Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbá
  2016-12-09 09:37:30, péntek
 
 

Swan Edgar 2016-12-08

Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem

m1
Dermedten bámulom a Migránstévét és már tudom, ki a felelős azért, hogy ez az ország ilyen, amilyen. Kusovszky Imréné ténsasszony elment a fodrászhoz - valami nagyon szépet csinálj, Marikám, Orbán Viktor miniszterelnök úrral van találkozóm - onnan elugrott a kozmetikushoz egy laza arcmasszázsra, szemöldökfestésre, gyantáztatta a bajuszkát, felrántotta a magassarkú csizmát, ájult örömmel hallgatta a drága miniszterelnök urat.

Csak pár perc, kötelező megnézni!

http://www.hirado.hu/2016/12/06/idosek-tanacsa-a-nyugdijasoknak-is-egyre-jobb-a-h elyzetuk/#


Újab fodrász-kozmetikus és irány a tévéstúdió, hogy felidegesítsen egy egész országot. De az őrületig. Imréné végtelenül el van ájulva, hogy ott ülhet az Idősek Tanácsában, aminek az elnöke az Orbán nevű ember. Imréné nem most kezdte a szakmát, ahogy nézem. Régi harcostárs, gyanítom, pont ennyire rajongott Kádárért, mint most Orbánért. Csak akkor még ifjú szerelmes volt, most meg nem annyira.

Miközben nagyon sok okos, tájékozott, a mindenkori helyzettel tisztában lévő idős ember él közöttünk, itt él Kusovszky Imréné is, aki hálás és boldog, amiért Orbán Viktor megemelte a nyugdíját és Orbán Viktor ad 10 ezer forintos Erzsébet utalványt. Imréné, drága! Az utalványt a magyar adófizetők adják, nem Orbán Viktor. Ha valakinek, akkor nekik tessék hálálkodni. Az édesanyának, aki napi tíz órában gürcöl, aztán elmegy a gyerekért az iskolába és éjfélig meg sem áll, mert felgyűlt a mosnivaló, mert meg kell varrni a kiszakadt nadrágot, mert vasalni kell és aztán néhány órányi alvás után hulla fáradtan kel, elkészíti a gyereket, uzsonnát csomagol, elviszi az iskolába, rohan a munkába és mindezért annyi fizetést sem kap, hogy megvegye a buszbérletet. Az édesapának tessék köszönni, kedves Imréné, aki az ország túlsó végében dolgozik, mert ott talált munkát, negyedmagával közösen bérel egy dohos szobát és havonta egyszer tud hazamenni a családjához, mert megugrott a hiteltörlesztő, mert szeretné, ha a gyereke továbbtanulhatna és mert az utolsókat rúgja a kazán és egymillió alatt nem lehet megúszni a cserét, de ő annyi pénzt egyben életében nem látott. Nekik köszöngesse, kedves Imréné, mert ők fizetik be az adót, a járulékokat, az áfát, ők veszik meg az útdíj-matricát és dolgozzák ki a belüket azért, hogy nekik majd ne legyen nyugdíjuk, legfeljebb egy csekélyke alamizsna, ha megérik.

És a többi nyugdíjasnak köszöngesse, kedves Imréné, akik évtizedeken keresztül fizették az adókat és járulékokat azért, hogy az akkori időseknek legyen nyugdíja és azért, hogy Orbán Viktor és bűntársai ingyen járhassanak egyetemre és diplomát szerezhessenek akkor is, ha a család anyagi helyzete ezt nem tette volna lehetővé és akkor is, ha soha, egyetlen percig nem dolgozott egy sem a szakmájában.

Megköszönheti még, kedves Imréné annak a majdnem egymillió honfitársunknak, akik vállalva a távolságot, legyőzve a honvágyat, a nyelvi nehézséget és az egyéb gondokat elég bátrak voltak más országban szerencsét próbálni és most súlyos milliárdokat küldenek haza minden hónapban az itthonmaradottaknak, az idős szüleiknek, hogy éhen ne haljanak, vagy hogy el ne vigye a bank a házat a fejük fölül.

Mindenkinek meg lehet ezt köszönni, kedves Imréné. Csak Orbán Viktornak nem. És lehet az ájulásig boldognak lenni a 0,9 helyett 1,6 százalékos nyugdíjemeléstől és lehet párás szemmel tapsikolni az utalványnak, boldogan és mély szerelemmel trappolni az urnákhoz (nem ahhoz, hanem a szavazóhoz) és ikszelni kegyetlenül a Fideszre, mert Orbán Viktor ennyire kibaszottul jó ember, hogy az valami beszarás. Az ilyen Imrénék tartják hatalomban a világtörténelem legkorruptabb kormányát, örvendeznek a más nevében az alamizsnának és elfúló hangon nyögdécselnek a gyönyörtől, amiért a drága miniszterelnök úr rájuk vetette szeme sugarát.

Pedig Imréné valószínűleg nincs nagyon rászorulva az utalványra.
kusovszky

kusovszky1

Láthatólag Kusovszkyné univerzális munkatárs. Ért az AIDS megelőzéséhez is, beválik a minisztériumban is és az Idősek Tanácsában is nélkülözhetetlen, sőt, be lehet küldeni a stúdióba lelkendezni, de legfőképpen eljuttatni az üzenetet 2,8 millió szavazónak. Nyugdíjasok és fogyatékkal élők, Orbán Viktor a mi támaszunk a bajban, irány rá szavazni!

Nem tudom, hány ilyen Kusovszkyné dolgozik Orbán Viktor nagyobb dicsőségére, de remélhetőleg tisztában vele Imréné, hogy ő is felelőse lesz annak a szociális katasztrófának, ami felé tart az ország. A társadalomból kilökött fogyatékkal élők, az önmagukat ellátni képtelen betegek és öregek, a segítség nélkül maradt demenciában szenvedők, a munkaerőpiacra kihajtott valódi rokkantak, az ellátás nélkül maradt sokszázezer munkaképtelen ember sorsa mintha feledésbe merülne.

Javaslom Imrénének, hogy amikor sikerült kiörvendeznie magát, beszélgessen el intelligens, tanult, az aktuális problémákat tisztán átlátó és azokban tájékozódni képes idős emberekkel is. Sok ilyen van. Aki nem pazarolta el az éveket és nem hülyült, hanem tanult, az pontosan látja, miről szól ez a nagy adakozás, hogy mi a célja és mi a háttere Orbán Viktor végtelen jóságának.

A valóságnak pedig semmi köze nincs Kusovszky Imréné főállású rajongó egyetlen mondatához sem.





https://kolozsvaros.com/2016/12/08/mindenkinek-meg-lehet-ezt-koszonni-kedves-imre ne-csak-orban-viktornak-nem/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: nyugdíjemeléstől, továbbtanulhatna, nélkülözhetetlen, honfitársunknak, világtörténelem, minisztériumban, miniszterelnök, felidegesítsen, szerezhessenek, katasztrófának, munkaerőpiacra, nyugdijasoknak, hiteltörlesztő, megköszönheti, munkaképtelen, kiörvendeznie, arcmasszázsra, kozmetikushoz, megelőzéséhez, társadalomból, negyedmagával, legkorruptabb, nyögdécselnek, gyantáztatta, alamizsnának, milliárdokat, valószínűleg, nyugdíjasnak, beszélgessen, migránstévét, remélhetőleg, buszbérletet, intelligens, mindenkinek, problémákat, demenciában, felelős azért, ország ilyen, fodrászhoz –, laza arcmasszázsra, magassarkú csizmát, drága miniszterelnök, egész országot, mindenkori helyzettel, magyar adófizetők, kiszakadt nadrágot, édesapának tessék, ország túlsó, dohos szobát, gyereke továbbtanulhatna, utolsókat rúgja, belüket azért, Csak Orbá, Swan Edgar, Csak Orbán Viktornak, Kusovszky Imréné, Orbán Viktor, Idősek Tanácsában, Pedig Imréné, Láthatólag Kusovszkyné, Javaslom Imrénének,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Leonardo da Vinci gondolata  Png lepke  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Németh László tollából  Egy maradéktalanul uralt világ  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Paul David Tripp Április 21  Rátalálsz  Őrizkednünk kell...  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Png lepke  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Bertolt Brecht -től idézet  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Akarat  Erdőn  A Megváltó szolgálatában  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Varga János Veniam - Fontos sz...  Tavaszi kép  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Mai harmónia kártyám  Alázat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Facebookon kaptam  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  Szép napot kívánok  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Reggel van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Julian Brass gondolata  Reménység és erő Krisztustól e...  Png férfi  képre írva  Hazára minden embernek szükség...  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kislány  Sokan azt tartják  Egy bizonyos határt  Ágai Ágnes – Csendélet  Jó éjszakát  Irgalom és ítélet  Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Soha ne kedvezz...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Png rózsa csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Alvó cicák  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevem 
Bejegyzés Címkék
felelős azért, ország ilyen, fodrászhoz &#8211, laza arcmasszázsra, magassarkú csizmát, drága miniszterelnök, egész országot, mindenkori helyzettel, magyar adófizetők, kiszakadt nadrágot, édesapának tessék, ország túlsó, dohos szobát, gyereke továbbtanulhatna, utolsókat rúgja, belüket azért, csekélyke alamizsna, többi nyugdíjasnak, akkori időseknek, család anyagi, majdnem egymillió, nyelvi nehézséget, egyéb gondokat, idős szüleiknek, fejük fölül, ájulásig boldognak, valami beszarás, ilyen Imrénék, világtörténelem legkorruptabb, stúdióba lelkendezni, szociális katasztrófának, társadalomból kilökött, önmagukat ellátni, segítség nélkül, munkaerőpiacra kihajtott, ellátás nélkül, aktuális problémákat, pontosan látja, nagy adakozás, háttere Orbán, valóságnak pedig, nyugdíjemeléstől, továbbtanulhatna, nélkülözhetetlen, honfitársunknak, világtörténelem, minisztériumban, miniszterelnök, felidegesítsen, szerezhessenek, katasztrófának, munkaerőpiacra, nyugdijasoknak, hiteltörlesztő, megköszönheti, munkaképtelen, kiörvendeznie, arcmasszázsra, kozmetikushoz, megelőzéséhez, társadalomból, negyedmagával, legkorruptabb, nyögdécselnek, gyantáztatta, alamizsnának, milliárdokat, valószínűleg, nyugdíjasnak, beszélgessen, migránstévét, remélhetőleg, buszbérletet, intelligens, mindenkinek, problémákat, demenciában, tájékozódni, járulékokat, köszöngesse, sokszázezer, évtizedeken, édesanyának, szakmájában, kolozsvaros, járhassanak, családjához, felrántotta, lelkendezni, legfőképpen, kegyetlenül, kusovszkyné, dicsőségére, univerzális, ténsasszony, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 4074
  • e Hónap: 15185
  • e Év: 168681
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.