Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg h
  2016-11-05 20:19:30, szombat
 
 
Molnár Bálint 2016-11-05

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez az erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe?


Mégiscsak szombat van, úgy döntöttem, hogy ma nem leszek kegyetlen magunkhoz, könnyed kis bulvárhírrel dobom fel a nap második felét. Az is igaz, hogy két-három napja (jóstehetség és három kisdoktori hiányában is) előreláttam a dolgot, be is következett: Rogán pajtás feljelentett mindenkit.

Mármint mindenkit, aki Juhász Péter ,,hazugsággyárához" az elmúlt napokban asszisztált. Antonio dühbe gurult és a propagandaminisztérium le is gyártotta a közleményt (oda a szabad szombatnak, remélem kurvaanyáznak rendesen a fiúk-lányok, hogy az állami propaganda feje egyik buliból a másikba tántorog):

A hazugságok terjesztőivel szemben ma már a polgári peres eljárás nem elegendő, így miniszter úr az érintett ügyekben büntetőfeljelentést tesz

- ezt írták szombati közleményükben Rogán minisztériumi cselédei (és remélhetőleg ugyanazzal a lendülettel ezt Spéder Zoltánnak is figyelmébe ajánlották), nem sokkal az után, hogy a Vasárnapi Hírek mai számában igen erős állítások jelentek meg a mostanában kizárólag politikai celeb botrányairól elhíresült Cecília férjéről. A cikk már nem elérhető, ne keresse senkise, de azért én ideteszem, Juhász Péter egyszemélyes ellenzék Facebook-oldaláról származik:

vh1

vh2

Aprók a betűk is, unalmas is végigolvasni, a lényeg, amitől Rogánnak ködbe borult az agyveleje: a cikkben azt írja a VH, hogy a napokban a Terrorelhárítási Központ közreműködésével őrizetbe vettek egy belvárosi ügyvédet, aki egyébként Rogán bizalmasa és akinél több száz millió forint készpénzt is találtak. Mindezt azóta tagadta az ORFK és a Legfőbb Ügyészség is. Ez a mai história adódott össze Rogán érzékeny mimózalelkében azzal, hogy Juhász Péter pár napja azt állította - én meg ITT emlékeztem meg róla -, Cilikopter Antal múlt csütörtökön kiruccant Dubajba, ahol is a Valton Security tulajdonosával látták együtt. Már nem úgy, hanem amúgy.

A propaganda kabinet akkor is hozta a formáját, a halaszthatatlan közfeladattól a szabadságoláson át a november elsejei litánáig terjedő idióta, egymásnak ellentmondó közleményeik egy újabb veretes hazugságot sejtettek. Sőt, most is változatlanul azt sejtetik. Nem mintha Rogán nem engedhetné meg magának a dubajozást, csak a helikopteres lódítás után minimum cikinek tűnt, hogy megint csinálja a fesztivált. Ráadásul ha a parlamentben nem jelenik meg kérdésekre válaszolni, és a hivatalosságok szerint halaszthatatlan közfeladata akadályozta ebben, amiről nem mondják meg, hogy mi volt az, de aztán mégis kiderül, hogy szabadságon volt, akkor senki ne várja tőlem, hogy megint úgy tegyek, mintha hülye lennék.

Ehhez képest jelen állás szerint az van, hogy barnanyelvű lakájék dörzsölgetik enyves kezeiket, mert ugyanis Juhász Péter a Vasárnapi Hírek cikke alapján ezt posztolta a reggeli órákban:

Juhász Péter iránti minden tiszteletemmel együtt én azért egy kicsit körültekintőbben jártam volna el ezzel a feltételezéseken, pletykákon, híreszteléseken, bizonyítékokkal alá nem támasztott sejtetéseken alapuló cikkel kapcsolatban. Mert akkor nem kellett volna utólag magyarázkodni, hogy médiahekk volt az egész. Akkor sem, ha igen nagy bizonyossággal állítható, hogy az volt.

Ugye azt senki nem gondolja komolyan, hogy az Orbán nevű elengedte Antonio kezét? Ugye Juhász Péter fejében sem fordult meg, hogy a Polt Péter-féle sóhivatal, a Hajdu János-féle TEK, a Pintér-féle belügy, vagy bármelyik Fidesz által kézivezérelt hatóság azon dolgozik, hogy Rogán mocskos ügyleteinek utánajárjon és tettenérje a celeb maffiózó egyik-másik-harmadik pénzt táskában hurcolászó bizalmasát? Ugye, nem? Juhász Péter pontosan tudhatja, hogy egyedül a nyilvánosság ereje az, ami itt bárkit lemondásra, megbukásra kényszeríthet. Semmi más. A rendszer maga a korrupció. Éppen ezért örömmel láttam, hogy végül is második nekifutásra Juhász eszmélt, még ha a karakterét gondosan gyilkoló, közpénzzabáló médiamunkások az Origótól a PS-en keresztül a Ripostig egy emberként visítottak fel örömükben. Más örömük nemigen lesz a szar tapicskolása közben, úgyhogy hajrá!

Viszont Rogán. Ilyen élőlényt se sűrűn hordozott a hátán az áldott magyar anyaföld, pedig Matolcsy is egy vaskos esettanulmány. Szóval nem járt Dubajban, Juhász hazudik, de Varga Valton Lajos meg járt Dubajban, tehát a történet fele ugye, igaz. Rogán még sosem hazudott, tehát nyilván most is igazat mond, és mindenki más hazudik. Zárójel: bevallom, kiábrándító volna és Juhász Péter eddigi értékes munkája, hitelessége (no, nem barnanyelvék szerinti hitelessége) is bánná, ha kiderülne, hogy Rogán nem volt Dubajban, illetve hogy nem tudja hitelt érdemlően bizonyítani, hogy ott volt. Azzal sajnos nem sokra megyünk, hogy én speciel tényleg nem láttam Rogánt Dubajban.

Ugyanakkor valaki magyarázza el nekem, mennyire lehet valaki sunyi, gyáva, ellenben példásan önérzetes szarházi, hogy - amint arra a nyakamat mertem volna tenni pár napja - megint perrel fenyegetőzzön? Mivel elfajultak a dolgok és nem lehet nyugodtan sunyulni, immár a büntetőfeljelentés a téma. Ennek semmi szégyenérzete nincs? Ennek az erkölcsi hajótöröttnek soha nincs az a pont abban a nyomorult életében, ahol már a saját ganéságától felfordul a gyomra? Ki ez az ember? Ki ez? Aki már lassan annyi pert indít, hogy megszámolni sem lehet, de aki baszik elmenni ezekre a perekre, mert derogál? Mi az, hogy egy miniszter azért áll ki sajtót tájékoztatni, hogy lesameszozza a beperelt ellenséget és kinyögje, hogy méltóságán aluli elmenni a saját maga indította perre?

Ennyi véletlen a büdös életben nincs, amibe ez mind belekeveredett. Annyi hazugság nincs, amennyi ennek a száját már el nem hagyta ebben az életben. Félnapos hazugságait estére meg nem történtté nyilvánítja, de amikor hazugságon érik, akkor visít, őrjöng, toporzékol és kényszeresen ismételget egy mondatot. Most már az lesz, hogy naponta felejelentget valakit, miután hülyének nézett egy országot? Nem engem, mindenkit. Az állami megrendelésekből hízó cég vezetője meghelikopterezteti Celebet és Celebnét (=kőkemény korrupció), Celeb Antal meg a sikeres üzletasszony felesége szoknyája mögé bújik. De csak azért, mert a hazugsága kiderült, mert a fotót már nem lehetett letagadni. Ha nem derült volna ki, már sokakat beperelt volna, kétség ne férjen hozzá.

Még mennyi trágyát kell lenyelnünk, amíg ez a zsé kategóriás, erkölcsileg hulla, minden mozdulatában korrupt celeb eltakarodik a vérbe, ahelyett, hogy feljelentgetne és a becsületéért sápítozna? Engem nem érdekel, hogy a Rogán által megkérdezett hatóságok mit állítanak azzal kapcsolatban, hogy Rogán mikor járt és mikor nem járt Dubajban. Nem érdekel, hogy a Rogán tenyeréből zabáló, valamikor független állami intézmények mit cáfolnak és mit erősítenek meg. Engem az érdekel, hogy Juhász, b*meg, kapd elő azt a fotót, vagy azt a bármilyen típusú bizonyítékot, amivel beég ez a szarházi, mert ha nem, még nagyobb pofája lesz, és már nagyon elegem van abból, hogy sértett, kicsinyes, elvtelen takonygerincűek néznek hülyének, miközben a nyakamat szorongatják. Elegem van abból, hogy ebben az országban csak a Fidesz kiváltsága lejáratni, fenyegetőzni, hazudni, csak a közpénz- és lakájmédia joga hírt hamisítani, elhallgatni, átírni, kiszínezni. Hazudni, hazudni, hazudni.

Rogán! A komplett média (az is, amelyik félrefordította a fejét, amelyik ma páros lábbal szállt bele Juhászba) látta, hogy miként hazudsz. Az én erkölcseim szerint aki fél napig hazudik, az akármeddig hazudik. Aki miniszterként belehazudik az arcomba, midőn tények igazolják, hogy hazudik, de ő még akkor is tagad, az számomra egy hitelét vesztett tróger. Mikor lesz annyi önbecsülése az áldott jó magyar emberek zömének, hogy ne tűrje el a nyakán az ilyen korrupt, tolvaj, hazug Rogánokat? Faszba ezzel a szombattal is.


http://kolozsvaros.com/2016/11/05/meg-mennyi-tragyat-kell-lenyelnunk-amig-ez-az-e rkolcsileg-hulla-minden-mozdulataban-korrupt-celeb-eltakarodik-a-verbe/
adomany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: közreműködésével, terrorelhárítási, megrendelésekből, hazugsággyárához, feltételezéseken, körültekintőbben, bizonyítékokkal, halaszthatatlan, szabadságoláson, híreszteléseken, félrefordította, takonygerincűek, hivatalosságok, bizonyossággal, mimózalelkében, tiszteletemmel, közleményükben, tulajdonosával, belekeveredett, feljelentgetne, közpénzzabáló, kurvaanyáznak, esettanulmány, magyarázkodni, médiamunkások, fenyegetőzzön, terjesztőivel, hajótöröttnek, minisztériumi, miniszterként, felejelentget, szégyenérzete, közfeladattól, változatlanul, kényszeríthet, szorongatják, erkölcsileg hulla, elmúlt napokban, szabad szombatnak, állami propaganda, másikba tántorog, hazugságok terjesztőivel, polgári peres, érintett ügyekben, mostanában kizárólag, belvárosi ügyvédet, propaganda kabinet, halaszthatatlan közfeladattól, november elsejei, újabb veretes, helikopteres lódítás, hivatalosságok szerint, Molnár Bálint, Juhász Péter, Spéder Zoltánnak, Vasárnapi Hírek, Terrorelhárítási Központ, Legfőbb Ügyészség, Cilikopter Antal, Valton Security, Ugye Juhász Péter, Polt Péter-féle, Hajdu János-féle TEK, Viszont Rogán, Varga Valton Lajos, Rogánt Dubajban, Celeb Antal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kisfiú  Boldog virágvasárnapot minden...  Az út  Szép álmokat!  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ha nyitott vagy  Facebookon kaptam  Boldog virágvasárnapot minden...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti képek  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Jézus amikor fölment a hegyre,...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Az erdőterápia egészségre gyak...  Maci az északi fény alatt  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó baby  A máj egészségét biztosító és ...  A pálma a győzelem és a diadal...  Nárcisz  Alvó kisfiú  Virágvasárnap: az élet és a re...  Amikor még kicsi voltál...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  Virágvasárnap: az élet és a re...  Kövesd a vezetőt  Szép estét  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam  Sárkány  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Fotó: Fiatal pár (Szék –...  Az angyali üdvözlet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Levél lány  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Hibáztam már  Sadhguru idézet  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Antoine de Saint-Exupéry gondo...  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  üdvözöllek!  Devecsery László - Húsvét  Az angyali üdvözlet  Paul David Tripp Március 28  Alvó baby  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 26  Paul David Tripp Március 28  Márciuzs 24.  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimna...  Haja van  képre írva  Reményik Sándor: Itt most virá...  Kosztolányi Dezső: A komédiás ...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Maci az északi fény alatt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Agárdi Gábor gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Esti kép 
Bejegyzés Címkék
erkölcsileg hulla, elmúlt napokban, szabad szombatnak, állami propaganda, másikba tántorog, hazugságok terjesztőivel, polgári peres, érintett ügyekben, mostanában kizárólag, belvárosi ügyvédet, propaganda kabinet, halaszthatatlan közfeladattól, november elsejei, újabb veretes, helikopteres lódítás, hivatalosságok szerint, reggeli órákban, kicsit körültekintőbben, celeb maffiózó, nyilvánosság ereje, rendszer maga, karakterét gondosan, emberként visítottak, szar tapicskolása, áldott magyar, vaskos esettanulmány, történet fele, nyakamat mertem, erkölcsi hajótöröttnek, nyomorult életében, saját ganéságától, miniszter azért, beperelt ellenséget, saját maga, büdös életben, állami megrendelésekből, sikeres üzletasszony, hazugsága kiderült, becsületéért sápítozna, bármilyen típusú, nyakamat szorongatják, országban csak, komplett média, akármeddig hazudik, hitelét vesztett, ilyen korrupt, közreműködésével, terrorelhárítási, megrendelésekből, hazugsággyárához, feltételezéseken, körültekintőbben, bizonyítékokkal, halaszthatatlan, szabadságoláson, híreszteléseken, félrefordította, takonygerincűek, hivatalosságok, bizonyossággal, mimózalelkében, tiszteletemmel, közleményükben, tulajdonosával, belekeveredett, feljelentgetne, közpénzzabáló, kurvaanyáznak, esettanulmány, magyarázkodni, médiamunkások, fenyegetőzzön, terjesztőivel, hajótöröttnek, minisztériumi, miniszterként, felejelentget, szégyenérzete, közfeladattól, változatlanul, kényszeríthet, szorongatják, egyszemélyes, botrányairól, nyilvánosság, feljelentett, parlamentben, remélhetőleg, sejtetéseken, dörzsölgetik, bizonyítékot, helikopteres, fenyegetőzni, közleményeik, végigolvasni, kapcsolatban, kézivezérelt, lesameszozza, mozdulataban, becsületéért, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 453
  • e Hét: 2713
  • e Hónap: 19506
  • e Év: 152423
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.