Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orosházi Ferenc alkotmányos kötelezettségét teljesítette
  2014-11-29 16:45:18, szombat
 
   
  Orosházi Ferenc a bíróságon
(A Beadvány szövege és ismertetése a videón is)

Köszönet Orosházi Ferencnek, hogy helyettem/helyettünk is megtette azt, ami állampolgári kötelessége volt. Köszönet a kiállásáért és kitartásáért! (Bóna Mária Ilona)


Tagadhatatlan Tények‎Civilek a politikusok alkotmánysértő diktatúrája felszámolásáért
Egyre többen értik meg, hogy miről szól többek között ez az oldal is...


Orosházi Ferenc:

Beadvány!

Mint az ezer éves magyar állam egyik állampolgára, alkotmányos kötelezettségemet teljesítve tájékoztatom Önt a következőkről:
(Az alkotmányos kötelezettségem a többször módosított 1949. évi XX. törvény hatályos, 2.§. (3) bekezdéséből származik: ,,Senkinek a tevékenysége sem irányulhat a hatalom /erőszakos megszerzésére vagy gyakorlására, illetőleg/ kizárólagos birtoklására. Az ilyen törekvésekkel szemben törvényes úton
mindenki jogosult és egyben köteles (KÖTELES!) fellépni.)
Tájékoztatás!
A magyar állam ezer évnél régebbi alkotmánya alapján a magyar államban alkotmányozni CSAK a NEMZETNEK van joga. 1848-ig a nemzet a nemességből állt, 1848-ban ezt a jogot a nemesség a magyar állam minden polgárára kiterjesztette. Ezt a jogot sértették meg 1949-ben a kommunisták, amikor a nemzet helyett alkotmányoztak, és az alkotmány nevű törvényükkel diktatúrát vezettek be.
A kommunista diktatúra elleni 40 év küzdelem után 1989-ben a képviselők a nép nyomásának engedve, az alkotmány módosításával ideiglenessé tették az általuk alkotott alkotmányt, és benne a népszuverenitás elve alapján minden hatalmat (és ezzel az alkotmányozás jogát) visszaadták a magyar nemzetnek, a magyar állam polgárainak.
Ettől kezdve Magyarországon, az ezer éves magyar államban alkotmányozni, új - az ideiglenes alkotmányt hatályon kívül helyezni képes - alkotmányt, CSAK a magyar nép, a magyar állam állampolgárai alkothatnak, KÉPVISELŐ NEM!
Az alkotmány ezen előírását sértették meg a képviselők, amikor 2011. áprilisban megalkották Magyarország Alaptörvényét, mely így jogilag új alkotmánynak ÉRVÉNYTELENNÉ, alaptörvénynek alkotmány-ellenessé vált.
(Nem az alkotta meg, akit az alkotmány erre felhatalmazott)
.
Egy jogilag érvénytelen alkotmány viszont nem alkotmány, JOGILAG NEM LÉTEZIK. A jog alapelve szerint jogviszonyt nem keletkeztet és nem is szüntet meg.
Vagyis nem csak arra alkalmatlan, hogy az alkotmányt hatályon kívül helyezzék vele, hanem arra is, hogy a Magyarország nevű államot létrehozzák vele. Vagyis Magyarország ideiglenes Alkotmánya és ezzel a magyar állam hatályban van, a Magyarország nevű állam NEM LEHET a MAGYAR ÁLLAM.
Mivel az AB hivatalból nem helyezte hatályon kívül az alaptörvényt, alkotmányos kötelezettségét teljesítve ezt a magyar népnek KÖTELESSÉGE MEGTENNI!
Tehát a magyar állam alkotmányos rendje alapján a Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, érvényesen nem jött létre.
Márpedig ha a Magyarország nevű állam jogilag nem jött (mert nem jöhetett) létre, ezért ennek a bíróságnak nem joghatósága és illetékessége nincs fölöttem, hanem
EZ A BÍRÓSÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK.
Csak és kizárólag azért jelentem meg a bíróság előtt, hogy a jelen tájékoztatásomat megtegyem a bíróság és a sajtó felé.
Hogy a magyar nép (és a nemzetközi közvélemény) megértse végre, hogy mi folyik ebben az országban, és tegyen a diktatúra felszámolásáért. A magyar nép a történeti alkotmány ellenállási záradéka, és az ideiglenes alkotmány előírásai alapján, a nemzetközi közvélemény a nemzetközi jog, az ENSZ emberi és polgári jogok előírásai alapján tehet a diktatúra felszámolásáért.
Tehát nem az a kérdés, hogy követtem-e el bűncselekményt, vagy nem.
(Egyébként nem). És még csak az se kérdés, hogy a Magyarország nevű állam magának tulajdonított joghatósága kiterjed-e rám, eljárhatnak-e velem szemben. Egész egyszerűen arról van szó, hogy mivel a Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, ezért annak egyetlen intézménye - így ez a bírósága - se létezik. Vagyis nem hogy joga nincs fölöttem, hanem jogilag NEM LÉTEZIK! NINCS.
Tehát nem hogy eljárni nem tud velem szemben, de még idézni se, mert NINCS HOZZÁ JOGA!
Fentiekre tekintettel - magyar joghatóság hiányában - a Magyarország nevű nem magyar állam és annak ügyészsége alkotmányt és nemzetközi jogot sértő tevékenysége miatt KÖZVETLENÜL az ENSZ és EU nemzetközi bíróságaihoz fordulok.
Felhívom Bírónő figyelmét, hogy amennyiben a Bíróság a magyar alkotmányos rend megváltoztatására kísérletet tevő Magyarország nevű állam nevében a diktatúra érvényesítésére erőszakot alkalmaz, abban az esetben kimeríti ,,az alkotmányos rend erőszakos megváltoztatása" bűncselekmény törvényi tényállását, ami akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is járhat. Hiszen a diktatúra (és ahhoz kapcsolódva a bíróság) a magyar alkotmányos rend megváltoztatását megkísérlő érvénytelen jogrendjének erőszakkal kívánna érvényt szerezni.
Fentiekre tekintettel én, mint a magyar állam erre alkotmányban följogosított állampolgára ennek a jogilag nem létező bíróságnak a színjátékát, alkotmánysértő tevékenységét a magyar állam területén befejezettnek nyilvánítom.
Ez a mi hazánk, itt mi, a magyar nemzet dönt jogról és hatalomról, és nem egy háttérhatalmat kiszolgáló rablóbanda, amelyik politikai ,,elitnek" nevezi magát, miközben elárulta a népét, nemzetét.
( Geri Tibor munkája nyomán)


https://www.youtube.com/watch?v=n3fWEnuBA-U&feature=youtu.be


Magyarország nevű állam, jogilag nem létezik! Orosházi a bíróságon
Orosházi Ferenc a bíróságon 2014.11.28. Budapest www.pozitivtv.hu
YOUTUBE.COM
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megváltoztatását, tájékoztatásomat, érvényesítésére, felszámolásáért, népszuverenitás, kötelezettségét, megváltoztatása, kötelezettségem, felhatalmazott, bűncselekményt, magyarországon, alkotmánysértő, alaptörvénynek, kiterjesztette, alkotmányoztak, háttérhatalmat, állampolgárai, törekvésekkel, érvénytelenné, következőkről, befejezettnek, megszerzésére, alkotmányozni, tevékenységét, följogosított, alkotmányozás, módosításával, bűncselekmény, alaptörvényét, tulajdonított, tagadhatatlan, illetékessége, állampolgári, alkotmányban, magyarország, tevékenysége, politikusok alkotmánysértő, ezer éves, alkotmányos kötelezettségem, többször módosított, ilyen törekvésekkel, magyar állam, magyar államban, nemességből állt, jogot sértették, nemzet helyett, alkotmány nevű, kommunista diktatúra, alkotmány módosításával, általuk alkotott, népszuverenitás elve, alkotmányozás jogát, Orosházi Ferenc, Köszönet Orosházi Ferencnek, Bóna Mária Ilona, Tagadhatatlan Tények‎, KÉPVISELŐ NEM, Magyarország Alaptörvényét, JOGILAG NEM LÉTEZIK, Vagyis Magyarország, MAGYAR ÁLLAM, KÖTELESSÉGE MEGTENNI, BÍRÓSÁG JOGILAG NEM LÉTEZIK, NINCS HOZZÁ JOGA, Felhívom Bírónő, Geri Tibor,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mindent de mindent visszakap  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Szabó T. Anna - Pitypang  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam  Baranyi Ferenc - N i n c s  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Facebookon kaptam  Egy párkányon  Alvó cica  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  jó reggelt  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Emlékezz  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Baranyi Ferenc - N i n c s  Jó éjszakát  Emlékezz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Csend  39 ígéret  Facebookon kaptam  képre írva  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Ma van a magyar költészet napj...  Martin Buber, A haszidim meséi  Esterházy Péterre emlékezünk  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Dóró Sándor: Embernek maradni  Esterházy Péterre emlékezünk  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Minden tavaszból őrizz..  40 felett  A sorsod  Emlékezz  Szabó T. Anna - Pitypang  "Ez egy csoda"  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  "Ez egy csoda"  Magyar költészet napja  "Ez egy csoda"  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Márai Sándor tollából  Emlékezz  Különleges  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  "Ez egy csoda"  Szép estét kedves látogatóimna...  40 felett  Ott van  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  ajándék, mellyel meglepem  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Sorsunk miatt...  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Borzasztó  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva 
Bejegyzés Címkék
politikusok alkotmánysértő, ezer éves, alkotmányos kötelezettségem, többször módosított, ilyen törekvésekkel, magyar állam, magyar államban, nemességből állt, jogot sértették, nemzet helyett, alkotmány nevű, kommunista diktatúra, alkotmány módosításával, általuk alkotott, népszuverenitás elve, alkotmányozás jogát, magyar nemzetnek, ideiglenes alkotmányt, alkotmány ezen, alkotmány erre, jogilag érvénytelen, alkotmányt hatályon, magyar népnek, bíróság előtt, jelen tájékoztatásomat, sajtó felé, nemzetközi közvélemény, diktatúra felszámolásáért, történeti alkotmány, ideiglenes alkotmány, magyar alkotmányos, diktatúra érvényesítésére, esetben kimeríti, alkotmányos rend, magyar nemzet, háttérhatalmat kiszolgáló, bíróságon 2014, megváltoztatását, tájékoztatásomat, érvényesítésére, felszámolásáért, népszuverenitás, kötelezettségét, megváltoztatása, kötelezettségem, felhatalmazott, bűncselekményt, magyarországon, alkotmánysértő, alaptörvénynek, kiterjesztette, alkotmányoztak, háttérhatalmat, állampolgárai, törekvésekkel, érvénytelenné, következőkről, befejezettnek, megszerzésére, alkotmányozni, tevékenységét, följogosított, alkotmányozás, módosításával, bűncselekmény, alaptörvényét, tulajdonított, tagadhatatlan, illetékessége, állampolgári, alkotmányban, magyarország, tevékenysége, alaptörvényt, tájékoztatom, állampolgára, ideiglenessé, törvényükkel, gyakorlására, bíróságaihoz, tájékoztatás, alkotmánynak, jogrendjének, bekezdéséből, birtoklására, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5518
  • e Hét: 6898
  • e Hónap: 7845
  • e Év: 43786
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.