Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Rogánék tavaly 46,7 milliárd forintot költöttek egy 25 milli
  2018-01-04 12:39:20, csütörtök
 
  Rogánék tavaly 46,7 milliárd forintot költöttek egy 25 milliárd forintos keret-közbeszerzésre hivatkozva

Herczeg Márk
POLITIKA
ma 10:13


A Magyar Nemzet arról írt, hogy 2017-ben a Rogán Antal minisztériuma alá tartozó Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) durván túllépte a keretet. A lap a közbeszerzési adatbázisban található összegzések és szerződések alapján kiszámolta, hogy a különböző állami intézmények kommunikációjára, nyomdai és PR-költségeire 46,7 milliárd forintot osztott szét egy 2016-ban a tavalyi évre kiírt, 25 milliárd forintos keret-közbeszerzésre hivatkozva.

A három fő haszonélvező a tendereken eddig is szépen szereplő Balásy Gyula, Kuna Tibor és Csetényi Csaba volt.

A lap az alapösszegeket vette figyelembe, mert a legtöbb kiírásnál az NKOH meghatároz pluszban egy opciós összeget, amit az alapösszeg kimerülése után lehet lehívni, de ez ajánlatonként változik: van, ahol csak pár millióról van szó, de akár az eredeti ár 60 százalékát is elérheti. Hogy pontosan mennyi pénzt hívtak le a nyertes cégek, nem tudni. Az NKOH a meghívásos közbeszerzés 2016-os kiírásakor még úgy számolt, hogy a keretmegállapodás alkalmazására 1100 állami szerv köteles vagy jogosult, így a szerződések száma ,,várhatóan legalább 250-300 darab lesz". A Magyar Nemzet szerint a hivatal ehhez képest csak 91 szerződést kötött kb. 70 állami tulajdonú szervezettel és intézménnyel. Az NKOH nem válaszolt a lap kérdéseire.




https://444.hu/2018/01/04/roganek-tavaly-467-milliard-forintot-koltottek-egy-25-m illiard-forintos-keret-kozbeszerzesre-hivatkozva


--------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------


Néhány éve azt mondtam, ezeknek a nyomorultaknak ez kell, ezeknek mohács kell, hogy eljussanak a legaljára, talán majd ott felébrednek, és akkor lesz változás.

Ma azt mondom, ezeknek azért kell eljutni a legaljára, mert ott szeretnek élni, az a létformájuk, hogy önrendelkezésre alkalmatlan, szánalmas, tudatlan, primitív nyomorultak, akik nem fognak felébredni soha, hanem szolgaként fognak élni mindig, mert úgy akarnak élni, és azt is érdemlik.

Mi pedig, megdöbbentő kisebbségben élők, majd megtaláljuk az utunkat a normális élethez, a normális kisebbség többi tagjához és a nagyvilághoz is, ahogy a szüleink is megtalálták azt a kommunizmusban. Nekünk csakazértis lesz nemzetközi sajtónk valahogy, a nappalinkból akkor is ki tudjuk zárni ezeket a patkányokat, és majd megtaláljuk az utat a pénzkereséshez is, a gyerekeink civilizált felneveléséhez is, és a normális élethez is.

Persze nehezebb, munkásabb és szomorúbb lesz, mert majd mi is arra gondolunk, mint a szüleink, hogy mennyivel jobban, könnyebben, nyugodtabban is élhetnénk, de nekünk is a nehezebb út jut, mert egy nagyobb részt tudatlan bunkókkal teli országban élünk, ahol nagyobb részt megfelel az embereknek, hogy a szabadságjogaik jelentős részét elcseréljék néhány olcsó ígéretre, vagy erzsébet-utalványra.

kevés üdítő kivételtől eltekintve szomorú állapotú nyomorúságos gondolkodású nép ez, amelyik pontosan úgy él, ahogy megérdemli. Remélem mindegyik fasz elküldi az összes megtakarított pénzét a viktornak a héten.

A különbség annyi, hogy most a gyerekeink szépen lelépnek és úgy itt hagynak bennünket mint a húzat. Mi pedig nem a gyerekeinkért és unokáinkért dolgozunk, hanem egy söpredék jólétéért.

A legnagyobb probléma. hogy a baloldal elfelejtett az egyszerű vidéki ember gondjaival, érdekeivel foglalkozni, értelmes válaszokat adni rá.
A baloldal prostituálta a teljes szakszervezeti érdekvédelmet és ez bizony hozta magával a bérből és fizetésből élők szegénysorba csúszását.
A szegénysorban lévő embereknek pedig sokkal jobban lehet a félelmeire alapozni egy kormánynak, mint egy biztos egzisztenmciális háttérrel rendelkező független polgárnak. Ez a baloldal történelmi bűne az elmúlt 27 évből, O1G rendszere pedig ennek a gátlástalan haszonélvezője.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: egzisztenmciális, kommunikációjára, önrendelkezésre, szabadságjogaik, szakszervezeti, nyomorultaknak, kozbeszerzesre, közbeszerzésre, pénzkereséshez, haszonélvezője, alapösszegeket, kommunizmusban, felneveléséhez, kommunikációs, megtakarított, minisztériuma, közbeszerzési, gyerekeinkért, alkalmazására, érdekvédelmet, ajánlatonként, szegénysorban, kisebbségben, nagyvilághoz, haszonélvező, nyomorúságos, szegénysorba, nyugodtabban, szervezettel, nappalinkból, intézménnyel, adatbázisban, prostituálta, gondolkodású, közbeszerzés, intézmények, közbeszerzési adatbázisban, különböző állami, tavalyi évre, tendereken eddig, alapösszegeket vette, legtöbb kiírásnál, opciós összeget, alapösszeg kimerülése, nyertes cégek, meghívásos közbeszerzés, keretmegállapodás alkalmazására, szerződések száma, hivatal ehhez, normális élethez, normális kisebbség, nappalinkból akkor, Herczeg Márk, Magyar Nemzet, Rogán Antal, Nemzeti Kommunikációs Hivatal, Balásy Gyula, Kuna Tibor, Csetényi Csaba,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Kaffka_Margit  Png csokor  A televizió nem a kultúrát kép...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Hiányzik  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Soha ne kedvezz...  Alázat  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Png kislány  Próbálj meg ...  Leonardo da Vinci gondolata  Hogy lehet megtartani  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Hiányzik  Akarat  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Hogy lehet megtartani  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Szívem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Szép álmokat!  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Idő  Facebookon kaptam  Szép napot kívánok  Alázat  Gonosz démon-álarc  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Lóhere  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  Julian Brass gondolata  Bounty krémes  A Megváltó szolgálatában  Hazára minden embernek szükség...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem tiéd  Éretlen vers  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Paul David Tripp Április 21  A sors  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Kaffka_Margit  Jónás Tamás – Végtelen b...  Németh László tollából  Jónás Tamás – Végtelen b...  Egy lelki imádság  Szívem tiéd  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Lóhere  Erdőn  Szívem tiéd 
Bejegyzés Címkék
közbeszerzési adatbázisban, különböző állami, tavalyi évre, tendereken eddig, alapösszegeket vette, legtöbb kiírásnál, opciós összeget, alapösszeg kimerülése, nyertes cégek, meghívásos közbeszerzés, keretmegállapodás alkalmazására, szerződések száma, hivatal ehhez, normális élethez, normális kisebbség, nappalinkból akkor, gyerekeink civilizált, nagyobb részt, szabadságjogaik jelentős, összes megtakarított, különbség annyi, gyerekeink szépen, söpredék jólétéért, legnagyobb probléma, baloldal elfelejtett, egyszerű vidéki, baloldal prostituálta, teljes szakszervezeti, szegénysorban lévő, félelmeire alapozni, biztos egzisztenmciális, baloldal történelmi, gátlástalan haszonélvezője, egzisztenmciális, kommunikációjára, önrendelkezésre, szabadságjogaik, szakszervezeti, nyomorultaknak, kozbeszerzesre, közbeszerzésre, pénzkereséshez, haszonélvezője, alapösszegeket, kommunizmusban, felneveléséhez, kommunikációs, megtakarított, minisztériuma, közbeszerzési, gyerekeinkért, alkalmazására, érdekvédelmet, ajánlatonként, szegénysorban, kisebbségben, nagyvilághoz, haszonélvező, nyomorúságos, szegénysorba, nyugodtabban, szervezettel, nappalinkból, intézménnyel, adatbázisban, prostituálta, gondolkodású, közbeszerzés, intézmények, csakazértis, szerződések, megtaláljuk, alkalmatlan, létformájuk, nyomorultak, megdöbbentő, költségeire, felébrednek, megtalálták, gátlástalan, elcseréljék, elfelejtett, unokáinkért, összegzések, patkányokat, foglalkozni, félelmeire, szerződést, embereknek, fizetésből, kormánynak, történelmi, alapösszeg, meghatároz, figyelembe, kimerülése, százalékát, kiírásakor, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 660
  • e Hét: 3762
  • e Hónap: 14873
  • e Év: 168369
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.