Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Néró Rómája mint Orbán Budapestje: az egész város veszélybe
  2016-09-23 19:41:43, péntek
 
  2016.sze.23.

Írta: Mr Flynn Rider

Néró Rómája mint Orbán Budapestje: az egész város veszélybe került

A legtöbb politikus arról álmodik, hogy hatalmat szerez. Ha megszerezte a hatalmat, utána sok pénzt szerez. Vannak politikusok, akik ennyivel beérik. Vannak azonban olyanok, akiknek a sok hatalom és a sok pénz már nem elég: ők a történelemkönyvekbe és az emberek fejébe akarják magukat beleerőszakolni.

ligetvedok_tuntetes.jpg

Orbán Viktor is ezekhez a politikusokhoz tartozik. Azt akarja, hogy ott legyen a keze nyoma az egész országon - és a fővároson is. Úgyhogy most át is alakítja. Nagy kár, hogy Orbán Viktor olyan, mint valami
nagyra nőtt, sértődött csecsemő



- inkább szétrombolja, ami körülötte van, semmint építi tovább.

Orbán fel akarja vinni a minisztériumokat a Várba - a pesti duma szerint, hogy az erkélyről lenézhessen a népére, mint valami elcseszett király -, és emiatt a múzeumoknak, meg a turistákból élő vállalkozásoknak mennie kell.

Baán László, a Szépművészeti igazgatója pedig kapva kapott az alkalmon, hogy megkaparinthassa a múzeumokat - és a Városligetbe telepíthesse őket.

Senki ne legyen afelől kétsége:
egy lakótelepnyi beton beöntése a Városligetbe nem növeli a ,,zöld felületet"



és nem fog használni a parknak. A terv ugyan már három éve formálódik és egyre bonyolultabb - már három miniszteri biztost neveztek ki hozzá és kb 20 milliárd forint közpénzünk bánja.

Nem csak a Városliget természeti értékét vágja sutba az egész megalomán hülyeség, de gondoljunk bele:

a föld alá költözik a Közlekedési Múzeum - hogy legózzák majd be a vonatokat és a repülőket a föld alatti kiállítótermekbe? És mennyiért?
az új Néprajzi Múzeum a Dózsa György úton (tudod, a gördeszka-pálya) nagyobb lesz, mint a kínai Néprajzi Múzeum és hosszabb, mint a Parlament épülete, viszont csak pár ezer négyzetméteren lesz benne kiállítótér - a többi pláza lesz;
milyen hatása lesz a Városligetre, ha hirtelen beözönlik oda ennyi turista? Tudnak majd a budapestiek a csendben pihenni, kutyát sétáltatni, pokrócot leteríteni?
magyar családonként a Liget Projekt 200 ezer forintba kerül - ugyanis adóforintokból építik be a Városligetet. Nem EU-s pénzből.
Ha hozzávesszük Orbán Várba költözését, akkor 400 ezer forintba. Ön szerint, most, hogy az oktatással, egészségüggyel, a munkahelyekkel, a gazdasággal minden rendben, elkölthetünk végre 400 ezer forintot családonként? (Összesen 500 milliárd forintot.)
az egész kormányzati negyed a Várba költözik - micsoda felfordulás és bizonytalanság övezi most ezt az egészet, hogy fognak a Parlamentből átjárni a Várba és vissza? Milyen közlekedési anomáliát fog ez okozni? Végiggondolta-e ezt bárki szakmailag, mielőtt rábólintott?

Millió hasonló kérdés van, amire egyszerűen nincsenek jó válaszok.

A legfontosabb kérdés pedig az: miért rombolja szét a kormány Budapest tüdejét? Miért lehet veszélyben Budapesten több, mint 3000 fa, a klímaváltozás közepén, mikor az összes civilizált ország védi és óvja a maradék természeti értékeit?

Lehet, hogy a Ligetvédők raszta hippik, de valahol mindannyian tudjuk: mi is inkább a tiszta levegőn szeretjük a gyerekünket sétálni, játszani vinni és nem a szmogos, élhetetlen városban.

Mindezek miatt a most szombaton, szeptember 24-én, 15.00-kor induló tüntetés Budapest fáiért nem csak a fákról szól.
A demokráciáról, az önrendelkezési jogunkról szól,

arról, hogy nem csak a fák, de a mi demokráciánk, a mi városunk is veszélyben van.


http://b1.blog.hu/2016/09/23/nero_romaja_orban_budapestje_az_egesz_varos_veszelyb e_kerult
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vállalkozásoknak, kiállítótermekbe, minisztériumokat, megkaparinthassa, beleerőszakolni, négyzetméteren, bizonytalanság, önrendelkezési, munkahelyekkel, adóforintokból, egészségüggyel, politikusokhoz, szépművészeti, demokráciáról, klímaváltozás, végiggondolta, családonként, legfontosabb, városligetre, hozzávesszük, városligetet, szétrombolja, parlamentből, elkölthetünk, bonyolultabb, demokráciánk, lakótelepnyi, városligetbe, telepíthesse, lenézhessen, rábólintott, gyerekünket, közlekedési, budapestiek, gazdasággal, politikusok, egész város, legtöbb politikus, emberek fejébe, politikusokhoz tartozik, keze nyoma, egész országon, pesti duma, erkélyről lenézhessen, múzeumokat –, lakótelepnyi beton, terv ugyan, egész megalomán, föld alatti, kínai Néprajzi, többi pláza, csendben pihenni, Néró Rómája, Orbán Budapestje, Flynn Rider, Orbán Viktor, Baán László, Közlekedési Múzeum, Néprajzi Múzeum, Dózsa György, Liget Projekt, Orbán Várba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Png kutya  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Lóhere  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png lepke  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png cica  Png telefon  Kövesd a cowboyt!  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó éjszakát  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Jó éjszakát  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Ágai Ágnes – Csendélet  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Ami embereknek lehetetlen, az...  A másik dolog,  A Megváltó szolgálatában  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Alázat  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Kaffka_Margit  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png telefon  Alázat  Reménység és erő Krisztustól e...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Alázat  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Kaffka_Margit  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Kerüld el az evangélium örömén...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Esti kép  Soha ne kedvezz...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Albert Einstein gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Png telefon  Elköszönt  Facebookon kaptam  képre írva  Szívem tiéd  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Png kislány  Png kutya  képre írva  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Akik bántanak téged 
Bejegyzés Címkék
egész város, legtöbb politikus, emberek fejébe, politikusokhoz tartozik, keze nyoma, egész országon, pesti duma, erkélyről lenézhessen, múzeumokat &#8211, lakótelepnyi beton, terv ugyan, egész megalomán, föld alatti, kínai Néprajzi, többi pláza, csendben pihenni, gazdasággal minden, egész kormányzati, legfontosabb kérdés, kormány Budapest, klímaváltozás közepén, összes civilizált, maradék természeti, tiszta levegőn, gyerekünket sétálni, most szombaton, fákról szól, önrendelkezési jogunkról, vállalkozásoknak, kiállítótermekbe, minisztériumokat, megkaparinthassa, beleerőszakolni, négyzetméteren, bizonytalanság, önrendelkezési, munkahelyekkel, adóforintokból, egészségüggyel, politikusokhoz, szépművészeti, demokráciáról, klímaváltozás, végiggondolta, családonként, legfontosabb, városligetre, hozzávesszük, városligetet, szétrombolja, parlamentből, elkölthetünk, bonyolultabb, demokráciánk, lakótelepnyi, városligetbe, telepíthesse, lenézhessen, rábólintott, gyerekünket, közlekedési, budapestiek, gazdasággal, politikusok, turistákból, kiállítótér, megszerezte, felfordulás, mindannyian, múzeumoknak, kormányzati, oktatással, múzeumokat, budapesten, civilizált, költözését, természeti, ligetvédők, formálódik, miniszteri, városliget, közpénzünk, szakmailag, egyszerűen, igazgatója, leteríteni, gondoljunk, elcseszett, sétáltatni, veszélyben, budapestje, ligetvedok, szeptember, élhetetlen, körülötte, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1304
  • e Hét: 2791
  • e Hónap: 13902
  • e Év: 167398
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.