Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Irgalmasság rózsafüzér - A keresztény vallás üldözéséért
  2020-02-07 15:31:55, péntek
 
  Irgalmasság rózsafüzér - A keresztény vallás üldözéséért . Minden pénteken imádkozzuk!
...... .........


Jézus mondta: ,,Ha ezt az imát haldokló mellett mondják, mérséklődik Isten haragja, és mérhetetlen irgalom ve­szi körül a lelket“. Az általános ígéret így hangzik: ,,Úgy tetszik nekem, hogy ez által az ima által mindent megadjak, amire engem kértek, ... ha ez megegyezik akaratommal." Mindaz, ami nem egyezik Isten akaratával, nem jó az embernek sem, főleg örök boldogságára vonatkozóan.
Más helyen ezt mondta Jézus: ,,E rózsafüzér imádkozásával közelebb hozod Hozzám az emberiséget."
,,Azokat a lelkeket, akik ezt a rózsafüzért imádkozzák, már életükben körülöleli irgalmam, különösen pedig haláluk óráján."

Ima menete:
BEVEZETÉS:
Miatyánk, Üdvözlégy, Hiszekegy.

NAGY SZEMEKRE:
Örök Atya! Felajánlom Neked szeretett Fiadnak, a mi Urunk Jézus Krisztusnak testét és vérét lelkét és istenségét engesztelésül bűneinkért és az egész világ bűneiért.

KIS SZEMEKRE:
Jézus fájdalmas szenvedéséért irgalmazz nekünk és az egész világnak!

BEFEJEZÉSRE (az öt tized után - háromszor):
Szent Isten, szent erős Isten, szent, halhatatlan Isten, irgalmazz nekünk és az egész világnak!

Könyörögjünk: - Végén:
Urunk Jézus Krisztus! Áldj meg és védj meg minden jóakaratú embert ezen a világon. És mindazoknak, akik távol állnak tőled, adj jóakaratot. Indítsd őket az igazság keresésére, és segítsd őket, hogy Téged megtaláljanak, megismerjenek, megszeressenek és soha el ne hagyjanak. Engedd, kérünk, hogy a Te végtelen irgalmasságoddal találkozzanak, mielőtt igazságoddal kellene szembesülniük. Amen

*
TÖRTÉNETE:
Ezt a rózsafüzér imádságot Jézus diktálta le Szent Fausztina nővérnek.
...... ..............


Jézus ezeket mondta:
"Bárki, aki legalább egyszer elimádkozza ezt, halála óráján tapasztalni fogja nagy irgalmamat...
Ez az ima a vihart is lecsendesítheti...
Fontos ezt az imát haldoklók mellett imádkozni!
Megbékélést hoz a halál perceiben!"

Az Irgalmasság órája (15:00)
Jézus ezt mondta:
"Délután három órakor könyörögj irgalmamért, főleg a bűnösök részére.
Mélyülj el, ha csak rövid időre is, szenvedéseimben, főleg elhagyatottságomban halálom óráján.
Ez a nagy irgalom órája a világ számára.
Megengedem, hogy behatolj halálos szomorúságomba.
Ebben az órában nem tagadok meg semmit a lelkektől,
akik szenvedéseimre hivatkozva kérnek tőlem valamit."

- Videó Link

- Ferences Szegény gondozó Nővérek videó Link

- IRGALMASSÁG RÓZSAFÜZÉR [megzenésítéssel; zene: Gável Gellért - EUCHARIST.HU]
Videó Link

*
- Az Irgalmasság Rózsafüzér ereje
Az Irgalmasság Rózsafüzérének az imádkozása közben látta valaki a következő képet: A Mennyei Atya ül a trónusán és szemléli az emberiséget. Nagy szomorúság, fájdalom és harag tükröződik az arcán. Ahogy szorítja a trónus karfáját, egészen elfehéredik az ökle. Előtte a földre borulva egy küldöttség több tagja látható. A küldöttség vezetője, ahogy térdel, a karjában tartja Jézus testét, ahogy a keresztről leemelték, véresen, sebzetten, összetörve, és nyújtja a Mennyei Atya felé. Mellette balra egy másik személy kezében tartja Jézus Szent vérét, melyet az angyalok és a Szűzanya gyűjtöttek egy kehelybe. Jobbra ott térdel a Szűzanya is a küldöttségben, aki egy-egy kehelyben a saját véres könnyeit és szent vérét hozta, melyet akkor ontott, mikor a tőrök átszúrták a szívét. A Mennyei Atya megrendülten felállt és karjaiba vette Szent Fiát, magához szorította.
Közben egy kb. 1.5 -2 éves kislány a leborult küldöttségi tagok között előre totyogott a Mennyei Atyához és meghuzigálta a palástja szegélyét, karjaival felé nyújtózott, kérve hogy emelje fel őt. Az Atya könnyes mosollyal a szemében az ölébe vette. A kislány egészen szorosan átölelte a nyakát és simogatta a Mennyei Atya arcát. Közben azt mondogatta, hogy ,,ne legyél szomorú. Adok neked gyógyító puszit!", és nagy cuppanós puszikat adott neki. Erre már a Mennyei Atya is elnevette magát, magához ölelte a gyermeket és a magasba emelte.
Más valakin keresztül jött a látomáshoz a következő magyarázat. Az irgalmasság rózsafüzérnek hatalmas ereje van, ezt mutatja ez a látomás. A küldöttség az engesztelők összességét szimbolizálja, akik engesztelik az Atyát a világ bűneiért. Mennyei Atyánk nagyon szomorú, és haragra gerjedt a bűnök sokasága miatt. Őt, ahogy ez a látomás mutatja, csak egyetlen dologgal lehet megvigasztalni: amikor az Ő Szent Fiának szenvedését, vérét és az Ő legszentebb leányának könnyeit ajánljátok fel. Akkor enyhül meg igazán. Ezért, ez a rózsafüzér kincs a kezetekben. Használjátok minél többet, mert ezzel tudjátok kiengesztelni az Atyát olyannyira, hogy még a büntetést is le tudjátok rövidíteni vagy pedig egyszerűen eltörli végtelen nagy irgalmában és szeretetében. Ezért imádkozzátok ezt a rózsafüzért gyakran, aki teheti napjában többször is! És olyan kisgyermekké kell újra válnotok, mint az a kislány, hogy megvigasztaljátok, és örömre derítsétek Mennyei Atyátokat.

*
- Kilenced az Isteni Irgalmassághoz Link
 
 
0 komment , kategória:  Szentségimádás  
Címkék: irgalmasságoddal, lecsendesítheti, megzenésítéssel, szenvedéseimben, szomorúságomba, megszeressenek, szenvedéseimre, rózsafüzérének, irgalmassághoz, megvigasztalni, kiengesztelni, szembesülniük, imádkozásával, találkozzanak, rózsafüzérnek, megtaláljanak, engesztelésül, küldöttségben, szimbolizálja, megismerjenek, szenvedéséért, könyörögjünk, kisgyermekké, meghuzigálta, használjátok, megrendülten, imádkozzátok, szeretetében, boldogságára, igazságoddal, akaratommal, krisztusnak, vonatkozóan, befejezésre, tapasztalni, elimádkozza, keresztény vallás, imát haldokló, általános ígéret, rózsafüzért imádkozzák, egész világ, egész világnak, igazság keresésére, rózsafüzér imádságot, imát haldoklók, halál perceiben, bűnösök részére, nagy irgalom, világ számára, imádkozása közben, következő képet, trónus karfáját, NAGY SZEMEKRE, Örök Atya, Felajánlom Neked, Urunk Jézus Krisztusnak, Szent Isten, Urunk Jézus Krisztus, Szent Fausztina, Ferences Szegény, IRGALMASSÁG RÓZSAFÜZÉR, Gável Gellért, Irgalmasság Rózsafüzér, Irgalmasság Rózsafüzérének, Mennyei Atya, Jézus Szent, Szent Fiát, Mennyei Atyához, Mennyei Atyánk, Szent Fiának, Mennyei Atyátokat, Isteni Irgalmassághoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Sose bánj semmit  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Ne kapaszkodj magasabbra,  Soha ne kedvezz...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png nő  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őrizkednünk kell...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png kutya  Boldog születésnapot a ma ünne...  Png rózsa csokor  Alázat  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Elköszönt  Facebookon kaptam  Alázat  Popper Péter szavai  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam Annuska bar...  Sokan azt tartják  Nem számIt  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szép álmokat!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Próbálj meg ...  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Leonardo da Vinci gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Png fotel  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png csokor  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Szívem  képre írva  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png telefon  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Németh László tollából  Rátalálsz  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Png ház  Egy maradéktalanul uralt világ  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Radikális szeretet  George Gordon Lord Byron: Inez...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Adakozás  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  210 éve született a SZÓZAT meg... 
Bejegyzés Címkék
keresztény vallás, imát haldokló, általános ígéret, rózsafüzért imádkozzák, egész világ, egész világnak, igazság keresésére, rózsafüzér imádságot, imát haldoklók, halál perceiben, bűnösök részére, nagy irgalom, világ számára, imádkozása közben, következő képet, trónus karfáját, földre borulva, küldöttség több, küldöttség vezetője, karjában tartja, keresztről leemelték, másik személy, saját véres, tőrök átszúrták, leborult küldöttségi, palástja szegélyét, ölébe vette, kislány egészen, magasba emelte, következő magyarázat, irgalmasság rózsafüzérnek, engesztelők összességét, világ bűneiért, bűnök sokasága, látomás mutatja, rózsafüzér kincs, rózsafüzért gyakran, irgalmasságoddal, lecsendesítheti, megzenésítéssel, szenvedéseimben, szomorúságomba, megszeressenek, szenvedéseimre, rózsafüzérének, irgalmassághoz, megvigasztalni, kiengesztelni, szembesülniük, imádkozásával, találkozzanak, rózsafüzérnek, megtaláljanak, engesztelésül, küldöttségben, szimbolizálja, megismerjenek, szenvedéséért, könyörögjünk, kisgyermekké, meghuzigálta, használjátok, megrendülten, imádkozzátok, szeretetében, boldogságára, igazságoddal, akaratommal, krisztusnak, vonatkozóan, befejezésre, tapasztalni, elimádkozza, engesztelik, összességét, engesztelők, rózsafüzért, megbékélést, irgalmasság, irgalmamért, emberiséget, halhatatlan, üldözéséért, szenvedését, legszentebb, mindazoknak, mérséklődik, küldöttségi, elfehéredik, mérhetetlen, imádkozzák, kezetekben, szomorúság, keresésére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 6417
  • e Hét: 18047
  • e Hónap: 51201
  • e Év: 284948
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.