Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szóltak a többiek, hogy elég volt és a farkincátokra lép va
  2016-09-24 21:04:52, szombat
 
 
Forgács Erzsébet 2016-09-24


Szóltak a többiek, hogy elég volt és a farkincátokra lép valaki, ha nem fejezitek be a hisztit?


New York, 2016. szeptember 23. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal az ENSZ Közgyûlésének általános vitáján New Yorkban 2016. szeptember 23-án. MTI Fotó: KKM New York, 2016. szeptember 23. A Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) által közreadott képen Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter felszólal az ENSZ Közgyûlésének általános vitáján New Yorkban 2016. szeptember 23-án. MTI Fotó: KKM

A mindmeghalunk jegyében - másodikáig ez lesz, aztán pedig jön a melldöngetés - tolja a kormány nagy erőkkel. Meg a Fidesz, már amennyiben létezik még ilyen párt. Úgy értem egy párt, amelyben jobbítani akaró, az országot jó irányba fordítani szándékozó, a demokratikus jogok mellett elkötelezett emberek vannak. Mert valami ilyesminek indult régen.

Félek, hogy mára ez is szétrothadt. Ahogy elnézem a Fidesz ifjúsági szervezetét, csak karriervágytól habzó, nem túlságosan értelmes, de nagyon céltudatos fiatalokat látok. Szomorú. Eljutunk (eljutottunk) oda, hogy iszonyúan ciki dolog lassan fideszesnek lenni. Hoztam egy hozzászólást a kormánypárt közösségi oldaláról. Íme:kom

Azt csak halkan teszem hozzá, hogy 14 embernek (legalább annyinak, amikor lefotóztam a kommentet) egyrészről érthető volt ez a hozzászólás, másrészről tetszett.

Miközben itthon a kormány apraja és apraja (nagyja már régen nincs, legfeljebb kövére van) vadul óbégat szavazásügyileg, a mindenkinek beszólogató, nagyképű, ellenben rendkívül sértődékeny, anyuék pénzéből luxusvillákat vásárolgató Szijjártó Péter bejelentette: Magyarország jelölteti magát az ENSZ Emberi Jogi Bizottságába.

Azért még bejelentés előtt szónokolt is minden külügyminiszterek gyöngye. Ilyeneket mondott a szájával:

Szijjártó Péter azt mondta, hogy ,,szabad és hagyományaira, kultúrájára, kereszténységére büszke, és a szabadságáért a múltban megküzdő nemzet képviselőjeként" állt a pódiumra, s beszéde elején utalt arra, hogy éppen az 1956-os magyar szabadságharc és forradalom hatvanadik évfordulóján emelkedik szólásra az ENSZ Közgyűlésének vitájában. 1956-ra kitérve elmondta hogy Magyarország akkor nem kapott kívülről segítséget, de a szabadságharcosok hősies erőfeszítései erőt adtak a magyaroknak a diktatúra túléléséhez és ahhoz, hogy végül 1990-ben szabadok lehessenek.

(kormany.hu)

Petike, drága! Szerintem sikerült ellógni a töriórákat is. Meg sok minden mást is. Már régen ott tartunk, hogy a jelenlegi magyar kormány tiporja négy trágyás lábbal a szabadságot. Aztán meg mi értelme volt elsírni, hogy nem segített senki 1956-ban? 2016-ot írunk jelenleg és konkrétan az Unió pénzéből hízik a kormányhű vállalkozók hada, miközben a társadalom fele szegénységben él és százezrével menekülnek külföldre a szakemberek. Ezzel kellene foglalkozni, nem a sebeinket nyalogatni folyamatosan.

Szijjártó Péter megragadta az alkalmat, hogy tájékoztassa az ENSZ Közgyűlését: a magyar kormány államtitkárságot hozott létre, amely figyelemmel kíséri a keresztény közösségek helyzetét szerte a világban, s a veszélyben lévő, fenyegetett közösségeknek segítséget ad.

Remek. Én pedig megragadom az alkalmat arra hogy tájékoztassam Szijjártó Pétert: már lassan nincs olyan demokratikus ország, amelyik komolyan venné Magyarországot. Nem tudom, a külgazdasági és miniszter úrnak feltűnt-e, de Azerbajdzsánon és soha nem hallott nevű aprócska szigetországokon kívül egyetlen meghívást sem sikerül kapnia, de még a magyar külügy megkeresésére is elutasító válaszokat kapunk. Ezzel szemben sorra adják ki a közleményeket olyan országok, mint Nagy-Britannia, Svédország, amiért a magyar kormány, külön Szijjártó Péter no-go zónákkal kampányol.

Az sem nagyon tűnt fel a jelek szerint Szijjártónak, hogy egyre erősebbek azok a vélemények, miszerint az Uniónak ki kell tennie hazánkat a közösségből, mert a folyamatos hőbörgésen és bomlasztáson kívül egyetlen dolgot művelünk: tartjuk a markunkat.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy miközben egy államtitkárság védi az üldözött keresztényeket szerte a világon (arra azért kíváncsi vagyok, a közel egymilliárdból melyik politikus rokonsága, szeretője, szomszédja profitál vastagon), a magyar kormány megosztozik a keresztény egyházzal az országon és közben a tulajdon állampolgárai ellen hergeli a híveit. Azt is el kellett volna mesélni az ENSZ-ben, hogy az Orbán-kormány hány civil szervezetet zúzott rommá, hány lejárató hadjáratot indított politikai ellenfelei kiiktatása céljából, hány rádiócsatornát, nyomtatott és online-médiát vásárolt fel, pusztított le, tett tönkre, hallgattatott el.

Rendkívül gusztustalannak találom, ha egy önmagát politikusnak valló illető melldöngetve tiszteletet vár, beszól, kioktat, mások tetteivel büszkélkedik, miközben jóvátehetetlen károkat okoz az országnak.

Találtam azonban egy merőben új elemet a jellemzően panelekből építkező kormánykommunikációban. Mégpedig azt - és biztos vagyok abban, hogy ezt az összes megszólalótól hallani fogjuk -, hogy:

Kudarcot vallott az a politika, amely valamennyi migránst menekültnek tekinti

Valami történt, valamiért változik a propaganda. A magyar kormány valamit tud, vagy érez és most megpróbálja a nemzetközi közösségre tolni a saját eddigi retorikáját. Soha nem volt szó arról, hogy az Unió, az ENSZ, vagy bárki más menekültnek tekintette volna az összes migránst. Ezzel szemben az Orbán-kormány az első pillanattól kezdve, szisztematikusan mosta össze a menekült és a migráns fogalmát. Folyamatosan, tudatosan, második éve.

Mi történt, Petike? Mégis be kell fogadnunk néhány menekültet, mert szóltak a többiek, hogy elég volt és a farkincátokra lép valaki, ha nem fejezitek be a hisztit? Most kezditek előkészíteni a talajt arra, hogy be lehessen majd jelenteni: a kormánynak, különösen Orbán Viktornak akkora nagy lelke van, hogy mégiscsak befogadunk néhány embert, de azok nem migránsok, hanem menekültek?

Figyelünk ám és ezt is felírjuk arra a hosszú listára. Bizony.


http://kolozsvaros.com/2016/09/24/szoltak-a-tobbiek-hogy-eleg-volt-es-a-farkincat okra-lep-valaki-ha-nem-fejezitek-be-a-hisztit/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kereszténységére, államtitkárságot, szisztematikusan, szigetországokon, külügyminiszter, gusztustalannak, képviselőjeként, szavazásügyileg, karriervágytól, magyarországot, államtitkárság, keresztényeket, egymilliárdból, jóvátehetetlen, rádiócsatornát, azerbajdzsánon, hagyományaira, farkincátokra, luxusvillákat, mindmeghalunk, megszólalótól, tájékoztassam, megkeresésére, közleményeket, állampolgárai, közösségeknek, hallgattatott, közgyűlésének, erőfeszítései, szegénységben, szabadságáért, szabadságharc, farkincatokra, külgazdasági, tájékoztassa, folyamatosan, mindmeghalunk jegyében, melldöngetés –, kormány nagy, demokratikus jogok, kormánypárt közösségi, kormány apraja, mindenkinek beszólogató, múltban megküzdő, 1956-os magyar, szabadságharcosok hősies, diktatúra túléléséhez, jelenlegi magyar, kormányhű vállalkozók, társadalom fele, sebeinket nyalogatni, magyar kormány, Forgács Erzsébet, Szijjártó Péter, ENSZ Közgyû, KKM New York, ENSZ Emberi Jogi Bizottságába, ENSZ Közgyűlésének, ENSZ Közgyűlését, Szijjártó Pétert, Orbán Viktornak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Szívem tiéd  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Png nő  Mindig jusson idő nevetni  Jó éjszakát  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Régi emberek, akikre máig büsz...  Tavaszi kép  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  képre írva  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Png ház  Fekete István - Akác  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Kövesd a cowboyt!  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Éretlen vers  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mindig jusson idő nevetni  Nagyon különös  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Akarat  Szép napot kívánok  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Julian Brass gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Németh László tollából  A boldog családok mind hasonló...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Bounty krémes  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Png kutya  Albert Einsteinről  Png kutya  Facebookon kaptam  Alázat  Radikális szeretet  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Alázat  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Soha ne kedvezz...  Png telefon  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hazára minden embernek szükség...  Minden harmadik...  Bertolt Brecht -től idézet  Popper Péter szavai  A boldog családok mind hasonló...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Paul David Tripp Április 20 
Bejegyzés Címkék
mindmeghalunk jegyében, melldöngetés &#8211, kormány nagy, demokratikus jogok, kormánypárt közösségi, kormány apraja, mindenkinek beszólogató, múltban megküzdő, 1956-os magyar, szabadságharcosok hősies, diktatúra túléléséhez, jelenlegi magyar, kormányhű vállalkozók, társadalom fele, sebeinket nyalogatni, magyar kormány, keresztény közösségek, veszélyben lévő, alkalmat arra, magyar külügy, közleményeket olyan, jelek szerint, folyamatos hőbörgésen, államtitkárság védi, üldözött keresztényeket, közel egymilliárdból, keresztény egyházzal, tulajdon állampolgárai, önmagát politikusnak, jellemzően panelekből, összes megszólalótól, nemzetközi közösségre, saját eddigi, összes migránst, első pillanattól, migráns fogalmát, talajt arra, hosszú listára, kereszténységére, államtitkárságot, szisztematikusan, szigetországokon, külügyminiszter, gusztustalannak, képviselőjeként, szavazásügyileg, karriervágytól, magyarországot, államtitkárság, keresztényeket, egymilliárdból, jóvátehetetlen, rádiócsatornát, azerbajdzsánon, hagyományaira, farkincátokra, luxusvillákat, mindmeghalunk, megszólalótól, tájékoztassam, megkeresésére, közleményeket, állampolgárai, közösségeknek, hallgattatott, közgyűlésének, erőfeszítései, szegénységben, szabadságáért, szabadságharc, farkincatokra, külgazdasági, tájékoztassa, folyamatosan, politikusnak, hozzászólást, szijjártónak, melldöngetés, demokratikus, előkészíteni, elkötelezett, büszkélkedik, melldöngetve, bizottságába, magyarország, bejelentette, bomlasztáson, évfordulóján, szervezetet, vásárolgató, kultúrájára, közgyűlését, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1766
  • e Hét: 4868
  • e Hónap: 15979
  • e Év: 169475
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.