarc  Kövesd a cowboyt!  George Byron - Ahogy itt jár -...  Próbálj meg ...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Nem tudhatod  Albert Einstein gondolata  Png fotel  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Alázat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Szép estét kedves látogatóimna...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép estét kedves látogatóimna...  Alázat  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Krisztinától  Hazára minden embernek szükség...  képre írva  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Png ház  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  A boldog családok mind hasonló...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Paul David Tripp Április 20  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Idő  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  s immár én is felragyogva, ért...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Egy bizonyos határt  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Erdőn  Elköszönt  Png csokor  Neked tudnod kell  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Akarat 
Bejegyzés Címkék
világ másik, sport világesemény, augusztus ötödikei, nagy horgásznak, köztársasági elnöknek, várható sikerekben, vízilabdásoktól számíthatunk, utolsó napokban, valahai lájtos, brazil elnöknek, nagy ország, szenátus felfüggesztette, lótúrónak kell, miniszter illetékes, barcelonai olimpián, tárca gazdasági, népes Balog-csapat, bérelhető bicó, birkózó szövetség, több mint, szövetség elnöke, akkor pici, világ dicsősége, vívókat képviseli, elnökségig nyomták, férfi kézisek, szégyen közös, beáramló pénzeket, cafranggal nagyobb, utazó szövetségi, szövetségek saját, idei költségvetésből, londoni költésnek, súlyemelők elnöke, vívás sportigazgatója, riói olimpiára, nyolc napos, több milliós, közpénzen olimpiázó, banánköztársaság, lelkipásztorként, költségvetésből, magyarországnak, sportigazgatója, magyarázkodásra, rezsicsökkentés, vízilabdásoktól, felfüggesztette, karatebemutatót, magyarországról, beszédművésznek, díszvendégeknek, koordinációért, reprezentációs, politikusaival, főpolgármester, sportszakember, finanszírozzák, manipulációval, rátermettségét, kihagyhatatlan, magyarországon, pocskondiáznia, zongoratanárnő, biztonságukkal, lesifotósokba, természetesen, díjátadásokon, legkönnyebben, utaztatójával, egymilliárdos, valutaváltási, harcművészeti, önkormányzati, közigazgatási, kongresszusán, miniszterként, kiválasztott, felelősséget, zeneakadémia, világesemény, nyalánkságok, nagyvilágban, államtitkára, köztársasági, rámosolyogni, ajándékokból, tisztségéből, számíthatunk, vezetőjeként, információja, küzdősportos, sporttarsak, brazíliának, sporttársak, birkózásban, korcsolyázó, államtitkár, beosztottja, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1469
  • e Hét: 2956
  • e Hónap: 14067
  • e Év: 167563
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.