Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rétvári is pontosan tudja, de leszarja
  2016-08-08 21:31:01, hétfő
 
  H. A. 2016-08-08

Rétvári is pontosan tudja, de leszarja


MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Hétfői ügyeletes seggszájunk Rétvári Bence államtitkár. Aki a Széles Gábor-féle Magyar Hírlapnak adott interjúban tépte az ő beszélésre alkalmas orgánumát néphisztériaügyileg. Tekintve, hogy vészesen közeleg az október 2-ára időzített kvótanépszavazási agyrém, minden - jól megérdemelt szabadságát töltő - parazitát be kell vonni a közbeszéd folyamatos butításába és a célzott pánikkeltésbe. Idézek Rétvári Bence keresztényeskedő, demokratáskodó, egy nem létező pártot képviselő közpénzből fizetett szervilitási példaképtől:

A bevándorlási hullám vallási vetülettel is bír, az önmaga által kereszténységében meggyengített Európába erős identitású, muzulmán vallású emberek érkeznek.
A francia pap meggyilkolása szomorú mérföldkő, eddig ilyesmire nem volt példa Európában.
A vallási ellentétek legradikálisabb formája az egyházi személyek meggyilkolása, ami korábban más térségekre volt jellemző, nem Európára, ezért azok, akik nem ilyen közegben élnek, nem szereztek erről tudomást.
Igenis van szerepe a muzulmán hitnek abban, hogy Európában eluralkodott a feszültség. Az ideérkező bevándorlóknak más a társadalomról alkotott képe, sokkal erősebb a vallási identitása, mint egy átlag európainak. Az igazi probléma mégsem abban áll, hogy a muzulmánoknak erős a hitük, hanem abban, hogy az európaiaknak gyenge.
A muszlim narratívában a migráció nem más, mint Európa isz­la­mizációjának kezdete.
Az unió nem szolgáltathatja ki magát külső tényezőknek, Törökországnak sem. A tárgyalás alapja nem lehet az, hogy amennyiben a törökök ideig-óráig megvédik Európát a bevándorlási hullámtól, cserébe engedményeket kapnak.

Kezdjük a végéről, és jelentsük ki: Rétvári okfejtése kétségtelen igazságokat tartalmaz, amelyeknek csomagolása, a nyilvánvaló és tendenciózus csúsztatásokkal együtt viszont úgy, ahogy van, felháborító, kampányízű, következésképpen hiteltelen. És ez teljesen független attól, hogy egyébként hányan olvasnak Magyar Hírlapot és fossák össze magukat napjában hatszor.

Nagyon jó lenne, ha Rétvárti Bence egyeztetné a propagandát Szijjártó Péterrel és Orbán Viktorral Törökország ügyében. Mert én most kivételesen helyeslem azt, amit ez a politikusnak álcázott, szemforgató ministránsfiú mond Törökországról. Nem egyszer és nem kétszer adtunk hangot ezen az oldalon mély megbotránkozásunknak azzal kapcsolatban, ami Magyarország kormányát a mély barátság és őszinte csodálat tengelyén összeköti a véreskezű muszlim, Erdogan névre hallgató diktátor-szultánnal.

Ahelyett ugyanis, hogy elhatárolódna tőle, a komplett magyar kormány - Európában páratlan módon - behódol egy vérbeli diktatúrát építő elmebeteg zsarnoknak. Ebből számomra az derül ki, hogy Rétvári annyira jelentéktelen figura a kormányban, hogy nem avatták bele abba, hogy akkor tulajdonképpen mi is a hivatalos mantra Erdogan tekintetében, és ezért sikerült elszólnia magát. Orbán és Szijjártó Erdogan iránti gyalázatos szimpátiája ugyanis pontosan Törökország zsarolási potenciálját és Európa zsarolhatóságát növeli. Minden hivatalos seggnyalási nyilatkozattal, amelyben hivatalosan kiállnak a demokratikusan megválasztott Szulejmán államvezetése mellett, Európát gyengítik és nevetségessé teszi. Ami megengedhetetlen. Szóval ezt tisztázni kéne, hogy akkor mi az igazság.

Rétvári Bence álkeresztény böfögéséről azért kell beszélni, mert amit művel az káros, pusztító, félrevezető és a terrorizmuson jóval túlmutató hatásai vannak. Normális országokban, főleg olyanokban, ahol - hála legyen - egyetlen atrocitás, terrortámadás sem történt, felelős politikusok nem szólalnak meg naponta kilencszer, hanem befogják a pofájukat és örülnek, hogy náluk béke van. Ráadásul - mivel ez a dolguk - a háttérben, csendben (nem a reflektorényben ugatva-hörögve!) dolgoznak azon, hogy polgáraik biztonságát növeljék. Nem a hergelés csúcsra járatásával vannak elfoglalva és löknek ki minden templom elé egyenruhásokat azért, mert Franciaországban a visszaszoruló, teret vesztő Iszlám Állam fanatikusai erőfitogtatás céljából meggyilkoltak egy papot. Nem a pánikkeltés a céljuk, hogy addig se arról szóljon a közbeszéd, hogy a csillagokat is lelopták az égről, amíg te rettegtél, paraszt. Hogy ne arra figyelj, hogy újabb és újabb nyomozati és tényfeltárt anyagok bizonyítják: hetedik éve teszik tönkre az országot bűnszervezetbe tömörülve, mert téged nem érdekelt, paraszt.

Nem állítottam soha, hogy semmiféle szerepe nincs a migrációnak a feszültségek eluralkodásában, hogy ez a hullám semmiféle veszélyt nem rejt magában. Nem vagyok idióta, és nem teszek úgy, mintha minden rendben lenne. Ugyanakkor azt is meg kell jegyeznem: a feszültségek szétterítésében elévülhetetlen szerepük van a Rétvári-féle politikusok felelőtlen nyilatkozatainak. Akik naponta tesznek a helyzet eszkalálódásáért még úgy is, hogy egyetlen bomba nem robbant Magyarországon. Ugyanis nem az iszlám hitnek van ebben szerepe, hanem annak, hogy vallási vezetők/csoportok saját érdekeik szerint, saját gennyes céljaik érdekében használják hivatkozási alapként a vallást, amivel radikalizálható, fanatizálható híveiket etetik.

Ergo nem a muzulmán hitet kellene fikázni, hanem azokat a muzulmán hitszónokokat, akik uszítják a primitív, hülyíthető embereket. Ha nagyon le akarnám egyszerűsíteni: egy másik dimenzióban ugyanazt teszik, mint a hatalomtól megrészegült állampárt. Vak gyűlöletet szít és ideológiát épít köré, meg is magyarázza.

Ezek a fanatikus elmebetegek akik Rétvári szerint a kereszténység kiirtásán ügyködnek, nem kímélik a muzulmán hívőket sem (ebben a cikkben volt szó róla), csak ezt keresztényék valahogy mindig elfelejtik hozzátenni. Mert ezeknek a keresztényeknek nem a migráció kezelése a cél, hanem a többrendbeli politikai haszon, amit le lehet húzni erről a témáról, amit lépten és nyomon bele lehet tolni a pofánkba.

Mert a demagógiával a legkönnyebb egyetérteni. Gondolkodni nem kell hozzá, elég, hogy azt mondják, amit hallani akar az egyszerű agyú. Aki egyébként vagy gyakorolja a vallását, vagy nem, vagy keresztényként éli az életét, vagy nem, de a nyakán dagadó erekkel tapsol a legkeresztényellenesebb kormányzati intézkedésekhez. Elhiszi, hogy a magyar társadalom legnagyobb problémája a migráns, akit ő még életében nem látott. Miközben migráns nincs, de van szélsőséges gyűlöletbeszéd. A kereszténységet veszélyeztető migránsok mellett és helyett van a közpénzek brutális ellopása. Pedig az van, hogy a muszlimokkal való hatékony riogatás mellett a magyar társadalomnak nem ez a legnagyobb problémája. Hanem a mélyülő szegénység, a brutális kivándorlás, a munkanélküliséget hatványra emelő munkaerőhiány.

Rétvári Bence pontosan tudja, hogy az egészségügyről, az oktatás állapotáról kellene beszélni, elszámolni a soha be nem váltott ígéretekkel, a korrupciós botrányok hosszú sorával és azzal, hogy az egyháznak semmi keresnivalója nem lenne a politikában, az egyháznak nem lehetne beleszólása az állam működésébe, és a vallást nem lehetne agymosásra használni. A szaros propagandába persze ezek a kérdések sehogyan sem illenek. A keresztényi értékekre hivatkozva megszegni a legelemibb vallási előírásokat és asszisztálni a lopáshoz, visszás és hiteltelen. Persze ez Rétvárit ugyanúgy nem érdekli, mint az összes többi, tömjénfüstbe burkolózott sem nem keresztény, sem nem demokrata politikust.

Ezért marad a pánikkeltés, riogatás, uszítás, muszlimozás, migránsozás. És marad a terrorizmus megmagyarázatlanul maradt valóságának mesterséges, torz lebegtetése, a valós, de főleg vélt veszélyek szétterítése. Amire hivatkozva naponta fosztják meg a magyar társadalmat természetesnek és elidegenítetlennek hitt szabadságától. Kétfilléres gazemberek.


http://kolozsvaros.com/.../retvari-is-pontosan-tudja-de-lesz.../
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: keresztényeskedő, nyilatkozatainak, eszkalálódásáért, megengedhetetlen, következésképpen, franciaországban, reflektorényben, keresztényeknek, eluralkodásában, szétterítésében, radikalizálható, legradikálisabb, zsarolhatóságát, csúsztatásokkal, kereszténységet, intézkedésekhez, szolgáltathatja, demokratáskodó, egyszerűsíteni, keresztényként, gyűlöletbeszéd, magyarországon, bevándorlóknak, tulajdonképpen, törökországról, törökországnak, nyilatkozattal, demokratikusan, egészségügyről, egyenruhásokat, elévülhetetlen, bűnszervezetbe, természetesnek, elhatárolódna, hitszónokokat, munkaerőhiány, október 2-ára, közbeszéd folyamatos, célzott pánikkeltésbe, bevándorlási hullám, önmaga által, vallási ellentétek, egyházi személyek, muzulmán hitnek, ideérkező bevándorlóknak, társadalomról alkotott, vallási identitása, átlag európainak, igazi probléma, muzulmánoknak erős, európaiaknak gyenge, muszlim narratívában, Koszticsák Szilárd, Rétvári Bence, Széles Gábor-féle Magyar Hírlapnak, Idézek Rétvári Bence, Magyar Hírlapot, Rétvárti Bence, Szijjártó Péterrel, Orbán Viktorral Törökország, Szijjártó Erdogan, Iszlám Állam,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Png kutya  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Akarat  Albert Einstein gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Paul David Tripp Április 20  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Alázat  Reggel van  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Nevem  Egy lelki imádság  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Kövesd a cowboyt!  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Fehér virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Garai Gábor - Takarítás  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Akik bántanak téged  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Hiányzik  Szép napot kívánok  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mindig jusson idő nevetni  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Fekete-erdő desszert  Png rózsa csokor  A boldog családok mind hasonló...  Fehér virág  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  képre írva  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Png fotel  Esti kép  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Akik bántanak téged  Leonardo da Vinci gondolata  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Ágai Ágnes – Csendélet  Png rózsa csokor  Png ház  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akik bántanak téged  Nem tudhatod  Nagyi telefonál  Minden harmadik...  Albert Einstein gondolata  Szép álmokat!  Albert Einsteinről  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
október 2-ára, közbeszéd folyamatos, célzott pánikkeltésbe, bevándorlási hullám, önmaga által, vallási ellentétek, egyházi személyek, muzulmán hitnek, ideérkező bevándorlóknak, társadalomról alkotott, vallási identitása, átlag európainak, igazi probléma, muzulmánoknak erős, európaiaknak gyenge, muszlim narratívában, tárgyalás alapja, törökök ideig-óráig, bevándorlási hullámtól, propagandát Szijjártó, politikusnak álcázott, oldalon mély, mély barátság, véreskezű muszlim, komplett magyar, vérbeli diktatúrát, hivatalos mantra, demokratikusan megválasztott, terrorizmuson jóval, dolguk &#8211, reflektorényben ugatva-hörögve, hergelés csúcsra, országot bűnszervezetbe, feszültségek eluralkodásában, hullám semmiféle, feszültségek szétterítésében, helyzet eszkalálódásáért, iszlám hitnek, muzulmán hitet, muzulmán hitszónokokat, másik dimenzióban, hatalomtól megrészegült, fanatikus elmebetegek, kereszténység kiirtásán, muzulmán hívőket, cikkben volt, migráció kezelése, többrendbeli politikai, legkönnyebb egyetérteni, egyszerű agyú, nyakán dagadó, magyar társadalom, kereszténységet veszélyeztető, közpénzek brutális, muszlimokkal való, magyar társadalomnak, legnagyobb problémája, mélyülő szegénység, brutális kivándorlás, munkanélküliséget hatványra, oktatás állapotáról, korrupciós botrányok, egyháznak semmi, állam működésébe, szaros propagandába, kérdések sehogyan, keresztényi értékekre, legelemibb vallási, összes többi, magyar társadalmat, keresztényeskedő, nyilatkozatainak, eszkalálódásáért, megengedhetetlen, következésképpen, franciaországban, reflektorényben, keresztényeknek, eluralkodásában, szétterítésében, radikalizálható, legradikálisabb, zsarolhatóságát, csúsztatásokkal, kereszténységet, intézkedésekhez, szolgáltathatja, demokratáskodó, egyszerűsíteni, keresztényként, gyűlöletbeszéd, magyarországon, bevándorlóknak, tulajdonképpen, törökországról, törökországnak, nyilatkozattal, demokratikusan, egészségügyről, egyenruhásokat, elévülhetetlen, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 411
  • e Hét: 3513
  • e Hónap: 14624
  • e Év: 168120
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.