Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Négy érv Hillary Clinton elnöksége ellen
  2016-11-05 19:30:40, szombat
 
  Négy érv Hillary Clinton elnöksége ellen

2016. november 03.

Az amerikai elnökválasztás kampányfinisébe érve már szinte csak arról hallunk, hogy miért nem alkalmas Trump a világ legbefolyásosabb vezetőjének állására. Félreértés ne essék: amit eddig láttunk és hallottunk, az bőven alkalmatlanná teszi a nagyvállalkozót a feladat ellátására. Épeszű ember nem adná oda egy nőgyűlölő hangulatembernek, egy agresszív despotának az atomfegyverek kódjait - ez nyilvánvaló.

Mindeközben lehet bármekkora botrány Hillary Clinton körül, a média fősodra még mindig sokkal megengedőbb vele szemben, sőt, ügyei a súlyukhoz mérten alig ütik meg a világsajtó ingerküszöbét.

o-hillary-clinton-570.jpg

Mi most összeszedtünk négy kellemetlen ügyet Clinton elnökjelölt-asszonyról, amik elsikkadni látszanak, és komoly aggodalomra adhatnak okot:

1.) Hillary Clinton nem tudta megmondani a meghallgatásán, hogy mit jelentettek a szabálytalanul, privát szerveren küldött és kiszivárgott e-mailjei fejlécében azok a fránya "C" betűk.

Ergo: kormánytagként nem volt tisztában vele, hogy a "C" azt jelenti "CONFIDENTIAL", azaz bizalmas tartalmú anyag.

Nos, Hillary ilyeneket küldözgetett privát levelezőrendszeren, titkosítás nélkül, és fogalma sem volt róla, hogy hogyan jelölik a bizalmas dokumentumokat.

2.) A média agyonhallgatja az egész világon, hogy ki az a 27 évesen meggyilkolt Seth Rich. A férfit a választási kampány hajrájában (4 hónapja) lőtték agyon, amikor washingtoni lakásából kilépett az utcára.

Korábban ő szivárogtatta ki Hillary Clinton és a demokrata pártelit levelezésének nagy részét, és kivégzése reggelén épp ez ügyben indult szenátusi meghallgatásra.

A hatóságok rablógyilkosságról beszéltek, ám a holttest mellett érintetlenül megtalálták a férfi pénzét és kocsikulcsát is.

sethrich.jpg

3.) Hillary Clinton jól láthatóan súlyos fizikai és mentális betegségekkel küzd, és ezt titkolni próbálja. A YouTube-ot böngészve százával találhatunk ijesztőbbnél ijesztőbb videókat Clinton megtántorodásairól, hangulatingadozásairól, arcrángásairól és perceken át tartó fulladásos rohamairól.

Felnagyított fotók leplezték le azt is, hogy

http://b1.blog.hu/2016/11/03/negy_erv_hillary_clinton_elnoksege_ellen#gallery-147 8207930_1

Hillary Clinton nyomában folyamatosan előkészített Diazepám injekcióval járnak.


https://youtu.be/OqbDBRWb63s

A diazepám egy benzodiazepin-származék gyógyszer, szorongásoldó, antiepileptikus, nyugtató hatású, ezért szorongás és feszült állapotok rövid távú kezelésére alkalmazzák. Nagyon könnyű rászokni.

4.) Seymour Hersh tényfeltáró újságíró beható kutatási munkája alapján kijelentette: az amerikai elnökségre pályázó Hillary Clinton felel azért a 2012-ben megkezdett titkos hadműveletért, amelyben a líbiai mérgesgáz állományból a CIA segítségével Szíriába csempésztek szarin gázt, és ott azt az iszlamista lázadók vetették be. Később a gáztámadásal az Asszad-rezsimet vádolták és annak az Egyesült Államok katonai beavatkozásának ürügyéül kellett volna szolgálnia. A támadást a Szaúd-Arábia, Katar és Törökország által támogatott Al-Nuszra Front - az al-Kaida utódszervezete - hajtotta végre 2013. augusztus 21-én a szíriai Guta városa ellen. 1200 szíriai, köztük gyerek és nő, halt meg iszonyatos kínok között. A vádakra a Fehér Ház így reagált: "Túl sok pontatlanság, megalapozatlan állítás van a cikkben ahhoz, hogy mindegyiket egyenként cáfolni tudjuk"

http://b1.blog.hu/2016/11/03/negy_erv_hillary_clinton_elnoksege_ellen#more1192865 9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hangulatembernek, legbefolyásosabb, kampányfinisébe, nagyvállalkozót, beavatkozásának, antiepileptikus, meghallgatásra, agyonhallgatja, dokumentumokat, meghallgatásán, arcrángásairól, szabálytalanul, kormánytagként, elnökválasztás, megalapozatlan, utódszervezete, hadműveletért, alkalmatlanná, betegségekkel, atomfegyverek, ingerküszöbét, benzodiazepin, szivárogtatta, levelezésének, összeszedtünk, szorongásoldó, felnagyított, küldözgetett, kijelentette, segítségével, confidential, gáztámadásal, előkészített, folyamatosan, ijesztőbbnél, kiszivárgott, amerikai elnökválasztás, világ legbefolyásosabb, bőven alkalmatlanná, feladat ellátására, nőgyűlölő hangulatembernek, agresszív despotának, atomfegyverek kódjait, média fősodra, súlyukhoz mérten, világsajtó ingerküszöbét, bizalmas dokumentumokat, média agyonhallgatja, egész világon, választási kampány, demokrata pártelit, holttest mellett, Hillary Clinton, Seth Rich, Seymour Hersh, Egyesült Államok, Al-Nuszra Front, Fehér Ház,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  képre írva  Png telefon  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy hatékony szolga  Rátalálsz  Kaffka_Margit  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Tavaszi kép  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tanuld meg ezt a versemet  Nem számIt  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Egy maradéktalanul uralt világ  Alázat  Png virág  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Németh László tollából  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Reggel van  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png virág  Garai Gábor - Takarítás  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Png férfi  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Kerüld el az evangélium örömén...  Png nő  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Alázat  Adakozás  Az igazi szeretetért rendszeri...  Png kutya  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Png fotel  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Kövesd a cowboyt!  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata 
Bejegyzés Címkék
amerikai elnökválasztás, világ legbefolyásosabb, bőven alkalmatlanná, feladat ellátására, nőgyűlölő hangulatembernek, agresszív despotának, atomfegyverek kódjait, média fősodra, súlyukhoz mérten, világsajtó ingerküszöbét, bizalmas dokumentumokat, média agyonhallgatja, egész világon, választási kampány, demokrata pártelit, holttest mellett, férfi pénzét, amerikai elnökségre, 2012-ben megkezdett, líbiai mérgesgáz, iszlamista lázadók, al-Kaida utódszervezete, szíriai Guta, cikkben ahhoz, hangulatembernek, legbefolyásosabb, kampányfinisébe, nagyvállalkozót, beavatkozásának, antiepileptikus, meghallgatásra, agyonhallgatja, dokumentumokat, meghallgatásán, arcrángásairól, szabálytalanul, kormánytagként, elnökválasztás, megalapozatlan, utódszervezete, hadműveletért, alkalmatlanná, betegségekkel, atomfegyverek, ingerküszöbét, benzodiazepin, szivárogtatta, levelezésének, összeszedtünk, szorongásoldó, felnagyított, küldözgetett, kijelentette, segítségével, confidential, gáztámadásal, előkészített, folyamatosan, ijesztőbbnél, kiszivárgott, érintetlenül, kocsikulcsát, pontatlanság, washingtoni, jelentettek, mindegyiket, nyilvánvaló, injekcióval, mindeközben, aggodalomra, kellemetlen, elnökjelölt, törökország, megtalálták, találhatunk, megengedőbb, alkalmazzák, vezetőjének, csempésztek, tényfeltáró, állományból, meggyilkolt, világsajtó, titkosítás, iszlamista, ellátására, szolgálnia, elnökségre, elsikkadni, hallottunk, megmondani, megkezdett, asszonyról, fulladásos, félreértés, iszonyatos, támogatott, választási, despotának, kezelésére, hajrájában, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 336
  • e Hét: 1823
  • e Hónap: 12934
  • e Év: 166430
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.