Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Férfi vízilabda E.B. mérkőzések eredményei 3. forduló
  2020-01-18 17:12:39, szombat
 
  - Törökország - Spanyolország 7:24

- Románia - Oroszország 11:10

- Francia ország- Görögország 10:12

- Olaszország - Grúzia 18:6

- Szlovákia - Horvátország 4:16

- Németország - Montenegró 3:10

- Szerbia - Hollandia 11:4

- Málta - Magyarország 0 - 26

Csoportok állása
1.MAGYARORSZÁG 3/ 7 pont Gól különbség 56 -16
2. Spanyolország 3/7 pont Gól különbség 58-25.
3. Törökország 3/3 pont
4. Málta 3/ 0 pont

1. Horvátország 3/9 pont
2. Montenegró 3/ 6 pont
3. Németország 3/ 3 pont
4. Szlovákia 3/0 pont

1. Szerbia 3/6 pont
2. Oroszország 3/3 pont
3. Románia 3/3 pont
4. Hollandia 3/ 3 pont

1. Olaszország 3/9 pont
2. Görögország 3/6 pont
3. Grúzia 3 / 3 pont
4. Franciaország 3/ 0 pont

*
- Csoportelsőként közvetlenül a negyeddöntőbe jutott a budapesti olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely szombaton gólt sem kapva, 26-0-ra győzte le Máltát a csoportkör utolsó, harmadik fordulójában.
Annak fényében, hogy a ,,közte húsz" volt a cél, jól kezdett a magyar válogatott, hiszen nyolc perc alatt fél tucat gólt szerzett, és egyet sem kapott.
Málta-Magyarország 0-26 (0-6, 0-7, 0-8, 0-5)
Duna Aréna, v.: Rakovic (szerb), Dutilh-Dumas (holland)
gólszerzők: Zalánki 7, Varga Dé. 6, Pohl 3, Vámos, Erdélyi, Manhercz 2-2, Hosnyánszy, Jansik Sz., Mezei, Angyal 1-1
Magyarország: Nagy V. - Vámos, Zalánki, Varga Dé., Pohl, Erdélyi, Hárai
cserék: Mezei, Angyal, Manhercz, Hosnyánszky, Jansik Sz.
Sötét sapkában a Magyar Zalánki Gergő, aki éppen gót dob
...... ......


- Märcz Tamás együttesének így lesz egy extra pihenőnapja, majd szerdán (01.22.-én) az Oroszország-Georgia párharc továbbjutójával találkozik a nyolc között.
További képek itt nézhetők meg Link

- Az olimpiai kvalifikációs kontinensviadalon egy kvótát lehet szerezni, az európai csapatok közül az olimpiai címvédő szerbek, a világbajnok olaszok, valamint a vb-ezüstérmes spanyolok tokiói szereplése már biztos.

- Märcz Tamás szövetségi kapitány a 26 lőtt gól ellenére a remek védekezést emelte ki a magyar férfi vízilabda-válogatott Málta felett aratott kiütéses, csoportgyőzelmet és közvetlen negyeddöntőbe jutást eredményező győzelme után.
A tréner a 26-0-ra megnyert mérkőzés után az M4 Sportnak elmondta, várakozáson felüli teljesítményt nyújtott a csapat, amely elsősorban védekezésben koncentrált jól. ,,Van a máltaiaknál három-négy nem rossz játékos, rájuk külön odafigyeltünk, Viktor nagyon jól védett, nagyon kevés helyet hagytunk. Ez nagyon fontos volt, mert öt-hat kapott góllal a nyakunkon lihegtek volna. A végén talán tudtunk volna még többet is lőni, de én elégedett vagyok a mai játékkal, nagyon nehéz ugyanis egy ilyet megcsinálni." A kapitány szerint sokat ér a csoportgyőzelem, egyrészt a plusz pihenőnap miatt, másrészt azért is, mert így egy kicsivel könnyebb ágra kerül a magyar válogatott. ,,A spanyolok elleni meccs sok erőt kivett a fiúkból, de senki nem akart kijönni a vízből, mindenki ott akart maradni, hogy segítse a csapatot abban, hogy meglegyen a csoport elsőség." ,,Egyszerű dolgokat beszéltünk meg, persze a megvalósítás nem olyan egyszerű" - értékelt az MTI-nek Märcz Tamás. ,,Nem nagyon emlékszem olyanra, hogy valakit nullán lehet tartani, ami most nagyon fontos volt, hiszen Máltának sem lenne könnyű huszonhat gólnál többet lőni. Csapatként funkcionáltak a játékosok, nehéz helyzetbe kényszerítették a máltaiak lövőit, ami pedig kapura ment, azokat Nagy Viktor védte" - mondta a kapitány, aki megjegyezte, most elsősorban a negyeddöntőre készülnek majd.

- A hét góljával a mezőny legeredményesebb játékosa, Zalánki Gergő elárulta, a húszgólos különbség kényszere rótt némi terhet a csapatra, de a hatékony védekezés meghozta az eredményét. ,,Meccs előtt kicsit mindenki feszült volt, de ez kell is, hiszen ez egy Európa-bajnokság, itt muszáj százszázalékosan fókuszálni. Ma a csapat majdnem százszázalékos volt, tökéletes csapatmunka volt. Ugyanezt kellene továbbvinni egy erősebb csapat ellen is, erről szól a vízilabda. Nagyon kevés kapura tartó lövés volt, ami pedig kapura ment, azt Viktor védte, úgyhogy hátul nyertük meg ezt a mérkőzést."

- ,,Ahogy terveztük, az elején sikerült ellépnünk, a védekezés összeállt, Viktornak ma nem lehetett gólt lőni. Az elején elvettük a kedvüket és végigdaráltuk a meccset" - fogalmazott Pohl Zoltán. ,,Jól leszek a következő meccsre" - utalt a Ferencváros játékosa arra, hogy a mérkőzés közben jegelni kellett a bal karját.
Válogatott férfi vízilabda csapat
...... .......


A történelmet érő/író mérkőzés m4 sport videója Link
 
 
0 komment , kategória:  vízi sport  
Címkék: legeredményesebb, százszázalékosan, csoportgyőzelmet, csoportelsőként, csoportgyőzelem, továbbjutójával, kényszerítették, százszázalékos, végigdaráltuk, spanyolország, kvalifikációs, odafigyeltünk, negyeddöntőre, teljesítményt, franciaország, funkcionáltak, negyeddöntőbe, fordulójában, megvalósítás, magyarország, védekezésben, együttesének, horvátország, oroszország, olaszország, görögország, közvetlenül, törökország, eredményező, világbajnok, pihenőnapja, várakozáson, koncentrált, hosnyánszky, megcsinálni, németország, negyeddöntőbe jutott, budapesti olimpiai, magyar férfi, csoportkör utolsó, magyar válogatott, extra pihenőnapja, nyolc között, olimpiai kvalifikációs, kvótát lehet, európai csapatok, olimpiai címvédő, világbajnok olaszok, vb-ezüstérmes spanyolok, remek védekezést, máltaiaknál három-négy, nyakunkon lihegtek, Duna Aréna, Varga Dé, Jansik Sz, Nagy, Magyar Zalánki Gergő, Märcz Tamás, MTI-nek Märcz Tamás, Nagy Viktor, Zalánki Gergő, Pohl Zoltán,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sors  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Elköszönt  Még csak most kezdődik a nap  Leonardo da Vinci gondolata  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogy lehet megtartani  Szívem tiéd  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png nő  Fehér virág  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyi telefonál  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Éretlen vers  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Sose bánj semmit  Png csokor  Sokan azt tartják  Png kutya  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Elköszönt  Akarat  Png cica  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Png kutya  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png kislány  Paul David Tripp Április 21  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Nevem  Varga János Veniam - Fontos sz...  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Szép estét kedves látogatóimna...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó éjszakát  Minden harmadik...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Makszim Gorkij gondolata  A televizió nem a kultúrát kép...  Hazára minden embernek szükség...  Nem tudhatod  Egy lelki imádság  Neked tudnod kell  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png rózsa csokor  Egy bizonyos határt  Leonardo da Vinci gondolata  Png nő  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívem  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Popper Péter szavai  Jó éjszakát  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Erdőn  Szép álmokat!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Kövesd a cowboyt!  Png ház  Szívem  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Albert Einsteinről  Az igazi szeretetért rendszeri...  Minden harmadik... 
Bejegyzés Címkék
negyeddöntőbe jutott, budapesti olimpiai, magyar férfi, csoportkör utolsó, magyar válogatott, extra pihenőnapja, nyolc között, olimpiai kvalifikációs, kvótát lehet, európai csapatok, olimpiai címvédő, világbajnok olaszok, vb-ezüstérmes spanyolok, remek védekezést, máltaiaknál három-négy, nyakunkon lihegtek, végén talán, ilyet megcsinálni, kapitány szerint, plusz pihenőnap, kicsivel könnyebb, spanyolok elleni, csapatot abban, csoport elsőség, máltaiak lövőit, negyeddöntőre készülnek, mezőny legeredményesebb, húszgólos különbség, hatékony védekezés, csapat majdnem, erősebb csapat, elején sikerült, védekezés összeállt, elején elvettük, következő meccsre&#8221, mérkőzés közben, legeredményesebb, százszázalékosan, csoportgyőzelmet, csoportelsőként, csoportgyőzelem, továbbjutójával, kényszerítették, százszázalékos, végigdaráltuk, spanyolország, kvalifikációs, odafigyeltünk, negyeddöntőre, teljesítményt, franciaország, funkcionáltak, negyeddöntőbe, fordulójában, megvalósítás, magyarország, védekezésben, együttesének, horvátország, oroszország, olaszország, görögország, közvetlenül, törökország, eredményező, világbajnok, pihenőnapja, várakozáson, koncentrált, hosnyánszky, megcsinálni, németország, máltaiaknál, megjegyezte, bajnokságon, ferencváros, történelmet, továbbvinni, fogalmazott, csapatmunka, beszéltünk, válogatott, szövetségi, csoportkör, ezüstérmes, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6417
  • e Hét: 18047
  • e Hónap: 51201
  • e Év: 284948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.