Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hosszan fényezte az államtitkár a közmunkát
  2016-09-22 20:26:28, csütörtök
 
  Már megint mennyi pénzt b...k el az önfényezésre! Persze a képzés: 94% sikeresen tudott napocskát rajzolni! Abból a rengeteg milliárdból rendes, értékteremtő munkahelyeket kellett volna teremteni. Az is reggeli felkeléssel jár, de nem éhbérért. Ez az egész kamu arra is jó, hogy a helyi hatalmasságok kedvükre sarcolhatják a szerencsétleneket!
Remelem neked is cimboraidnak is ez lesz a jovokep eletetek hatralevo reszere!

***************************


Hosszan fényezte az államtitkár a közmunkát
ma, 11:44

A közfoglalkoztatás a kiúttalan, jövőtlen embereknek adott lehetőséget, hogy hasznosnak érezhessék magukat és kapcsolódni tudjanak a saját közegük mindennapi életébe - erről Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára beszélt a II. Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás megnyitóján csütörtökön Budapesten, a Vajdahunyad várban.

Hangsúlyozta: a közfoglalkoztatás sokszor vitatéma a politikai közbeszédben, azonban nem egy állandó, végleges állapotról, hanem átmeneti lehetőségről van szó. Pogácsás Tibor szerint az, hogy meddig van szükség rá, sok összetevőtől függ, de úgy vélte, hogy mindaddig működtetni kell, amíg vannak olyan hátrányos helyzetű térségek és települések, ahol az elsődleges munkaerőpiac nem tudja megoldani a foglalkoztatási problémákat.

Beszámolt arról is, hogy 2011 és 2016 között 1230 milliárd forintot fordított a kormány a foglalkoztatás fejlesztésére, idén 340, jövőre 325 milliárd forintot szánnak erre a célra.

Az államtitkár arról is beszélt, a közfoglalkoztatottak a közös teherviselés mellett részt vesznek azokban a mindennapi szokványos élethelyzetekben is, hogy van kötelezettségük, fel kell kelniük reggel, el kell menniük dolgozni. Úgy vélte, ez hozzájárul ahhoz, hogy amikor lehetőség nyílik visszatérniük az elsődleges munkaerőpiacra, ne veszítsék el ezt a képességüket.

Kiemelte, a foglalkoztatási adatok azt mutatják, hogy mind többen tudnak visszatérni a piaci környezetbe, önkormányzati államtitkárként azt a visszajelzést kapja a polgármesterekről, hogy a jó munkát végző, kreatív közfoglalkoztatottak elkerülnek a programokból, és szerinte ez bizonyítja leginkább, hogy a közfoglalkoztatásnak van értelme.

Pogácsás Tibor szerint maga a közfoglalkoztatás is segíti azt a kormányzati célkitűzést, hogy Magyarországon teljes legyen a foglalkoztatottság.

Közölte: a közfoglalkoztatás keretében az "Újra tanulok" programban 175 ezer ember vett részt különböző képzésekben, 94 százalékuk pedig eredményesen el is végezte azt. Felidézte, a közfoglalkoztatottak sok esetben alacsony képzettségűek vagy képzettség nélküliek, számukra ez segítség ahhoz, hogy visszatérhessenek az elsődleges munkaerőpiacra, vagy akár csak ahhoz is, hogy el tudjanak menni egy állásinterjúra.

A közfoglalkoztatók közül az önkormányzatokat emelte ki, mint mondta, 1874 település vesz részt a közfoglalkoztatási programban.

A kiállításról szólva azt mondta: a közfoglalkoztatás fejlődésével, a közfoglalkoztatók kreativitásának növekedésével egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy megmutassák egymásnak, mit tudnak, ötleteket adjanak át. A megyékben már számos közfoglalkoztatási kiállítást tartottak, ezek szinte kikényszerítették az országos kiállítást, amelyet másodszor rendeznek meg, azzal hagyományt szeretnének teremteni.

A kétnapos rendezvényen 130 kiállító mutatja be a megvalósult közfoglalkoztatási programok eredményeit, biztosít lehetőséget a települések megismerésére, az általuk készített helyi ételek kóstolására, azok megvásárlására.


http://propeller.hu/itthon/3242695-hosszan-fenyezte-allamtitkar-kozmunkat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: önkormányzatokat, élethelyzetekben, kötelezettségük, foglalkoztatási, államtitkárként, kreativitásának, magyarországon, foglalkoztatás, munkaerőpiacra, állásinterjúra, megvásárlására, visszajelzést, hatalmasságok, megismerésére, önkormányzati, visszatérniük, fejlesztésére, munkahelyeket, képzettségűek, növekedésével, programokból, rendezvényen, eredményesen, önfényezésre, hangsúlyozta, fejlődésével, teherviselés, képességüket, kiállításról, közbeszédben, cimboraidnak, sarcolhatják, összetevőtől, lehetőségről, értékteremtő, munkaerőpiac, rengeteg milliárdból, egész kamu, helyi hatalmasságok, jovokep eletetek, saját közegük, közfoglalkoztatás sokszor, politikai közbeszédben, elsődleges munkaerőpiac, foglalkoztatási problémákat, foglalkoztatás fejlesztésére, államtitkár arról, közös teherviselés, mindennapi szokványos, elsődleges munkaerőpiacra, foglalkoztatási adatok, piaci környezetbe, Pogácsás Tibor, Országos Közfoglalkoztatási Kiállítás,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sok ember olyan,  Alvó cica  A szeretetről  Haja van  Válaszok a halál után  Jó éjszakát  Amikor még kicsi voltál...  Esti kép  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Paul David Tripp Március 28  Alvó baby  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Egy imádság Ágoston Vallomások...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idővel az ember megérti, hogy ...  Paul David Tripp Március 25  képre írva  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nagyhét eseményei  virágvasárnap  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Boldogság  Nagyon furcsa szeretni valaki...  Táplálékok a máj egészségének ...  Paul David Tripp Március 26  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  J. Donald Walters  Manna OWell tollából  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Levél lány  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Levél lány  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Humor is meg nem is szerinted?  Facebookon kaptam  Sárkány  Vérnyomáscsökkentés  Kékfestőről pár szóban  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Most - segíts meg Mária ,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 27  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Nem jár  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó baby  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti képek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Kőrösi Csoma Sándor gondolata  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Szép álmokat!  Óraállítás  Facebookon kaptam Krisztinától  A pálma a győzelem és a diadal...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Szép estét kedves látogatóimna...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem jár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
rengeteg milliárdból, egész kamu, helyi hatalmasságok, jovokep eletetek, saját közegük, közfoglalkoztatás sokszor, politikai közbeszédben, elsődleges munkaerőpiac, foglalkoztatási problémákat, foglalkoztatás fejlesztésére, államtitkár arról, közös teherviselés, mindennapi szokványos, elsődleges munkaerőpiacra, foglalkoztatási adatok, piaci környezetbe, visszajelzést kapja, kormányzati célkitűzést, közfoglalkoztatás keretében, közfoglalkoztatók közül, önkormányzatokat emelte, kiállításról szólva, közfoglalkoztatás fejlődésével, közfoglalkoztatók kreativitásának, országos kiállítást, kétnapos rendezvényen, települések megismerésére, általuk készített, önkormányzatokat, élethelyzetekben, kötelezettségük, foglalkoztatási, államtitkárként, kreativitásának, magyarországon, foglalkoztatás, munkaerőpiacra, állásinterjúra, megvásárlására, visszajelzést, hatalmasságok, megismerésére, önkormányzati, visszatérniük, fejlesztésére, munkahelyeket, képzettségűek, növekedésével, programokból, rendezvényen, eredményesen, önfényezésre, hangsúlyozta, fejlődésével, teherviselés, képességüket, kiállításról, közbeszédben, cimboraidnak, sarcolhatják, összetevőtől, lehetőségről, értékteremtő, munkaerőpiac, államtitkára, kapcsolódni, csütörtökön, államtitkár, települések, lehetőséget, vajdahunyad, problémákat, megnyitóján, célkitűzést, szeretnének, megmutassák, milliárdból, mutatkozott, megvalósult, eredményeit, allamtitkar, kóstolására, visszatérni, felkeléssel, kormányzati, képzésekben, környezetbe, mindennapi, állapotról, szokványos, elkerülnek, elsődleges, hagyományt, bizonyítja, kiállítást, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 122
  • e Hét: 2382
  • e Hónap: 19175
  • e Év: 152092
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.