Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Keresztre feszített nemzedék
  2014-10-06 17:57:11, hétfő
 
   
  https://www.facebook.com/notes/b%C3%B3na-m%C3%A1ria-ilona/a-keresztre-fesz%C3%ADt ett-nemzed%C3%A9k/759960557373276


http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=bmi&cikk=19#cikk


KERESZTRE FESZÍTETT NEMZEDÉK


Kedves Mindnyájan, akik ezt az üzenetet megkapják!



Több hónapon keresztül 4 oldalnyi részletekben megküldtem a matriota@gmail.com postafiókomról az ADJÁTOK VISSZA A GYÖKEREIMET! alcímű TIBORCA történetét. (Ez a postafiókom azt követően megszűnt. Nem tudtam többé megnyitni.)


Tettem ezt iszonyatos sebszaggatások közepette, mert úgy éreztem, hogy
Tiborca Ilona egy azok közül a 3 milliónyi magyar ember körül, akiket el akart gyökérteleníteni - elidegeníteni magyar identitásától és mindentől - a bolsevik mintára - magyar módra: helycserés támadással megvalósított "proletárdiktatúra".

Tudom, hogy kellemetlen a nehézsorsúakról olvasni azoknak, akik mégiscsak továbbtanulhattak és diplomához juthattak az 1945 utáni időkben. Itt főleg a fényes szelek szegény-sorsú nemzedékére gondolok, valamint az 1960-as évek gulyásszocializmusába beleszületett mai középkorúakra.
Csakhogy, volt - és még maradékai itt tengődnek közöttünk - egy olyan generáció, akik mindebből kimaradtak, mert nekik már nem jutott a rablott javakból tanácsi bérlakás, meg ingyenes továbbtanulás pl a NÉKOSZ-ban... mert közben volt egy 1956-os forradalom, amit ez a nemzedék - igaz még kisgyermekként - élhetett át és akikből a hatalom minden áron ki akarta irtani még az emlékezés lángját is. Ezért, amikor az 1963-as amnesztia idején ezrével ki kellett engedni az életfogytiglanira ítélt szabadságharcosokat, akkor olyan mértékű hálózatát építették ki a volt ÁVÓ ÁVH-soknak, hogy kialakult az egy főre jutó spiclik száma kettő állapot. Ebben a helyzetben az akkor ifjúvá serdülőknek nem jutott más, mint az ,,új gazdasági mechanizmusban" beleszakadni a GMK-ban és a fusiban végzendő napi 16 órás robotba!!!

Ismerek egy ilyen személyiséget, aki tipikus példája volt ennek az önpusztító életvitelnek és ő NAGY JÓZSEF újságíró apja. Idősb Nagy József az 1990-es években belehalt abba, ami várt rá az un. rendszerváltozásban. Akkor ugyanis, ő már a 40-es éveiben járt és az önkizsákmányolásos robotolás annyira tönkretette a szervezetét, hogy hiába próbálkozott a maszekolással.
Mert az állami cégét kiárusították egy angol vállalkozónak...aki milliárdos hasznot húzott az előtte 3 ezer főnyi 22 szakmában dolgoztató építőipari vállalatból. A munkások meg mehettek, amerre láttak, esetleg a munkaügyi hivatalokban kuncsoroghattak, vagy egy idő után elveszíthettek mindenüket és nem maradt más számukra mint a hajléktalanság! Visszatérve idősb. Nagy Józsefre, aki hamarosan megbetegedett és meghalt. Így fordulhatott elő, hogy NAGY JÓZSEFet 90 éves édesanyja temette el...

A napi 16 órás robotolással megteremtett anyagi háttért, viszont már gondtalanul élvezheti mindhárom gyermeke. Így a nevét továbbvivő NAGY JÓZSEF újságíró is... Akit nem kell bemutatni, mert elhíresült szekértolója az országunk elveszejtésén fáradozó politikai maffiózóknak.
Ő az egyike azoknak a mai negyveneseknek, akik haszonélvezői lehettek annak az anyagi "jómódnak", amit az apja nemzedéke teremtett meg számára.



Tiborca Ilona női példája nemzedékének és ezért női szempontból megírt sorsa lenne nagyon fontos, hogy megismertesse a mai negyvenesekkel azt a valóságot, aminek köszönhetően ők csak az előnyeit élvezhették és élvezik az un. gulyásszocializmusnak és az azt követő "RENDSZERVÁLTOZÁSNAK".
MINDADDIG, MÍG GYÁVA MÓDON ELHALLGATJÁK - A SZOCIALIZMUSBAN KOMPETENCIÁT SZERZŐK - ENNEK A VÁGOTT-VIRÁG RÖVID ÉLETŰ, NEHÉZSORSÚ NEMZEDÉKNEK A KIIRTÁSOS KIPUSZTULÁSÁNAK OKAIT, NINCS ERKÖLCSI ALAPJUK A MAGYARSÁG ÉLETÉNEK IRÁNYÍATÁSÁRA.

Mert addig míg a szőnyeg alá söprik az olyan írásokat, mint TIBORCA TÖRTÉNETE, szabad utat engedünk az ilyen kultúrszemétségnek és ezzel azt érjük el, hogy még az unokáink is ezen fognak fölnőni: Meleg zsidók és a csábos Hámori Gabi a Titanic gyöngyszemei közt
http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20100406-ajanlat-a-titanic-filmfes ztival-programjabol-mehviasz-fantasztikus-roka-ur-35.html


Tessék csak megtekinteni a furaila képtáramba feltöltött képeket! Vagyis, azoknak csak a helyét, mert amikor megírtam a kunszentmiklósi nagyszüleim életéről a néprajzi pályamunkámat, megírtam annak a kuláknak kikiáltott Bóna Gábor apámnak is az élettörténetét, akit polgárosodó ifjúként ért az 1945 utáni proletárdiktatúra. BÓNA GÁBOR szövőmesterséget tanult és a plüss-szövés volt a specialitása. Ő erre szakosodott és egy plüss szövödét szeretett volna nyitni, de nem tehette mert közbejött a kegyetlen háború, majd az utána következő kuláküldözéses, maszeküldözéses proletárdiktatúra. Neki nem volt más választása, mint egy szövőgyárban, 3 műszakban teljesítménybérben- éhbérért robotolni 40 éven keresztül!!! Amiért nemzetőr volt 1956-ban, bizony egy életen át tartó negatív diszkrimináció lett a sorsa - nem különben gyermekeinek.
TIBORCA TÖRTÉNETÉBEN kristálytisztán megírtam ezt a lepusztításos-kipusztulásos folyamatot. Kiket zavart mindez annyira, hogy letiltott a furaila blogomból és letörölte apám képeit???? http://furaila.xfree.hu/33600


Ugyanezzel a módszerrel tették tönkre azt a kunszentmiklósi Bösztört, ahol viruló gazdasága volt Vitéz Bóna Gábor nagyapámnak? Mert amikor a TSZ elvette tőle és utódaitól, akkor parlagon hagyta és elszikesedve, ma már csak úgy emlegetik, mint "BÖSZTÖRPUSZTA"! Tessék elolvasni Balogh Mihály: Kunszentmiklós a XXI. század küszöbén c. könyvének erre vonatkozó részét! Megjelent a CEBA KIADÓ-nál 2002-ben, Budapesten.

Azt is megírtam, hogyan lett Bösztörből Bösztörpuszta és ezért cserébe kiebrudaltak abból a szervezetből, amelyik most a magyarság újramagyarítására szánta el magát. Csakhogy ők is ELHALLGATJÁK (ez a hazugság legalattomosabb fajtája!) az IGAZSÁGOT! Ők is átugorják az 1945 utáni elgyökértelenített nemzedékek tönkretételét!!! Mert ez a nemzedék már kint porlad a temetőben és nem tudnak már sem beszélni, sem írni NEHÉZ ÉS MÉLTATLAN SORSUKRÓL!!!
TI IFJABB NEMZEDÉK TAGJAI, ÉS IDŐSEBBEK: A FÉNYES SZELEK NEMZEDÉKE, PEDIG RAJTUK ÁTGÁZOLVA AZ Ő ÉLETÜK ÁRÁN - FELKAPASZKODVA A HATALOMBA - ELKÓTYAVETÉLITEK MINDAZT, AMIÉRT ŐK AZ ÉLETÜKKEL FIZETTEK!!!
ENNEK KÖSZÖNHETŐ TÖBBEK KÖZÖTT, hogy az LEHETETT AZ IRODALMI NOBEL DÍJAS, aki...


És még MINDEN-más, AMIT MŰVELHETTEK EZZEL AZ ORSZÁGGAL ÉS A BENNE ÉLŐKKEL. Éppen ezért, a nehézsorsú- belső száműzetésben tengődők számára ki kell dolgozni és meg kell valósítani egy újrahonosítási programot!



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyökérteleníteni, elkótyavetélitek, szövőmesterséget, kipusztulásának, legalattomosabb, nehézsorsúakról, maszeküldözéses, kunszentmiklósi, szocializmusban, kuncsoroghattak, kristálytisztán, postafiókomról, elveszíthettek, hajléktalanság, negyveneseknek, felkapaszkodva, negyvenesekkel, élettörténetét, sebszaggatások, újrahonosítási, mechanizmusban, diszkrimináció, kuláküldözéses, nemzetihirhalo, kunszentmiklós, kisgyermekként, lepusztításos, kiárusították, kipusztulásos, vállalkozónak, megismertesse, haszonélvezői, bösztörpuszta, megbetegedett, elveszejtésén, középkorúakra, üzenetet megkapják, azok közül, bolsevik mintára, nehézsorsúakról olvasni, 1945 utáni, fényes szelek, 1960-as évek, olyan generáció, rablott javakból, 1956-os forradalom, hatalom minden, emlékezés lángját, 1963-as amnesztia, életfogytiglanira ítélt, akkor ifjúvá, fusiban végzendő, KERESZTRE FESZÍTETT NEMZEDÉK, Kedves Mindnyájan, ADJÁTOK VISSZA GYÖKEREIMET, Tiborca Ilona, NAGY JÓZSEF, Idősb Nagy József, Nagy Józsefre, NAGY JÓZSEFet, GYÁVA MÓDON ELHALLGATJÁK, SZOCIALIZMUSBAN KOMPETENCIÁT SZERZŐK, ENNEK VÁGOTT-VIRÁG RÖVID ÉLETŰ, NEHÉZSORSÚ NEMZEDÉKNEK KIIRTÁSOS KIPUSZTULÁSÁNAK OKAIT, NINCS ERKÖLCSI ALAPJUK MAGYARSÁG ÉLETÉNEK IRÁNYÍATÁSÁRA, TIBORCA TÖRTÉNETE, Hámori Gabi, Bóna Gábor, BÓNA GÁBOR, TIBORCA TÖRTÉNETÉBEN, Vitéz Bóna Gábor, Balogh Mihály, CEBA KIADÓ-nál, Bösztörből Bösztörpuszta, NEHÉZ ÉS MÉLTATLAN SORSUKRÓL, IFJABB NEMZEDÉK TAGJAI, FÉNYES SZELEK NEMZEDÉKE, PEDIG RAJTUK ÁTGÁZOLVA AZ ÉLETÜK ÁRÁN, FELKAPASZKODVA HATALOMBA, ELKÓTYAVETÉLITEK MINDAZT, AMIÉRT ŐK AZ ÉLETÜKKEL FIZETTEK, ENNEK KÖSZÖNHETŐ TÖBBEK KÖZÖTT, LEHETETT AZ IRODALMI NOBEL DÍJAS, AMIT MŰVELHETTEK EZZEL AZ ORSZÁGGAL ÉS BENNE ÉLŐKKEL, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Tanuld meg ezt a versemet  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Tóth Ágnes - Szervusz pad  George Byron - Ahogy itt jár -...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Png fotel  képre írva  Bertolt Brecht -től idézet  Szép estét kedves látogatóimna...  Még csak most kezdődik a nap  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jó éjszakát  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Png férfi  Nagyi telefonál  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Png cica  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kövesd a cowboyt!  Soha ne kedvezz...  Mai harmónia kártyám  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete István - Akác  Png kislány  Png virág  Akarat  Irgalom és ítélet  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Nem számIt  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nagyi telefonál  Alázat  Png kislány  Bounty krémes  Erdőn  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png kislány  Csak a fogyatkozás látható  Jó éjszakát  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hiányzik  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Rátalálsz  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Sose bánj semmit  Adakozás  Esti kép  Adakozás  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Irgalom és ítélet  Esti kép  Alázat  Hazára minden embernek szükség...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Garai Gábor - Takarítás  Őrizkednünk kell...  Alázat  Örülök, hogy látlak! 
Bejegyzés Címkék
üzenetet megkapják, azok közül, bolsevik mintára, nehézsorsúakról olvasni, 1945 utáni, fényes szelek, 1960-as évek, olyan generáció, rablott javakból, 1956-os forradalom, hatalom minden, emlékezés lángját, 1963-as amnesztia, életfogytiglanira ítélt, akkor ifjúvá, fusiban végzendő, ilyen személyiséget, önpusztító életvitelnek, 1990-es években, 40-es éveiben, állami cégét, angol vállalkozónak, munkaügyi hivatalokban, nevét továbbvivő, országunk elveszejtésén, egyike azoknak, apja nemzedéke, előnyeit élvezhették, olyan írásokat, csábos Hámori, furaila képtáramba, kunszentmiklósi nagyszüleim, néprajzi pályamunkámat, kuláknak kikiáltott, plüss-szövés volt, plüss szövödét, kegyetlen háború, utána következő, furaila blogomból, módszerrel tették, kunszentmiklósi Bösztört, magyarság újramagyarítására, hazugság legalattomosabb, nehézsorsú- belső, újrahonosítási programot, gyökérteleníteni, elkótyavetélitek, szövőmesterséget, kipusztulásának, legalattomosabb, nehézsorsúakról, maszeküldözéses, kunszentmiklósi, szocializmusban, kuncsoroghattak, kristálytisztán, postafiókomról, elveszíthettek, hajléktalanság, negyveneseknek, felkapaszkodva, negyvenesekkel, élettörténetét, sebszaggatások, újrahonosítási, mechanizmusban, diszkrimináció, kuláküldözéses, nemzetihirhalo, kunszentmiklós, kisgyermekként, lepusztításos, kiárusították, kipusztulásos, vállalkozónak, megismertesse, haszonélvezői, bösztörpuszta, megbetegedett, elveszejtésén, középkorúakra, beleszületett, identitásától, megvalósított, száműzetésben, filmfesztival, személyiséget, tönkretételét, irányíatására, továbbtanulás, pályamunkámat, elidegeníteni, maszekolással, életvitelnek, fordulhatott, beleszakadni, hivatalokban, próbálkozott, elhallgatják, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 577
  • e Hét: 1414
  • e Hónap: 10018
  • e Év: 45959
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.