Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kilakoltatások 1991-et követően és mostanság
  2015-01-05 12:41:45, hétfő
 
   
  EGY ÚJABB HÍR, AMI KIHOZOTT A SODROMBÓL!

https://www.facebook.com/PatriotaMM/photos/a.185840248131117.44169.18469155491265 3/
784237038291432/?type=1&theater

Kegyetlenül kilakoltatták tegnap azt a budapesti családot, ahol három kisgyerek lakott az anyukájával. A rendőrök még segítettek is a végrehajtóknak és kihordták az utcára a család bútorait, majd kitették a lakásból a gyerekeket és az anyukájukat. A gyerekek közül csak az egyik az anyuka vérszerinti gyermeke, a másik kettő kisgyereket nevelőszülőként neveli, mivel a gyerekek szülei öngyilkosok lettek ..
.


Ez megy már 1991 óta!!!! Nincs erkölcsi alapotok ez ellen háborogni, hiszen örökösen lehurrogtok, hogy miért sorolom a sok tragikus eseményt? Azt tanácsoljátok 25. éve, hogy: ,,Írjál vidámabb dolgokról!" Meg hasonló megalkuvásra késztető szöveggel bombáztok lépten-nyomon!!!! Pedig én megírtam legutóbb 19 évvel ezelőtt, hogy mi folyik országos szinten, és mi készül ellenünk és utódaink ellen!
Itt a részlet abból a díjnyertes szociográfiából, aminek a megjelentetését NEM VÁLLALJA egyetlen-egy kiadó sem!!!!

*
,,,,Talán az volt Katalin utolsó ,,rendes" munkahelye, ami azért szűnt meg, mert rájött valamire... Azzal kezdődött, hogy sikerült kiharcolnia egy kismama díjhátralékának befizetésének lehetőségét. Hiszen, az orra előtt csukta volna be a pénztárajtót a főnöknője. Ezt már mégsem hagyhatta szó nélkül! Sőt, Katalin nem engedtem meg neki és mindent elkövetett, hogy a kismama be tudja a kezében szorongatott pénzt fizetni.
Akkor még nem tudta, hogy valaki a Díjbeszedőnél kigyűjtette azon lakások címét, ahol még a mérőóra leolvasására sem volt legalább 3 alkalommal lehetőség és már ment is a Közjegyzői Hivatalba az aktájuk, ahol részben
- foglalást, részben
- mérőóra kikapcsolási kérelmet, részben, pedig
- kilakoltatást terjesztettek elő.
Volt olyan nap,. hogy 200 ilyen kérelemmel állított be a Közjegyzői Hivatalba és ott nem akartak a szemüknek hinni az ügyintézők, és amikor odaszóltak a főnökének, hogy:
,,...mi történt a Díjbeszedőnél?"
akkor azt a választ kapták, hogy:
,,...minden egyes esetben igen is indokolt a kérelem!".
Ekkor a Közjegyzői Hivatal ügyintézője arra kérte Katalint, hogy lássa el kézjegyével ezeket a kérelmeket. ,,"

*

Ha megnézné valaki, akkor, bizony ott van ezeken az aljas előterjeesztéseken az én szignóm!!!! Merthogy, bizony én voltam az a szociográfiában szereplő Katalin!
Csakhogy, ez még az előtt a kismama esete előtt volt. Nekem ez a kismama esete nyitotta föl a szememet és nekem azután nem volt maradásom a főnöki revans miatt. Ki kellett lépnem és nem volt többé munkahely, amelyik alkalmazott volna!!! Olyan módszerekkel akadályozták meg a munkavállalásomat, hogy azt, ha leírnám egy újabb regényt tenne ki.


Akkoriban 1996-ban, az ős-emdéefes Haza és Haladás Alapítvány (ma Egyesület) http://furaila.xfree.hu/257277 összehívta a Magyarok Házába a világ magyar lányait, asszonyait egy világfórumra.
(Egy későbbi meghívót bemásoltam ide is: http://furaila.xfree.hu/241359 )

Ott hallottam először Jókai Anna írót. A női léthez kapcsolódó sorskérdésekről beszélt olyan szuggesztíven, ahogy én írtam erről a témáról - az akkor már a MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG folyóiratának - a MAGYAR NAPLÓ szerkesztőségében leadott jeligés szociográfiámban.
Amiért szó szerint idézte Jókai Anna az összejövetelünk céljához passzoló szöveget a szociográfiámból, már tudtam, hogy ő is tagja volt a zsűrinek.
Legnagyobb meglepetésemre, felállva közbetapsoltak leány- és asszonytársaim.
- Vajon, ha tudják, hogy én írtam, akkor is tapsoltak volna?

Már talán soha nem fogom megtudni, mert Jókai Anna elfelejtette megemlíteni a szerző nevét. Úgy adta elő, mintha az az ő saját gondolata lett volna...


Az történt, hogy a pályaművekből olyan tragikus "ÖNKÉP" bontakozott ki az Írószövetség előtt, amit azóta sem voltak hajlandók fölvállalni!
Bizony, Jókai Anna sem, akit a nemzet írójának tartanak... Elhallgatták és hallgatnak róla azóta is!!! Az IGAZSÁG ELHALLGATÁSA, pedig a LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, mert az ellen még esélyünk sincs a védekezésre, amiről nem tudunk!
Bóna Mária Ilona
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szociográfiámból, szociográfiámban, díjhátralékának, legalattomosabb, sorskérdésekről, megjelentetését, szociográfiában, összejövetelünk, szociográfiából, nevelőszülőként, közbetapsoltak, asszonytársaim, meglepetésemre, végrehajtóknak, folyóiratának, terjesztettek, befizetésének, pályaművekből, díjbeszedőnél, szuggesztíven, kilakoltatást, tanácsoljátok, kilakoltatták, elhallgatták, megalkuvásra, elfelejtette, írószövetség, módszerekkel, világfórumra, leolvasására, szorongatott, elhallgatása, akadályozták, kikapcsolási, pénztárajtót, kézjegyével, budapesti családot, család bútorait, gyerekek közül, anyuka vérszerinti, másik kettő, gyerekek szülei, részlet abból, díjnyertes szociográfiából, volt Katalin, kismama díjhátralékának, orra előtt, kezében szorongatott, mérőóra leolvasására, szemüknek hinni, választ kapták, kismama esete, ÚJABB HÍR, KIHOZOTT SODROMBÓL, Közjegyzői Hivatalba, Közjegyzői Hivatal, Haladás Alapítvány, Magyarok Házába, Jókai Anna, MAGYAR ÍRÓSZÖVETSÉG, MAGYAR NAPLÓ, IGAZSÁG ELHALLGATÁSA, LEGALATTOMOSABB HAZUGSÁG, Bóna Mária Ilona,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  Alvó kislány  Pitypang szökőkút  Martin Buber, A haszidim meséi  Jó éjszakát  Vidámság  Önmaga ellenére  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 12  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Az ember emlékekből áll  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Segíts neki dicsérni Téged  Magamnak  Bársony székben  Alvó cica  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  Jázmin  Martin Buber, A haszidim meséi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  A pitypang legendája  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Paul Éluard - És egy mosoly  Horváth Szilvia tollából  Szép álmokat!  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  különleges  Minden tavaszból őrizz..  Egy gondolat  Paul David Tripp Április 14  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Töröld le  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  jó reggelt  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Somlyó Zoltán - Orgonával  Facebookon kaptam  Előnyök, amelyeket a meditáció...  jó reggelt  Gebhardt Nóra versei II.  IGEN így  Tanácsok egy pszichológustól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Anyák napjára  Előfordul, hogy  Mindig lesz olyan  Alvó cicák  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Van néhány kérdés, amin gondol...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét  Vidámság  Paul David Tripp Április 14  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Szép estét  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
budapesti családot, család bútorait, gyerekek közül, anyuka vérszerinti, másik kettő, gyerekek szülei, részlet abból, díjnyertes szociográfiából, volt Katalin, kismama díjhátralékának, orra előtt, kezében szorongatott, mérőóra leolvasására, szemüknek hinni, választ kapták, kismama esete, főnöki revans, újabb regényt, ős-emdéefes Haza, világ magyar, későbbi meghívót, összejövetelünk céljához, szerző nevét, pályaművekből olyan, nemzet írójának, szociográfiámból, szociográfiámban, díjhátralékának, legalattomosabb, sorskérdésekről, megjelentetését, szociográfiában, összejövetelünk, szociográfiából, nevelőszülőként, közbetapsoltak, asszonytársaim, meglepetésemre, végrehajtóknak, folyóiratának, terjesztettek, befizetésének, pályaművekből, díjbeszedőnél, szuggesztíven, kilakoltatást, tanácsoljátok, kilakoltatták, elhallgatták, megalkuvásra, elfelejtette, írószövetség, módszerekkel, világfórumra, leolvasására, szorongatott, elhallgatása, akadályozták, kikapcsolási, pénztárajtót, kézjegyével, kigyűjtette, fölvállalni, ügyintézője, megemlíteni, anyukájukat, kiharcolnia, bontakozott, lehetőségét, anyukájával, védekezésre, kegyetlenül, lehurrogtok, öngyilkosok, alkalmazott, vérszerinti, kisgyereket, összehívta, kérelmeket, alkalommal, ügyintézők, kérelemmel, közjegyzői, elkövetett, legnagyobb, kapcsolódó, bemásoltam, díjnyertes, odaszóltak, munkahelye, asszonyait, alapítvány, segítettek, gyerekeket, patriotamm, hallgatnak, hivatalba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 238
  • e Hét: 981
  • e Hónap: 1928
  • e Év: 37869
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.