Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Két toporzékolás között mire kötöttél szerződést, te szerenc
  2016-11-14 07:37:02, hétfő
 
 
Molnár Bálint 2016-11-13

Két toporzékolás között mire kötöttél szerződést, te szerencsétlen?

Gyanús társaságban Forrás: Propeller Gyanús társaságban Forrás: Propeller

Vasárnap este mit meséljek nektek, valami vidámat és madárcsicsergőset? Szerintem elsősorban örüljünk annak, hogy Áder János főhorgász, a nem létező köztársaság mindent megúszó államfője kisebb-nagyobb ijedtség árán megúszta az új-zélandi méretes földrengést. Is. Másodsorban örüljünk annak, hogy vadászgörény-szépségversenyt rendeztek Debrecenben, ahol a szóban forgó állatok (Mustela putorius furo) külleme, jelleme és ápoltsága alapján választotta ki a zsűri a legszebb háziasított ragadozót. Nem vagyok lázas, csak az MTI-ből merítettem, ezek mennek nálunk vasárnap a jó estebédhez szóló nóta helyett.

Mindennek semmi köze nincs ahhoz, amiről beszélnünk kellene egy újabb hét hajnalán. Amely hét úgy fog kezdődni, hogy a Jobbik újra benyújtja az Orbán nevű ember keze által jegyzett alaptákolmány-módosítást, azzal az apró különbséggel, hogy megtrollkodja a pompás javaslatot a letelepedési kötvények forgalmazásának megszüntetésével.

A kormányközeli média által nőfalónak, a házasság intézményét nem tisztelő, erkölcstelen, ezzel párhuzamosan homoszexuális kapcsolatairól is ismert gazembernek kikiáltott Vona Gábor pártja arra kíváncsi, hogy az Orbán nevét viselő kormány ragaszkodik-e az offshore cégeken keresztül realizált milliárdokhoz, vagy pedig a magyar emberek biztonságát tekintik elsődlegesnek.

Miközben ezzel szoros összefüggésben a Fidesz rikácsoló magas hangon arról győzködi a sajátjait, hogy a Jobbik cserbenhagyta az országot, és elárulta a hazát, és egymást túllicitálva lemeccselik, hogy melyik fasisztoid alakulat a bűnös miben, az RTL Klub kiderítette, hogy a csodával határos véletlenek országa ez.

Minekutána hosszú hetek óta Ghaith Pharaon professzor úr (=Mészáros Lölö jachtszomszédja, az Orbán nevű Cinege utcai szomszédja, csalással, pénzmosással, vesztegetéssel, fegyverkereskedelemmel, terrorizmus támogatásával, nukleáris technológiával való kereskedéssel, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítésével vádolt, a miniszterelnöki családdal üzletileg tökig összefonódó, 25 éve nemzetközi körözés alatt álló szaúdi gazdasági bevándorló és milliárdos migráns) magyarországi ügyködésétől hangos a még létező sajtó és a parlament és a közvélemény értő fele, a Szijjártó cirkuszügyi miniszter segge alatt pöffeszkedő Magyar Nemzeti Kereskedőház szerződést bontott az okleveles bűnöző cégével.

Merthogy a magyar külügyminisztérium cégének, az MNK-nak bizony volt közös üzlete a Pharaon Gamma Kft.-vel, tavaly decemberi egymás nyakába borulásuk éretlen, ehetetlen gyümölcse a Prominence Food Kft. A hírben pedig ennyi a hír: az RTL értesülései szerint a szerződést egy héttel az után bontották fel, hogy Pharaon bűnöző egyik cége kecót vásárolt Orbán árnyékában. Most azt hagyjuk, hogy mit össze nem okádtak a propaganda nagyágyúi Németh Szilárdtól Kontrát Károlyon keresztül Lázár Jánosig; hogy az olajszőke belügyminiszter máig képtelen volt megválaszolni, hogyan kaphatott 2015-ben vízumot Magyarországra ez a bűnöző, korrupt barom, ha élő elfogatási parancs és Interpol-körözés volt és van ellene.

A lényeg, hogy a gyors bűnjel-eltüntetést természetesen tagadta a diplomáciai toporzékolásügy cége. Miután nem voltak hajlandóak szóba állni az RTL stábjával, írásban azt közölték, hogy a cég az elmúlt egy évben nem végzett tényleges tevékenységet. Mostanáig az üzleti stratégiájukat egyeztették, de ez nem volt eredményes, ezért bontottak most szerződést. Pont egy héttel az után, hogy a sajtó megírta: terrorista bankár vett villát a Cinege utcában. Akit azért szólítanak professzornak, mert Lázár valahol azt olvasta, hogy professzor ő.

Szijjártó futsal tehetség, a mindenkori magyar diplomácia legvállalhatatlanabb arca, aki harsány, öblös visítása és mindenkit kioktatása mellett például arról ismerszik meg, hogy a rábízott sok milliárd forint közpénzt magozott meggykonzervre és vákuumozott csemegekukoricára váltotta és hogy a Magyar Nemzeti Kereskedőházat a maffia pereputtyának kifizetőhelyeként futtatja, éppen időben világosodott meg: nem két hónapja, nem egy fél éve, hanem egy héttel azután, hogy kiderült, Orbán körözött bűnözővel cimborál és szomszédosdit játszik. Arab és gazdasági bevándorló ugyan, de ez most hirtelen nem fontos.

Szijjártóék öntudatra ébredése Pharaon kapcsán pontosan ugyanolyan életszerű, mint minden, amire eddig rátették a korrupt patájukat. Hogy csak egy ártatlan példát említsek: az MNK 3,8 milliárd forintnyi államkötvényt tartott a Tarsoly Csaba-féle Quaestornál vezetett értékpapírszámláján, amelyet a brókercég összeomlása napján, március 9-én menekítettek ki az enyészet torkából. Az is pont olyan véletlen egybeesés volt, mint ez. Mindig kiderül, hogy ezek a mindenkit hülyének néző kretén barmok tök véletlenül kizárólag csaló gazemberekkel üzletelnek úton és útfélen. És amikor nyilvánosságra kerül az aktuális geciség, jönnek az ilyen hajuknál fogva rángatott, népnemzeti hülyének nézést szavatoló magyarázatok.

Szijjártó, bocsánat, hogy megzavarlak két toporzékolás között! De magyarázd már el, ki az az isten barma, aki úgy hoz létre egy céget és úgy köt szerződést, hogy még az üzleti stratégiáról sem tud megegyezni a másik féllel? Akkor mire kötöttél szerződést, te szerencsétlen? Egy nem működő cégnek is vannak költségei, amiket a marha magyarok állnak gavallérosan, hogy nektek legyen hol pénzt mosni, csilliárdokat elfolyatni, mi? Konkrétan erre mennyi ment el vajon közel egy év alatt? És vajon a többi hasonló cég hogy érzi magát? Ja, hogy ott még nem robbant ki ennyire kínos botrány? Majd ha igen, legfeljebb összetéptek pár szerződést, kit érdekel. Ugye, Szijjártó? Hogyan is tudott volna tényleges tevékenységet végezni ez a kamucég ezzel a tulajdonosi háttérrel? Hát nyilván az volt a lényeg, hogy titokban maradjon a dolog, de mivel a sajtó már megint keresztbe tett a lopásnak, gyorsan megvilágosodtatok. Te Szijjártó, látod ezért lett volna jó a piacon érdemi munkát végezni, és nem kizárólag semmihez nem értő balfaszokkal feltölteni az apparátust, mert akkor nem fordulhatott volna elő, hogy egy év alatt nem tudtok egy rohadt stratégiát összerakni. Persze ez csak arra az esetre lenne érvényes, ha nem hazudnátok, ahogy a seggeteken kifér.

Te, figyelj már! Szóljál már ezeknek a Németh Kósáknak, hogy ez a Pharaon akkor mégiscsak az a Pharaon, és nem kell a továbbiakban hülyét csinálniuk magukból. Végül is előfordul, hogy az ember terroristákkal üzletel és egyszercsak meggondolja magát. Bárkivel előfordulhat. Ja. Csak a hülye libsik ezt nem értik és hőbörögnek. Az is igaz, hogy nem sűrűn volt példa arra a legendás elmúltnyócévben, hogy terrorista bankárok költöztek volna a miniszterelnök szomszédságába és az államhatóságok bénultan nézték volna, hogy a seregélyesi kastélytól az egykori Postabank székházáig felvásárolják a magyar tulajdont. De bárkivel előfordul, megértem.

Egy utolsó kérdés, Szijjártoporzék! Szerinted melyik a durvább? Hogy úgy üzleteltetek egy világklasszis bűnözővel (akárcsak Tarsoly elvtárssal) külgazdasági-minisztériumi szinten, hogy tudtátok ki ő és reméltétek hogy titokban marad? Vagy az a durva, hogy halvány fingotok nem volt arról, hogy egy világklasszis, csaló gazember, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő seggfejjel üzleteltek? Mert szerintem egyik variáns szörnyűbb, mint a másik. És nincs harmadik válaszlehetőség.


http://kolozsvaros.com/2016/11/13/ket-toporzekolas-kozott-mire-kotottel-szerzodes t-te-szerencsetlen/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megszüntetésével, nemzetbiztonsági, szépségversenyt, jachtszomszédja, szijjártoporzék, válaszlehetőség, forgalmazásának, belügyminiszter, miniszterelnöki, elmúltnyócévben, toporzékolásügy, elősegítésével, technológiával, összefüggésben, kapcsolatairól, terroristákkal, miniszterelnök, szomszédságába, államhatóságok, nyilvánosságra, vesztegetéssel, magyarországra, stratégiájukat, kereskedőházat, meggykonzervre, elsődlegesnek, szerencsétlen, cserbenhagyta, felvásárolják, professzornak, természetesen, pereputtyának, tevékenységet, megválaszolni, megtrollkodja, alaptákolmány, új-zélandi méretes, szóban forgó, legszebb háziasított, apró különbséggel, pompás javaslatot, letelepedési kötvények, kormányközeli média, házasság intézményét, offshore cégeken, magyar emberek, bűnös miben, csodával határos, miniszterelnöki családdal, közvélemény értő, okleveles bűnöző, hírben pedig, Molnár Bálint, Propeller Gyanús, Áder János, Vona Gábor, Ghaith Pharaon, Magyar Nemzeti Kereskedőház, Pharaon Gamma Kft, Prominence Food Kft, Németh Szilárdtól Kontrát Károlyon, Lázár Jánosig, Magyar Nemzeti Kereskedőházat, Tarsoly Csaba-féle, Németh Kósáknak,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Png csokor  Alázat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Nem számIt  Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Sose bánj semmit  Egy lelki imádság  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Kövesd a cowboyt!  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  A kételkedés kezelése  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Idő  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Png fotel  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Esti kép  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nem méltó hozzád  Nevem  Az igazi szeretetért rendszeri...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Akarat  Régi emberek, akikre máig büsz...  Nagyon különös  Png cica  Paul David Tripp Április 20  Png kutya  Egy lelki imádság  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Kövesd a cowboyt!  Png cica  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Albert Einstein gondolata  Alázat  Ágai Ágnes – Csendélet  Paul David Tripp Április 21  Németh László tollából 
Bejegyzés Címkék
új-zélandi méretes, szóban forgó, legszebb háziasított, apró különbséggel, pompás javaslatot, letelepedési kötvények, kormányközeli média, házasság intézményét, offshore cégeken, magyar emberek, bűnös miben, csodával határos, miniszterelnöki családdal, közvélemény értő, okleveles bűnöző, hírben pedig, után bontották, propaganda nagyágyúi, olajszőke belügyminiszter, diplomáciai toporzékolásügy, üzleti stratégiájukat, sajtó megírta, mindenkori magyar, maffia pereputtyának, héttel azután, korrupt patájukat, ártatlan példát, brókercég összeomlása, enyészet torkából, mindenkit hülyének, aktuális geciség, ilyen hajuknál, üzleti stratégiáról, másik féllel, marha magyarok, többi hasonló, kamucég ezzel, tulajdonosi háttérrel, piacon érdemi, rohadt stratégiát, esetre lenne, seggeteken kifér, továbbiakban hülyét, ember terroristákkal, hülye libsik, legendás elmúltnyócévben, miniszterelnök szomszédságába, államhatóságok bénultan, seregélyesi kastélytól, egykori Postabank, magyar tulajdont, utolsó kérdés, világklasszis bűnözővel, megszüntetésével, nemzetbiztonsági, szépségversenyt, jachtszomszédja, szijjártoporzék, válaszlehetőség, forgalmazásának, belügyminiszter, miniszterelnöki, elmúltnyócévben, toporzékolásügy, elősegítésével, technológiával, összefüggésben, kapcsolatairól, terroristákkal, miniszterelnök, szomszédságába, államhatóságok, nyilvánosságra, vesztegetéssel, magyarországra, stratégiájukat, kereskedőházat, meggykonzervre, elsődlegesnek, szerencsétlen, cserbenhagyta, felvásárolják, professzornak, természetesen, pereputtyának, tevékenységet, megválaszolni, megtrollkodja, alaptákolmány, szerencsetlen, kormányközeli, államkötvényt, csilliárdokat, homoszexuális, milliárdokhoz, gazemberekkel, világklasszis, támogatásával, kereskedéssel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1999
  • e Hét: 7731
  • e Hónap: 18842
  • e Év: 172338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.