Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán cs
  2016-11-19 20:45:10, szombat
 
  Az éhes vend cselédivadék nem tud jóllakni.


Miből, miből? Természetesen családi összefogásból, mindannyiunk családja összefogott és összedobtuk.
És a föld alatti szinteket még nem is láttuk :D

nincs helikopterleszálló...Idővel ez is tágul és remélhetőleg el fog férni az is.
Éjt nappallá téve csákányoznak, hogy jussanak valamire, azt bezzeg nem irigylitek.
Még nincs betiltva a drónfelvétel?
Nemzetbiztonsági kockázat, terrorveszély!
Olyan ez, mint Hofi. A doki nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire írta föl, ő meg nem mondja meg, hogy melyik gyógyszert mire szedi.
Nem kell itt elárulni, hogy Rogánnak miből telik minderre. De nekünk sem kell elhinni, hogy nem egy köztörvényes bűnöző az egyik miniszterünk.

*

Drónfelvételek alapján nagyon szépen felújították a Rogán család balatoni nyaralóját

Horváth Bence POLITIKA ma 10:28



Az Átlátszó ír arról, hogy drónfelvételek alapján komoly felújítások zajlottak abban a balatonlellei nyaralóban, ami Rogán Antal és testvére, Rogán Valéria birtokában van.
A tulajdoni lap szerint a Honvéd utca 27. szám alatt található ingatlan 2008-ban került egy szakonyfalui idős asszony, Majczán Ferencné birtokába. Az akkori sajtóhírek szerint a nő Rogán Antal nagyanyja. Sosem derült ki, hogy miből futotta neki az akkor is több tízmillió forintos ingatlanra.


A nő pár hónappal később meghalt, a tulajdoni jog Rogán Antalra és testvérére szállt. Mivel a fideszes politikus örökölte az ingatlant, eredetével nem kellett sosem elszámolnia. Rogán testvére is politikus amúgy, Szakonyfalu polgármestere.

Fotó: Átlátszó.hu
Az Átlátszó szerint egy hasonló nyaraló a Balatonnál 50 és 100 millió forint körüli áron kelhet el. Tavaly szeptembertől pedig idén tavaszig komoly munkálatok zajlottak a helyszínen, a lap cikke szerint újraparkosították a területet, kicserélték a térköveket, megemelték a kerítést és egy nagyobb medencét is építettek. A lap helyi forrásai szerint jelentős beltéri munkák is zajlottak ezzel párhuzamosan.
Megkeresték a propagandaminisztérium sajtóosztályát, többek között arra voltak kíváncsiak, hogy megtörtént-e a felújítás, és ha igen, milyen forrásokból fedezték ezt.
A minisztérium válasza így hangzott:
,,Azt, hogy a Rogán Antal társtulajdonában lévő balatonlellei nyaralóban történt-e bármilyen változtatás alapvetően magánügynek tartjuk. Állításai azonban erősen túlzóak, semmilyen engedélyköteles változtatás, érdemi nagy felújítás nem történt. Rogán Antal és az ingatlan társtulajdonosa minden költséget közösen viselnek."
Ezután a lap ismét a sajtóosztályhoz fordult, és mivel ezek szerint érdemi nagy felújítás nem történt, gondolták, semmi akadálya, hogy a minisztérium nyilvánosságra hozza a felújítással kapcsolatos számlákat.
Nem is tévedhettek volna nagyobbat.
A minisztérium második válasza így hangzott:
,,Ahogyan azt már a tegnapi nap folyamán is jeleztük, ez magányügy, megkeresésében erősen túlzó állítások szerepelnek. Rogán Antal vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének eleget tett. Kérjük, küldje el a jogszabályi hivatkozást, hogy mi alapján kéri miniszter úrtól a megkeresésében szereplő számlákat."
És igen, jogszabály erre valóban nem kötelezi a minisztert, de mivel Rogán Antallal kapcsolatban rendszeresen merül fel a kérdés, hogy hogyan tud ilyen körülmények között élni a bevallott jövedelméből, ha valóban nem volt komolyabb felújítás az ingatlanon, biztos nem ártott volna a miniszter megítélésének a számlák nyilvánosságra hozatala.


http://444.hu/2016/11/19/dronfelvetelek-alapjan-nagyon-szepen-felujitottak-a-roga n-csalad-balatoni-nyaralojat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: társtulajdonában, nemzetbiztonsági, sajtóosztályhoz, társtulajdonosa, engedélyköteles, megkeresésében, dronfelvetelek, drónfelvételek, nyilvánosságra, sajtóosztályát, polgármestere, terrorveszély, balatonlellei, megítélésének, szeptembertől, összefogásból, természetesen, drónfelvétel, felujitottak, jövedelméből, párhuzamosan, csákányoznak, szakonyfalui, kapcsolatban, cselédivadék, minisztérium, felújították, felújítással, rendszeresen, köztörvényes, miniszterünk, remélhetőleg, mindannyiunk, jogszabályi, tévedhettek, szerepelnek, éhes vend, föld alatti, köztörvényes bűnöző, egyik miniszterünk, balatonlellei nyaralóban, szakonyfalui idős, akkori sajtóhírek, fideszes politikus, hasonló nyaraló, nagyobb medencét, minisztérium válasza, ingatlan társtulajdonosa, sajtóosztályhoz fordult, minisztérium nyilvánosságra, felújítással kapcsolatos, minisztérium második, Horváth Bence POLITIKA, Rogán Antal, Rogán Valéria, Majczán Ferencné, Rogán Antalra, Rogán Antallal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Levél lány  képre írva  Facebookon kaptam  Ne hagyd  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  képre írva  Esti Ima !  Levél lány  Dsida Jenő: ÚT A KÁLVÁRIÁRA  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségének javítása te...  Márciuzs 24.  Humor is meg nem is szerinted?  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  képre írva  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 25  képre írva  üdvözöllek!  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Az idegen országok éghajlata  Karinthy Frigyes: Almafa  Humor is meg nem is szerinted?  Esti Ima !  Facebookon kaptam  Nárcisz  képre írva  A máj egészségét biztosító és ...  virágvasárnap  Soli Deo gloria  Apu  Facebookon kaptam  Nárcisz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Esti Ima !  Idővel az ember megérti, hogy ...  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Márciuzs 24.  Facebookon kaptam  Alvó baby  Úgy sajog ez a vad tavasz,  Az út  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Levél lány  A csend aranyat ért  Sir Andrew Lloyd Webber  virágvasárnap  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apu  Alvó baby  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  A csend aranyat ért  Alvó kutyák  Mi van, ha?  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem jár  Hibáztam már  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Kékfestőről pár szóban  Boldogság  Nem azt látja 
Bejegyzés Címkék
éhes vend, föld alatti, köztörvényes bűnöző, egyik miniszterünk, balatonlellei nyaralóban, szakonyfalui idős, akkori sajtóhírek, fideszes politikus, hasonló nyaraló, nagyobb medencét, minisztérium válasza, ingatlan társtulajdonosa, sajtóosztályhoz fordult, minisztérium nyilvánosságra, felújítással kapcsolatos, minisztérium második, jogszabályi hivatkozást, megkeresésében szereplő, bevallott jövedelméből, miniszter megítélésének, számlák nyilvánosságra, társtulajdonában, nemzetbiztonsági, sajtóosztályhoz, társtulajdonosa, engedélyköteles, megkeresésében, dronfelvetelek, drónfelvételek, nyilvánosságra, sajtóosztályát, polgármestere, terrorveszély, balatonlellei, megítélésének, szeptembertől, összefogásból, természetesen, drónfelvétel, felujitottak, jövedelméből, párhuzamosan, csákányoznak, szakonyfalui, kapcsolatban, cselédivadék, minisztérium, felújították, felújítással, rendszeresen, köztörvényes, miniszterünk, remélhetőleg, mindannyiunk, jogszabályi, tévedhettek, szerepelnek, kapcsolatos, felújítások, hivatkozást, változtatás, összedobtuk, forrásokból, összefogott, megkeresték, kicserélték, elszámolnia, szakonyfalu, magánügynek, körülmények, megemelték, munkálatok, helyszínen, térköveket, kíváncsiak, ingatlanra, sajtóhírek, megtörtént, eredetével, nyaralóban, testvérére, alapvetően, birtokában, balatonnál, nyaralóját, gyógyszert, jogszabály, minisztert, irigylitek, nyaralojat, ingatlanon, komolyabb, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 179
  • e Hét: 2439
  • e Hónap: 19232
  • e Év: 152149
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.