Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
AUGUSZTUS 20. UTÁN, OKTÓBER 23. ELŐTt
  2016-08-28 23:22:09, vasárnap
 
  2016. augusztus 21., vasárnap

AUGUSZTUS 20. UTÁN, OKTÓBER 23. ELŐTT


Nincs nekünk szerencsénk ezekkel a nemzeti ünnepekkel.
Az évek során eljutottunk oda, hogy egyiket sem tartjuk sem fontosnak, sem felemelőnek.
Nemzetünk magasról tesz a hatalmon levők legitimálását szolgáló, aktuálpolitikával nyakonöntött igehirdetésre, nem vevő a dologra.
Az értelmesebbjét még külön bosszantják a XIX. század nagy romantikusait idéző eszmefuttatások, melyeknek annyi közük sincs az igazsághoz, mint Mészáros Lőrinc strómansága feletti szent felháborodásának a tiszta erkölcshöz.
Most éppen Szent Istvánt festjük még szentebbé, jóllehet a szent király kötésig vérben szilárdította meg uralmát, gyilkolva rokont - nem rokont egy idegen vallást terjesztő migráns banda hitvallását terjesztve.
A fehér lóból virsli, az ősi magyar vallásnak annyi lett, a sámánokat megrövidítették egy fejjel, a szent helyeket feldúlták, aki nem követte az új hitet, azt kardélre hányták, a szűzeket megerőszakolták, ami egy nagy marhaság volt, merthogy az ilyesmi babramunka, járt utat ne hagyd el a járatlanért, mondják a bölcsek...
Büszkeségünk sárbatiprói minket tartottak migránsnak, mígcsak nem jött a Szent Király, és az etelközi migránsokból szent kardjával engedelmes alattvalókat nem faragott - a bárdolatlanokat megbárdolta, és rendes emberekké nem tette.
Mi meg ünnepeljük azt, aki idegen hódítók csapatait vezette a büszke magyar nép ellen, és ez így fog tartani egészen október 23.-ig, amikor is változik a helyzet, és az idegen csapatok élén érkező, az országnak jót hozó vezető ismét negatív szövegkörnyezetben lesz csak említhető.

Tegnap megtudhattuk a Királyi Televízióból, hogy a történelem során ezen a napon ünnepeltük már az új kenyeret, és a borzalmas kommunista Alkotmányt is, melynek célja a magyar nemzet idegen szolgaságba taszítása volt, tiszta Brüsszel.
De arról nem esik szó, hogy ez volt Magyarország első írott alkotmánya, mely így kezdődött
Magyarország - Népköztársaság.
Magyarországon minden hatalom a dolgozó népé.
Ez tiszta beszéd, ha ma is ez lenne a rendező elv, az Alapizé igen hülyén nézne ki: Magyarországon minden hatalom a valóságos céljait keresztény-sovén halandzsával leplező szervezett bűnözésé.
Az ünnepnap egyébként békésen telt, az idő szép volt, nekem pedig abban a szerencsében volt részem, hogy a balatonpart egyik kikötőjéből nézjettem a part városainak tüzijátékait. Nagyon szépek voltak, a siófoki egészen gazdag volt, de Alsóörsnek, Fürednek sem kellett szégyenkeznie.
Közben belenéztem a budapesti tüzijáték közvetítésébe, az is nagyon szép volt, és most nem volt középponti kérdés a költség, kerül, amibe kerül, te fizeted, nem igaz?
Az is nagy könnyebbséget jelentett, hogy idén nem selejtezett a McDonald's tüzijáték-rakétákat, így nem láthattunk se vörös csillagokat, se hamburgereket az égen, és Habony Árpád anyósa se kereshetett volna annyit a dolgon, mint hajdan szegény Wermer anyósa keresett...
Őfelsége jövőre már a saját erkélyéről nézheti a tüzijátékot, ez egyébként is fontos neki, státus-szimbólum, első országlása idején a Parlament ablakából szemlélte a hambucikat az égen.
Miután a tüzijátékot addig a Gellérthegyről lőtték fel, a helyszínt át kellett helyezni a Parlament elé, hogy a legfiatalabb - mondhatnánk gyermeteg - demokrata le ne maradjon a látványról...


Augusztus huszadikán vége van a nyárnak, legalábbis akkor, amikor még normális volt az időjárás, ettől a naptól kezdve hűvösebbek voltak az esték, idén már két héttel ezelőtt is ez volt a helyzet - habár fürödni a tóban még tegnap is lehetett, de az éjszakák már a pulóverekről szólnak.
Lassan vége a vakációnak, lehet, hogy örökre, merthogy a diáknak túl sok ez a jóból, a pedagógusoknak meg végképp.
Azok után, ahogy viselkedtek, ez nem is csoda.
Most még csak vakációt tervezik elvenni, de ha nem változtatnak a viselkedésükön, legközelebb vasárnap, templom után is tanítaniuk kell.
Indul a politikai szezon is, a nyáron passzivitásukkal tüntető politikusok is aktivizálják magukat, sajnos.
Melyik eldobja a spanglit, melyik a madártejes merőkanalat, Nagyurunkat is visszaeszi a fene - ez is sajnos - az ővé is igazán szép trip volt, látott olimpiát Magyarországon, de sebaj, majd helyrehozzák megint Grazban.
Utoljára Sztálin döntött más öngyilkosságáról, de még ő se egy nemzetéről...

Szóval, ezen a héten utolsókat rúgja a nyár, igazán szednie kell a lábát az egymillió líbiai migránsnak, ha ide akar érni, ideje sem marad megerőszakolni az útjukba eső nőket, ellopni Mari néni libáját, oszt oda a plakátokra fordított tenger lóvé.
Lassan folytatódik az őrület, melyet Magyarországnak hívunk.

Remélhetőleg a következő rohamot még túléljük...


:O)))


http://www.pupublogja.hu/2016/08/augusztus-20-utan-oktober-23-elott.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: felháborodásának, öngyilkosságáról, passzivitásukkal, megerőszakolták, magyarországnak, eszmefuttatások, bárdolatlanokat, megrövidítették, értelmesebbjét, gellérthegyről, magyarországon, népköztársaság, viselkedésükön, megerőszakolni, pedagógusoknak, hamburgereket, szégyenkeznie, könnyebbséget, romantikusait, igehirdetésre, szilárdította, legitimálását, közvetítésébe, nyakonöntött, migránsokból, alattvalókat, magyarország, televízióból, pulóverekről, megtudhattuk, remélhetőleg, halandzsával, változtatnak, legfiatalabb, aktivizálják, szerencsében, nemzeti ünnepekkel, évek során, hatalmon levők, tiszta erkölcshöz, szent király, idegen vallást, fehér lóból, sámánokat megrövidítették, szent helyeket, szűzeket megerőszakolták, nagy marhaság, ilyesmi babramunka, etelközi migránsokból, bárdolatlanokat megbárdolta, büszke magyar, idegen csapatok, Mészáros Lőrinc, Szent Istvánt, Szent Király, Királyi Televízióból, Habony Árpád, Utoljára Sztálin,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Töröld le  Facebookon kaptam  Alvó cica  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Anyámról való emlékek  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Alvó cica  Spenót fasírttal  Robert Merle tollából  Otthon  Egy barátság története  Jó éjszakát  Latinovits Zoltán tollából  Bársony székben  Pitypang szökőkút  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam Krisztina b...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Csend  Zilahy Lajos gondolata  Ady Endre - Mindegy átka  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Gebhardt Nóra versei II.  Ma van a magyar költészet napj...  Paul David Tripp Április 13  Zilahy Lajos mondta  Előfordul, hogy  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy gondolat  Vito Giaquinto gondolata  Horváth Szilvia tollából  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimn...  Sorsunk miatt...  Latinovits Zoltán tollából  Andrássy Réka - A bolond Böske  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Kertem  Anyámról való emlékek  A pitypang legendája  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Egyszerű  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Mindig lesz olyan  Egy gondolat  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  James Allen  Egy tavasz  Sík Sándor - Ha jő a perc  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Minden tavaszból őrizz..  Baranyi Ferenc - N i n c s  A pitypang legendája  Tanmese  képre írva  Esterházy Péter: Harmonia c...  Azért kaptad  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Különleges  Az ember emlékekből áll  Zilahy Lajos mondta  Magyar költészet napja  Vannak emberek  Szívek  Azért kaptad  Szép estét kedves látogatóimn...  Egy barátság története 
Bejegyzés Címkék
nemzeti ünnepekkel, évek során, hatalmon levők, tiszta erkölcshöz, szent király, idegen vallást, fehér lóból, sámánokat megrövidítették, szent helyeket, szűzeket megerőszakolták, nagy marhaság, ilyesmi babramunka, etelközi migránsokból, bárdolatlanokat megbárdolta, büszke magyar, idegen csapatok, történelem során, napon ünnepeltük, borzalmas kommunista, magyar nemzet, dolgozó népé, valóságos céljait, ünnepnap egyébként, szerencsében volt, balatonpart egyik, part városainak, siófoki egészen, budapesti tüzijáték, saját erkélyéről, tüzijátékot addig, naptól kezdve, pulóverekről szólnak, politikai szezon, nyáron passzivitásukkal, madártejes merőkanalat, héten utolsókat, egymillió líbiai, plakátokra fordított, következő rohamot, felháborodásának, öngyilkosságáról, passzivitásukkal, megerőszakolták, magyarországnak, eszmefuttatások, bárdolatlanokat, megrövidítették, értelmesebbjét, gellérthegyről, magyarországon, népköztársaság, viselkedésükön, megerőszakolni, pedagógusoknak, hamburgereket, szégyenkeznie, könnyebbséget, romantikusait, igehirdetésre, szilárdította, legitimálását, közvetítésébe, nyakonöntött, migránsokból, alattvalókat, magyarország, televízióból, pulóverekről, megtudhattuk, remélhetőleg, halandzsával, változtatnak, legfiatalabb, aktivizálják, szerencsében, büszkeségünk, tüzijátékait, helyrehozzák, hitvallását, strómansága, legközelebb, kereshetett, járatlanért, tüzijátékot, sárbatiprói, csillagokat, selejtezett, szolgaságba, viselkedtek, megbárdolta, eljutottunk, merőkanalat, mondhatnánk, felemelőnek, politikusok, kikötőjéből, szerencsénk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1232
  • e Hét: 4996
  • e Hónap: 8741
  • e Év: 162237
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.