Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vaj
  2016-10-14 16:13:39, péntek
 
 

H. A. 2016-10-14

Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vajna András tévéje is a te pénzedből hülyít téged



Ha már úgyis középkategóriás bulvároldalként futunk (ez nem öndefiníció, hanem nagyvonalú olvasói értékelés), akkor tegyünk róla, hogy ez a kép konszolidálódjon. A minap írtuk meg, mit gondolunk arról, hogy Vajnáné Tímea amerikai fánkozójának kirakatát betörte valami közönséges vandál, és mit gondolunk arról, ahogyan a megkárosított kaszinócsászárné értelmezi az ellene és műve ellen irányuló - egyébként elítélendő - támadást. Helyes.

Aztán betört kirakat ide vagy oda, a celebritás fánk- és bagelboltját ünnepélyesen, ám a pórnép viszonylatában mégiscsak titkos VIP-buli (ez volt az a parti, amit szintén a hülye magyar fizetett, csak őt elfelejtették meghívni) keretében szerdán felavatták. A fantasztikus eseményről az készített felvételt, aki akart, vagy hivatalos volt a partira, például a Blikk:

Az, hogy az Eximbank hiteléből, azaz közpénzből a Vajna Andrásnak kiutalt TV2-n Vajnáné Tímea éppen frissen megnyílt fánkozóját - a fánk kultúrtörténeti csomagolásába rejtve - reklámozzák úgy, mintha ezeknek az embereknek és ezeknek a körülményeknek semmi közük nem lenne egymáshoz, az egy újabb szintje a NER-geciségnek. Még akkor is, ha Oligarcha András üzlettársat kivételesen, valamilyen érthetetlen csoda folytán nem vágták bele az arcunkba, amint megminőségellenőrködi a fánkokat:

Azt nem tudom, hogy gyorsított eljárásban elkapták-e már a garázdálkodó, kirakatbetörő migránsterroristát, aki a Timike verítékes munkájával összekapart üzletben kárt tett, vagy az is csak a hangulatkeltést szolgálta, mint a kézre keríthetetlen Teréz körúti robbantó. Mindegy is.

Viszont és továbbá nem tudok olyan disztingváltan és megengedően fogalmazni, mint Friderikusz Sándor, ami a média-celeb-bulvár világot és külön a parókakészítő Vajnát illeti, de abban feltétlenül egyetérthetünk, hogy amit látunk, az ennyit jelent: a magyar adófizető meghitelezett Vajna Andrásnak egy állami hirdetésekkel kitapétázott, egyébként milliárdos veszteséggel működő televíziót (ez nem indok a bezárásra, az csak a Népszabadságnál volt indok), ahol aztán a kormánybiztos-filmmogul-kaszinócézár állandó celebritásra vágyó feleségének fánkozóját reklámozza főműsoridőben. Úgy, hogy Vajna András cége társtulajdonosa ennek a nagyszerű vállalkozásnak. Kerek a történet? Az. Pofátlanul kerek.

A Készült Magyarország Kormánya megbízásából szöveget ugyan nem biggyesztették rá a megejtő képsorokra, és meglehetősen messzire mentek vissza az időben, hogy úgy tűnjön, ez egy fánktörténeti kultúrműsor, de a műsorszám akkor is termékmegjelenítést tartalmazott, ha ezek testületileg hülyének néznek és sehova nem tüntették fel. Tudom, hogy ez az átlag médiafogyasztó ingerküszöbét el sem éri, éppen ezért szeretném a szájába rágni, hogy értse.

Tehát vettünk Vajnának egy televíziót. Eximbankos hitelből. Nem, nem ő vette magának a milliárdos kaszinóbizniszének nyereségéből, azt már régen kitalicskázta az országból. Ahhoz viszont, hogy a középkategóriás propagandisták és Gönczi Gábor is milliós fizetést kaphasson, meg András papa Izaura tévét gründolhasson kollektív agymosás céljából, a TV2-t hatalmas mennyiségű kormány/propagandahirdetéssel kellett kitömködni. Amelyeket nem Lázár János mellényzsebéből, hanem a pórnép adójából fizettek. Tehát ezen a kvázi állami csatornán, ami csak azért nem állami, mert kereskedelminek csúfolják nagyon helytelenül, András az unokája a felesége fánkbizniszét reklámozza. Nem fizetett hirdetésként, hanem ingyen, mert úgyis családban marad. Arról a bizniszről van szó, amiben neki is részesedése van. Értjük? Nem értjük.

Az a helyzet, hogy ha nekem lenne egy televízióm úgy, ahogy nincs, valószínűleg én is akkora geci lennék, hogy a szeretőm látványpékségét reklámoznám híradó helyett/közben. Valószínűleg ezt meg is tehetném, feltéve, hogy a csatornámra nem a népek adták össze a pénzt, és nem a népek tartják el a rengeteg aknamunkásomat. Ha ez egy magánvállalkozás lenne, akár a híradó stúdiójának közepén fejre is állhatnék főműsoridőben hatszor, köze nem lehetne hozzá senkinek. De ez nem egy magánvállalkozás, ezt nem egy élet verítékesen tisztességes és becsületes munkájával hordta össze Andy, hanem hozzávágták kormányzatilag, és finanszírozzuk mi mindannyian össznépileg. Ettől kezdve hadd legyen mély hányingerem újra a Vajna celebek arcpirító gátlástalanságától.

Attól eltekintve, hogy Tímea asszonyság állítólag és elsősorban gyerekeket megcélzó fánkos üzletének mai hivatalos megnyitójára nem ért oda egyelőre (ez a pórnépet is érintő megnyitó egyébként, ahol annyi miniatűr fánkot sütnek, ahányan visszajeleztek a Facebookon, hogy jelen lesznek), ne tévesszük szem elől a lényeget. Nem irigység, nem demagógia. Ezek a fánkok ugyanúgy a te pénzedből sülnek, mint ahogy Vajna papa tévéje a te pénzedből hülyít téged, drága jó magyar polgártárs!

Jó okom van ezt hinni nem csak a fentiek okán, hanem azért is, mert a tehetséges Vajna Tímea eddigi három cége közül kettő veszteséges, egy igencsak szerény eredményt ért el, a fánkos móka pedig csak most indul. Nem arról van szó - mint már kifejtettük -, hogy Tímeácska huszonharmincakárhányévesen kemény munkával megkereste a fánksütödére valót és most kipirult arccal, kellemesen elfáradva és jogosan örülhet annak, amit létrehozott. Ehhez képest az van, hogy a Vajna család egy újabb lábbal tapos a mindenki más lábán.

Pofátlanul, nem is értve, hogy mi ezzel a baj. Ennél csak az borzasztóbb, hogy a TV2 előtt butuló, napi 12 óra munkából dolgozói szegénységbe süllyedt átlagember sem érti, hogy az ő kínjából és keservéből levont adóból zabál meg (saját bevallása szerint) napi 8-10 fánkot Vajna Tímea és ezt reklámozza közpénz-propaganda tévéjében a minőségellenőrré fellépett, nagyvonalú Andy. Mennyi önbecsülése maradt ennek a népnek, hogy elviseli ezeket a nyakán taposó gazember celebeket és celebnéket, akik meg vannak győződve arról, hogy tehetségesek, megkerülhetetlenek, pótolhatatlanok és nagyszerű dolgot művelnek? Mennyire lehet buta az a Vajna Tímea, aki azzal kábítja a rajongóit, hogy ő a gyermekek örömére dolgozott egy évig, és vajon ennek miért nem tud felhőtlenül örülni az istenadta nép?

Ezek a csillapíthatatlan étvágyú, felkapaszkodott élősködők teljesen elveszítették a kapcsolatukat a valósággal (Friderikusszal ellentétben nekem semmi kedvem felmentést találni Vajna számára), fogalmuk nincs, mit jelent átlagembernek lenni, leszereltek minden visszapillantó- és oldaltükröt, ahonnan szembeköszönhetne a magyar mindennapok keserve. Igen, leírtuk pár napja, hogy az erőszak nem lehet megoldás semmire, elítélendő, undorító. Ezek viszont minden egyes nappal rátesznek egy lapáttal a rongyrázó, urizáló, gátlástalan, aljadék viselkedésükkel a már így magasan tornyosuló szarkupacra. Ellenszenvesek, pofátlanok. Nem a sajátjukból, hanem a mindenki más pénzén.


http://kolozsvaros.com/2016/10/14/ezek-a-fankok-ugyanugy-a-te-penzedbol-sulnek-mi nt-ahogy-vajna-andras-teveje-is-a-te-penzedbol-hulyit-teged/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magánvállalkozás, kaszinócsászárné, konszolidálódjon, minőségellenőrré, társtulajdonosa, középkategóriás, népszabadságnál, felkapaszkodott, kereskedelminek, pótolhatatlanok, bulvároldalként, viselkedésükkel, látványpékségét, kultúrtörténeti, hangulatkeltést, mellényzsebéből, visszajeleztek, vállalkozásnak, finanszírozzuk, biggyesztették, ellenszenvesek, viszonylatában, kormányzatilag, egyetérthetünk, aknamunkásomat, disztingváltan, friderikusszal, propagandisták, visszapillantó, körülményeknek, médiafogyasztó, megkárosított, ingerküszöbét, fánktörténeti, főműsoridőben, kitalicskázta, fánkok ugyanúgy, minap írtuk, megkárosított kaszinócsászárné, celebritás fánk-, pórnép viszonylatában, hülye magyar, fantasztikus eseményről, készített felvételt, fánk kultúrtörténeti, körülményeknek semmi, hangulatkeltést szolgálta, kézre keríthetetlen, parókakészítő Vajnát, ennyit jelent, magyar adófizető, állami hirdetésekkel, Vajna András, Vajnáné Tímea, Vajna Andrásnak, TV2-n Vajnáné Tímea, Oligarcha András, Friderikusz Sándor, Készült Magyarország Kormánya, Gönczi Gábor, Lázár János, Vajna Tímea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Akarat  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  Rátalálsz  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Szívem  Mai harmónia kártyám  Nagyi telefonál  Alázat  Facebookon kaptam  Elköszönt  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kerüld el az evangélium örömén...  Png rózsa csokor  Nagyi telefonál  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szívem tiéd  Kellemes délutánt kívánok  Radikális szeretet  Paul David Tripp Április 21  Az igazi szeretetért rendszeri...  Rátalálsz  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Leonardo da Vinci gondolata  Szép álmokat!  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Png virág  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  képre írva  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Alázat  Png csokor  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Png telefon  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einstein gondolata  Png csokor  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Éretlen vers  Szívem tiéd  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fánkok ugyanúgy, minap írtuk, megkárosított kaszinócsászárné, celebritás fánk-, pórnép viszonylatában, hülye magyar, fantasztikus eseményről, készített felvételt, fánk kultúrtörténeti, körülményeknek semmi, hangulatkeltést szolgálta, kézre keríthetetlen, parókakészítő Vajnát, ennyit jelent, magyar adófizető, állami hirdetésekkel, nagyszerű vállalkozásnak, megejtő képsorokra, fánktörténeti kultúrműsor, műsorszám akkor, átlag médiafogyasztó, szájába rágni, középkategóriás propagandisták, pórnép adójából, kvázi állami, felesége fánkbizniszét, szeretőm látványpékségét, népek adták, népek tartják, rengeteg aknamunkásomat, magánvállalkozás lenne, híradó stúdiójának, élet verítékesen, fentiek okán, tehetséges Vajna, igencsak szerény, fánkos móka, fánksütödére valót, újabb lábbal, minőségellenőrré fellépett, nyakán taposó, gyermekek örömére, csillapíthatatlan étvágyú, magyar mindennapok, magánvállalkozás, kaszinócsászárné, konszolidálódjon, minőségellenőrré, társtulajdonosa, középkategóriás, népszabadságnál, felkapaszkodott, kereskedelminek, pótolhatatlanok, bulvároldalként, viselkedésükkel, látványpékségét, kultúrtörténeti, hangulatkeltést, mellényzsebéből, visszajeleztek, vállalkozásnak, finanszírozzuk, biggyesztették, ellenszenvesek, viszonylatában, kormányzatilag, egyetérthetünk, aknamunkásomat, disztingváltan, friderikusszal, propagandisták, visszapillantó, körülményeknek, médiafogyasztó, megkárosított, ingerküszöbét, fánktörténeti, főműsoridőben, kitalicskázta, elfelejtették, kormánybiztos, kapcsolatukat, elveszítették, parókakészítő, keríthetetlen, átlagembernek, gründolhasson, csomagolásába, kirakatbetörő, hirdetésekkel, meghitelezett, fánkbizniszét, bagelboltját, megnyitójára, fantasztikus, fánkozójának, megbízásából, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1734
  • e Hét: 7466
  • e Hónap: 18577
  • e Év: 172073
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.