Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csak szándék kérdése! Bázis az van!
  2016-11-18 20:32:01, péntek
 
 

Csak szándék kérdése! Bázis az van!


Közzétéve 2016-11-18 | Szerző: Admin


Itt a legfrissebb kutatás: mindenhol vezet a Fidesz


Mind a teljes lakosság, mind pedig a pártválasztók körében továbbra magabiztos a kormánypártok előnye - derült ki a Závecz Research novemberi közvélemény-kutatási eredményekből. Ráadásul az iroda által megkérdezettek legnagyobb része a két év múlva esedékes választáson is arra a pártra szavazna, melyet most is megnevezett.

Az elmúlt hónapban a pártok támogatottságában, 1 százalékpontnál nagyobb mozgások nem voltak.
A Fidesz októberben a választókorú népesség 28, most 27 százalékát tudta megszerezni.
Előnye tetemes, hiszen a követő Jobbik negyedik hónapja 13 százalékos párt. Az MSZP támogatottsága ismét egy kicsit, 1 százalékponttal nőtt, így 11 százalékon áll. A DK a múlt hónapban 6, most 5 százalékot kapott.
Az LMP és az Együtt adatai nem módosultak mostanában, előbbi 3, utóbbi 2 százalékot ért el. E hónapban is három pártnak van 1 százaléka: a Liberálisoknak, a Párbeszédnek és a Kétfarkú Kutyapártnak. A politikától távolságot tartó választópolgárok aránya kis mértékben emelkedett, 32-ről 34 százalékra - olvasható a Závecz Research közvélemény-kutató intézet honlapján.

Copy: Copy: Copy: Copy: Copy: Závecz Tibor 2016 februári felmérése
Create pie charts
A biztos pártválasztók csoportja ezúttal a választópolgárok 35 százalékát foglalja magába - értékelte a felmérések eredményeit a Závecz. Ebben az aktív és elkötelezett csoportban
a Fidesz 44 százalékos, a Jobbik 21, az MSZP 16 százalékot támogatottsággal bír.
A biztos szavazók 8 százaléka a DK támogatója.
Az LMP-nek 5, az Együttnek 3, a Liberálisoknak, a Párbeszédnek és a Kétfarkú Kutyapártnak 1-1 százalékos aktív szavazói tábora van - ezek a legérdekesebb eredményei a ZRI Závecz Research Intézet november első felében, az ország felnőtt lakossága körében végzett közvélemény-kutatásának.
Döntetlen a nyugdíjasoknál
A Fidesz a társadalom minden rétegében a legerősebb párt, ez alól egyetlen kivétel van. A nyugdíjasok körében tartja vele a lépést az MSZP, 24-24 százalékot érnek el, a Jobbik itt csak 6 százalékot vonz. A nemzeti radikális pártot a 30 év alattiak és a diplomások támogatják az átlagosnál nagyobb mértékben, e csoportokban 18-18 százalékos (a Fidesz többet, 26-27 százalékot kap ezekben a rétegekben, a szocialisták viszont kevesebbet, 3 illetve 10 százalékot).
A DK-t főképpen a fővárosban és az idős emberek között kedvelik, e csoportokban 8-8 százalékon állnak. Az LMP is Budapesten erős igazán, az itt élők 7 százaléka szavazna rájuk.
Határozatlanok az LMP-sek
A felmérés szerint a Jobbik híveinek elkötelezettsége mondható a legmarkánsabbnak, 77 százalékuk biztosnak tartja, hogy mostani preferenciájuk kitart a 2018-as parlamenti választásokig. Eléggé elszántak az MSZP támogatói is, 72 százalékuk úgy gondolja, hogy szavazatára biztosan számíthat a párt.
A Fidesz és a DK tábora hasonló mértékben eltökélt, az előbbiek 67, utóbbiak 65 százaléka ígérte meg voksát a következő választásokra. Az LMP-sek kevésbé határozottak, éppen fele részük mondta azt, hogy 2018-ban is a pártra szavaz. Esetükben a valószínű voksolók aránya kifejezetten magas, 40 százalékos.
Fidesz-előny a bizonytalanoknál
A pártoktól jelenleg távolságot tartók egyelőre nem igazán nyitottak. Még leginkább a Fidesz jöhet náluk szóba, 14 százalékuk szerint előfordulhat, hogy a kormánypártra adják voksukat.
A bizonytalan választópolgárok 7-7 százaléka az LMP-t és a Jobbikot említette lehetséges támogatandó pártként, míg 6-6 százalékuk az MSZP-t és a DK-t. A választók mostani véleményére alapozva nem zárhatók ki, hogy lesznek szavazók, akik pártot váltanak.
Ilyen mozgások a Fidesz és a Jobbik valamint a szocialista párt és a Demokratikus Koalíció között lehetségesek, ha nem is nagy mértékben. A kormánypártiak egytizede szerint előfordulhat, hogy a Jobbiknak adják majd a voksukat 2018-ban, az ellenirányú mozgás esélye azonban jelentősebbnek látszik: a nemzeti radikális párt mostani táborának egyötöde számol a nagyobbik kormánypárttal is.
Az MSZP és a DK szavazóinak egymás felé való nyitottsága hasonló mértékű: mindkét táborban nagyjából egynegyednyien tartják elképzelhetőnek, hogy másfél év múlva esetlegesen átszavaznak - írja honlapján a Závecz Research.
A Závecz Research felmérését 2016. november 7. és 14. között, 1000 fő megkérdezésével készítette, akik együttesen az ország 18 éves és annál idôsebb lakosságát képviselik.
)origo)
Bal-Rad komm: Tulajdonképpen a grafikonnal ábrázolt helyzet a legérdekesebb. (Bár erősen megkérdőjelezhető, hogy ezer megkérdezett közül 270 (!) fő a legútáltabb döbrögista hordára szavazna!)
A 34 százaléknyi bizonytalan szavazó az, amely irtózatosan magas. Amennyiben pedig a marginálisnak tekinthetők 7 százaléka “összecsapható" lenne ezzel a 34 százalékkal, az máris kényelmes parlamenti többséghez juttathatna egy ma még nem létező politikai erőt!
Ha pedig az ellenmaffiák össze tudnának fogni Döbrögi és hordája eltakarítása érdekében, és magukhoz lennének képesek vonzani a cél érdekében a 34 százaléknyi bizonytalannak csak a kétharmadát...
Szóval lenne kedvező variáns bőven!



http://www.balrad.com/2016/11/18/csak-szandek-kerdese-bazis-az-van/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: választópolgárok, elkötelezettsége, legmarkánsabbnak, támogatottsággal, bizonytalanoknál, százalékpontnál, megkérdezésével, elképzelhetőnek, százalékponttal, nyugdíjasoknál, megkérdezettek, jelentősebbnek, liberálisoknak, preferenciájuk, tulajdonképpen, támogatottsága, határozatlanok, bizonytalannak, egynegyednyien, kormánypárttal, kormánypártiak, pártválasztók, legérdekesebb, választásokra, eredményekből, marginálisnak, választásokig, összecsapható, kormánypártra, kormánypártok, szocialisták, kutyapártnak, előfordulhat, párbeszédnek, lehetségesek, megkérdezett, legfrissebb kutatás, teljes lakosság, pártválasztók körében, kormánypártok előnye, iroda által, pártra szavazna, elmúlt hónapban, pártok támogatottságában, választókorú népesség, követő Jobbik, múlt hónapban, politikától távolságot, biztos pártválasztók, felmérések eredményeit, biztos szavazók, legérdekesebb eredményei, Závecz Research, Kétfarkú Kutyapártnak, Závecz Tibor, Závecz Research Intézet, Demokratikus Koalíció,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyon különös  Szép napot kívánok  Mindig jusson idő nevetni  Gonosz démon-álarc  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Annuska bar...  Mi lenne ha  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Hiányzik  Boldog születésnapot a ma ünne...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Paul David Tripp Április 19  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Nem számIt  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Akarat  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  210 éve született a SZÓZAT meg...  Hazára minden embernek szükség...  Erdőn  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Kellemes délutánt kívánok  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Lóhere  Rátalálsz  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jó éjszakát  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png fotel  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Reggel van  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kövesd a cowboyt!  Elköszönt  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Őrizkednünk kell...  Fehér virág  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Hazára minden embernek szükség...  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Alázat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  A kételkedés kezelése  Minden harmadik...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Idő  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Png fotel  Png nő  Szívem tiéd  Éretlen vers  Radikális szeretet  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Egy hatékony szolga  Lóhere  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Png fotel 
Bejegyzés Címkék
legfrissebb kutatás, teljes lakosság, pártválasztók körében, kormánypártok előnye, iroda által, pártra szavazna, elmúlt hónapban, pártok támogatottságában, választókorú népesség, követő Jobbik, múlt hónapban, politikától távolságot, biztos pártválasztók, felmérések eredményeit, biztos szavazók, legérdekesebb eredményei, ország felnőtt, társadalom minden, legerősebb párt, nyugdíjasok körében, nemzeti radikális, diplomások támogatják, átlagosnál nagyobb, szocialisták viszont, idős emberek, felmérés szerint, 2018-as parlamenti, következő választásokra, pártra szavaz, valószínű voksolók, pártoktól jelenleg, kormánypártra adják, bizonytalan választópolgárok, választók mostani, szocialista párt, kormánypártiak egytizede, voksukat 2018-ban, ellenirányú mozgás, nagyobbik kormánypárttal, grafikonnal ábrázolt, legútáltabb döbrögista, marginálisnak tekinthetők, máris kényelmes, ellenmaffiák össze, választópolgárok, elkötelezettsége, legmarkánsabbnak, támogatottsággal, bizonytalanoknál, százalékpontnál, megkérdezésével, elképzelhetőnek, százalékponttal, nyugdíjasoknál, megkérdezettek, jelentősebbnek, liberálisoknak, preferenciájuk, tulajdonképpen, támogatottsága, határozatlanok, bizonytalannak, egynegyednyien, kormánypárttal, kormánypártiak, pártválasztók, legérdekesebb, választásokra, eredményekből, marginálisnak, választásokig, összecsapható, kormánypártra, kormánypártok, szocialisták, kutyapártnak, előfordulhat, párbeszédnek, lehetségesek, megkérdezett, választókorú, csoportokban, elkötelezett, demokratikus, határozottak, kifejezetten, eltakarítása, ellenmaffiák, nyitottsága, juttathatna, szocialista, véleményére, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 117
  • e Hét: 5849
  • e Hónap: 16960
  • e Év: 170456
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.