Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Válási dokumentumok
  2014-09-03 11:29:17, szerda
 
  Válási dokumentumok:

http://furaila.xfree.hu/262513

Akkor, amikor beadtam a válókeresetet, már egészen biztos voltam abban, hogy Tartót valamivel zsarolják.

Sőt, annak is az a ,,valami" lehet az oka, hogy ő engem mindig támogatott eleinte mindenben, aztán meg hirtelen szembefordulva velem, valósággal odalök az ellenségnek!

*

Amikor rájöttem ennek életveszélyességére bele tudtam volna ordítani Tartó képébe az igazságot. De, aztán rájöttem, hogy ő is csak egy áldozat.

Hiszen, mi olyan jól megbeszéltük eleinte, hogy a lakás miatt közösen fizetünk be egy panelre... Mert kettőnknek-együtt volt elég a beugróra a pénzünk! Eleinte elfogadta ő is, hogy én mást szeretek... Igaz, azt eltitkolta, hogy bizony ő is mást szeret. Az a valaki, pedig nekem is barátom volt és térden állva könyörgött, hogy ne menjek feleségül Tartóhoz... Elsőre azt hittem, hogy miattam aggódik. De aztán később megtudtam, hogy bizony Tartót magának szánta, mert úgy és annyira szerette!

Tartó viszont, még annyira sem vállalhatta föl a szerelmét, mint ahogy én fölvállaltam az enyémet.. (Hiszen, engem még azért is képesek voltak a hatalom emberei a munkahelyemen rapportra hívni és rám parancsolni, hogy szakítsak szerelmemmel, mert ő hat évvel fiatalabb volt nálam!) Akkor el lehet képzelni, hogyan estek neki minden alkalommal Tartónak és milyen rettenetes módon zsarolhatták!

*

Innen is üzenem az aljas zsarolóknak, hogy már rég tudom ezeket a dolgokat, és abba lehet hagyni a zsarolást! Mert ez Tartó és az én magánügyem, amit mi el tudnánk egymás-közt kulturáltan rendezni!

Mint ahogy kitartottunk minden körülmények között... Én varrást vállaltam éjszakánként, ő pedig fusizni is eljárt, mint SZOBAFESTŐ-MÁZOLÓ! Mert ez volt a tisztességes szakmája, és a második indok, ami miatt összekötöttem vele az életemet!

*

Ti kihasználtátok, hogy oly korán meghalt az édesapja, aki megvédte volna tőletek és ezért rákényszerítettetek egy olyan ,,karriert", amit még ő sem akart! Mert nem vágyott a politikai pályára! Ő építész akart lenni, és amikor benyújtotta felvételi kérelmét az Építőipari Főiskolára, akkor benyomtátok arra a politikai demagógképzőbe, a Politikai Főiskolára! Méghozzá nappalin, hogy folyamatosan benyújtsátok neki és mindenkinek, akihez köze volt, vagy van - a számlát!

*

Hát, nem a kurva életben! Nekem többé ne merjen benyújtani senki, semmiféle számlát, mert az már oly-mértékben ki lett egyenlítve, hogy joggal követelhetném a visszajárót, amivel valósággal megsarcoltátok! És, rajta keresztül engem is!

*

Ajánlom, hogy gyorsan hozzatok olyan törvényt, amely lehetővé teszi, hogy minden felelős felnőtt ember azt az EMBERT szerethesse, akit valami miatt szeretni tud. Mert, mint ahogy én: a heteroszexuális nő nem tehettem arról, hogy egy másik EMBERBE szerettem bele, úgy Tartó sem tehetett/tehet arról, hogy szintén más EMBERT szeretett/szeret!

*

Hagyni kellene végre az EMBEReket szabadon dönteni saját sorsuk fölött! Ennek eljövetelét mindaddig nem is remélhetjük, míg nem SZÁMOLTATJUK EL azokat a MEGBÍZÓKAT, akik ilyen ártó szándékkal vették és veszik rá a megbizottakat az un. ,,szolgálati" jelentgetésre!

*

Mert, mit hallok tegnap is? Átmenvén a másik lakrészbe - akaratom ellenére pont kihallgattam, Tartó telefoni beszélgetését valakivel.

- ,,Jó lenne, ha letöltenél újabb videó-játékot!"

- ,,Nem a feleségem nem ér ilyesmikre rá. Ő egészen másra használja az internetet."

- ,,Ha látnád, milyen okos az a kicsi fiú!"

- ,,Mária nem jött velem, mert más dolga volt, meg egyébként is szakmai megbeszélésem volt M-vel."

*

Döbbenten hallgattam ezt a folyékony hazugságot, mert bizony én is Tartóval tartottam, amikor meglátogattuk M-éket.

*

Ki lehetett az, aki előtt letagadta, hogy "együtt" mentünk valakikhez? És ki lehet az, akinek azt hazudja: "felesége" vagyok?

Ezen töprengve, eljutottam azon felismerésig, hogy bizony veszélyes ez a "játék", mert én úgy viselkedek, mint egy "elvált asszony"... Tartó pedig tovább játssza a "férj" szerepét, mert valamilyen érdeke fűződik ehhez.

*

És, ekkor belém hasított a felismerés, hogy amikor 2011-ben elmentem a MOGY-ra, eltűntek az irataim! Köztük a válási papírjaim is. Csakhogy, én előzőleg beszkenneltem magamnak és el is küldtem akkori levelezős barátnőmnek, mert éreztem, hogy ez is eltűnhet... Sajnos, vele is megszakadt a levelezés, mert nem bírta lelkileg mindazt a szenvedést, amiről beszámoltam neki minden egyes levélváltáskor....

*

Mint ahogy a MUNKAKÖNYVEM http://furaila.xfree.hu/260793 is eltűnt... amikor szerettem volna elindítani a nyugdíjaztatásomat.


Itt olvasható a szenvedéstörténete:
http://blog.xfree.hu/myblog.tvn?SID=&pid=131881&n=furaila&blog
_cim=Az előkerült Munkakönyv

*


Ma már tudom, hogy ő is szeretne szabadulni tőlem... de nem engedhet el akárhogyan. Főleg nem úgy, hogy megszűnjön az ellenőrizhetőségem!!! Tartónak szüksége lenne valami aljas indokra... Valamilyen ürügyre, amivel végleg megsemmisíthetne erkölcsileg... Évtizedek óta ezen ügyködik... Ezért gyűlölte a szüleimet is, mert ők is megtagadtak és nekem nem volt hova visszamenni.
*
Mint ahogy most sincs semmilyen lehetőségem kilépni ebből az ördögi körből! Ebből az életpokolból... Egy módja lenne és ez az, amire hajaznak megbízóival... "Önkezemmel" végetvetni mindennek, amitől szenvedek... Ezt azonban egészen másképpen értelmezem,mint ahogy ezt az ,,önkezemmel" kifejezést használni szokták! Arra ne is számítsanak, mert míg csak élek és megkapom a Teremtőtől az erőt hozzá, harcolni fogok a gonosz ártó szándékúak ellen!
*
Az első lépés a LELEPLEZÉS kell, hogy legyen. Amit már megtettem azzal, hogy megírtam és nyomdában kinyomtattam a VENDÉGKÖNYV című könyvet.
Ennek a könyvnek már akkora reklámot csináltam a neten, és már oly sok emberhez eljuttattam, hogy teljesen felesleges letagadni és tőlem elvitatni annak igazságtartalmát! Ez még akkor is így van, ha a Vendégkönyvből mára már törölték az összes- a könyvemben- általam idézett vendégkönyvi bejegyzést!
*
A politika soha nem érdekelt igazán. Csak annyiban foglalkoztatott, amennyire rátelepedett a magánéletemre. Márpedig kurvára rátelepedett és MINDENT el fogok követni annak érdekében, hogy MEGSZABADULJAK ettől a SZEMÉLYISÉG-GYILKOLÓ RÁTELEPEDÉSTŐL!
*
Bóna Mária Ilona

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: igazságtartalmát, megsemmisíthetne, heteroszexuális, foglalkoztatott, szembefordulva, kihasználtátok, megsarcoltátok, vendégkönyvből, levélváltáskor, megszabaduljak, demagógképzőbe, rátelepedéstől, beszkenneltem, megbeszélésem, meglátogattuk, beszélgetését, magánéletemre, válókeresetet, munkahelyemen, jelentgetésre, összekötöttem, követelhetném, megbizottakat, folyamatosan, felismerésig, kinyomtattam, benyújtsátok, kitartottunk, kihallgattam, éjszakánként, rátelepedett, fölvállaltam, számoltatjuk, szerelmemmel, tisztességes, életpokolból, lakás miatt, hatalom emberei, munkahelyemen rapportra, aljas zsarolóknak, tisztességes szakmája, második indok, olyan „, politikai pályára, politikai demagógképzőbe, kurva életben, másik EMBERBE, másik lakrészbe, folyékony hazugságot, válási papírjaim, ördögi körből, módja lenne, Építőipari Főiskolára, Politikai Főiskolára, SZÁMOLTATJUK EL, SZEMÉLYISÉG-GYILKOLÓ RÁTELEPEDÉSTŐL, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Facebookon kaptam  Esti kép  Png cica  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Erdőn  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Png fotel  Az igazi szeretetért rendszeri...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Png lepke  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png kutya  Png csokor  Adakozás  Kerüld el az evangélium örömén...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png lepke  képre írva  Szép napot kívánok  Jó éjszakát  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Gyökössy Endre - Virágok virág...  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png telefon  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png csokor  Ágai Ágnes – Csendélet  Png kutya  Akarat  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  képre írva  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A Megváltó szolgálatában  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Szép álmokat!  Leonardo da Vinci gondolata  Szívem  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Mi lenne ha  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Kaffka_Margit  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Egy bizonyos határt  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Albert Einsteinről  Rátalálsz  Éretlen vers  Albert Einstein gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Nevem  Lóhere  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png virág 
Bejegyzés Címkék
lakás miatt, hatalom emberei, munkahelyemen rapportra, aljas zsarolóknak, tisztességes szakmája, második indok, olyan &#8222, politikai pályára, politikai demagógképzőbe, kurva életben, másik EMBERBE, másik lakrészbe, folyékony hazugságot, válási papírjaim, ördögi körből, módja lenne, erőt hozzá, gonosz ártó, első lépés, könyvemben- általam, politika soha, igazságtartalmát, megsemmisíthetne, heteroszexuális, foglalkoztatott, szembefordulva, kihasználtátok, megsarcoltátok, vendégkönyvből, levélváltáskor, megszabaduljak, demagógképzőbe, rátelepedéstől, beszkenneltem, megbeszélésem, meglátogattuk, beszélgetését, magánéletemre, válókeresetet, munkahelyemen, jelentgetésre, összekötöttem, követelhetném, megbizottakat, folyamatosan, felismerésig, kinyomtattam, benyújtsátok, kitartottunk, kihallgattam, éjszakánként, rátelepedett, fölvállaltam, számoltatjuk, szerelmemmel, tisztességes, életpokolból, zsarolhatták, dokumentumok, munkakönyvem, vendégkönyvi, megbeszéltük, eljövetelét, beszámoltam, remélhetjük, kulturáltan, mindenkinek, visszamenni, megtagadtak, körülmények, megbízóival, lehetőségem, parancsolni, benyújtotta, erkölcsileg, visszajárót, eljuttattam, vendégkönyv, zsarolóknak, benyomtátok, vállalhatta, számítsanak, szerethesse, ellenségnek, személyiség, barátnőmnek, szolgálati, támogatott, kifejezést, főiskolára, valamilyen, felesleges, eljutottam, elindítani, eltitkolta, valósággal, hallgattam, szándékúak, munkakönyv, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 242
  • e Hét: 1079
  • e Hónap: 9683
  • e Év: 45624
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.