Belépés
jupiter21.blog.xfree.hu
" Elég, ha megértjük, hogy mindannyian valamilyen célból vagyunk itt, és elég, ha elkötelezzük magunkat ennek a célnak. " Paulo Coelho "Né... Keller Istvánné
1946.04.10
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Meridiánok
  2014-11-19 12:55:24, szerda
 
 


Link


Az emberi testben nem csak nyirok és érrendszer található, hanem energiahálózat is. Testünkben a csakrák az energia-felvevő helyek, és belecsatlakoznak a meridiánok. Ezek a vezetékek hivatottak arra, hogy a csakráktól a szervekig vigyék el a felvett energiát. Ezeket a vezetékeket meridiánoknak hívják. Ezekben áramlik az energia, a csí, az életerő. Az univerzum összes területén minden ebből az energiából épül fel. A meridiánok az egész emberi testet behálózzák, akupunktúrás és akupresszúrás pontok is. Akupresszúrás kezeléskor az akupunktúrás pontokra fejtünk ki különböző erősségű nyomást és ezzel nyílik meg a meridián. Vannak olyan pontok, amik az immunrendszerre hatnak, vannak amik a fájdalmat csökkentik, van olyan, ami a stresszt oldja és van olyan, amit ha megnyomunk újra lehet vele éleszteni az embert. Ezt azért tudjuk megtenni, mert az energiapályákon különböző méretű, kicsi csakrák is vannak. Ezek az akupunktúrás és akupresszúrás pontok. Az energiaáramlás hő hatására is elindul, ilyen a moxa, a fülgyertya és a köpölyözés. Ezek azok a csatornák, amelyben a negatív és a pozitív energia is áramlik, és amelyek a kommunikáció egy részét elvégzik az emberi test egyes részi között. Ezeket a meridiánokat megmérték és feltérképezték modern technológiai

A meridián ciklus módszerekkel. A meridiánokat azon életfunkciók alapján nevezték el, amelyekkel látható összefüggésben vannak. A legtöbb esetben ez a név megegyező vagy hasonló egy-egy fontos, ismert szerv nevéhez, azonban ha itt blokkok találhatók a meridián jelzi azt. Ugyanis ha blokk van a meridiánban -az energia elakad-, ebben az esetben beszélhetünk szervi problémáról. Meridiánok az energetikai testben is találhatóak.
a meridiánokat yin-ként és yang-ként osztályozzák, annak alapján hogy milyen irányban húzódnak a test felszínén. A yin kék, yang pedig piros ,,színe". A meridiánok mélyen a törzsben összekapcsolódnak egymással, és az egyik vége a bőr felszínéhez csatlakozik. A yang energia a napból árad. A yang meridiánok az ujjaktól futnak az archoz, vagy az arctól a lábfejekhez. A yin energia a földből jön és keresztülfolyik a lábfejen a törzsig. A yin energiát vivő meridiánok a test belső oldalán haladnak, a yang meridiánok a hátul a test külső oldalán. A törzsből pedig végig a kar belső oldalán ki az ujjak hegyéig. Mivel a meridián áramlás egyetlen folyamatos, töretlen folyam. Az energia egy meghatározott irányban ,,folyik", az egyik meridiánból egy másikba áramlik jól meghatározott sorrendben. Ennek az áramlásnak nincsen kezdete és vége. A meridiánok sorrendjét kerékként jelöljük. A kínai orvoslás 12 pár fő meridiánról beszél, plusz kettőről ami a két fő meridián és a 12 pár belőle táplálkozik. Ezen kívül a kínai orvoslás még 8 különleges energiavezetékről beszél és arról, hogy a fizikai testben különböző helyeken vannak energialerakó helyek. A meridiánokban piros yang és kék yin energia kering. A yin alapenergia hűvös, és mivel az ember a földön él, e nélkül az energia nélkül képtelen lenne élni. Yin energia működteti az öt fő szervünket, a májat, lépet, tüdőt, vesét és a szívet. A yin energiát áramoltató meridián a befogadó meridián. A yang energiát áramoltató pedig a kormányzó meridián. A két fő energiavezetékből csak 1-1 van a többiből pedig kettő. A két energiapálya találkozik fönt és lent is. Lent mind a kettő a gyökércsakrából indul, fent pedig a nyelv az összekötő kapocs.
Ha a nyelvet a szájpadlásra tesszük, akkor az energia összezáródik és az energiakör folyamatos, ilyenkor nagyon jó a szervezet energiaellátása. Meditációnál hasznos a nyelvet a szájpadláshoz rakni. A lelkünkön is vannak meridián pályák, amelyek az immunrendszerre is kihatnak. A fizikai testben és a lélektestben lévő meridiánok egy kört alkotnak és kommunikálnak egymással. A kapcsolódási pontnál van az immunrendszerünk. Minden meridián 2 órán át működik intenzíven az emberben, ha ebben az időben dolgozunk rajta hamarabb gyógyul az ember.

Az orvoslásban a yin-yang-ot a diszharmónia leírásában is használják.

Yin

Yang
gyengeséggel jár
lassan alakul ki
hosszadalmas lefolyás
cselekvésszegénység

túlműködéssel jár
gyorsan alakul ki
gyors lefolyás
túlzott aktivitás
Három kincs
A test három kincse: az eszencia, a qi és a shen = szellem.

Shen: ide tartozik az öntudat és az érzelmek. A szív raktározza és irányítja, de részei minden szervben megtalálhatók.
Eszencia: kifinomult lényegünk, a mag, melyben növekedésünk, fejlődésünk, reproduktív képességünk van kódolva.
Xue (qi): a vér sűrített formája. Feladata a szervek, szövetek táplálása. A qi és a vér yang-yin párost alkot. A qit a vér parancsolójának vagy motorjának mondják. A qi tehát befolyásolja a vér keringését, de termelést is. A vér is részt vesz a qi termelésében.
Szervek ezoterikus szemmel
- Szív: Raktározza a shent (szellem), s így a szív kezelésén át lehet befolyásolni bizonyos lelki zavarokat, mint az idegesség, az ideges eredetű tachycardia. Információ rendszer, a test és a lélek, szellem összekapcsolása. Itt van egy chiphez hasonló tároló, ami a múltbéli eseményeket tartalmazza. Olyan, mint egy kisgyermek, kedvesen meg lehet szólítani és így pontosan végzi a munkáját. Jól működésénél olyan érzelmeket tartalmaz, mint szeretet, kedvesség, elfogadás és az Isteni szeretetet is tartalmazza. Hibás működésnél pedig nem tud szeretni, fél a kihasználástól, kegyetlen, kemény, nem tud megbocsátani.

- Vese: raktározza az eszenciát és biztosítja annak minőségét. A vesét a félelem is gyengítheti. A vese intelligens szerv, az ember második agya a kínai orvoslás szerint. Nagyon jól lehet programozni. A párkapcsolatban sokat dominál a vese működése. Jól működésnél ide tartozik a bátorság. Rossz működésnél pedig nincs jó élettársi kapcsolata, nem tud kilépni családi problémáknál a kapcsolatból, szorongás, félelem. Nagyon sokszor érzelmi csalódásnál a vesét éri először a hír és utána jut el a tudatba.

- Tüdő: felelős a qi keringéséért, szétszórásáért. Ha a tüdő gyenge, a qi nem jut el mindenhova, főleg a testfelszínre, a végtagok végére nem (száraz bőr, hideg végtagok). A tüdő mozgásával segíti a qi lefelé nyomását. Nemcsak a qit, hanem a folyadékot is lefelé nyomja, ami szerepet játszik a bőr állapotában, a vese működésében, a vizelet-kiválasztásban. A bánat legyengíti a tüdőt, és fordítva-tüdő - qi - hiány esetén fáradtnak, nyomottnak érezzük magunkat. Így alakul ki a tüdőrák. Rossz működés esetén a félelem, aggodalom, gátlásosság jön létre, önmegbecsülés és szabadságvágy hiánya jön létre, nincs önbecsülés, önbizalom.

- Lép: A lép a földhöz, a központhoz tartozik. Születés utáni létünk alapja a lép megfelelő működése. A külső vagy a belső nedvesség és az aggodalmaskodás, rágódás bántja a lépet. A lelki törésnek meg nem emésztése így hat ki a testi emésztésre. Mentálisan az emlékezés, a képzelet, a fogalmazóképesség kapcsolódik a lép működéséhez. Fontos szerv, ha eltávolítják, akkor nem hosszú életű az egyén. Jól működésnél vidám, rugalmas és aktív az illető. Rossz működésnél hazudik az illető, szomorúság, depresszió, passzivitás, élni nem akarás, az élet feladása. Vérképző rendszerre is hatnak ezek, kialakulhat a leukémia is.

- Máj: biztosítja a qi szabad keringését az egész testben. A máj másik patológiája a máj - yang - ez akkor keletkezik, ha kevés a vér a májban, illetve stresszhatásra. Tünetei ingerlékenység, düh, fejfájás, szempanaszok, alvászavar, görcsrohamok, magas vérnyomás. Megtámadhatja a gyomrot, fekélybetegséget idézhet elő. Belsőleg az ingerlékenység, az agresszió, a düh bántja a májat. A fa elemhez tartozik. A máj a mozgásokat biztosítja. A magzati életben a csecsemő vérkeringéséért felelős, egészen az első levegővételig. Felügyeli a fejlődést a méhen belül. 440 műveletet végez a máj. Pl.: hormonrendszer, bőrfesték, látás, hallás, ha valaki szenvedélybeteg az a májnak vagy a máj meridiánnak a rossz működése, a máj nagyon mogorva szerv, nagyon óvatosan és tapintatosan lehet vele beszélgetni. Amikor gyógyítjuk a májat mindig engedélyt kell tőle kérni. A májat gyógyító ételek: gesztenye mézzel, uborka, túró, méz. A máj ezeket nagyon szereti, ha megjutalmazzuk ezzel jól működéssel hálálja meg,

- Epe: elfojtott indulatok tartoznak ide, így alakul ki az epekő, epehólyag-gyulladás. Ezért fontos, ha valaki kiadja magából a dühöt. A kimondott szó erejével tudsz hatni az epére.

A meridiánoknak az érzékszervek működéséhez is köze van, különösen a látáshoz. Az 5-ös, 6-os meridián, ami a látással is kapcsolatos.
Szervek
Máj, epehólyag: fa elem. A máj az yin, az epehólyag yang. Évszak tavasz, éghajlat szél, folyamat születés, szín zöld, íz savanyú, nyílása szem, érzelem düh, mérgelődés.

Szív, vékonybél: tűz elem, a szív a yin, vékonybél yang, évszak nyár, éghajlat meleg, folyamat növekedés, szín vörös, íz keserű, nyílása nyelv, érzelem öröm.

Lép, gyomor: föld elem, lép yin, gyomor yang, évszak nyárutó, éghajlat nedvesség, folyamat átalakulás, szín sárga, íz édes, nyílása száj, érzelem töprengés.

Tüdők, vastagbél: fém elem, tüdők yin, vastagbél yang, évszak ősz, éghajlat szárazság, folyamat aratás, szín fehér, íz csípős, nyílása orr, érzelem szomorúság.

Vesék, húgyhólyag:víz elem, vesék yin, húgyhólyag yang, évszak tél, éghajlat hideg, folyamat raktározás, szín fekete, íz sós, nyílása fülek, érzelem félelem.

A keleti orvostudományban az öt fázis közötti kölcsönhatások utalnak a ciklikus hatások és a harmónia jelentőségére. Mindegyik fázis táplálja és védi a következőt és egyidejűleg gátlólag hat a következő utánira, ami annyit jelent hogy két órát működik intenzíven a többi órában pedig passzívan. Ez az egyensúly fenntartásának alapja.
Kínai szervóra
Éjjeli 1h-3hig: epe tárolása és leadása
Máj
3h-5hig: a csí szabad áramlásának biztosítása, a vér tárolása
Tüdő
5h-7hig: légzés csí, keringésvédő csí
Vastagbél
7h-9hig: a táplálék eszenciává alakítása
Gyomor
9h-11hig: a csí eljuttatása a szervekhez
Lép
11h-13hig: vérkeringés
Szív
13h-15hig: a táplálék eszenciává alakítása
Vékonybél
15h-17h-ig: a vizelet tárolása és kiválasztása
Húgyhólyag
17h-19h-ig: a yin és yang forrása; a vízháztartás egyensúlyának biztosítása
Vesék
19h-21h-ig: a szív védelme
Szív
21h-23h-ig: a folyadékkeringés biztosítása
23h-1h-ig: az epe tárolása és leadása
Epehólyag


Meridiánok
Befogadó vezeték
Fő vezeték. Az ajkak alsó részéről indul, a testen elől halad, és a gyökércsakrába torkollik. Itt kapcsolatot alkot a kormányzó vezetékkel, kört alkotnak. Csatlakoznak le róluk mellékvezetékek.
Yin jellegű kék energiát szállít.
Átmegy a torkon, a mellkason, érinti a csecsemőmirigyet, tehát az immunrendszerbe beleszól.
A gyomrot ellátja energiával, valamint a nőiesség és a férfiasság belső szerveit is.
Minden emberi gyógymód hiába, ha ez a vezeték zárva van. A tejtermelődéssel és immunbetegségekkel összefügg ennek a pályának a blokkja, zártsága.
Nőgyógyászati betegségeknél fontos megnézni!
Kormányzó vezeték
Fő vezeték. A szájpadlásból indul a fejen keresztül a csigolyák tetején a bőr alatt fut és a végbélnél ér véget.
Yang jellegű piros energiát szállít.
Ennek a meridiánnak kapcsolata van a mirigyállományunkkal - tobozmirigy, agyalapi mirigy, hipotalamusz - és a belső rétegnek az idegpályákkal van kapcsolata. Ha zárt, az ember gerincbeteg. Blokknál lehet fülprobléma, hallási zavarok.
Csomót szoktak a negatív lények erre kötni.
1. Máj meridiánja
Yin jellegű, fa elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:1-3hig.
Epehólyagtól kapja és a tüdőnek adja az energiát.
Ha valaki állandóan haragos, gondolni kell ennek a meridiánnak a zártságára. Előfordulhat sápadtság, sárgaság, májnagyobbodás, fáradékonyság, bélműködési zavarok.
Másodlagos betegségként: allergia, fejfájás, izületi panasz, fogyás.
Az ilyen ember örökösen elégedetlen, problémázó, nem jó neki semmi.
A nagylábujj tetején megy az energiapálya, ott dolgozzunk rajta.
2. Tüdő meridiánja:
Yin jellegű, fém elemű, erős negatív energiát szállít.
Fő működési ideje:3-5hig.
Májvezetéktől kapja az energiát, és a vastagbélnek adja.
Ha zárt a meridián, tüdőgyulladás, asztma, hörghurut lehet.
Másodlagos betegség akkor jön létre, ha a tüdő fő meridiánjából nem kap elég energiát
A hozzá csatlakozó meridián. Szívbetegség, orr- és szembetegség is felléphet.
3. Vastagbél meridiánja
Yin jellegű, fém elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:5-7hig.
Tüdőből kapja és a gyomornak adja az energiát.
A kézfejen a hüvelyk-és mutatóujj között van a pontja, ha erre rányomunk 8-10 alkalommal, a fej kitisztul, fejfájás, fogfájás elmúlik.
Másodlagos betegségként: asztma, bőrbetegségek, íny-és fogbetegségek jelentkezhetnek.
Ha blokkolt, vastagbélprobléma lehet.
4. Gyomor meridiánja
Yang jellegű, föld elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:7-9hig.
Vastagbélből kapja az energiát és a lépvezetéknek továbbítja.
Olyan hosszú a vezeték, hogy a fejünktől a lábujjunkig lemegy.
Ha blokkolt:gyomor és emésztőrendszer beteg.
5. Lép- és hasnyálmirigy meridiánja
Yin jellegű, föld elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:9-11hig.
Gyomorból kapja és szívnek adja az energiát.
Ha cukorbetegség alakul ki, gondolni kell arra, hogy a lépvezeték a hasnyálmirigynek nem ad elég energiát.
Ha rosszul működik rémálmok lehetnek. Dugulásnál előfordulhat pszichoszomatikus, elmebajos elváltozás. Allergiás betegség, görcsös állapot, cukorbaj, emésztési rendellenesség is előjöhet.
Ha blokkolt: térdpanaszok, bokapanaszok, prosztata és izületi problémák lehetnek, hasfájás vagy mellkasi fájdalom is lehet.
A nagylábujjra megy ki, bütyök is jelentkezhet.
Duzzadt, fáradt lábnál minden lábra menő energiapályát meg kell nézni.
6. Szív meridiánja
Yin jellegű, tűz elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:11-13hig.
Léptől kapja és a vékonybélnek adja az energiát.
Ha blokkolt:szívbetegség, vérkeringési betegség léphet fel.
Másodlagos betegség: szem, gége és a vékonybél betegsége.
A kisujj belső részénél van egy pont, amit újraélesztésnél, fáradtságnál nyomjuk meg.
Ha behajlítjuk a kisujjat, a tenyérre ahova ér, az a szívpont.
Klimax korban ez a vezeték is zavart szenved.
7. Vékonybél meridiánja
Yang jellegű energia.
Fő működési ideje:13-15hig.
Szív vezetékéből kapja és a hólyagnak adja le.
Működése hatással van a szemre, a fülre, a középfül gyulladásáért sokszor ez felel.
Beleszólása van a gyomor, a szív működésébe, bélmegbetegedés, keringési rendellenességet is okozhat.
Másodlagos betegség: fülzúgás, Parkinson kór, epilepszia, elmebaj, arcüreggyulladás.
8. Hólyag meridiánja
Yang jellegű, víz elemű energiát szállít.
Fő működési ideje: 15-17hig.
Vékonybélből kapja az energiát és a vesevezetékben adja.
A szemzugban kezdődik, körbemegy a fejen, a fül mellett lekanyarodva érinti a nyakat, a vastag hátizmot, és a gerinc mentén két pályán megy át a fejünkön. Egy részbe belép a hasüregbe, végigmegy a csípőn, a combon, a térden, alsó lábszáron, sarok, boka és a kisujjnál ér véget.
Ezen a meridiánon dolgozva az idegbecsípődést meg lehet szüntetni.
Ennek a meridiánnak a neve nem valós, mert átmegy ugyan a hólyagon és a veséken is, de mellette sok más szerven.
Nagyon fontos pálya!!!
Ha blokkolt: fájdalmas, görcsös állapot léphet fel. Fejfájás, reumatikus fájdalmak, isiász és lumbágó.
Másodlagos betegség:sejtanyagcsere zavarok, vízháztartási zavarok, ekcéma lehet.
Ezen a vezetéken a hátul induló fejfájást el lehet mulasztani.
9. Vese meridiánja
Yin jellegű, víz elemű energiát szállít.
Fő működési ideje:17-19hig.
Hólyag vezetékből kapja és szívburoknak adja le az energiát.
Felső vége a torokban van. Érinti a tüdőt, a májat. Ágat ad a nőknél a méhbe, férfinél pedig a hólyaghoz. Az alsó vége a talp közepében van.
Ha blokkolt:vese- szív- vérkeringési rendellenesség léphet fel. Ilyenkor az ember alsó része lehet nehézkes, főleg a csípőtől a lábfejig.
Másodlagos betegség: epilepszia, neurasztikus panaszok (labilis idegrendszer).
10. Szívburok meridiánja
Yin jellegű, tűz elemű energiát szállít.
Fő működési ideje: 19-21hig.
Vesevezetéktől kapja és a hármas melegítőnek adja át az energiát.
Szabályzó-felügyelő rendszer.
A perifériás keringés vezetéke, a yin energiák felügyelője, a yin szervek vérellátásáért felel.
A szexuális energiát felügyeli, felette ellenőrző szerepe van.
Érinti a húgyhólyag és a tüdő működését.
Ha blokkolt, szívbetegség léphet fel.
Ha blokkot levesszük és szétszedjük, kívülről nagyon kemény.

http://atlantiszangyalai.5mp.eu/web.php?a=atlantiszangyalai&o=9ZmR8icogB

 
 
0 komment , kategória:  Iskola  
Címkék: hasnyálmirigynek, immunrendszerünk, orvostudományban, belecsatlakoznak, rendellenességet, arcüreggyulladás, folyadékkeringés, fekélybetegséget, csecsemőmirigyet, tejtermelődéssel, újraélesztésnél, immunrendszerbe, idegbecsípődést, aggodalmaskodás, gyökércsakrából, energiaellátása, bélmegbetegedés, keresztülfolyik, parancsolójának, párkapcsolatban, immunrendszerre, szenvedélybeteg, vérkeringéséért, energiapályákon, jelentkezhetnek, összekapcsolása, mellékvezetékek, emésztőrendszer, ingerlékenység, kölcsönhatások, kihasználástól, energiaáramlás, rendellenesség, májnagyobbodás, stresszhatásra, hormonrendszer, emberi testben, energia-felvevő helyek, vezetékek hivatottak, szervekig vigyék, felvett energiát, vezetékeket meridiánoknak, univerzum összes, energiából épül, egész emberi, akupunktúrás pontokra, immunrendszerre hatnak, fájdalmat csökkentik, stresszt oldja, energiapályákon különböző, pozitív energia, részét elvégzik,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A tavasz nem csak önmagában sz...  Facebookon kaptam Krisztinától  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fényvarázslat  Facebookon kaptam  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Esti kép  Úgy sajog ez a vad tavasz,  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Apu  képre írva  Virágvasárnap a húsvét előtti  Facebookon kaptam  Alvó kutya  Szép estét  Facebookon kaptam  Alvó baby  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Tibeti harangvirág  képre írva  Havazás  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldott, békés, szép Virágvasár...  Szép álmokat!  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Talppontok közérthetően  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  A máj egészségének javítása te...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Jó éjszakát  képre írva  Facebookon kaptam  Az erdőterápia egészségre gyak...  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Harang ( gif )  Alvó baby  Alvó kutya  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Kinyílni egy beteg világban: v...  Alvó baby  Nagy Feró megmondta?  Manna OWell tollából  Az út  Várnai Zseni - Éveim  képre írva  Maci az északi fény alatt  Heltai Jenő: Március  Szívet megérintő . . .  Sir Andrew Lloyd Webber  virágvasárnap  Alvó baby  képre írva  Márciuzs 24.  Alvó cica  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Levél lány  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Könyvek  Harang ( gif )  Alvó kutya  képre írva  A haj állapotának javítása egy...  Talppontok közérthetően  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Maci az északi fény alatt  Szép estét  Facebookon kaptam Krisztina b...  Tudd, hogy magától az élet soh...  2004-es kivégzés után  Az út  Facebookon kaptam  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A haj állapotának javítása egy... 
Bejegyzés Címkék
emberi testben, energia-felvevő helyek, vezetékek hivatottak, szervekig vigyék, felvett energiát, vezetékeket meridiánoknak, univerzum összes, energiából épül, egész emberi, akupunktúrás pontokra, immunrendszerre hatnak, fájdalmat csökkentik, stresszt oldja, energiapályákon különböző, pozitív energia, részét elvégzik, emberi test, meridiánokat megmérték, meridián ciklus, meridiánokat azon, legtöbb esetben, meridián jelzi, esetben beszélhetünk, energetikai testben, meridiánokat yin-ként, test felszínén, meridiánok mélyen, törzsben összekapcsolódnak, egyik vége, yang energia, napból árad, yang meridiánok, ujjaktól futnak, test belső, test külső, törzsből pedig, ujjak hegyéig, meridián áramlás, meghatározott irányban, egyik meridiánból, másikba áramlik, áramlásnak nincsen, meridiánok sorrendjét, kínai orvoslás, fizikai testben, meridiánokban piros, energia nélkül, befogadó meridián, yang energiát, kormányzó meridián, többiből pedig, gyökércsakrából indul, összekötő kapocs, szájpadlásra tesszük, energia összezáródik, energiakör folyamatos, szervezet energiaellátása, szájpadláshoz rakni, lélektestben lévő, kört alkotnak, kapcsolódási pontnál, időben dolgozunk, diszharmónia leírásában, test három, szív raktározza, szív kezelésén, ideges eredetű, chiphez hasonló, múltbéli eseményeket, vese intelligens, ember második, párkapcsolatban sokat, vese működése, tüdő gyenge, végtagok végére, tüdő mozgásával, vese működésében, bánat legyengíti, központhoz tartozik, külső vagy, belső nedvesség, lelki törésnek, testi emésztésre, fogalmazóképesség kapcsolódik, élet feladása, egész testben, mozgásokat biztosítja, magzati életben, csecsemő vérkeringéséért, első levegővételig, méhen belül, rossz működése, májat mindig, májat gyógyító, érzékszervek működéséhez, epehólyag yang, keleti orvostudományban, ciklikus hatások, harmónia jelentőségére, következő utánira, többi órában, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 26968 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 351
  • e Hét: 1373
  • e Hónap: 6901
  • e Év: 54813
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.