Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Helycserés támadás a Fidesz oktatáspolitikájában
  2014-11-07 13:38:12, péntek
 
   
  A Fidesz szintén meg akar valósítani egy "HELYCSERÉS TÁMADÁST"! Ki akarja nevelni a saját "elitjét", és rabszolgáit!!!

Ehhez még az is hozzájön, hogy MINDENNEK ÖSSZHANGBAN (KOMPATIBILITÁS) KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával!

Vagyis, el kell kerülni, hogy az EU-ban ráfogjáék Magyarországra a SZEGREGÁCIÓ vádját!

Ezért, a nagylétszámú kisebbséghez tartozók gyerekeit is rá kell venni arra, hogy elvégezzék a 8 általánost és SZAKMÁT is tanuljanak.

Félve a SZEGREGÁCIÓ vádjától, hozzájuk igazítják - általánosan kiterjesztve a többségi társadalomhoz tartozókra is - a SZAKKÉPZÉST, ami a többségi társadalomhoz tartzók számára olybá tűnik, mint valami RABSZOLGAKÉPZÉS...

Na ezt itt a tökéletes CSAPDAHELYZET!!!

A megoldáshoz visszanyúlt a Fidesz egy évtizedekkel ezelőtti HELYCSERÉS TÁMADÁS MÓDSZERÉHEZ, amit 1945 után valósított meg a szocialistának mondott hatalom. Tette ezt azzal az ideológiai magyarázattal, amelynek a "PROLETÁRDIKTATÚRA" megvalósítása volt a végső célja. És, ami valójában az ország tönkretevéséről, eladósításáról szólt. Meg lehet tekinteni, hogy hova vezetett. Tessék csak megnézni az 1989-es MSZMP KB jegyzőkönyvekből kivonatolt részleteket itt!

http://furaila.xfree.hu/256559


Az, hogy már akkor is folyamatosan ELÁRULTA a MUNKÁSOSZTÁLYT ez a "PUHA" DIKTATÚRÁT megvalósító hatalmas PÁRT-apparátus - mi sem bizonyítja jobban, mint-hogy az 1980-as évekre pont a MUNKÁSSÁG volt a legszegényebb!

Tessék csak elolvasni Báthory Zoltán: a ,,Tanulók, iskolák, különbségek (Egy differenciális tanuláselmélet vázlata)" című könyvében! Megjelent: 1992-ben a Tankönyv Kiadónál.)
BÁTHORY ZOLTÁN olyan statisztikai adatokra hivatkozik ebben, a mások munkáját is összegző tanulmányában, melyek azt bizonyítják, hogy az "1980-as évek szakMUNKÁS rétegének gyermekei teljesítenek a legrosszabbul az iskolákban".

"A továbbtanulási arányuk egyre kisebb... Az okokat ,,kutatva" megállapítják a szerzők: a szegénységgel, az egzisztenciálisan halmozott hátrányos helyzettel magyarázhatók az ,,alul teljesítések" (vagyis: képességeik szerint többre lennének képesek).

*

Ezek után már azon sem lehet csodálkozni, hogy "... a kilencvenes évek kezdetétől ... az új helyzetbe került magyar társadalom elenyésző kisebbségének jelent reális kibontakozási lehetőséget. A többség számára a korábbi értékrendek felbomlása és a társadalmi kommunikáció új eszközeinek hiánya egyfajta funkcionális analfabétizmust eredményezett. Ha mindezekhez hozzáadjuk, hogy 1990-ben a 15 éves és ennél idősebb népesség 20,7 %-a nem rendelkezett befejezett 8 osztályos általános iskolai végzettséggel, és 1,2 %-uk iskolába sem járt, megállapíthatjuk, hogy Magyarország lakossága kettészakadt: a még mobilizálható tudással rendelkezőkre és a reménytelenül leszakadókra."

És akkor még nem is beszéltünk a szakmunkásokról. Ők a további 42,5 %-ban találhatók - a középfokú és felsőfokú szakképzettségűekkel együtt - egy 1990-ben elvégzett statisztikai felmérés szerint. (KSH Statisztikai Évkönyv 1991.)

Tetszik érteni?

1990-ben a 15 éves és ennél idősebbek 20,7 %-a NEM VÉGEZTE EL A 8 ÁLTALÁNOST!!! És 1,2 %-a ANALFABÉTA volt!!!
Nos, ez mind annak a magát szocialistának hazudó rendszernek a ,,SARA", amiben a mai napig dagonyázunk!!!

*

VIKTORÉKNAK VOLT KITŐL TANULNI A RABSZOLGAKÉPZÉST!

Itt olvasható egy elemzés arról, hogyan valósult meg 1960-ban az a bizonyos SZAKMUNKÁSKÉPZÉS:

""Valójában arról volt szó, hogy a szalagrendszerben, teljesítménybérben dolgoztató konfekcióiparnak szüksége volt modern rabszolgára."

"Vagyis olyan munkásnőkre volt szükség, akik kötél idegekkel bírták a napi 8-10 órai robotot minden kommunikációs igény nélkül! Kitermelték - az ókori "beszélő szerszám" mintájára - a legújabb kori: nem beszélő változatot. Hogyan? Úgy, hogy a három évig tartó kiképzés alatt igyekeztek megfosztani őket minden személyiségjegytől, egyéni megnyilvánulási készségtől. Közben elrettentő történeteket meséltek nekik a "reakciós, burzsuj" időkről. Szükség is volt erre a drákói kiképzésre, felkészítésre, mert az üzemcsarnokokban, a textilipari munkagépek iszonyatos zajjal működnek, működtek. Ebben a zajban lehetetlenség volt az anyanyelvi beszéd használata!" (Részlet, a NEMZET ÉS ANYANYELV c. szociográfiából.)

Akkor, a rendszer ellenségének kikiáltott 1945 előtti "BURZSUJ"-származásúak gyerekeit akarták minden létező módon proletarizálni!

Ez olymértékben sikerült az 1956 utáni Aczél György (MSZMP KB kuturális bizottsága) hármas "T" (titltás, tűrés, támogatás) kontraszelekciós módszerrel, hogy 1990-re megvalósult a HELYCSERÉS TÁMADÁSsal kitermelni az új hatalmi "elithez" tartozókat.


Ennek egyik prominens személyisége Hoffmann (Bajnai) Rózsa, akit nem véletlenül vett be Orbán Viktor a Nemzeti Konzultációs Testületbe 2005-ben... Hoffmann Rózsa ugyanis, az oktatás piacosítása mellett cikkezett már 1990-ben és az azt követő években, mint MSZMP-tag...

" Dr. Hoffmann Rózsa 1948-ban született (Bajnai Rózsaként) Balatonfüreden, és aki szintén Budapesten végezte tanulmányait.

Az ELTE-BTK-n szerzett - francia-orosz szakos - középiskolai tanári diplomát 1971-ben. Doktori fokozatot 1985-ben ért el. 1995-ben a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Tanárképző Intézetének intézetvezető egyetemi docense lett. 2003 ősze óta a Mester és Tanítvány című pedagógiai folyóirat főszerkesztője. Tudományos munkásságát fordítóként kezdte és első írásait a '80-as évek elején a Szovjet Irodalom című folyóirat közölte. Pl. neki köszönhetően vált magyarul is olvashatóvá Jurij Guszev: ,,A szocialista forradalom korának irodalma" című műve. Később, az akkoriban (1991) liberálisnak számító Magyar Hírlapban a saját gondolatait közli ,,Piacgazdaságot a tanárképzésben" címmel.
Közéleti tevékenységének köszönhette, hogy Orbán Viktor meghívta a Testületbe.
Politikai pályafutását a rendszerváltozás előtt, a Magyar Szocialista Munkáspártban kezdte. 1988-ban lépett ki. 2003 óta a Fidesz Magyar Polgári Szövetség tagja, 2009-ben a Kulturális Tagozat elnöke lett. 2006-tól országgyűlési képviselő a KDNP-frakcióban."
Bővebben itt olvashatunk róla:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Hoffmann_R%C3%B3zsa

*
A Fidesz szintén meg akar valósítani egy "HELYCSERÉS TÁMADÁST"! Ki akarja nevelni a saját "elitjét", és rabszolgáit!!! Ugyanis, az EU-nak szüksége van jól fogyasztó kozmopolitákra és az őket kiszolgáló "rabszolgákra"!

Ezért, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN (KOMPATIBILITÁS) KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával! Vagyis, minden áron el kell kerülni az EU SZEGREGÁCIÓ-s vádját! Ezért a nagylétszámú kisebbséghez tartozók gyerekeit is rá kell venni arra, hogy elvégezzék a 8 általánost és SZAKMÁT is tanuljanak. Félve a SZEGREGÁCIÓ vádjától, hozzájuk igazítják - általánosan kiterjesztve a többségi társadalomhoz tartozókra is a SZAKKÉPZÉST, ami a többségi társadalomhoz tartzók számára olybá tűnik, mint valami RABSZOLGAKÉPZÉS... Na ezt itt a tökéletes CSAPDAHELYZET!!!

Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: jegyzőkönyvekből, szakmunkásképzés, konfekcióiparnak, megállapíthatjuk, üzemcsarnokokban, kontraszelekciós, rendszerváltozás, rabszolgaképzést, tevékenységének, szakmunkásokról, rabszolgaképzés, tönkretevéséről, szociográfiából, megnyilvánulási, analfabétizmust, tanuláselmélet, piacgazdaságot, kozmopolitákra, balatonfüreden, főszerkesztője, szocialistának, továbbtanulási, tanárképzésben, magyarországra, eladósításáról, proletarizálni, munkásosztályt, kompatibilitás, differenciális, tanulmányában, kibontakozási, munkáspártban, szegénységgel, felkészítésre, kisebbségének, társadalomhoz, nagylétszámú kisebbséghez, többségi társadalomhoz, tökéletes CSAPDAHELYZET, megoldáshoz visszanyúlt, évtizedekkel ezelőtti, szocialistának mondott, ideológiai magyarázattal, végső célja, ország tönkretevéséről, 1989-es MSZMP, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, továbbtanulási arányuk, okokat „, egzisztenciálisan halmozott, HELYCSERÉS TÁMADÁST, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN, KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával, HELYCSERÉS TÁMADÁS MÓDSZERÉHEZ, MSZMP KB, Báthory Zoltán, Tankönyv Kiadónál, BÁTHORY ZOLTÁN, Statisztikai Évkönyv, VÉGEZTE EL, VIKTORÉKNAK VOLT KITŐL TANULNI RABSZOLGAKÉPZÉST, NEMZET ÉS ANYANYELV, Aczél György, HELYCSERÉS TÁMADÁSsal, Orbán Viktor, Nemzeti Konzultációs Testületbe, Hoffmann Rózsa, Bajnai Rózsaként, Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Tanárképző Intézetének, Szovjet Irodalom, Jurij Guszev, Magyar Hírlapban, Magyar Szocialista Munkáspártban, Fidesz Magyar Polgári Szövetség, Kulturális Tagozat, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sokan azt tartják  Png nő  Adakozás  Facebookon kaptam  Akarat  Fekete-erdő desszert  Png csokor  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Fehér virág  Sose bánj semmit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Png fotel  Kerüld el az evangélium örömén...  Örülök, hogy látlak!  Mindig jusson idő nevetni  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Png nő  Gonosz démon-álarc  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png nő  Elköszönt  Szép estét kedves látogatóimna...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Png virág  Sokan azt tartják  Sokan azt tartják  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Tavaszi kép  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szép estét kedves látogatóimna...  Csak a fogyatkozás látható  Alvó cicák  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép  Zilahy Lajos gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  A kételkedés kezelése  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Szép estét kedves látogatóimna...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani 
Bejegyzés Címkék
nagylétszámú kisebbséghez, többségi társadalomhoz, tökéletes CSAPDAHELYZET, megoldáshoz visszanyúlt, évtizedekkel ezelőtti, szocialistának mondott, ideológiai magyarázattal, végső célja, ország tönkretevéséről, 1989-es MSZMP, 1980-as évekre, differenciális tanuláselmélet, mások munkáját, továbbtanulási arányuk, okokat &#8222, egzisztenciálisan halmozott, kilencvenes évek, többség számára, korábbi értékrendek, társadalmi kommunikáció, reménytelenül leszakadókra, 1990-ben elvégzett, magát szocialistának, elemzés arról, napi 8-10, legújabb kori, három évig, drákói kiképzésre, textilipari munkagépek, zajban lehetetlenség, anyanyelvi beszéd, rendszer ellenségének, 1956 utáni, oktatás piacosítása, szocialista forradalom, saját gondolatait, rendszerváltozás előtt, őket kiszolgáló, jegyzőkönyvekből, szakmunkásképzés, konfekcióiparnak, megállapíthatjuk, üzemcsarnokokban, kontraszelekciós, rendszerváltozás, rabszolgaképzést, tevékenységének, szakmunkásokról, rabszolgaképzés, tönkretevéséről, szociográfiából, megnyilvánulási, analfabétizmust, tanuláselmélet, piacgazdaságot, kozmopolitákra, balatonfüreden, főszerkesztője, szocialistának, továbbtanulási, tanárképzésben, magyarországra, eladósításáról, proletarizálni, munkásosztályt, kompatibilitás, differenciális, tanulmányában, kibontakozási, munkáspártban, szegénységgel, felkészítésre, kisebbségének, társadalomhoz, megállapítják, legrosszabbul, csapdahelyzet, lehetetlenség, kommunikációs, országgyűlési, mobilizálható, megvalósítása, eredményezett, magyarázattal, legszegényebb, rendelkezőkre, reménytelenül, magyarázhatók, intézetvezető, végzettséggel, konzultációs, teljesítenek, tanulmányait, középiskolai, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 461
  • e Hét: 1298
  • e Hónap: 9902
  • e Év: 45843
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.