Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Vigyázat!!! Észnél legyünk!!!
  2014-12-11 07:23:48, csütörtök
 
   
  Vigyázat!! Észnél legyünk!!! Küldjétek tovább

December 16-ra szervezik Budapestre az EuroMajdant - 2014.11.29 14:34

December 16-ára hirdettek meg a korábbi kormányellenes megmozdulások szervezői egy összevont tüntetést, amire minden eddigi kormányellenes megmozdulás résztvevőit várják. A beharangozó szerint civil és pártfüggetlen megmozdulást tényleg úgy szervezik, hogy látszólag civil legyen és pártfüggetlen. Egy diákközösség kezdte meg a szervezését - éppen csak a támogatásáról gondoskodik a korábbi, internetadó elleni megmozdulást szervező volt MSZP-s képviselő (Gulyás), ezen felül a liberális sajtó teljes spektruma gondoskodik arról, hogy két héten keresztül mindenkihez eljusson a tüntetés híre.

A demonstrációt minden ellen szervezik, ami ellen tüntetést szervezni lehet. A balliberális ellenzék számára a fontos, hogy mindenki ott legyen, mindenki tüntessen valamiért. A miért nem fontos, az elképzelhető összes indokot felsorolják, amiért normális ember alapesetben részt venne egy ilyen megmozduláson. Hazugság, korrupció, lopás, maffiakormány, társadalmi igazságtalanság, rossz egészségügy, még rosszabb oktatás - tehát minden elképzelhető dolgot felsorolnak, amiért tüntetni lehet. Annyi azért hozzátesznek, hogy magyar és EU-zászlót szívesen látnak.
A József nádor térre szervezett, látszólag civil megmozdulás egyenes ágú folytatása az áprilisban még perifériális indokok (Szabadség téri emlékmű) mentén szerveződő megmozdulásoknak. A tüntetésen megjelenő emberekben annyi lesz a közös, hogy nem kérnek a kormányból, és ennél fogva rá tudják őket venni, hogy beálljanak az Európai Unió zászlaja alá tüntetni.

A tüntetés párhuzamba állítható azzal, ami Kijevben történt, pontosan egy évvel ezelőtt. Ukrajnában civil szervezetet kezdeményeztek kezdetben békés, kormányellenes megmozdulásokat az ellen, hogy Kijev mégsem írta alá a társulási egyezményt az Európai Unióval, az Azarov-kormány ehelyett zárt ajtók mögött megkezdte az eurázsiai átmenet előkészítését: szándéknyilatkozatot írtak alá a Moszkva által alapított vámunióhoz csatlakozásról, és megkezdték annak jogi alapozását.
A békés EU-párti tüntetésekre "valaki" rászervezte a jobboldali szervezeteket és szurkolói közösségeket, így nagyon hamar megkezdődtek az összecsapások a rendőri erők és a tüntetők keménymagja közt. A Majdan téren sátrakat emeltek a tüntetők és azt közelharci eszközökkel felfegyverzett csoportok kezdték védeni, így egy állandó központ alakult ki. Ezen a Majdan téren végzett rendőrségi rajtaütés során a hatóságok olyan dokumentumokat találtak, melyek bizonyítják, hogy a jobboldali szervezetek dollárban készpénzes kifizetéseket kaptak; minél radikálisabb volt a rendőrökkel szembeni fellépés, annál nagyobb összeg volt a jutalom.
A kezdődő utcai harcok közepette egyik napról a másikra a tüntetők arról számoltak be, hogy a rendőrök a tömegbe lövetnek. A rendőrök pedig arról számoltak be, hogy a tüntetők tömegéből éles lőfegyverrel lőnek rájuk.


Első haláleset a "békés" uniópárti tüntetésen. Ugyanaz a mesterlövész lőtte le, aki később a rendőröket is.

Képi (és videofelvétel) bizonyítékok kerültek elő arra vonatkozóan, hogy Kijevben ugyanaz a mesterlövész lőtte a rendőröket és civil tüntetőket felváltva, aki korábban a NATO afganisztáni és iraki misszióiban is szolgálatot teljesített. A NATO mesterlövésze a civilek tömegébe lövetéssel és a rendőrökre lövetéssel radikalizálta a kormányellenes tüntetést, hogy a tüntetők elemi gyűlöletből lépjenek fel a rendőrök ellen, és fordítva. A kijevi kormányt alig egy hónap leforgása alatt eltávolították a hatalomból, helyére fegyveres puccsal egy nyugatbarát kormány került, aminek első dolga volt, hogy felvette az IMF-hitelt és megszorító intézkedéseket vezetett be.
A két esemény közt párhuzam vonható, mert: az ukrán kormányt azért távolították el a hatalomból, mert az Európai Unió helyett keleti szomszédjával kezdett volna szorosabb kapcsolatokat építeni. 2015. január 1-jén megkezdi működését a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. 2015. január 1-től Magyarország sorsa nem az elszigeteltség, ha kilépünk az EU-ból, hanem a gazdaság fellendülhet az új szövetségi rendszerhez csatlakozással. Washington célja, hogy még az Eurázsiai Gazdasági Unió működésének megkezdése előtt radikális atlantista, nyugatbarát kormányokat juttasson hatalomra a kelet-európai országokban, köztük hazánkban is. Ha ez nem sikerül, az az amerikai befolyás kiszorítását jelenti Kelet-Európából, emiatt Washingtonnak elemi érdeke, hogy még a külpolitikai alternatíva megjelenése előtt radikális atlantista kormányt juttasson hatalomra Budapesten.

Egy hónap van hátra az Eurázsiai Gazdasági Unió indulásáig, és az Orbán-kormány megkezdte a keleti nyitást, ahogy korábban az Azarov-kormány is tette. A december 16-ig összevont tüntetés azt a célt szolgálja, hogy minél nagyobb tömeget lehessen összevonni az Európai Unió zászlaja alatt. Emiatt bármennyire is próbálják hangsúlyozni, hogy ez egy civil tüntetés, egyáltalán nem tekinthető civilnek, mert a balliberális pártok propagandájával összejátszó liberális sajtó teljes spektruma támogatja azt. Ez egy liberális tüntetés, egy budapesti EuroMajdan, amit az utolsó pillanatban, kapkodva próbálnak kivitelezni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: megmozdulásoknak, propagandájával, igazságtalanság, megmozdulásokat, eltávolították, kormányellenes, intézkedéseket, csatlakozással, csatlakozásról, elszigeteltség, dokumentumokat, felfegyverzett, kezdeményeztek, összecsapások, megmozduláson, maffiakormány, videofelvétel, pártfüggetlen, szomszédjával, szervezeteket, kapcsolatokat, demonstrációt, mesterlövésze, kifizetéseket, előkészítését, washingtonnak, támogatásáról, radikalizálta, megmozdulások, fellendülhet, külpolitikai, kiszorítását, radikálisabb, balliberális, megmozdulást, közösségeket, korábbi kormányellenes, összevont tüntetést, beharangozó szerint, diákközösség kezdte, támogatásáról gondoskodik, liberális sajtó, tüntetés híre, demonstrációt minden, balliberális ellenzék, elképzelhető összes, ilyen megmozduláson, tüntetésen megjelenő, tüntetés párhuzamba, évvel ezelőtt, társulási egyezményt, eurázsiai átmenet, Európai Unió, Európai Unióval, Eurázsiai Gazdasági Unió,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Mi volt e hatalom értelme  Szép estét kedves látogatóimna...  Alvó kislány  Ma van a magyar költészet napj...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Csomó  Facebookon kaptam  Mi volt e hatalom értelme  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A civilizációk nemzedékről nem...  Egyszer mindannyian hazatérünk  A civilizációk nemzedékről nem...  Molnár Ferenc: imádom!  David Mamet gondolata  Különleges  Egyszerű  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita A maradék idő  József Attila – Keresek ...  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  jó reggelt  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Tavaszi este  Alvó cica  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Az élet nem más  Paul David Tripp Április 10  Facebookon kaptam  Osvát Erzsébet - Április...  Facebookon kaptam  Idézetek a magányról  Ég veled Március  Tavaszi szél vizet áraszt  Ma van a magyar költészet napj...  Folytasd tovább a befejezésig  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót  Segíts neki dicsérni Téged  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  A haragos ember  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  A civilizációk nemzedékről nem...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép estét kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  Négy sor egy csodálatos versbő...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Steel - Május festmény  Reggel van  A gyulladáscsökkentő étrend se...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Facebookon kaptam  Kun Magdolna.: Belső félelem  Facebookon kaptam  Vidámság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Csomó  David Mamet gondolata  Facebookon kaptam  Az ideges katicabogár  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tavaszi sugár…  Facebookon kaptam  Esti kép  Monológ  Facebookon kaptam  Idézetek a magányról  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Mosoly  Facebookon kaptam  Fűzfa a tóparton  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó cica  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
korábbi kormányellenes, összevont tüntetést, beharangozó szerint, diákközösség kezdte, támogatásáról gondoskodik, liberális sajtó, tüntetés híre, demonstrációt minden, balliberális ellenzék, elképzelhető összes, ilyen megmozduláson, tüntetésen megjelenő, tüntetés párhuzamba, évvel ezelőtt, társulási egyezményt, eurázsiai átmenet, békés EU-párti, jobboldali szervezeteket, rendőri erők, tüntetők keménymagja, állandó központ, hatóságok olyan, jobboldali szervezetek, rendőrökkel szembeni, kezdődő utcai, tüntetők arról, tömegbe lövetnek, rendőrök pedig, tüntetők tömegéből, mesterlövész lőtte, civilek tömegébe, rendőrökre lövetéssel, kormányellenes tüntetést, tüntetők elemi, rendőrök ellen, kijevi kormányt, hónap leforgása, nyugatbarát kormány, ukrán kormányt, gazdaság fellendülhet, kelet-európai országokban, külpolitikai alternatíva, keleti nyitást, december 16-ig, célt szolgálja, civil tüntetés, balliberális pártok, liberális tüntetés, budapesti EuroMajdan, utolsó pillanatban, megmozdulásoknak, propagandájával, igazságtalanság, megmozdulásokat, eltávolították, kormányellenes, intézkedéseket, csatlakozással, csatlakozásról, elszigeteltség, dokumentumokat, felfegyverzett, kezdeményeztek, összecsapások, megmozduláson, maffiakormány, videofelvétel, pártfüggetlen, szomszédjával, szervezeteket, kapcsolatokat, demonstrációt, mesterlövésze, kifizetéseket, előkészítését, washingtonnak, támogatásáról, radikalizálta, megmozdulások, fellendülhet, külpolitikai, kiszorítását, radikálisabb, balliberális, megmozdulást, közösségeket, perifériális, mesterlövész, elképzelhető, afganisztáni, bizonyítékok, megkezdődtek, távolították, hozzátesznek, lőfegyverrel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 22
  • e Hét: 158
  • e Hónap: 1105
  • e Év: 37046
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.