Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott
  2016-10-16 21:11:31, vasárnap
 
 
Swan Edgar 2016-10-16

Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben

Tudom, megyek én a francba, mert fúj és miért kell úgy írni, mint Bayer, útszéli és jajistenem. Szerencsére ezer mást lehet olvasni, ahol nem írnak csúnya szavakat, engem pedig lehet békén hagyni, mert én meg írok. Merthogy a felcsúti stadionépítő találkozott India alelnökével és olyan kretén baromságokat hordott össze, amitől a tej megsavanyodik a tehénben. Figyi!

Olyan beruházókra van szükség Magyarországon, mint amilyen India is (...) Magyarországon a munkaerő elfogyott, sikerült munkát adni az embereknek, lassan elérjük a teljes foglalkoztatottságot, ezért a magyar ipar technológiai színvonalát kell folyamatosan megújítani, és ehhez kellenek a beruházások Indiából is.
MTI
Ez hülye. Nem a munkaerő fogyott el, jóember! A gyógyszered fogyhatott el, már régebben. Komolyan bemesélted magadnak, hogy mi egy annyira menő ország vagyunk, plánehogy olyan fejlett, hogy már csak a technológiai fejlesztés van hátra? Tündérbogár! Nincs képzett szakember, tudod? Azért nincs, mert aki volt, az megy más országba, ahol megfizetik a szakértelmét, a pótlásuk nem megoldható, mert Hoffmann elvtársnővel kéz a kézben rommá vertétek az oktatást.

Mindegy, nem fogom tovább idegesíteni magam ezen az agydugulásos szerencsétlenen, mert a szél üt meg életem virágában. Mindenesetre a szemébe néznék a királyi elmeorvosnak és megkérdezném tőle, hogy fér bele az orvosi etikába a kezelés ilyen szintű elhanyagolása.

Elfogyott a munkaerő...az. De azért jó lenne tudni, hogy csak minket néz hülyének, vagy komolyan hiszi is, amit beszél. Igaz, egyik sem felmentés semmire, csak a kíváncsiság dolgozik bennem. Kicsi Viktor! Ha kiörülted magadat az indiai vendégen és mielőtt még hadat üzennénk valakinek, felhívnám a figyelmedet néhány apróságra.

Egyszer el kell majd számolni a Quaestor-, a Buda-Cash- és a Hungária Értékpapír Zrt. ügyekkel, Matolcsy alapítványaival és szeretőjével, Farkas Flórián ügyködésével, Rogán Antal viselt dolgaival, a letelepedésikötvény-biznisszel (eddig 18 ezer migránst engedett be az Unióba a Habony-Rogán álompár). El kell számolni Ráhel saját lábával és a bahreini családlátogatással, Tiborcz István uniós tendereivel, a kisemmizett trafiktulajdonosokkal. El kell majd számolni a haveroknak szétosztott állami vagyonokkal, Simicskával, Mészáros cimboráddal, Garancsival és a kedves feleséged földvásárlásaival.

Ha ezekkel - és még ezer hasonló mutyival - elszámoltál, akkor máris tudni fogod, hogy kurvára nem a teljes foglalkoztatottság mindenen és mindenkin átívelő nagyszerűsége miatt fogyott el a munkáskéz Magyarországon, hanem azért, mert lábra kelt a kéz és elhúzott innen.

Egyszer valaki ki fogja számolni, hogy hol tarthatna most az ország gazdasági fejlettsége, ha nem Mészáros Lölö nyer meg minden második tendert (előtte Simicska), a maradékot meg a többi stróman és oligarcha söpörte be. Mert egyszer az is meg fogja érteni, aki most nem fogja fel, hogy Mészáros horvátországi villái, Andy Vajna kaszinói és tévécsatornái, Rogán helikopteres rongyrázásai abból a pénzből vannak, ami kellett volna az ipar fejlesztésére, oktatásra, gazdaságélénkítésre, egészségügyre. Egyszer a leghülyébb hívő is rájön, hogy az ő gyereke azért ment ezer kilométerre, mert ti elvettétek a fejlődő gazdaság, a növekvő bérek, a versenyképes oktatás, a szociális védőháló reményét is. Rá fog jönni, hogy azért csak egyszer láthatja évente az unokáját, mert neked stadionok kellettek, mert a vállalkozók támogatása helyett önmagatokat támogattátok, mert még Nárcisz kutya rezidenciáját is velünk fizettetitek meg.

Be fog következni és nincs annyi migráns a világon, amennyivel el lehetne takarni ezt a rengeteg disznóságot, amit műveltetek. De addig is örvendezzetek egymásnak az indiai delegációval, mert legalább ők még szóba állnak veletek.

Azért még a végére lenne egy kérdésem. A fenti kép alá ezt írta az MTI: ,,Szujata Mehta indiai külügyi államtitkár (b) és Szabó László külgazdasági és külügyi államtitkár együttműködési szándéknyilatkozatot írnak alá az indiai víz-, folyógazdálkodási és Gangesz helyreállítási minisztériuma között a vízgazdálkodás területén az Országház Delegációs termében 2016. október 16-án. Háttérben Mohammad Hamid Anszari, India alelnöke (b) és Orbán Viktor miniszterelnök"

Ha bevetted a gyógyszereket, elmondanád, mi a jó fenét irkáltok ti alá a Gangesz helyreállítási minisztériumával? De komolyan. Köszi.

Utóirat: pénz- és emberszűkében egymást lektoráljuk (jó, megnézzük, hány elütést csinált a másik és igyekszünk kigyomlálni), ami most végzetes következményekkel járt. Bálint volt a szerencsés, aki átnézte a cikkemet. A Gangesz helyreállítási minisztérium olvastán hanyattborult és azóta is sírva röhög. Szóval lehet, hogy az esti cikk késni fog egy kicsit.



http://kolozsvaros.com/2016/10/16/nem-a-munkaero-fogyott-el-joember-a-gyogyszered -fogyhatott-el-mar-regebben/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: minisztériumával, alapítványaival, szerencsétlenen, helyreállítási, együttműködési, magyarországon, miniszterelnök, vízgazdálkodás, emberszűkében, elhanyagolása, megsavanyodik, gyógyszereket, minisztériuma, nagyszerűsége, fejlesztésére, örvendezzetek, hanyattborult, rezidenciáját, egészségügyre, horvátországi, tévécsatornái, stadionépítő, helikopteres, minisztérium, baromságokat, szakértelmét, mindenesetre, technológiai, megkérdezném, elvtársnővel, elmeorvosnak, fizettetitek, agydugulásos, külgazdasági, versenyképes, delegációval, munkaerő fogyott, gyógyszered fogyhatott, felcsúti stadionépítő, munkaerő elfogyott, magyar ipar, beruházások Indiából, annyira menő, technológiai fejlesztés, kézben rommá, agydugulásos szerencsétlenen, szemébe néznék, királyi elmeorvosnak, orvosi etikába, kezelés ilyen, kíváncsiság dolgozik, indiai vendégen, Swan Edgar, Kicsi Viktor, Hungária Értékpapír Zrt, Farkas Flórián, Rogán Antal, Tiborcz István, Mészáros Lölö, Andy Vajna, Szujata Mehta, Szabó László, Országház Delegációs, Háttérben Mohammad Hamid Anszari, Orbán Viktor,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Ott van  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Töröld le  Különleges  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  IGEN így  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Esterházy Péterre emlékezünk  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Bornyi Veronika haiku verse  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Csend  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam  Töröld le  Paul David Tripp Április 15  Isten hűségének mértéke  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gebhardt Nóra versei II.  Magyar költészet napja  Paul David Tripp Április 14  Tanácsok egy pszichológustól  Otthon  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Csend  Egy tavasz  Müller Péter tollából  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Vannak emberek  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Facebookon kaptam  A gyulladáscsökkentő és csonte...  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Facebookon kaptam Krisztinától  Vannak emberek  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Megígért békesség  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Töröld le  Paul David Tripp Április 13  Szép álmokat!  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  39 ígéret  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Walter Chrysler mondta  Magamnak  képre írva  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Reményik Sándor: Pierrot &...  képre írva  Nem kell hozzá fürdőruhás  Horváth Szilvia tollából  képre írva  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  különleges  Nevelőszülőkhöz adták, 
Bejegyzés Címkék
munkaerő fogyott, gyógyszered fogyhatott, felcsúti stadionépítő, munkaerő elfogyott, magyar ipar, beruházások Indiából, annyira menő, technológiai fejlesztés, kézben rommá, agydugulásos szerencsétlenen, szemébe néznék, királyi elmeorvosnak, orvosi etikába, kezelés ilyen, kíváncsiság dolgozik, indiai vendégen, figyelmedet néhány, haveroknak szétosztott, kedves feleséged, munkáskéz Magyarországon, ország gazdasági, többi stróman, pénzből vannak, ipar fejlesztésére, leghülyébb hívő, fejlődő gazdaság, növekvő bérek, versenyképes oktatás, szociális védőháló, vállalkozók támogatása, rengeteg disznóságot, indiai delegációval, végére lenne, indiai víz-, vízgazdálkodás területén, esti cikk, minisztériumával, alapítványaival, szerencsétlenen, helyreállítási, együttműködési, magyarországon, miniszterelnök, vízgazdálkodás, emberszűkében, elhanyagolása, megsavanyodik, gyógyszereket, minisztériuma, nagyszerűsége, fejlesztésére, örvendezzetek, hanyattborult, rezidenciáját, egészségügyre, horvátországi, tévécsatornái, stadionépítő, helikopteres, minisztérium, baromságokat, szakértelmét, mindenesetre, technológiai, megkérdezném, elvtársnővel, elmeorvosnak, fizettetitek, agydugulásos, külgazdasági, versenyképes, delegációval, ügyködésével, szeretőjével, rongyrázásai, támogattátok, folyamatosan, szétosztott, államtitkár, garancsival, színvonalát, simicskával, beruházókra, önmagatokat, cimboráddal, kisemmizett, tendereivel, disznóságot, vagyonokkal, gyógyszered, tündérbogár, kigyomlálni, beruházások, kilométerre, figyelmedet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 397
  • e Hét: 736
  • e Hónap: 4481
  • e Év: 157977
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.