Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai
  2016-10-15 19:40:53, szombat
 
 
Forgács Erzsébet 2016-10-14

No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban

Nem tudom, másnak is feltűnt, vagy csak nálam alakultak ki hiánytünetek, de mintha az érvénytelenre sikeredett népszavazás óta nem jönnének a migránsok. Hetek, ha nem hónapok óta folyamatosan támadtak a gazok. Képtelen voltam úgy megnyitni egyetlen közpénzből kormánypropagandát, hogy ne zúdult volna az arcomba a halálos veszedelem.

Ezek hol megkéselték egymást, hol nőket erőszakoltak, lázadtak, ütöttek-vertek, robbantottak (de legalább akartak robbantani) és mindenfélét csináltak, amitől olyan jókat lehetett rettegni. Megvolt a népszavazás, a migránsok pedig egy perc alatt megjavultak. Hiába túrom fel a pártpropagandát, semmi.

Jó, létre jött az új egység, de ez talán csak engem nyomaszt, mások örülnek neki. Viszont minden közösségi oldalon - úgy értem, kormányoldalon - csak úgy ömlik a dicséret. Hogy mennyire bátor volt Magyarország, mennyire okos mindenki (minden esetben kizárólag csak az új egység tagjait kell érteni a Magyarország és mindenki alatt), győzelem van, megvédés és ájulat.

Mindjárt olyan béremelések jönnek, hogy a fal adja a másikat, csak szemléletet kell váltani. Varga Mihály szerint. Szerintem meg nem ártana némi gazdasági teljesítmény is, de én nem értek hozzá.

Az a benyomásom, hogy az ismeretlen Habony Árpád valami állatidomártól tanult mostanság. Először ütni-verni és ijesztgetni kell a népet - jönnek a migránsok, kirabolnak, felrobbantanak, megerőszakolnak, elveszik a vallásunkat, földünket, savanyított uborkánkat -, aztán meg vakargatni kell a füle tövét az istenadtának. Most ez megy, a fültő-vakargatás. Ügyibogyó volt mindenki, így kell ezt, most rajtunk ámul és bámul a világ. Mármint az új egységen. A többi le van sajnálva.

Nem szeretnék belerondítani az általános elégedettségbe, de van azért még pár aprócska probléma. Például most beszéltem egy idősotthon egyik vezető alkalmazottjával, aki azt mesélte, hogy már rettegnek, ha kórházból kerül hozzájuk új lakó. Ugyanis a múltkor konkrétan rühös volt egy bácsi, végig is fertőzött jónéhány lakót és alkalmazottat, mire rájöttek, mi a baj.

Most pedig egy néni került egyenesen a kórházból az otthonba és vastagon fejtetűs volt. Ez - a rüh és a fejtetű - bizonyos osztályokon jellemző, ahol idős betegek töltenek el hosszabb időt. Ismétlem: nem a híd alól, nem aluljáróból kerülnek elő ezek az emberek, hanem a száguldó magyar gazdaság által fenntartott egészségügyi intézményből. Tetvesen, rühösen.

Tudom, jó lenne nevesíteni a kórházat is, az idősotthont is. Nem tehetem, mert emberek munkahelyét nem veszélyeztethetem még akkor sem, ha egyébként a szél üt meg dühömben. Abban azonban nagyjából biztos vagyok, hogy nem kivételes jelenségről van szó, hanem elég általánosról. A pénz nem megfelelő elosztása általában ide vezet. Nincs elég orvos, főleg nincs elég ápoló, nincs gyógyszer, fertőtlenítőszer, tisztítószer. Fejtetű van ás rüh. 2016-ban.

Bár erről nem készültek óriásplakátok, nem láttam a PestiSrácok egymásra pakolt hirdetései között sem, de egy év alatt többen halnak meg kórházi fertőzések következtében, mint ahány migránst egy átlagos magyar család egész életében összesen lát.

Lehetséges persze, hogy a fejtetű és a rüh nem halálos betegség, bár nem nevezném az egészség zálogának. De két stadionépítés, három honvédelem és négy keresztényüldözés között nem lehetne esetleg átalakítani az egészségügyet? Mondjuk olyanra, ami működik. Mert a jelenlegi egyre kevésbé.

,,Magyarország kiemelkedő gazdasági teljesítményt mutatott 2015-ben. Erősödött a gazdaság és a pénzügyi stabilitás. A bérek és a nyugdíjak megőrizték vásárlóerejüket, növekedtek a reálkeresetek, több pénz maradt a családok zsebében és napjainkra történelmi mélypontot ért el a munkanélküliség. A 2015-ös zárszámadás érdemi igazolást nyújt arra, hogy a magyar reformok működnek. Mindenki léphet egyet előre - mondta Banai Péter Benő államtitkár a tavalyi zárszámadásról szóló törvényjavaslat vitájában." (kormany.hu)

No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban. Amúgy ja, a magyar reformok működnek.



http://kolozsvaros.com/2016/10/14/no-ha-van-nekunk-ilyen-szep-nevu-allamtitkarunk -egy-banai-peter-beno-akkor-ezennel-puszikalom-ot-es-uzenem-ruhosek-es-tetvesek-a z-oregek-a-korhazakban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: alkalmazottjával, fertőtlenítőszer, törvényjavaslat, pártpropagandát, vásárlóerejüket, megerőszakolnak, munkanélküliség, állatidomártól, elégedettségbe, allamtitkarunk, zárszámadásról, államtitkárunk, kormányoldalon, felrobbantanak, érvénytelenre, belerondítani, reálkeresetek, következtében, teljesítményt, alkalmazottat, stadionépítés, óriásplakátok, egészségügyet, hiánytünetek, teljesítmény, egészségügyi, magyarország, intézményből, folyamatosan, általánosról, erőszakoltak, tisztítószer, robbantottak, istenadtának, mindenfélét, kórházakban, érvénytelenre sikeredett, halálos veszedelem, migránsok pedig, perc alatt, ismeretlen Habony, népet –, füle tövét, általános elégedettségbe, idősotthon egyik, múltkor konkrétan, néni került, fejtetű –, száguldó magyar, átlagos magyar, egészség zálogának, jelenlegi egyre, Forgács Erzsébet, Banai Péter Benő, Varga Mihály, Habony Árpád,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  40 felett  Jázmin  Tanmese  Facebookon kaptam  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Önmaga ellenére  Szeretem ujjad karcsuságait,  Sorsunk miatt...  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  40 felett  Egy párkányon  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Csend  Tanmese  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos mondta  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Nem kell hozzá fürdőruhás  A pitypang legendája  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Alvó cica  Kertem  Bársony székben  A hagyma antibakteriális hatás...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Bársony székben  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Csend  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kislány  40 felett  Esterházy Péterre emlékezünk  Töröld le  Jó nap volt  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Hamvas Béla  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Müller Péter tollából  Isten hűségének mértéke  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Latinovits Zoltán tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Bársony székben  Paul David Tripp Április 12  Nevelőszülőkhöz adták,  Csend  Jan Twardowski - Siessünk  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Magyar költészet napja  Kertem  Martin Buber, A haszidim meséi  különleges  Szép estét  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Van néhány kérdés, amin gondol...  Magyar költészet napja  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Nagy és kis csodák  Magyar költészet napja  Az egyik legalapvetőbb tézis a... 
Bejegyzés Címkék
érvénytelenre sikeredett, halálos veszedelem, migránsok pedig, perc alatt, ismeretlen Habony, népet &#8211, füle tövét, általános elégedettségbe, idősotthon egyik, múltkor konkrétan, néni került, fejtetű &#8211, száguldó magyar, átlagos magyar, egészség zálogának, jelenlegi egyre, pénzügyi stabilitás, nyugdíjak megőrizték, családok zsebében, 2015-ös zárszámadás, magyar reformok, tavalyi zárszámadásról, alkalmazottjával, fertőtlenítőszer, törvényjavaslat, pártpropagandát, vásárlóerejüket, megerőszakolnak, munkanélküliség, állatidomártól, elégedettségbe, allamtitkarunk, zárszámadásról, államtitkárunk, kormányoldalon, felrobbantanak, érvénytelenre, belerondítani, reálkeresetek, következtében, teljesítményt, alkalmazottat, stadionépítés, óriásplakátok, egészségügyet, hiánytünetek, teljesítmény, egészségügyi, magyarország, intézményből, folyamatosan, általánosról, erőszakoltak, tisztítószer, robbantottak, istenadtának, mindenfélét, kórházakban, megkéselték, idősotthont, pestisrácok, megjavultak, népszavazás, fenntartott, zárszámadás, aluljáróból, jelenségről, átalakítani, savanyított, munkahelyét, államtitkár, szemléletet, osztályokon, ijesztgetni, béremelések, vallásunkat, korhazakban, kolozsvaros, vakargatni, puszikálom, uborkánkat, nevesíteni, robbantani, kirabolnak, puszikalom, mélypontot, növekedtek, stabilitás, megőrizték, idősotthon, kiemelkedő, ismeretlen, történelmi, napjainkra, vakargatás, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 353
  • e Hét: 4117
  • e Hónap: 7862
  • e Év: 161358
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.