Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Drogteszt
  2014-12-10 12:21:33, szerda
 
   
  Ha valójában nem a szűrés és a megelőzés a valódi cél, mégis miért dobta be a Fidesz a drogteszt ötletét?

http://valasz.hu/itth.../ez-az-igazi-baj-a-drogteszttel-107398



Pótcselekvés a drogozás is és pótcselekvés a politikai válasz rá... Addig is, míg ezen rágódik a nép, addig sem ér rá tüntenti és valós problémákklal foglalkozni.

Itt lenne az ideje, hogy olyan társadalmi helyzet alakuljon ki, amikor már nincs szükség sem gyereknek, sem felnőttnek arra, hogy pótszerekkel kábítsák magukat!

Ez az, amikor az okozatot kezdik el orvosolgatni nagy közköltséggel, az azt kiváltó ok megszüntetése helyett!

*

Mára az emberiség mindent kipróbált csak egy valamivel nem boldogult. Nem tudta eldönteni, hogy ki nevelje a gyermeket. Mert a gyermeknek járna a szülői FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET! Gyermeksége jogán és okán!

Csakhogy, a kicsiny gyermeket bölcsibe adják,...mint valami darabárut megmunkálásra... ahol nem szeretik feltétel nélkül azért, amiért olyan, amilyen. Azt csak az édesanyjától és az édesapjától kaphatná meg, ha... nem lenne lepasszolva. Szerintem az ilyen szeretetnélküliségben felnőtt gyermekekben egy nagy tátongó űrként jelenik meg a szeretethiány. Ez a hiány nagyon fájó tud lenni. Sokszor az elviselhetetlenségig és földhöz tudja az embert vágni... Ezt a fájdalmat muszáj valamivel tompítani. Ha elzsibbad valaki az alkoholtól, vagy bármilyen más drogtól... addig sem érzi ezt az űrt... ezt a szeretethiányt...

Egy kicsiny gyermeknek legalább 9 hónapra van szüksége ahhoz, hogy egyáltalán fel tudjon önállóan ülni. Majd egy évre, hogy felálljon és járni tudjon... Ehhez szükség van a fizikai és lelki jelenlétre. Enélkül nem lehet egészséges lelkületű gyermeket felnőtté nevelni!!!

Ezért kellene megelőzni, hogy pótszerekhez nyúljanak a gyerekek, vagy a gyermekded infantillis felnőttek...

Ne fosszuk meg a kicsinyeket a szüleiktől, leglább 3 éves korukig! Ne hozzuk az anyákat olyan kényszerhelyzetbe, hogy megváljanak gyermekeiktől idő előtt.

*

Felnőtt és már ki is halt egy nemzedék azért, mert az anyjukat beterelték a gyártakba 3 műszakba dolgozni és igaz, volt vállalati bölcsőde, de könyörgöm, már pár hónapos kisbabát ráültettek a dadusok a bilire és kikötötték őket, nehogy eldőljenek! Ezek felnőtt nőkké és férfivá válva csak testileg lettek felnőttek! Kimaradt az életükből a gyermekkor!!! Azzal, h. elvették tőlük az édesanyjukat!

Bizony, évtizedek óta bombázom ezzel a politikusokat!!! Mit gondoltok, hogy a csudába kerültem a Haza és Haladás alapította Magyar Nők Világfórumára még 1996-ban?

*

Mit gondoltok, hogy miért van még most is tiltom listán az erről szóló szociográfiám? Miért jelentettem meg végül is álnéven? http://furaila.xfree.hu/252531

*

A Fidesz meg akar valósítani egy "HELYCSERÉS TÁMADÁST"! Ki akarja nevelni a saját "elitjét", és rabszolgáit!!! Ugyanis, az EU-nak szüksége van jól fogyasztó kozmopolitákra és az őket kiszolgáló "rabszolgákra"!

Ezért, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN (KOMPATIBILITÁS) KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával!
Vagyis, minden áron el kell kerülni az EU SZEGREGÁCIÓ-s vádját!

Ezért a nagylétszámú kisebbséghez tartozók gyerekeit is rá kell venni arra, hogy bölcsibe, illetve óvodába járjanak! Majd iskolába, hogy elvégezzék a 8 általánost és SZAKMÁT is tanuljanak.

*

Félve a SZEGREGÁCIÓ vádjától, hozzájuk igazítják - általánosan kiterjesztve a többségi társadalomhoz tartozókra is a segélyhez jutás feltételeként megszabott kötelező óvodába járást, majd az általános iskola elvégzését és a SZAKKÉPZÉST, ami a többségi társadalomhoz tartzók számára olybá tűnik, mint valami RABSZOLGAKÉPZÉS... Na ezt itt a tökéletes CSAPDAHELYZET!!!

*

Tanulságul szolgálhat az Érintés hatalma című film - anyjuktól, társaiktól különböző fokozatokban elkülönített, megfosztott - kísérleti majmai, alanyai! PONT, MINT AZ EMBERI UTÓDOKNÁL! CSUPA LELKILEG SÉRÜLT UTÓDOK NŐNEK FÖL... ÉS LÉPNEK A NYOMUNKBA!

* Akár a katonai kegyetlenkedéseiben (militarizmusában), vagy politikai diktatúrák hatalmi nyomulásában (technokratizmusában) felnőtt: lelki sérülések okozta testi bajokkal (pszichoszomatikus-pszichovegetatív) zavarokkal küzdő ifjai!

* Vagy a fogyasztói társadalmak szüleiktől elidegenített, un "jó iskolákban" nevelt sikerhajhász (orientált), gyermekded- (infantilis) ifjai.

* Vagy az utcán fölnőtt, senkinek sem kellő "semmirekellő", elembertelenedett, koravén fiataljai.



Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: pszichovegetatív, militarizmusában, rabszolgaképzés, szeretethiányt, kompatibilitás, kozmopolitákra, gyermekeiktől, problémákklal, társadalomhoz, csapdahelyzet, szeretethiány, politikusokat, megmunkálásra, elidegenített, szociográfiám, feltételeként, világfórumára, megszüntetése, közköltséggel, kiterjesztve, édesanyjukat, rabszolgákra, pótcselekvés, nagylétszámú, kisebbséghez, semmirekellő, pótszerekhez, fokozatokban, orvosolgatni, nyomulásában, sikerhajhász, édesanyjától, gyermekekben, elkülönített, drogteszttel, pótszerekkel, drogteszt ötletét, politikai válasz, okozatot kezdik, emberiség mindent, gyermeknek járna, szülői FELTÉTEL, kicsiny gyermeket, édesapjától kaphatná, nagy tátongó, hiány nagyon, embert vágni, fájdalmat muszáj, kicsiny gyermeknek, gyermekded infantillis, anyákat olyan, nemzedék azért, FELTÉTEL NÉLKÜLI SZERETET, Magyar Nők Világfórumára, HELYCSERÉS TÁMADÁST, MINDENNEK ÖSSZHANGBAN, KELL LENNIE AZ EU-oktatáspolitikájával, MINT AZ EMBERI UTÓDOKNÁL, CSUPA LELKILEG SÉRÜLT UTÓDOK NŐNEK FÖL, LÉPNEK NYOMUNKBA, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Tanácsok egy pszichológustól  Baranyi Ferenc - N i n c s  Esterházy Péterre emlékezünk  A Magyar Költészet napja alkal...  Szép estét  Ma van a magyar költészet napj...  Egy párkányon  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Egyszerű  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  Eduardo Sacheri gondolata  Walter Chrysler mondta  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  Van néhány kérdés, amin gondol...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó nap volt  Facebookon kaptam  Bársony székben  Robert Merle tollából  Paul Éluard - És egy mosoly  Hamvas Béla  Segíts neki dicsérni Téged  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szabó T. Anna - Pitypang  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Ma van a magyar költészet napj...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jó éjszakát  Nagy és kis csodák  Isten hűségének mértéke  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Megígért békesség  Isten hűségének mértéke  Tanmese  Facebookon kaptam Krisztinától  Különleges  Jó nap volt  James Allen  Facebookon kaptam  James Allen  Az ember  Bársony székben  Kertem  Borzasztó  Facebookon kaptam  képre írva  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Müller Péter tollából  Szép estét kedves látogatóimn...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Martin Buber, A haszidim meséi  A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Anyámról való emlékek  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Egy barátság története  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  Isten hűségének mértéke  Isten hűségének mértéke 
Bejegyzés Címkék
drogteszt ötletét, politikai válasz, okozatot kezdik, emberiség mindent, gyermeknek járna, szülői FELTÉTEL, kicsiny gyermeket, édesapjától kaphatná, nagy tátongó, hiány nagyon, embert vágni, fájdalmat muszáj, kicsiny gyermeknek, gyermekded infantillis, anyákat olyan, nemzedék azért, anyjukat beterelték, csudába kerültem, erről szóló, őket kiszolgáló, nagylétszámú kisebbséghez, többségi társadalomhoz, segélyhez jutás, általános iskola, tökéletes CSAPDAHELYZET, fogyasztói társadalmak, utcán fölnőtt, pszichovegetatív, militarizmusában, rabszolgaképzés, szeretethiányt, kompatibilitás, kozmopolitákra, gyermekeiktől, problémákklal, társadalomhoz, csapdahelyzet, szeretethiány, politikusokat, megmunkálásra, elidegenített, szociográfiám, feltételeként, világfórumára, megszüntetése, közköltséggel, kiterjesztve, édesanyjukat, rabszolgákra, pótcselekvés, nagylétszámú, kisebbséghez, semmirekellő, pótszerekhez, fokozatokban, orvosolgatni, nyomulásában, sikerhajhász, édesanyjától, gyermekekben, elkülönített, drogteszttel, pótszerekkel, gyermeksége, foglalkozni, jelentettem, édesapjától, kicsinyeket, lepasszolva, infantillis, megváljanak, összhangban, szegregáció, szakképzést, általánosan, társadalmak, megfosztott, rabszolgáit, alkoholtól, gyermekded, elvégzését, egyáltalán, gyermeknek, iskolákban, tanulságul, zavarokkal, szüleiktől, diktatúrák, jelenlétre, szolgálhat, társaiktól, fogyasztói, tartozókra, gyermekkor, eldőljenek, alapította, infantilis, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5427
  • e Hét: 6807
  • e Hónap: 7754
  • e Év: 43695
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.