Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem ti vagytok ’56, nem ti vagytok a magyar szabadság
  2016-08-23 22:09:18, kedd
 
 
Tamás Róbert 2016-08-23


Nem ti vagytok '56, nem ti vagytok a magyar szabadságharc, nem ti vagytok Magyarország



Hogy vidáman induljon a nap, szó szerint idézzük a halszagú forradalmi kormányinduló cikizése miatt agysokkot kapott illetékesek közleményét, amit tegnapra sikerült összebarkácsolniuk. Hogy kivel íratták meg, az a stílusból elég jól leszűrhető. Lássuk.

Budapest, 2016. augusztus 22., hétfő (OS) - Az 56-os Emlékbizottság közleménye:

,,Az elmúlt napokban több méltatlan támadás érte az 1956-os forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulójára szervezett emlékév előkészületeit. Tekintettel arra, hogy az irányított és összehangolt támadások a baloldali és liberális, valamint a Jobbikot kiszolgáló médiumokban kaptak teret, az 56-os Emlékbizottság az alábbi nyilatkozattal fordul Magyarország polgáraihoz.
Az Emlékbizottság szomorúan szembesült azzal, hogy negyed századdal a kommunista diktatúra bukása után ma is teret kapnak a kommunista és náci diktatúra lejárató kampányait megidéző sajtótámadások, melyek nincsenek tekintettel az érzelmi közösséget és identitást nyújtó, függetlenségünket és szabadságunkat szimbolizáló ünnepeinkre. Nem szabad elfelejtenünk, hogy tíz évvel ezelőtt a mostani 60. emlékévet támadó liberálisok semmi kivetni valót nem találtak az ünnepen a védtelen tömegbe lövető Gyurcsány-kormány tevékenységében. Akik ma hazugsággal és homofób kirohanásokkal támadják az emlékévet, abban érdekeltek, hogy a 20. század legnagyobb antikommunista harca ne válhasson a jövő nemzedékek büszkeségpontjává. Ne engedjük! "

Kiadó: Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány

Viszonylag hülyeségtűrő vagyok - ez persze távolról sem jelenti azt, hogy szó nélkül megyek el a tulokságok mellett, mert miért is tenném? - de ez a szöveg! Valami egészen drámai, ahogy ezek a jóemberek meg tudnak sértődni. Egyem meg az ő érzékeny lelküket és persze közben vesszen Gyurcsány! Hogy ez a szerencsétlen ember hogy kerül már megint ide, azt komolyan nem értem. Ő szerezte a halkonzerv-nótát, vagy mi történt? Na, mindegy is. Mivel megszólítva érzem magamat, mint magyar állampolgár, akihez oda van fordulva a komplett 56-os emlékbizottság - miheztartás végett nézzünk már rájuk egy percre:1

Eddig jutottam a nézésben, innen amúgy is Schmidt Mariska és Balog Zoltán - jut eszembe, a Dóri Ház megkapta már a pénzt, Balog pajtás? - következik, majd a fél Fidesz.

Ezt a két csodálatos embert egymás mellett látni önmagában megrázó élmény, de hogy Wittner Mária foglalkozása szabadságharcos, az számomra most vált világossá. Szabadságharcos! Azt a kutyafáját, amit a macska rúgjon meg!

Megint elkószáltam, de a szabadságharcos matróna elemi erővel hatott rám. Tehát válaszoljak én a bizottságnak, mert még a végén jobban idefordulnak.

Drágáim!

Nyugodjatok meg szépen, nem érte méltatlan támadás a működéseteket. Teljesen méltó támadás érte, ugyanis elvertetek 50 millió forintot egy gagyi, ráadásul használt bazsevára, amihez valaki halmazati bűnként (ha eddig ilyen nem volt a jogban, majd most) írt egy penetráns, ócska, de legalább röhejes szöveget.

Nem volt irányított a támadás, mindenki spontán háborodott fel, tök magától.

A baloldali és liberális oldalról villámgyorsan pattanjatok le és ne akarjátok összemosni azzal, ami a ti leglényegetek: a kommunista diktatúra (náci is, igen) propagandájával. Ezzel a Fidesz-kormány operál évek óta, nem is sikertelenül. Csak sajnos (nektek sajnos) egy adott társadalomban egy bizonyos százalékban vannak jelen hülyék, azokat meg már megtaláltátok. Életkoruknál fogva nem is nagyon szaporodnak, úgyhogy próbáljátok meg beosztani őket.

Ne azonosuljatok ennyire az ünnepeinkkel. Senki nem támadta '56-ot (és nem kedveskéim, nem ti vagytok '56, ti csak egy vicces társaság vagytok), hanem a gagyi nótát támadta mindenki.

A homofób izét nem értem. Valaki lebuzizott valakit valahol a halkonzerv-induló kapcsán? Mert ha igen, akkor nézzetek már rá a címlapra, mert azt a sajtóvégterméket alighanem ti fizetitek a mi pénzünkből.

Tömörítek és lassan írom, hogy Wittner Mária főállású szabadságharcos is értse:

Nem ti vagytok '56, nem ti vagytok a magyar szabadságharc, nem ti vagytok Magyarország. Ti az én pénzemet szórjátok hülyeségekre, az én nevemben rendeltek egy drámaian ócska harci indulót és amikor nekem az nem tetszik és elmondom, akkor ti vagytok felháborodva és ti kéritek ki magatoknak. Semmi gond! Szépen fizessétek vissza az összes pénzt a közös kasszába, a saját, adózott jövedelmetekből szabadságharcoljatok, akkor majd felháborodhattok. Addig meg csönd legyen.

Pápuszi:

Róbert, a nép

http://kolozsvaros.com/2016/08/23/nem-ti-vagytok-56-nem-ti-vagytok-a-magyar-szaba dsagharc-nem-ti-vagytok-magyarorszag/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felháborodhattok, sajtóvégterméket, jövedelmetekből, tevékenységében, szabadságharcos, propagandájával, szabadságunkat, emlékbizottság, nyilatkozattal, antikommunista, sajtótámadások, kirohanásokkal, előkészületeit, villámgyorsan, szabadságharc, leglényegetek, megtaláltátok, társadalomban, évfordulójára, elfelejtenünk, szabadsagharc, működéseteket, kormányinduló, közalapítvány, szerencsétlen, azonosuljatok, sikertelenül, magyarország, összehangolt, idefordulnak, életkoruknál, ünnepeinkkel, szimbolizáló, bizottságnak, hülyeségekre, foglalkozása, magyar szabadságharc, halszagú forradalmi, 56-os Emlékbizottság, elmúlt napokban, 1956-os forradalom, alábbi nyilatkozattal, kommunista diktatúra, érzelmi közösséget, védtelen tömegbe, jövő nemzedékek, tulokságok mellett, szerencsétlen ember, komplett 56-os, számomra most, macska rúgjon, szabadságharcos matróna, Tamás Róbert, Kelet-európai Történelem, Társadalom Kutatásáért Közalapítvány, Schmidt Mariska, Balog Zoltán, Dóri Ház, Wittner Mária,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szeretem ujjad karcsuságait,  Magamnak  IGEN így  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Előfordul, hogy  Bornyi Veronika haiku verse  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cicák  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  40 felett  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam Krisztinától  James Allen  különleges  IGEN így  képre írva  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Annyira tisztelem a szabadságo...  Nevelőszülőkhöz adták,  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Különleges  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sorsunk miatt...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Emlékezz  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  jó reggelt  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Nem kell hozzá fürdőruhás  Robert Merle tollából  Csend  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  képre írva  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  A pitypang legendája  képre írva  Facebookon kaptam  Szép estét  képre írva  Mindig lesz olyan  Andrássy Réka - A bolond Böske  Egyszerű  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimn...  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Magamnak  Azért kaptad  Sorsunk miatt...  Facebookon kaptam  Egy tavasz  Facebookon kaptam  képre írva  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
magyar szabadságharc, halszagú forradalmi, 56-os Emlékbizottság, elmúlt napokban, 1956-os forradalom, alábbi nyilatkozattal, kommunista diktatúra, érzelmi közösséget, védtelen tömegbe, jövő nemzedékek, tulokságok mellett, szerencsétlen ember, komplett 56-os, számomra most, macska rúgjon, szabadságharcos matróna, végén jobban, adott társadalomban, bizonyos százalékban, vicces társaság, gagyi nótát, homofób izét, halkonzerv-induló kapcsán, sajtóvégterméket alighanem, drámaian ócska, összes pénzt, közös kasszába, felháborodhattok, sajtóvégterméket, jövedelmetekből, tevékenységében, szabadságharcos, propagandájával, szabadságunkat, emlékbizottság, nyilatkozattal, antikommunista, sajtótámadások, kirohanásokkal, előkészületeit, villámgyorsan, szabadságharc, leglényegetek, megtaláltátok, társadalomban, évfordulójára, elfelejtenünk, szabadsagharc, működéseteket, kormányinduló, közalapítvány, szerencsétlen, azonosuljatok, sikertelenül, magyarország, összehangolt, idefordulnak, életkoruknál, ünnepeinkkel, szimbolizáló, bizottságnak, hülyeségekre, foglalkozása, magyarorszag, hülyeségtűrő, felháborodva, százalékban, kutatásáért, tekintettel, próbáljátok, nyugodjatok, szaporodnak, médiumokban, miheztartás, pattanjatok, kolozsvaros, megszólítva, ünnepeinkre, állampolgár, polgáraihoz, illetékesek, liberálisok, válaszoljak, elkószáltam, közleményét, hazugsággal, közleménye, legnagyobb, kommunista, következik, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 649
  • e Hét: 4413
  • e Hónap: 8158
  • e Év: 161654
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.