Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nemzetegyesítő nemzetgyűlés
  2014-08-27 18:59:15, szerda
 
   
 
Válaszd a Békét!

Forrongó világban élünk!

Mindezt érezheted, láthatod, megfigyelheted. Megint az érdekek, a pénz, a hatalom, az egyeduralkodásra való törekvés acsarkodó jelleme tört a felszínre. Aki ellenáll, vagy csak akár kifejti a jelenség kapcsán véleményét, az terrorista, antiszemita, vagy szelídebb esetben csak gyárilag hülye.


Mondják persze mind ezt a Mások.

A jelenlegi társadalmi berendezkedésünk azt tanítja, sugallja, sulykolja, veri a fejedbe:

Dolgozz, szolgálj, tűrj, szenvedj és tégy eleget
A lényedre kiszabott birka szerepnek!
Csak ne bégess túl hangosan az akolban,
Mert bántja fülét a Betolakodónak!

Ez az elvárás. Ekkor vagy jó polgár. Ekkor nincs veled gond! Ne gondolkodj, ne emeld fel a fejed, pironkodj és süsd le a szemed! Aggódj a jövődért, féld a jelent, szégyelld a múltat, a múltad! Hazánkban kettős mérce dívik és Neked nincs jelenleg jogod, csak kötelességed!

A kérdés az, hogy akarsz-e ezeknek az elvárásoknak önként és dalolva eleget tenni?

Akarod-e a jelenlegi álbékét, aminek a valódi neve: lassú és biztos Halál? Nemzet szintjén gondolkodva mindenképpen az.

Tudod-e, hogy a második legnagyobb magyar lélekszámú város London, ahol immáron regisztráltan egymillió honfitársunk él? Kiürül az ország a magyaroktól, mert élhetetlen gazdasági helyzetet teremtenek folyamatosan és tudatosan, ugyanakkor nemzet idegenektől nap, mint nap telítődik Hazánk.

Azt gondolod, - ez helyes, hogy ez így van rendjén? Vagy azt gondolod, nincs mit tenni?

Igen?

Amennyiben igen a válaszod bármelyik kérdésre, azt kell, hogy mondjam: tévedsz, mert van kiút, és rajtunk múlik, hogy rá is lépjünk erre az útra!
Nem oly távoli múltban megjelent a hír ilyen-olyan média felületeken, hogy a NATO megvédi az országot egy esetleges orosz támadástól.

Mindjárt felmerült bennem legalább két kérdés:
a, Valóban meg akar- e bennünket támadni Oroszország?
b, Jó-e az nekünk, ha a NATO véd meg bennünket?

A világban folyó eseményeket figyelembe véve azt gondolom, hogy az Orosz Vezetésnek a legrosszabb álmaiban sem gondol arra, hogy Magyarországot megtámadná. Miért is tenné?

Ami pedig azt a bizonyos ,,védelmet" illeti. A közeli és a távoli múlt eseményei azt igazolják, hogy helyi konfliktusok esetén szíves örömest küldik az elcsatolt területeken élő magyart golyófogónak, minthogy inkább védenék őket. Lásd a korábbi Délszláv háborút, vagy a mostani Kárpát-aljai behívókat. Miért vélem azt, hogy a feltételezett jövőben sem lenne ez másképp?

Mi hát a megoldás?

1944. március 18-ig a Magyar Királyság nevű, alkotmányos királyság államformában élt és létezett Magyarország. Egy olyan időszakban - a két Világháború között - alkottak Felmenőink, gazdaságilag és erkölcsi tartását illetően maradandót, amikor a történelemben korábban hozzá nem fogható módon bántak el egy néppel, szakították darabokra egy nemzet testét, lelkét, országát.

A Magyar Királyság, mint államforma, vele az önállóságunk, a háborús német bevonulással megszűnt.

Hozzáértő szakjogászok állítása szerint, jogilag (de jure) még ma is ez az államforma létezik, csak gyakorlatilag (de facto) nem. Egy erősen vitatott jogi intézmény szerint éljük mindennapjainkat. Ez a nem régen a pártok által elfogadott Alaptörvény. Merthogy Alkotmányunk nincs. Illetve van, csak a gyakorlati életben nem az van használva.

Mit jelentene, ha visszatérnénk az erőszakkal megszakított állapotunkhoz?

Csak jót! Az elmúlt hetven év valamennyi nemzetközi szerződése semmis - így a NATO és az Európai Unióhoz való csatlakozásunk is -, vagyis minden újra tárgyalandó.

A Magyar Királyság nem vett fel senkitől hitelt, így adóssága nincs. A tagjainak sincs!!!

Van ellenben - többek között - joga felvetni a trianoni békediktátum igazságtalanságának kérdését, a kártérítéssel egyemben. Ez nem az ördögtől való gondolat, igenis van jogi alapja.

Miért lenne ez jó, ráadásul mindenkinek?

A Magyar Királyság, alkotmányos államformában, egy semleges állam lenne, kapocs Kelet és Nyugat között. Létre jöhetne immáron valós tartalommal a ,,Visegrádi Négyek" kezdeményezés, kibővítve egy Közép-Európai semleges zónává, Lengyelországtól Hazánkon keresztül Bulgáriáig. Egy olyan észak-déli tengely, amely végpontja lehetne az egykori Hunok által létrehozott, és védett kereskedelmi és kulturális együttműködésnek, amit Selyem Útnak neveztek.

Ez érdeke Keletnek - Kínának, Indiának, Oroszországnak és még többeknek - és a Nyugatnak egyaránt. Egy olyan, népeket, nemzeteket egybekovácsoló együttműködés, ahol az Örök Béke honol, történjék bármi. Ilyen már volt a Hun Birodalom idejében!

Miért ne lehetne ugyanezt megvalósítani megint, ha már mindenkinek ez az érdeke?

A világ jóérzésű - nagyobbik - része így gondolkodik, a törpe kisebbség helyett.

Bármilyen képtelenségnek is tűnik, de meggyőződésem, hogy Hazánkban a jelenlegi hatalmat gyakorlók józanabbik része is megtenné a változás irányába való lépést, ha módjában állna. Nekik, - mint a Magyar Köztársaság vezetőinek - viszont tartani kell magukat azokhoz a kötelmekhez, melyekbe meggondolatlanul belerángattak bennünket. Emlékezz a Lisszaboni szerződésre - amiben feladták véglegesen, az aláírást megelőzően még meglévő töredék függetlenségünket -, annak azonnali, elolvasás nélküli elfogadására.

Emiatt a jelenlegi politikai vezetés nem tehet semmit.
Kezdeményezhetné - persze, nem fogja - a hivatalos kilépési procedúrát, mely folyamat eltarthat, mondjuk akár száz évig is.

A politikai ,,elit" keze kötve van, a miénk nem.
Nekünk Őseink jóvoltából van cselekvési szabadságunk!

1222-ben az Aranybulla soha el nem évülő jogokat biztosított számunkra, mégpedig az ellenállás jogát. Ha az ország aktuális vezetése nem teszi, vagy képtelen a Nemzet érdekeit szolgálva tennie a dolgát, nemcsak hogy jogunk, hanem kötelességünk kezünkbe venni a Nemzet sorsát! A jelenlegi helyzet ilyen.

Tennünk, cselekednünk magunknak kell! Nem fogja helyettünk megtenni senki!

A megoldás pedig, hogy kifejezzük közös akaratunkat, amely nem más, mint megjeleníteni azt, ami egyébként jogilag létezik, a Magyar alkotmányos Királyságot. Ez nem egy feudális csökevény, hanem egy igazságos államforma, ami nem azt jelenti, hogy másnaptól majd valaki ,,királykodik" felettünk. Szó sincs róla! Osztott hatalmi berendezkedés a cél, a kettős fejedelemség mintájára!

Egy olyan államforma, ahol gyógyírt talál megoldandó gondjaira a devizahiteles, az egészségügy áldatlan állapotaiért aggódó, a társadalmi igazságtalanságok miatt lázongó, az oktatásügy visszásságait tehetetlenül szemlélő, a földjétől eltiltott paraszt, a személyiségi jogaitól megfosztott szurkoló is, és minden más, sorsával elégedetlen réteg is.

Megtalálja számítását az is, aki már tudja, hogy léteznek a mindennapi életünket megkönnyítő, az energia hozzáférését majdhogynem ingyenessé tévő - jelen haszonleső berendezkedésben meg nem valósítható - szabadalmak és sok minden, a világot éltető és azt tiszteletben tartó találmány.

Mindenki boldogulhat a Magyar Királyságban, aki becsületes munkából, és nem a munkát elvégzőkön akar élősködni.

A fentiek okán szólítjuk közös cselekvésre a Nemzet azon tagjait, akik szeretik Hazánkat, féltik Nemzetünk jövőjét, és érdekeltek a VÁLTOZÁS-ban! Erről szól a meghirdetett

Nemzetegyesítés, sorsfordító Nemzetgyűlés
2014. szeptember 21. vasárnap 14,00 órától. Budapest, Tabán, az Emlékmű alatti részen.
Légy része az ESEMÉNY-nek, a történelemnek!

Együtt sikerülhet!

Csak együtt sikerülhet!

Szólj családodnak, rokonaidnak, barátaidnak, ismerőseidnek, munkatársaidnak, szomszédjaidnak!

A Hetedik Te Magad légy!

Ordítva kiáltom, halld az Idők szavát!
Tegyük hát dolgunkat, reánk vár a világ!
Ha lélekben velünk vagy, ezúttal kevés,
Jelenléted nélkül, mit sem ér az egész!

Kelt,: Belső Magyarországon, 2014. sorsfordító időkben
Facebook: Nemzetegyesítő Nemzetgyűlés, esemény oldal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: berendezkedésben, lengyelországtól, meggondolatlanul, berendezkedésünk, kezdeményezhetné, egyeduralkodásra, együttműködésnek, mindennapjainkat, nemzetegyesítés, munkatársaidnak, szomszédjaidnak, nemzetegyesítő, oroszországnak, csatlakozásunk, magyarországon, magyarországot, képtelenségnek, egybekovácsoló, megfigyelheted, kártérítéssel, gyakorlatilag, regisztráltan, államformában, történelemben, belerángattak, berendezkedés, állapotunkhoz, ismerőseidnek, visszatérnénk, meggyőződésem, kötelességünk, feltételezett, történelemnek, megjeleníteni, visszásságait, betolakodónak, egyeduralkodásra való, jelenség kapcsán, jelenlegi társadalmi, lényedre kiszabott, elvárásoknak önként, jelenlegi álbékét, valódi neve, második legnagyobb, válaszod bármelyik, esetleges orosz, világban folyó, legrosszabb álmaiban, bizonyos „, távoli múlt, elcsatolt területeken, korábbi Délszláv, Orosz Vezetésnek, Magyar Királyság, Merthogy Alkotmányunk, Európai Unióhoz, Visegrádi Négyek”, Lengyelországtól Hazánkon, Selyem Útnak, Örök Béke, Magyar Köztársaság, Nekünk Őseink, Magyar Királyságban, Hetedik Te Magad, Belső Magyarországon, Nemzetegyesítő Nemzetgyűlés,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam Krisztinától  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Az ember  Facebookon kaptam Mírjam bará...  ajándék, mellyel meglepem  Anyámról való emlékek  képre írva  Robert Merle tollából  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Jó nap volt  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Önmaga ellenére  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Tanmese  Tanácsok egy pszichológustól  Esterházy Péter: Harmonia c...  Latinovits Zoltán tollából  Az ember emlékekből áll  A pitypang legendája  Paul David Tripp Április 15  Töröld le  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Tanmese  Anyák napjára  Jan Twardowski - Siessünk  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  képre írva  Jó nap volt  Otthon  Hogyan válunk hűségesekké?  Paul David Tripp Április 12  Pitypang szökőkút  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Mindent de mindent visszakap  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  jó reggelt  Facebookon kaptam  Jan Twardowski - Siessünk  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Jázmin  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam Krisztinától  Esterházy Péter: Harmonia c...  A hagyma antibakteriális hatás...  Ott van  Facebookon kaptam  Tanmese  Önmaga ellenére  Jó nap volt  Jó éjszakát  képre írva  Walter Chrysler mondta  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  Szép estét  József Attila - Kopogtatás nél... 
Bejegyzés Címkék
egyeduralkodásra való, jelenség kapcsán, jelenlegi társadalmi, lényedre kiszabott, elvárásoknak önként, jelenlegi álbékét, valódi neve, második legnagyobb, válaszod bármelyik, esetleges orosz, világban folyó, legrosszabb álmaiban, bizonyos &#8222, távoli múlt, elcsatolt területeken, korábbi Délszláv, mostani Kárpát-aljai, feltételezett jövőben, olyan időszakban, történelemben korábban, nemzet testét, háborús német, államforma létezik, erősen vitatott, pártok által, gyakorlati életben, erőszakkal megszakított, elmúlt hetven, tagjainak sincs, trianoni békediktátum, kártérítéssel egyemben, ördögtől való, semleges állam, olyan észak-déli, egykori Hunok, világ jóérzésű, törpe kisebbség, jelenlegi hatalmat, változás irányába, aláírást megelőzően, jelenlegi politikai, hivatalos kilépési, politikai &#8222, ellenállás jogát, ország aktuális, jelenlegi helyzet, megoldás pedig, feudális csökevény, igazságos államforma, kettős fejedelemség, olyan államforma, egészségügy áldatlan, társadalmi igazságtalanságok, oktatásügy visszásságait, földjétől eltiltott, személyiségi jogaitól, mindennapi életünket, energia hozzáférését, világot éltető, munkát elvégzőkön, fentiek okán, berendezkedésben, lengyelországtól, meggondolatlanul, berendezkedésünk, kezdeményezhetné, egyeduralkodásra, együttműködésnek, mindennapjainkat, nemzetegyesítés, munkatársaidnak, szomszédjaidnak, nemzetegyesítő, oroszországnak, csatlakozásunk, magyarországon, magyarországot, képtelenségnek, egybekovácsoló, megfigyelheted, kártérítéssel, gyakorlatilag, regisztráltan, államformában, történelemben, belerángattak, berendezkedés, állapotunkhoz, ismerőseidnek, visszatérnénk, meggyőződésem, kötelességünk, feltételezett, történelemnek, megjeleníteni, visszásságait, betolakodónak, devizahiteles, kezdeményezés, megvalósítani, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1589
  • e Hét: 2969
  • e Hónap: 3916
  • e Év: 39857
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.