Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A körözött fáraók schengeni rejtélye
  2016-11-23 19:57:40, szerda
 
  A körözött fáraók schengeni rejtélye

Ghaith Pharaont tizenegy különböző néven, négy különböző születési dátummal és két különböző születési hellyel körözi az Egyesült Államok. Használható ujjnyomatot azonban csak nemrég voltak képesek küldeni az amerikai szervek.

Ghaith Pharaon a Magyar Idők információi szerint az utóbbi néhány évben számos alkalommal járt Európában, megfordult hazánkban, de járt Franciaországban, illetve Spanyolországban is. Bár a szaúdi üzletember 1991 óta rajta van az FBI körözési listáján, a schengeni országok - így Magyarország - rendvédelmi szervei sem fogták el a férfit.

Lapunkat nemzetbiztonsági források arról tájékoztatták, ez úgy történhetett meg, hogy az amerikaiak az általuk ,,nagyon veszélyesnek tartott" személy felvételét 11 különböző névvel, 4 különböző születési idővel, valamint 2 különböző születési hellyel kezdeményezték az Interpolnál. Ez 88 (!) különböző személyt jelent az adatok variációi alapján.

Úgy tudjuk, hogy az Interpol csak a szervezethez tartozó országok hatóságai számára hozzáférhető zárt körözési rendszerébe végül is 11 Pharaon került. Mint az kiderült, Magyarországra olyan adatokkal rendelkező Pharaon, aki a körözésekben szerepel, egyáltalán nem lépett be. A belügyi szervek a körözésekben szereplő valamennyi lehetséges személy adataival rákerestek az adatbázisokban, de egyik variáció sem adott pozitív visszaigazolást. Az amerikaiak által égen-földön keresett Pharaon a körözési káosznak köszönhetően könnyedén utazgatott Európa-szerte, a franciák, a spanyolok és a horvátok sem tudták azonosítani az FBI által kerestetett Pharaonnal.

A Pentagonnal is üzletelt 2008-ban a szaúdi üzletember

A kaotikus helyzetet csak fokozta, hogy arab területeken meglehetősen gyakori név a Pharaon, amely magyarul fáraót jelent. Összehasonlításképpen a név hasonló, mint hazánkban a Király.

Lényeges körülmény, hogy a szaúdi üzletember ügyében Colleen Bell is véleményt formált. A Budapestre delegált amerikai nagykövet közölte, Pharaon bűnöző, akit el kell fogni. Egyre világosabb azonban, hogy a hiba a tengerentúlon keresendő. Már persze ha van egyáltalán hiba, és nem egy világszerte zajló titkosszolgálati játszma részesei lettünk. Még ha Colleen Bell szerint ilyen játszma nincs is.

A jelek szerint Ghaith Pharaontól egyébként az amerikaiak korántsem idegenkednek annyira, hiszen az üzletembernek Grúziától Pakisztánig vannak érdekeltségei, és annak ellenére, hogy az FBI körözi, a Pentagon 2008-ban 120 millió dolláros megállapodást kötött az egyik pakisztáni érdekeltségével az afganisztáni amerikai támaszpontok üzemanyag-ellátására. Az üzletben részt vevő olajfinomítót a szaú­di titkosszolgálat volt főnöke vezeti.

Az pedig csak a szövevényes ügy furcsaságait szaporítja, hogy a magyar Belügyminisztérium (BM) levele, amelyet Pharaonnal összefüggésben a budapesti szaúdi nagykövetnek írtak, másnap már egy ellenzéki párt közösségi oldalán jelent meg. - Vajon milyen érdekek mentén került az ellenzéki párthoz a diplomáciai levél? - tette fel informátorunk a kérdést.

Forrásaink az ujjnyomat kérdésére is választ adtak. Ghaith Pharaon schengeni vízumot kérő lapjához mellékelni kellett a férfi ujjnyomatát is. Ezt a mintát a magyar hatóságok összevetették az Interpol nyilvántartásával, ám egyik körözött személyével sem egyezett meg. Az FBI ugyanis a nemzetközi körözés kibocsátásához nem csatolta Pharaon ujjnyomatát, tehát nem küldte át az Interpolnak. Vajon miért?

A BM végül többször is megkérte az amerikai­akat, hogy küldjék meg a kérdéses ujjnyomatot. Az először átküldött minták azonban használhatatlannak bizonyultak. Másodjára már összehasonlításra alkalmas ujjnyomat érkezett, amelyet össze lehetett vetni a vízumkérő lapon szereplővel. Ezek egyezőséget mutattak, így már semmi akadálya annak, hogy az Interpol listáján szereplő körözött személyt azonosítsák és azonnal elfogják, ha az ország területére lép.

Úgy tudjuk, az Interpol még nem válaszolt arra a magyar megkeresésre, hogy nyílttá tehetők-e a Pharaonok körözései adatai.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára korábban lapunknak kijelentette, a magyar hatóságok információi szerint Ghaith Pharaon nevű személy nem tartózkodik hazánkban, nem él itt életvitelszerűen, és nem vásárolt ingatlant. Hangsúlyozta, amennyiben a körözött azonos Pharaonnal, és ezt az amerikai hatóságok megerősítik, természetesen azonnal elfogják, amint Magyarország területére lép. Az azonosítás megtörtént, Ghaith Pharaon egyelőre sehol.

Magyar Idők

http://magyaridok.hu/belfold/korozott-faraok-schengeni-rejtelye-1197142/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: spanyolországban, életvitelszerűen, nemzetbiztonsági, titkosszolgálati, franciaországban, titkosszolgálat, visszaigazolást, érdekeltségével, adatbázisokban, összefüggésben, magyarországra, kibocsátásához, kezdeményezték, természetesen, érdekeltségei, megállapodást, olajfinomítót, tájékoztatták, üzletembernek, informátorunk, összevetették, tengerentúlon, körözésekben, kijelentette, hozzáférhető, szervezethez, veszélyesnek, köszönhetően, nagykövetnek, megkeresésre, támaszpontok, magyarország, történhetett, államtitkára, furcsaságait, meglehetősen, körözött fáraók, amerikai szervek, utóbbi néhány, szaúdi üzletember, schengeni országok, általuk „, adatok variációi, szervezethez tartozó, körözésekben szerepel, belügyi szervek, körözésekben szereplő, amerikaiak által, körözési káosznak, kaotikus helyzetet, tengerentúlon keresendő, világszerte zajló, Ghaith Pharaont, Egyesült Államok, Ghaith Pharaon, Magyar Idők, Colleen Bell, Ghaith Pharaontól, Grúziától Pakisztánig, Kontrát Károly,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az agyat és a csontokat is erő...  Nemzeti  Facebookon kaptam  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Könnyáztatta asszonysorsok  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Alvó cica  A szív és a cselekvés egységes...  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Lelkünk mélyén rejlik legnagyo...  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Kakaós piskóta  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó Norbert – Szabadsá...  Éljen a magyar szabadság!  Facebookon kaptam  Házi botox  Mi a különbség  Március 15-re emlékve  1848. március 15-én  Márciusi eső  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Kezdet  Alvó cica  Nem kell ide békemenet  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  A kávé  Jóga férfiaknak  Síró nő  Esti kép  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Törött csészék  Gámentzy Eduárd - Írok egy dar...  Facebookon kaptam  Atyám !  Kokárda  Amikor még rangja volt...  A magyar sajtó napja március 1...  Könnyáztatta asszonysorsok  Szép estét kedves látogatóimna...  Az élet  Nem foghatunk rá minden sérülé...  Magyarország ilyen hely.  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Ki volt valójában a rejtélyes ...  Kakaós piskóta  Nem kellett volna!  Nyíljatok meg  Rőzsehordó nő szobra  Facebookon kaptam  Hernádkak  Aztán itt van egy másik szerep...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Síró nő  Facebookon kaptam  gyöngyöstarjáni vérszilva faso...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kokárda  Könnyáztatta asszonysorsok  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szép Álmokat  Március 15-re emlékve  Alvó cica  Esti kép  Kakaós piskóta  Facebookon kaptam  Alvó baby  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Fújjad márciusi szél . . .  Síró nő  A közszereplő  Szép Álmokat  A magyar sajtó napja március 1...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ez a miénk!  Facebookon kaptam  Nem kell ide békemenet  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  A nemzet csak akkor...  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Üdvözöllek az oldalamon  Március 
Bejegyzés Címkék
körözött fáraók, amerikai szervek, utóbbi néhány, szaúdi üzletember, schengeni országok, általuk &#8222, adatok variációi, szervezethez tartozó, körözésekben szerepel, belügyi szervek, körözésekben szereplő, amerikaiak által, körözési káosznak, kaotikus helyzetet, tengerentúlon keresendő, világszerte zajló, jelek szerint, amerikaiak korántsem, üzletembernek Grúziától, egyik pakisztáni, afganisztáni amerikai, üzletben részt, szaú­di titkosszolgálat, pedig csak, budapesti szaúdi, ellenzéki párt, ellenzéki párthoz, diplomáciai levél, ujjnyomat kérdésére, férfi ujjnyomatát, magyar hatóságok, nemzetközi körözés, kérdéses ujjnyomatot, először átküldött, vízumkérő lapon, ország területére, magyar megkeresésre, körözött azonos, amerikai hatóságok, azonosítás megtörtént, spanyolországban, életvitelszerűen, nemzetbiztonsági, titkosszolgálati, franciaországban, titkosszolgálat, visszaigazolást, érdekeltségével, adatbázisokban, összefüggésben, magyarországra, kibocsátásához, kezdeményezték, természetesen, érdekeltségei, megállapodást, olajfinomítót, tájékoztatták, üzletembernek, informátorunk, összevetették, tengerentúlon, körözésekben, kijelentette, hozzáférhető, szervezethez, veszélyesnek, köszönhetően, nagykövetnek, megkeresésre, támaszpontok, magyarország, történhetett, államtitkára, furcsaságait, meglehetősen, idegenkednek, hangsúlyozta, afganisztáni, rendvédelmi, rendszerébe, azonosítsák, ujjnyomatot, ujjnyomatát, azonosítani, pakisztánig, világszerte, interpolnál, szereplővel, személyével, egyezőséget, bizonyultak, tartózkodik, megerősítik, diplomáciai, használható, pentagonnal, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 380
  • e Hét: 2038
  • e Hónap: 18831
  • e Év: 151748
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.