Belépés
maroka.blog.xfree.hu
"Legyen béke és szeretet szívedben Boldogságod sose érjen véget" Antal Mária
1951.01.15
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Új csatornával ünnepel az ötéves M4 Sport 2020.07.17
  2020-07-17 18:06:36, péntek
 
  Szeptember 12-től minden szombaton és vasárnap a Duna Worldön jelentkezik az M4 Sport+. A labdarúgó NBI-ből ezentúl minden mérkőzést közvetít a közmédia valamelyik televíziós csatornája.
Öt évvel ezelőtt, július 18-án indult el az M4 Sport adása. A közszolgálati sportcsatorna 2015-ben több céllal jött létre:
- Megmutatni a látvány- és olimpiai sportokat, hogy minél többen kapjanak hozzájuk kedvet és kezdjenek el sportolni.
- Megmutatni a magyar sikereket, a nemzeti válogatottak világ- és Európa-bajnokságait - ezzel is erősítve az identitásunkat.
- Megmutatni olyan prémium eseményeket, mint a labdarúgó-vb, Eb, a Bajnokok Ligája-sorozat vagy a Forma-1-es világbajnokság, hogy itthon is mindenki láthassa a világsztárokat.
Ebben az időszakban számtalan sikerről számolt be az M4 Sport: az első évben a csatorna mutatta meg, ahogyan a magyar labdarúgó-válogatott kiharcolja az Európa-bajnoki részvételt. Az akkori képsorok és a bő fél évvel később a franciaországi tornán látottak és hallottak közös emlékezetünk részévé váltak. Szintén az egész ország figyelte a tévében a magyar olimpiai csapat sikeres riói szereplését. 2017-ben minden idők legjobb és legnézettebb vizes világbajnoksága, 2018-ban Magyarország történetének első téli olimpiai aranyérme és az oroszországi futball-világbajnokság, 2019-ben a hazai rendezésű vb-k és a Puskás Aréna nyitómérkőzése, míg idén januárban a magyar férfi vízilabda-válogatott történelmi győzelme a Duna Arénában csak néhány pillanat abból a rendkívül szerteágazó palettából, amivel az M4 Sport az első öt évében büszkélkedhetett.
Az ötödik születésnap mérföldkő a közszolgálati sportcsatorna történetében, ugyanis szeptember 12-től bővül az M4 Sport kínálata: minden szombaton és vasárnap 14 és 22 óra között a közmédia nemzetközi csatornáján, a Duna Worldön jelentkezik az M4 Sport+, ezzel még jobban kiszolgálva a szurkolókat és a sport iránt érdeklődőket határon innen és túl.
,,Óriási büszkeséggel tölt el bennünket, hogy az elmúlt öt évben a hazai sportcsatornák között messze az M4 Sport volt a legnépszerűbb. Célunk, hogy még több magyar sporteseményt, a magyar sportvilág még nagyobb szeletét meg tudjuk megmutatni, ezért ősztől bővítjük a közmédia kínálatát és elindítjuk az M4 Sport+ nevű csatornánkat. Eddig is fontos feladatunk volt a magyar sport - határon innen és túl - támogatása, az új csatornával ez még jobban kiteljesedik" - mondta Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.
A plusz csatorna indulásával a magyar labdarúgás szerelmesei egész hétvégén, pénteken, szombaton és vasárnap is követhetik az NB I minden mérkőzését, valamint a tervek szerint újdonságként az NB II legjavából az eddiginél is több közvetítés kerül műsorra. De nemcsak a focinak kedvez az M4 Sport+, a következő időszak gazdag sportrepertoárjából valamennyi hazai sikersportág csapata és versenyzője megmutathatja teljesítményét az országos lefedettségű csatorna kamerái előtt.
,,Izgatottan várjuk a következő időszakot, hiszen a sport az életünk. Az első öt év sem volt unalmas, ám a nemzetközi sportnaptár átszervezése, és az idő közben sikeresen megszerzett közvetítési jogok miatt a következő öt is eseménydúsnak ígérkezik, még több lehetőséget rejtve magában. Ezen a hétvégén a Forma-1-es Magyar Nagydíjat közvetítjük, hamarosan újraindul a futballélet az NB II-vel, a Bajnokok Ligájával majd az NB I-gyel. Idén is nálunk láthatják a nézők a Kék szalagot, ami tévés szempontból óriási kihívás, akárcsak a budapesti UEFA Szuper Kupa-mérkőzés. Nagyszerű időszak lesz, immáron két csatornán, és nem titok, hogy folyamatosan dolgozunk egy felhasználóbarát, internetes médialejátszón is, hogy a digitális tartalomszolgáltatásban is lehető legjobban kiszolgáljuk nézőinket - foglalta össze a terveket Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

- Új sportcsatorna indulásával ünnepel az ötéves M4 Sport Link
 
 
0 komment , kategória:  Egyéb sport  
Címkék: felhasználóbarát, büszkélkedhetett, világbajnoksága, vezérigazgatója, identitásunkat, sportcsatornák, franciaországi, médialejátszón, világbajnokság, világsztárokat, teljesítményét, nyitómérkőzése, eseménydúsnak, sportcsatorna, legnépszerűbb, sporteseményt, közszolgálati, megmutathatja, folyamatosan, bajnokságait, válogatottak, történetében, legnézettebb, emlékezetünk, oroszországi, érdeklődőket, átszervezése, büszkeséggel, kiszolgáljuk, történetének, magyarország, sikersportág, kiteljesedik, csatornánkat, újdonságként, lefedettségű, labdarúgó NBI-ből, közmédia valamelyik, közszolgálati sportcsatorna, magyar sikereket, nemzeti válogatottak, időszakban számtalan, első évben, csatorna mutatta, akkori képsorok, franciaországi tornán, egész ország, magyar olimpiai, hazai rendezésű, magyar férfi, rendkívül szerteágazó, ötödik születésnap, Duna Worldön, Bajnokok Ligája-sorozat, Puskás Aréna, Duna Arénában, Papp Dániel, Forma-1-es Magyar Nagydíjat, Bajnokok Ligájával, UEFA Szuper Kupa-mérkőzés, Székely Dávid,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kertem  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Paul David Tripp Április 15  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  képre írva  Kertem  Segíts neki dicsérni Téged  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Eduardo Sacheri gondolata  Szép estét  Szép estét  Facebookon kaptam  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Müller Péter tollából  Pitypang szökőkút  Paul David Tripp Április 12  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Magyar költészet napja  Szép estét kedves látogatóimna...  Zilahy Lajos mondta  Szép estét kedves látogatóimna...  Szabó T. Anna - Pitypang  József Attila – Keresek ...  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Azért kaptad  Kertem  Facebookon kaptam  Dóró Sándor: Embernek maradni  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Mindig lesz olyan  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Zilahy Lajos gondolata  Walter Chrysler mondta  Megígért békesség  A sorsod  Borzasztó  Horváth Szilvia tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  József Attila - Kopogtatás nél...  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Egy párkányon  Latinovits Zoltán tollából  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Előfordul, hogy  Mindent de mindent visszakap  Robert Merle tollából  Egyszerű  Facebookon kaptam  Magyar költészet napja  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  A pitypang legendája  Martin Buber, A haszidim meséi  Esterházy Péterre emlékezünk  Az ember emlékekből áll  Különleges  Facebookon kaptam  Segíts neki dicsérni Téged  Eduardo Sacheri gondolata  Szép álmokat!  Jó nap volt  Somlyó Zoltán - Orgonával  Ady Endre - Mindegy átka  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Szép estét kedves látogatóimna...  Magyar költészet napja  Azért kaptad  Előfordul, hogy  Szép estét  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
labdarúgó NBI-ből, közmédia valamelyik, közszolgálati sportcsatorna, magyar sikereket, nemzeti válogatottak, időszakban számtalan, első évben, csatorna mutatta, akkori képsorok, franciaországi tornán, egész ország, magyar olimpiai, hazai rendezésű, magyar férfi, rendkívül szerteágazó, ötödik születésnap, közmédia nemzetközi, sport iránt, hazai sportcsatornák, magyar sportvilág, közmédia kínálatát, magyar sport, plusz csatorna, magyar labdarúgás, tervek szerint, focinak kedvez, következő időszak, országos lefedettségű, következő időszakot, nemzetközi sportnaptár, budapesti UEFA, terveket Székely, felhasználóbarát, büszkélkedhetett, világbajnoksága, vezérigazgatója, identitásunkat, sportcsatornák, franciaországi, médialejátszón, világbajnokság, világsztárokat, teljesítményét, nyitómérkőzése, eseménydúsnak, sportcsatorna, legnépszerűbb, sporteseményt, közszolgálati, megmutathatja, folyamatosan, bajnokságait, válogatottak, történetében, legnézettebb, emlékezetünk, oroszországi, érdeklődőket, átszervezése, büszkeséggel, kiszolgáljuk, történetének, magyarország, sikersportág, kiteljesedik, csatornánkat, újdonságként, lefedettségű, csatornáján, indulásával, születésnap, megszerzett, szereplését, közvetítjük, futballélet, szerelmesei, közvetítési, jelentkezik, csatornával, lehetőséget, versenyzője, szerteágazó, szempontból, szurkolókat, sportnaptár, eseményeket, kiszolgálva, palettából, történelmi, válogatott, időszakban, megmutatni, szeptember, támogatása, részvételt, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 47466 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4634
  • e Hét: 15696
  • e Hónap: 28372
  • e Év: 262119
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.