Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
***** AZ ÉBREDÉS ÁLDÁSai *****
  2014-10-23 06:35:13, csütörtök
 
   
  Amikor az ember számára derengeni kezd, hogy létezik egy teljesen más valóság is, mint amit eddig az egyetlen lehetséges valóságnak tekintett, nem ritka, hogy rátör az emberre az ismeretlentől való rettegés.
De nem kell aggódnod. Le kell győznöd a félelmedet, meg kell tenned a következő, majd az azt követő lépést. Akármennyire is rettegnél, nem szabad leállni! A félelem egy jövőbeli esetleges dolog miatt jön létre, ha megteszed azt amitől félsz, a félelem eltűnik - ez itt a csapda. Az élményből megtanulhatod, hogy a képzelt szörnyűség nem történik meg, az csak a képzeleted szülte.

Ha azzal a TISZTA SZÁNDÉKKAL HALADSZ ELŐRE, HOGY ÉBREDÉSED ÖSSZHANGBAN LEGYEN A LEGFŐBB JÓVAL, ÉS NEM ENGEDED, HOGY A FÉLELEM MEGÁLLÍTSON, AKKOR FOLYTATÓDIK A FEJLŐDÉSED!

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezzél, hogy a félelmeiden túljussál: TISZTELET, HAJLANDÓSÁG, ALÁZAT, KITARTÁS, ÖNMAGUNK IRÁNTI EGYÜTTÉRZÉS, TISZTA SZÁNDÉK és HATALMAS B Á T O R S Á G !

- HAJLANDÓSÁG arra, hogy megkérdőjelezzük azokat az alapvető feltételezéseket, amikkel felcseperedtünk, mert azok egyáltalán, vagy csak részben igazak!
- ALÁZAT , hogy el ne feledjük : emberi lény nem irányíthat!
- KITARTÁS , hogy akkor se meneküljünk el, amikor a negativítás legnehezebb mintái kerülnek felszínre!
- EGYÜTTÉRZÉS ÖNMAGUNK IRÁNT a saját emberségünkért, mert mindnyájan az ébredés és a tudatosabb élet megélésének fáradságos folyamatát éljük !
- TISZTA SZÁNDÉK az ébredés folytatásához !
- HATALMAS BÁTORSÁG az ébredés félelmekkel való szembenézéséhez!

AZ ÉBREDÉS ÁLDÁSAI :

Jelentős kihívásokkal találkozhatunk az ébredés útján, de jótéteményei és áldásai nagyon is megérik a fáradozást.

1. TISZTASÁG - Az érzékelésed fókusza egyre élesebb. Tudod, hogy tisztábban látod a dolgokat és kezded megérteni mit neveznek keleten a májá fátylának, vagy illúziónak. Amint átlátsz az illúziókon, rájössz, hogy az életnek sokkal több értelme és célja van, mint amiről azelőtt tudtál. " Az emberek csak azt látják meg, amire fel vannak készülve" - Emerson...

2. ELFOGADÁS - , hogy egyre kevesebb dolog zökkent ki a békességedből. Mélységes nyugalom áraszt el... Kevesebbet fogsz ítélkezni, "ellenkezni" és "helyezkedni" és egyre inkább pártatlanul viszonyulsz az élethez. Kezded másokban felismerni az Isteni lényt, élethelyzeteidben és körülményeidben pedig a TANULÁSI LEHETŐSÉGET.

3. ÖRÖM ÉS JÓKEDV -, azt veszed észre, hogy sokkal könnyebben nevetsz. Rájössz, hogy az öröm nem külső események függvénye, hanem belső állapot eredménye. " Isten jelenlétének csalhatatlan jele, az öröm jelenléte..."

4. EGYÜTTÉRZÉS - , A világra tekintve észreveszed, hogy vannak, akik szenvednek. Azt is felismered, hogy részt veszel-e a megítélésükben, és milyen mértékben. Belülről mindig nyitott szívvel és ítélkezés mentesen gondolsz rájuk! " Az elkülönülésben rejlik a világ nyomorúsága, az együttérzésben pedig a világ valódi ereje - Budha".

5. SZERETET - A legmélyebb tudatosság, a Szeretet magától értetődő jelenléte. Nem véletlen egybeesés, hogy a szentek és a misztikus írott és szóbeli beszámolói annyira hasonlítanak.
ISTEN TERMÉSZETE A SZ E R E T E T !

MIVEL MIND ISTEN RÉSZEI VAGYUNK, A MI TERMÉSZETÜNK IS A SZERETET ÉS TAPASZTALATI ÚTON MEGISMERHETJÜK SZERETETTELJES TERMÉSZETÜNKET - I T T ÉS M O S T! - minden mindennel összekapcsolódik

Az önértékelés és a értéktudat - amely "árucikk" megszerzéséért olyan keményen küzdöttél amiatt a tudattalan félelem és bűntudat miatt, hogy valami rosszat tettél - semmi egyéb, mint az elme minden jelentést nélkülöző szüleménye.

ÉRTÉKES VAGY, EGYSZERŰEN AZÉRT, MERT I S T E N I L É N Y VAGY. Az érdem belülről fakadó, belső valód.

Ami elsődleges cél lesz, miközben teljes életet élsz - úgy hogy abban szív, értelem és cél is legyen-, spirituális értelemben tovább fejlődjél.

Az emberek magasabb öntudatra ébredését segítő tevékenységünk során az évek alatt összegyűjtött személyes tapasztalásaik alapján kijelenthetjük - Az ébredés nem olyan nehéz.

Igazság szerint ez a JÖVŐNK, A SORSUNK, ÉS AZ ÉLETÜNK CÉLJA EZEN A BOLYGÓNK. VÉGÜL MIND FELÉBREDÜNK, CSAK AZ A KÉRDÉS MIKOR ?!



 
 
0 komment , kategória:  Ezotéria : Megvilágosodás  
Címkék: összekapcsolódik, feltételezéseket, megkérdőjelezzük, tulajdonságokkal, felcseperedtünk, szembenézéséhez, körülményeidben, találkozhatunk, elkülönülésben, együttérzésben, megismerhetjük, szeretetteljes, természetünket, megítélésükben, megszerzéséért, emberségünkért, kijelenthetjük, tevékenységünk, tapasztalásaik, ismeretlentől, megtanulhatod, összegyűjtött, békességedből, folytatásához, tapasztalati, rendelkezzél, csalhatatlan, jótéteményei, hasonlítanak, jelenlétének, akármennyire, természetünk, kihívásokkal, helyezkedni, félelmeiden, nyomorúsága, ember számára, egyetlen lehetséges, ismeretlentől való, jövőbeli esetleges, félelem eltűnik, élményből megtanulhatod, képzelt szörnyűség, képzeleted szülte, félelmeiden túljussál, alapvető feltételezéseket, negativítás legnehezebb, saját emberségünkért, tudatosabb élet, ébredés folytatásához, ébredés félelmekkel, ébredés útján, ÉBREDÉS ÁLDÁSai, TISZTA SZÁNDÉKKAL HALADSZ ELŐRE, HOGY ÉBREDÉSED ÖSSZHANGBAN LEGYEN LEGFŐBB JÓVAL, HOGY FÉLELEM MEGÁLLÍTSON, AKKOR FOLYTATÓDIK FEJLŐDÉSED, ÖNMAGUNK IRÁNTI EGYÜTTÉRZÉS, TISZTA SZÁNDÉK, HATALMAS, EGYÜTTÉRZÉS ÖNMAGUNK IRÁNT, HATALMAS BÁTORSÁG, ÉBREDÉS ÁLDÁSAI, TANULÁSI LEHETŐSÉGET, ÖRÖM ÉS JÓKEDV, ISTEN TERMÉSZETE SZ, MIVEL MIND ISTEN RÉSZEI VAGYUNK, TERMÉSZETÜNK IS SZERETET ÉS TAPASZTALATI ÚTON MEGISMERHETJÜK SZERETETTELJES TERMÉSZETÜNKET, ÉRTÉKES VAGY, EGYSZERŰEN AZÉRT, MERT VAGY, ÉLETÜNK CÉLJA EZEN BOLYGÓNK, VÉGÜL MIND FELÉBREDÜNK, CSAK AZ KÉRDÉS MIKOR,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png cica  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nem számIt  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Nem méltó hozzád  Lóhere  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Hiányzik  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Popper Péter szavai  Leonardo da Vinci gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szívem  Garai Gábor - Takarítás  Radikális szeretet  Kerüld el az evangélium örömén...  Sokan azt tartják  Csak a fogyatkozás látható  Egy lelki imádság  Szívem  Tavaszi kép  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Akik bántanak téged  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Garai Gábor - Takarítás  Szívem  Örülök, hogy látlak!  Kaffka_Margit  Rátalálsz  Popper Péter szavai  Elköszönt  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Éretlen vers  Régi emberek, akikre máig büsz...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Szívem  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Erdőn  Facebookon kaptam  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Rátalálsz  Irgalom és ítélet  Png lepke  Kellemes délutánt kívánok  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szívem  Örülök, hogy látlak!  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Akarat  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Varga János Veniam - Fontos sz... 
Bejegyzés Címkék
ember számára, egyetlen lehetséges, ismeretlentől való, jövőbeli esetleges, félelem eltűnik, élményből megtanulhatod, képzelt szörnyűség, képzeleted szülte, félelmeiden túljussál, alapvető feltételezéseket, negativítás legnehezebb, saját emberségünkért, tudatosabb élet, ébredés folytatásához, ébredés félelmekkel, ébredés útján, érzékelésed fókusza, májá fátylának, életnek sokkal, emberek csak, öröm jelenléte, világra tekintve, elkülönülésben rejlik, világ nyomorúsága, együttérzésben pedig, világ valódi, legmélyebb tudatosság, misztikus írott, tudattalan félelem, elme minden, érdem belülről, emberek magasabb, évek alatt, összekapcsolódik, feltételezéseket, megkérdőjelezzük, tulajdonságokkal, felcseperedtünk, szembenézéséhez, körülményeidben, találkozhatunk, elkülönülésben, együttérzésben, megismerhetjük, szeretetteljes, természetünket, megítélésükben, megszerzéséért, emberségünkért, kijelenthetjük, tevékenységünk, tapasztalásaik, ismeretlentől, megtanulhatod, összegyűjtött, békességedből, folytatásához, tapasztalati, rendelkezzél, csalhatatlan, jótéteményei, hasonlítanak, jelenlétének, akármennyire, természetünk, kihívásokkal, helyezkedni, félelmeiden, nyomorúsága, megállítson, észreveszed, együttérzés, érzékelésed, hajlandóság, folytatódik, viszonyulsz, lehetőséget, összhangban, pártatlanul, félelmekkel, önértékelés, megélésének, spirituális, negativítás, meneküljünk, felébredünk, legnehezebb, tisztábban, egyszerűen, elsődleges, kevesebbet, értelemben, szörnyűség, irányíthat, egyáltalán, képzeleted, illúziókon, felismerni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 118
  • e Hét: 727
  • e Hónap: 9397
  • e Év: 65330
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.