Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fészbukország hülye népe és a kommandó
  2016-10-22 17:02:21, szombat
 
 
Swan Edgar 2016-10-22

Fészbukország hülye népe és a kommandó

Nem hiszem, hogy van az országban ember, aki ne hallott volna a Teréz körúti robbantó elfogásának kacifántos történetéről. Akár érdekelte, akár nem. Akár akart hallani róla, akár nem. Én is megemlékeztem erről a magam keresetlen módján itt, kolléga pedig itt.

Lett is hozzáértő kommentelő, ami remek dolog. Íme:

,,Akkor a kedves civileknek, akik tudasukat a CSI Miami nezesevel szerezte, elarulnam, hogy a nyomozati munka es az azt koveto realizalas meg koszono viszonyban sincs az oly nepszeru sorozatban lathatoeval... A legfobb problema mindjart ott kezdodik, hogy a sorozattal ellentetben NEM a helyszinelo vezeti a nyomozast, o mindossze nyomokat rogzit... sot mi tobb nem is o ertekeli ki azokat, hanem kulonbozo szakertok, meg az USA-ban is, hiszen ha nem igy lenne akkor egy egy helyszinelo minimum 10 egyetemi vegzettseggel kellene, hogy rendelkezzen... 😉 De lepjunk is tovabb. Szval az anyucit veletlenul megszondaztatva dnst szerzo sztori valoban csak egy fedotortenet lehet... Valoszinubb, hogy informatortol jott infot okeztak el emodon, de termeszetesen az nem tartozik a faszbukkorszag nepere, hogy ez igy tortent. Faszbukkorszag nepere meg az sem tartozik, hogy ki a robbanto, es hogyan robbantott, ki es hogyan nyomozta le! Ez a birosagra es az ugyeszsegre tartozik. Faszbukkorszag kivancsi nepere annyi tartozik, hogy elfogtak valakit aki GYANUSITHATO (hiszen mindenki artatlan, amig jogerosen el nem itelik) ezzel vagy azzal a cselekmennyel... A kis pancelozott csapatszallitokon nyammogoknak meg csak arra hivnam fel a figyelmet, hogy egy ember elfogasa, NEM az olimpiai eszmet koveto dolog, ott nincs fair play, nem “egy az egyben ferfi a ferfi ellen" jatszak le, hanem igyekeznek akkora tulerovel felvonulni, hogy az elkovetonek eszebe se jusson ellenallni! Ez tortenik az elkoveto biztonsaga no meg a zsaruk biztonsaganak az erdekeben! Tudjatok kedves faszbuklakok inkabb menjenek verebre az elefantlovo mordallyal ezerszer, mint akar egyszer is tevedjenek es grizzlyt cserkesszenek bugylibicskaval... :D"

Elnézést kérek az ékezetek hiányáért, lusta vagyok kijavítani, de így is tökéletesen érthető. Nohát akkor, kedves szakértő!

Az a nagy büdös helyzet, hogy Fészbukország kíváncsi népe fizeti ezt az egész cécót. Ők fizetik a kis páncélozott autót (az összeset) és a többi harminc járművet, amivel sikerült felvonulni. Fészbukország népe fizeti továbbá a tokától-bokáig marconába öltözött erős fiúk bérét, tébéjét, a benzint az autókba, a maszkot, valamint az alsógatyájukat is.

Ez idáig teljesen rendben is van, mert Fészbukország népének az a dolga, hogy ezt fizesse, erős fiúknak az a dolguk, hogy végezzék a feladatukat. Tehát véletlenül sem az a dolguk, hogy eltévedjenek, a szomszéd ajtaját rúgják be, tökön lőjék egymást és ráhozzák a frászt egy komplett falura. Továbbá az sem dolguk, hogy a seggüket vakarásszák, miközben egy köpésre tőlük valaki kirabol egy bankot. Az sem dolguk, hogy háborúsat játsszanak az aktuális miniszterelnök nagyobb örömére, bár erről nem ők döntenek nyilván, ez alól ezennel fel is mentem őket.

Azonban az erős fiúknak feltétlenül nem dolga (nyilván folyamatosan és kiemelten nem a beosztottakról beszélek, hanem a főhülyékről, akik a parancsokat osztják), hogy baromságokat nyilatkozzon anyuról, DNS-ről, agyafurmányos nyomozásról. Főkemény maximum annyit mondhat, hogy nem mondhat semmit. Minden más: azoknak a fészbuklakóknak a hülyének nézése, akik fizetik a cirkuszt. Tetszik tudni?

Márpedig Fészbukország lakói nem idióták, hanem orvosok, fodrászok, tanárok, bolti eladók, mérnökök és például hozzáértő kommentelők. Ezért nem célszerű sem le-, sem hülyének nézni őket. Gúnyolni sem, egyébként.

Ha a főkemény ennyire hülye, akkor le kell váltani a francba és nem kell közösségbe engedni. Fészbukország népének nem dolga tisztában lenni a nyomozás, helyszínelés, felderítés, informátor bevonásának, a gyanúsított elfogásának minden részletével. Akár egyetlen részletével sem dolga tisztában lenni. Nem Fészbukország népe tájékoztatta a kormánysajtót baromságokról. Nem is Fészbukország népe csinálta a végtelenül röhejes videót az elfogásról, masírozásról, nem Fészbukország népe bohóckodott negyvenedmagával az egy gyanúsított elfogásánál.

Ellenben Fészbukország fizeti a számlát és ha már így van, joggal várja el, hogy profi módon működjön a TEK, ne cirkuszt rendezzenek, hanem csendben, hatékonyan és jól végezzék a dolgukat. A dolguk pedig nem a kormány erejének demonstrálása, hanem a polgárok védelme. Amennyiben egy feladat elvégzéséhez nem szükséges 30 darab luxusautóval felvonulást rendezni - márpedig a feltételezett robbantó elfogása után, a házkutatás megtartásához garantáltan nem szükséges - akkor ne rendezzenek.

Ameddig azonban azért fizetünk, hogy néhány hülyegyerek kiélhesse kamaszkori álmát és kommandósosat játszhasson, addig a minimum, hogy röhögni fogunk. A pénzünkért.

A tiszteletet kevés követelni. Azt ki kell érdemelni. Tecciktudni?

http://kolozsvaros.com/2016/10/22/feszbukorszag-hulye-nepe-es-a-kommando/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: negyvenedmagával, bugylibicskaval, fészbuklakóknak, megszondaztatva, faszbukkorszag, miniszterelnök, beosztottakról, alsógatyájukat, fészbukország, kormánysajtót, feltételezett, agyafurmányos, megemlékeztem, megtartásához, termeszetesen, vegzettseggel, biztonsaganak, feszbukorszag, informatortol, demonstrálása, cselekmennyel, kommandósosat, cserkesszenek, baromságokról, elvégzéséhez, tájékoztatta, luxusautóval, rendelkezzen, fedotortenet, faszbuklakok, történetéről, masírozásról, nyilatkozzon, gyanusithato, helyszínelés, folyamatosan, országban ember, magam keresetlen, kedves civileknek, nyomozati munka, legfobb problema, sorozattal ellentetben, helyszinelo vezeti, anyucit veletlenul, fedotortenet lehet…, faszbukkorszag nepere, ugyeszsegre tartozik, ember elfogasa, olimpiai eszmet, ferfi ellen”, elkovetonek eszebe, elkoveto biztonsaga, Swan Edgar, Márpedig Fészbukország, Ellenben Fészbukország,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alázat  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Png fotel  Az igazi szeretetért rendszeri...  Egy hatékony szolga  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Csak a fogyatkozás látható  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Egy hatékony szolga  Szabolcska Mihály – Ákác...  Lóhere  Őrizkednünk kell...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  A boldog családok mind hasonló...  Szívem tiéd  Akarat  Alázat  Alvó cicák  Elköszönt  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Egy bizonyos határt  Neked tudnod kell  képre írva  Nevem  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png fotel  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Png nő  Egy bizonyos határt  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Alvó cicák  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Jónás Tamás – Végtelen b...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép álmokat!  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Popper Péter szavai  Png kislány  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Adakozás  Hiányzik  Erdőn  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Sose bánj semmit  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Szép estét  Elköszönt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Rátalálsz  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png rózsa csokor  Ami embereknek lehetetlen, az...  Png virág  Varga János Veniam - Fontos sz...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Fekete István - Akác 
Bejegyzés Címkék
országban ember, magam keresetlen, kedves civileknek, nyomozati munka, legfobb problema, sorozattal ellentetben, helyszinelo vezeti, anyucit veletlenul, fedotortenet lehet&#8230, faszbukkorszag nepere, ugyeszsegre tartozik, ember elfogasa, olimpiai eszmet, ferfi ellen&#8221, elkovetonek eszebe, elkoveto biztonsaga, zsaruk biztonsaganak, elefantlovo mordallyal, ékezetek hiányáért, egész cécót, többi harminc, tokától-bokáig marconába, szomszéd ajtaját, komplett falura, seggüket vakarásszák, köpésre tőlük, aktuális miniszterelnök, erős fiúknak, beosztottakról beszélek, parancsokat osztják, hülyének nézése, főkemény ennyire, gyanúsított elfogásának, kormánysajtót baromságokról, végtelenül röhejes, dolguk pedig, kormány erejének, polgárok védelme, feladat elvégzéséhez, feltételezett robbantó, házkutatás megtartásához, tiszteletet kevés, negyvenedmagával, bugylibicskaval, fészbuklakóknak, megszondaztatva, faszbukkorszag, miniszterelnök, beosztottakról, alsógatyájukat, fészbukország, kormánysajtót, feltételezett, agyafurmányos, megemlékeztem, megtartásához, termeszetesen, vegzettseggel, biztonsaganak, feszbukorszag, informatortol, demonstrálása, cselekmennyel, kommandósosat, cserkesszenek, baromságokról, elvégzéséhez, tájékoztatta, luxusautóval, rendelkezzen, fedotortenet, faszbuklakok, történetéről, masírozásról, nyilatkozzon, gyanusithato, helyszínelés, folyamatosan, nyammogoknak, baromságokat, eltévedjenek, gyanúsított, bevonásának, lathatoeval, részletével, bohóckodott, elfogásánál, páncélozott, kommentelők, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1652
  • e Hét: 4754
  • e Hónap: 15865
  • e Év: 169361
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.