Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A RENDSZERVÁLTÁS KESERŰ LEVESE mÉG CSAK MOST KERÜL A MAGYARO
  2016-11-20 20:24:23, vasárnap
 
  A RENDSZERVÁLTÁS KESERŰ LEVESE MÉG CSAK MOST KERÜL A MAGYAROK ASZTALÁRA!


Közzétéve 2016-11-20


Nyugdíj helyett nyugdíjkatasztrófa vár ránk? Utazgatás helyett eladjuk a házat

Hihetőnek tart egy esetleges nyugdíjkatasztrófát a fiatalok többsége, ezért sokan nem is számolnak elfogadható időskori állami ellátással. A mostani idősebbek közül viszont sokan úgy gondolják, nyugdíjasként is dolgozniuk kell vagy pénzzé kell majd tenniük az évtizedek alatt megszerzett értékeik nagy részét, hogy meg tudjanak élni. Sokan meglepődnek, amikor kiderül, mennyi nyugdíjat kapnak az idősek nyugaton.

Egyre kevesebben hisznek benne, hogy megélnek a nyugdíjukból - katasztrófa közeleg!
Negatív demográfiai változások miatt Magyarországon akár 1-2 évtizeden belül hárommillió olyan inaktív nyugdíjas korú - és krónikus betegségben szenvedő - ember lesz, akinek az ellátását az országnak valahogyan meg kell majd oldania - vonták a következtetést minisztériumi szakértők a hazai népesedésváltozás negatív folyamatából.
A CLB ennek kapcsán kérdezte ügyfelei egy részét a várható helyzetről. A nem reprezentatív gyors felmérés lesújtó eredménnyel zárult: a megkérdezett fiatalok lemondtak a nyugodt nyugdíjas évekről, már a 35-40 évesek is számolnak a kockázattal, hogy olyan minimális nyugdíjjáradékot kapnak majd - a korhatár kitolása miatt egyre idősebb korukban -, amiből szinte lehetetlen lesz megélni. A válaszadók nagy többsége reálisnak tartja az esélyét egy hazai nyugdíjkatasztrófának, amelyet a hivatalos előrejelzések szerint szakemberek is jeleztek.
Irigyeljük a nyugati időseket - pedig ők sem mind a nyugdíjból utazgatnak
A beszélgetések során kiderült, a fiatalok többsége irigyli az utazgató nyugati turistákat, akiknek - szerintük - futja a nyugdíjukból akár egész télre máshová költözni, s a hideg tél elmúltát valami kellemes mediterrán vagy nyári égöv alatti országban kivárni - ismertette az ügyfelekkel való beszélgetésből is levont friss tapasztalatokat Németh Péter. A CLB értékesítési és kommunikációs igazgatója szerint a megkérdezettek többsége meglepődött az információn, miszerint a magyar átlagnyugdíj most 120 ezer forint, s például a sokat utazó, irigyelt angoloknak is mindössze 20 ezer forinttal több időskori járulékból, hetente 121 - vagyis havonta 484 - euróból kell megélniük.
A nemzetközi összehasonlításból az is kiderült, hogy egyetlen közeli országban sincsenek csillagászati nyugdíjjáradékok, bár tény, hogy például az osztrák és a holland kisnyugdíjasoknak 302 és 334 ezer forintnak megfelelő járadékot kell beosztaniuk, míg Olaszországban több millió nyugdíjas él a szegénységi szint alatt - hivatkozott nemzetközi összehasonlító adatokra a szakértő.
Németh szerint meglepő azonban az is, hogy a magyar fiatalok közül egyre többen tudják, az irigyelt külföldi nyugdíjasok nem az állami járadékból élnek gondtalanul, hanem abból, amit fiatal korukban valamilyen szervezett, biztonságos formában félretettek erre az élethelyzetre. Magyarországon azonban az öngondoskodási forma éppen csak éledezik, s elsősorban a középkorúak érdeklődnek iránta - szögezi le a szakértő.
Aki későn eszmél, eladja a házat, autót
Azoknak az idősebbeknek viszont, akik eddig nem tartalékoltak valamilyen formában a nyugdíjas éveikre, már nincs is idejük hosszas öngondoskodási programba fogni. Őket is kérdezte a CLB, s kiderült, legtöbben keserűen arra készülnek, hogy az évtizedek során megszerzett értékeiket - kényelmes ház, autó, nyaraló, stb. - el kell majd adniuk, kénytelenek lesznek feladni a megszokott kényelmet. Sokan abban is biztosak, hogy nyugdíjasként is dolgozniuk kell, ha nem akarnak kuporgatni, nélkülözni.
(privatbankar)
Bal-Rad komm: A rendszerváltással és az azzal járó gazdaságtalanítással egy olyan rendszert zúdítottak a magyar társadalom nyakába EGY CSOMÓ HAZUG ÍGÉRETTEL MEGSPÉKELVE, amire itt senki nem volt felkészülve! Ha szabad azt mondani, akkor a rendszerváltás ÁTKA CSAK AZOKAT NEM ÉRINTETTE, akik akkortájt vagy nem sokkal később mentek nyugdíjba!
Ez a nyugdíjasgeneráció lassan kihal! DE ŐK MÉG KAPTAK/KAPNAK NYUGDÍJAT-“államit"! Vagy legfeljebb pénzzé teszik a szocializmus korszakában összegyűjtögetett vagyonkát!
A Megdyessy-adminisztráció magánnyugdíj kezdeményezései már világosan elővetítették a “jó világ" végének közeledtét. NEM MONDTÁK KI HOGY BAJ LESZ!-de adminisztratíve kényszerítették a MUNKAHELLYEL-MUNKAJÖVEDELEMMEL RENDELKEZŐKET az “öngondoskodásra"!
AKKOR MÉG SZINTE SENKI NEM ÉRTETTE A DOLOG LÉNYEGÉT!
MÉG AKKOR SEM, AMIKOR A DÖBRÖGISTA HORDA “MEGVÉDTE" A MANYUP-EZERMILLIÁRDOKAT!
“...az irigyelt külföldi nyugdíjasok nem az állami járadékból élnek gondtalanul, hanem abból, amit fiatal korukban valamilyen szervezett, biztonságos formában félretettek erre az élethelyzetre..."
-A helyzet az, hogy tőlünk Nyugatra EZ A SZOKÁS JÓ IDEJE “DIVAT" VOLT MÁR, és a havi netto munkajövedelem mértéke olyan volt, hogy az öngondoskodásra félretett pénz hiánya a napi megélhetést nem veszélyeztette! ELLENBEN BIZTOSÍTOTT SZÁMUKRA A “SZÉPKOR" VISZONYLAGOS NYUGALMA-JÓLÉTE!
Döbrögisztán vajdaságban ENNEK MINDEN FELTÉTELÉT FÖLSZÁMOLTÁK AZ ORSZÁGOT ELURALÓ POLITIKAI BŰNBANDÁK! A jövő “szépkorúi" ha akarnának sem tudnak öngondoskodni! (Kevés kivételtől eltekintve!)
A RENDSZERVÁLTÁS KESERŰ LEVESE MÉG CSAK MOST KERÜL A MAGYAROK ASZTALÁRA!
Ez a leves az éhendögléhez túl sok lesz, az életben maradáshoz pedig nagyon kevés!
Nem véletlenül keresi a menedékhelyet az Új (és kevésbé új) Nemmzetthy Elyth! Ők nagyon nem szeretnének ITT LENNI AKKOR, amikor kitör a balhé...!


http://www.balrad.com/2016/11/20/a-rendszervaltas-keseru-levese-meg-csak-most-ker ul-a-magyarok-asztalara/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjjáradékot, nyugdíjjáradékok, ezermilliárdokat, tapasztalatokat, öngondoskodásra, kényszerítették, adminisztratíve, kezdeményezései, megkérdezettek, rendszerváltás, adminisztráció, öngondoskodási, veszélyeztette, következtetést, beszélgetésből, magyarországon, összehasonlító, rendszervaltas, munkajövedelem, olaszországban, beszélgetések, kommunikációs, előrejelzések, nyugdíjasként, öngondoskodni, elővetítették, élethelyzetre, minisztériumi, rendelkezőket, menedékhelyet, csillagászati, tartalékoltak, reprezentatív, magánnyugdíj, szocializmus, döbrögisztán, fiatalok többsége, mostani idősebbek, évtizedek alatt, idősek nyugaton, nyugdíjukból –, országnak valahogyan, következtetést minisztériumi, hazai népesedésváltozás, várható helyzetről, megkérdezett fiatalok, nyugodt nyugdíjas, 35-40 évesek, korhatár kitolása, válaszadók nagy, hivatalos előrejelzések, nyugati időseket, RENDSZERVÁLTÁS KESERŰ LEVESE, CSAK MOST KERÜL MAGYARO, RENDSZERVÁLTÁS KESERŰ LEVESE MÉG CSAK MOST KERÜL MAGYAROK ASZTALÁRA, Németh Péter, CSOMÓ HAZUG ÍGÉRETTEL MEGSPÉKELVE, ÁTKA CSAK AZOKAT NEM ÉRINTETTE, KAPNAK NYUGDÍJAT-“, MONDTÁK KI HOGY BAJ LESZ, MUNKAHELLYEL-MUNKAJÖVEDELEMMEL RENDELKEZŐKET, AKKOR MÉG SZINTE SENKI NEM ÉRTETTE DOLOG LÉNYEGÉT, AKKOR SEM, AMIKOR DÖBRÖGISTA HORDA, Nyugatra EZ SZOKÁS JÓ IDEJE, VOLT MÁR, ELLENBEN BIZTOSÍTOTT SZÁMUKRA, VISZONYLAGOS NYUGALMA-JÓLÉTE, ENNEK MINDEN FELTÉTELÉT FÖLSZÁMOLTÁK AZ ORSZÁGOT ELURALÓ POLITIKAI BŰNBANDÁK, Nemmzetthy Elyth, LENNI AKKOR,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  A másik dolog,  Nem számIt  A Megváltó szolgálatában  Bounty krémes  Png ház  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akarat  210 éve született a SZÓZAT meg...  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Png ház  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Egy bizonyos határt  Png virág  Szép estét kedves látogatóimna...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Kerüld el az evangélium örömén...  Tavaszi kép  Albert Einsteinről  Idő  Jó éjszakát  Png telefon  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Png kutya  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Csak a fogyatkozás látható  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Png fotel  Alázat  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 21  Régi emberek, akikre máig büsz...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Nagyi telefonál  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Facebookon kaptam  Png csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  Reménység és erő Krisztustól e...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Akarat  George Byron - Ahogy itt jár -...  képre írva  Facebookon kaptam  Akarat  Szép napot kívánok  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Krisztinától  Png kislány  Zilahy Lajos gondolata  Julian Brass gondolata  A Megváltó szolgálatában  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Facebookon kaptam  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Bertolt Brecht -től idézet  Az igazi szeretetért rendszeri...  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
fiatalok többsége, mostani idősebbek, évtizedek alatt, idősek nyugaton, nyugdíjukból &#8211, országnak valahogyan, következtetést minisztériumi, hazai népesedésváltozás, várható helyzetről, megkérdezett fiatalok, nyugodt nyugdíjas, 35-40 évesek, korhatár kitolása, válaszadók nagy, hivatalos előrejelzések, nyugati időseket, nyugdíjból utazgatnak, beszélgetések során, utazgató nyugati, nyugdíjukból akár, ügyfelekkel való, megkérdezettek többsége, magyar átlagnyugdíj, sokat utazó, holland kisnyugdíjasoknak, szegénységi szint, magyar fiatalok, irigyelt külföldi, állami járadékból, öngondoskodási forma, középkorúak érdeklődnek, idősebbeknek viszont, nyugdíjas éveikre, évtizedek során, megszokott kényelmet, azzal járó, olyan rendszert, magyar társadalom, rendszerváltás ÁTKA, szocializmus korszakában, havi netto, öngondoskodásra félretett, napi megélhetést, jövő &#8220, életben maradáshoz, nyugdíjjáradékot, nyugdíjjáradékok, ezermilliárdokat, tapasztalatokat, öngondoskodásra, kényszerítették, adminisztratíve, kezdeményezései, megkérdezettek, rendszerváltás, adminisztráció, öngondoskodási, veszélyeztette, következtetést, beszélgetésből, magyarországon, összehasonlító, rendszervaltas, munkajövedelem, olaszországban, beszélgetések, kommunikációs, előrejelzések, nyugdíjasként, öngondoskodni, elővetítették, élethelyzetre, minisztériumi, rendelkezőket, menedékhelyet, csillagászati, tartalékoltak, reprezentatív, magánnyugdíj, szocializmus, döbrögisztán, nyugdíjukból, fölszámolták, megkérdezett, privatbankar, folyamatából, munkahellyel, éhendögléhez, átlagnyugdíj, viszonylagos, idősebbeknek, értékesítési, demográfiai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3999
  • e Hét: 9731
  • e Hónap: 20842
  • e Év: 174338
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.