Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Náci portál antiszemita rovatának volt szerzője képviseli Or
  2018-01-04 17:12:09, csütörtök
 
  Náci portál antiszemita rovatának volt szerzője képviseli Orbán közösségének értékeit az Echo Tv-n

Herczeg Márk
Politika
január 3., szerda 9:33


,,Nyugodtan mondhatom, hogy Magyarországon a korábbi egyértelmű és egyoldali baloldali médiavilág megváltozott. Van a keresztény, polgári, nemzeti tábornak hangja. Itt van ez a televízió, amire én magam is úgy tekintek, mint a jobboldal televíziójára, a mi közösségünknek az értékeit képviseli, a mi világunkról, a mi életünkről szól, tehát kétségkívül nagy változások történtek Magyarországon"

- ezt Orbán Viktor az Echo Tv-ről mondta, amikor december 7-én interjút adott a televízióban Bayer Zsoltnak és Kovács Andreának. Ezek szerint a miniszterelnök úgy tekint Mészáros Lőrinc televíziójának műsoraira, hogy azok műsorvezetői és visszatérő vendégei az ő véleményét is képviselik.

Ez viszont azt jelenti, hogy a Fidesz hivatalosan is átvette a régi, radikális, szélsőjobboldali Jobbik helyét, ugyanis az Echo Tv egyik, Keménymag című műsorában, amiben hetente négy fizetett Fidesz-rajongó beszélget, az egyik visszatérő vendég Varga-Bíró Tamás.
Fotó: Echo Tv

Varga-Bíró Tamás jelenleg blogot vezet a fideszes és állami pénzekkel kitömött Pesti Srácoknál, de korábban az Irigy Hónaljmirigy tévéműsorainak és a Bumerángnak is volt a szövegírója, majd a nemzeti-radikális Jobbik-tábor egyik arca lett. Néhány hónapja aztán szakított velük is, amikor Zagyva György Gyula volt jobbikos képviselő, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom alelnöke zsidózva fenyegette telefonon. (Frissítés: A Jobbik erről azt írta a cikkünk megjelenése után, hogy: ,,Varga-Bíró Tamás már évek óta szakított a Jobbikkal, 2014-ben többek közt a Magyar Hajnal szekerét tolta. Valótlan állításai miatt több jobbikos perben áll vele. Amikor az ominózus párbeszéd történt (az ügy egyébként bíróságon van), akkor ő már bőven a Fidesz berkein belül volt.")

Pedig pár éve még maga Varga-Bíró Tamás is nagyokat zsidózott, például a Kurucinfo Holokamu-rovatában.
Fotó: kuruc.info

Varga-Bíró 2013-ban a Kurucinfón többek között ezt az alternatív-történelmi, antiszemita gondolatát osztotta meg: ,,A hazai zsidóság leggazdagabbjai már a deportálások kezdeténél sokkal előbb átmentették vagyonukat. A vagyon tetemes része egy, az »Erec Israel« megteremtésére szánt alapba került. A többi tengerentúli bankokba, többnyire Manhattanbe. Ekkorra Magyarországon már csak a zsidó középosztály és a szegényebb zsidók tartózkodtak. Akik nem tudták megvásárolni szabadságukat. Akiket a gazdag zsidók áldozatul hagytak, méghozzá tudatosan. Ugyanis pontosan tudták, mi fog történni velük. Kvázi ők készítették elő a terepet a történésekre. Hiszen legnagyobb történelmi hazugságukat pont ezekben az években alapozták meg. Azt a hazugságot, amely azóta is busásan kamatozik nekik a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Ne legyenek tehát illúzióink: azokon a bizonyos vonatokon egytől egyig a saját népük által magukra hagyott, a saját fajtájuk által kisemmizett zsidók ültek."

2011-ben pedig a szélsőjobboldali Magyar Szigeten adta elő Kohn bácsi walzerja című dalát:


https://youtu.be/OdbvPpukAh8

Ez a dal arról szól, hogy amíg a dédapja a háborúban harcolt, addig a zsidók inkább meggazdagodtak, és leléptek, ,,és mentek a vonatok sorban, de rajtuk biz' egy Kohn se ült, és sok kemény hazugság árán a fél világ megszégyenült". Majd azt énekli:

,,És hazudtak, hazudtak egyre
És mint folyó, úgy dőlt a lé
Ajjajjaj-jajjajjaj
Zyklon-B, Zyklon-B"

A konklúzió: ,,hogy szakadna rájuk az ég", ,,elég volt belőlük, elég!"

De Varga-Bíró Tamás zsidózott Szegedi Csanád háza előtt is, illetve beleszállt Polgár Judit sakkozóba, miközben idegenbarát magyargyilkosnak nevezte a kormányoldalon sokat hivatkozott Szent Istvánt.

2010-ben pedig magáról Orbán Viktorról és a Fideszről készített egy videoklipet, amiben a kormányoldalt zsidózta egyértelműen.

https://youtu.be/4_LDVZy6gaQ

Varga-Bíró Tamás emellett írt dalt Vona Gábor gárdista mellényéről és parodizálta a gyöngyöspatai cigányokat is.

https://www.youtube.com/watch?v=d_fdrb1bhwg

Orbán Viktor tavaly júliusban arról beszélt Benjámín Netanjáhú izraeli miniszterelnök mellett állva, hogy ,,Magyarország kormánya hibát, sőt bűnt követett el, amikor a második világháború idején nem tett eleget erkölcsi és politikai kötelességének, és nem védte meg zsidó származású magyar állampolgárait", de az ő kormánya zéró toleranciát hirdetett mindenfajta antiszemitizmussal szemben.

https://streamable.com/qalls

Most a Kuruc.info Holokamu-rovatába író, Zyklon-B-ről daloló, Orbánt zsidózó Varga-Bíró Tamást hívják okoskodni Mészáros Lőrinc televíziójába, ami Orbán Viktor közösségének értékeit képviseli.

Úgy látszik, tényleg vége a politikai korrektségnek, és a helyét a rasszista tahóság töltötte be.









https://444.hu/2018/01/03/naci-portal-antiszemita-rovatanak-volt-szerzoje-kepvise li-orban-kozossegenek-ertekeit-az-echo-tv-n

--------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------


Hamar be fog illeszkedni a sok volt munkásőr közé.

hogy vót az a 2 pofonnal hazazavarjuk a nácikokat?








 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: magyargyilkosnak, szélsőjobboldali, leggazdagabbjai, közösségünknek, állampolgárait, kötelességének, magyarországon, miniszterelnök, televíziójának, tévéműsorainak, meggazdagodtak, megteremtésére, kormányoldalon, gyöngyöspatai, televíziójára, televíziójába, korrektségnek, megszégyenült, szabadságukat, kormányoldalt, tengerentúli, televízióban, történésekre, hazugságukat, hónaljmirigy, műsorvezetői, egyértelműen, magyarország, tartózkodtak, közösségének, középosztály, megvásárolni, kozossegenek, deportálások, megváltozott, hazazavarjuk, korábbi egyértelmű, jobboldal televíziójára, értékeit képviseli, televízióban Bayer, egyik visszatérő, nemzeti-radikális Jobbik-tábor, cikkünk megjelenése, ominózus párbeszéd, hazai zsidóság, deportálások kezdeténél, vagyon tetemes, többi tengerentúli, zsidó középosztály, szegényebb zsidók, gazdag zsidók, években alapozták, Echo Tv-n, Herczeg Márk, Orbán Viktor, Echo Tv-ről, Bayer Zsoltnak, Kovács Andreának, Mészáros Lőrinc, Echo Tv, Varga-Bíró Tamás, Pesti Srácoknál, Irigy Hónaljmirigy, Zagyva György Gyula, Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, Magyar Hajnal, Kurucinfo Holokamu-rovatában, Erec Israel«, Ekkorra Magyarországon, Magyar Szigeten, Szegedi Csanád, Polgár Judit, Szent Istvánt, Orbán Viktorról, Vona Gábor, Benjámín Netanjáhú, Varga-Bíró Tamást,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam Krisztina b...  James Allen  Robin Wight pitypang szobra  Magamnak  Vito Giaquinto gondolata  Jázmin  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Robin Wight pitypang szobra  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Csend  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Márai Sándor tollából  Minden tavaszból őrizz..  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Anyámról való emlékek  Különleges  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Bársony székben  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szabó T. Anna - Pitypang  Paul David Tripp Április 15  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Tavaszi este  Tanácsok egy pszichológustól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Robert Merle tollából  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Facebookon kaptam  Latinovits Zoltán tollából  Márai Sándor tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Bornyi Veronika haiku verse  Jó nap volt  Andrássy Réka - A bolond Böske  Bársony székben  Jó nap volt  A felvilágosodás...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Különleges  Szabó T. Anna - Pitypang  Márai Sándor tollából  Gebhardt Nóra versei II.  Sorsunk miatt...  Hamvas Béla  Szép estét  Szép estét kedves látogatóimn...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  különleges  Vidámság  A sorsod  Facebookon kaptam  Az ember  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péterre emlékezünk  Jázmin  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Andrássy Réka - A bolond Böske  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Szívek  Facebookon kaptam  képre írva  Walter Chrysler mondta  Tanmese  Martin Buber, A haszidim meséi  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Van néhány kérdés, amin gondol...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Vidámság  40 felett  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  "Ez egy csoda"  József Attila - Kopogtatás nél... 
Bejegyzés Címkék
korábbi egyértelmű, jobboldal televíziójára, értékeit képviseli, televízióban Bayer, egyik visszatérő, nemzeti-radikális Jobbik-tábor, cikkünk megjelenése, ominózus párbeszéd, hazai zsidóság, deportálások kezdeténél, vagyon tetemes, többi tengerentúli, zsidó középosztály, szegényebb zsidók, gazdag zsidók, években alapozták, bizonyos vonatokon, saját népük, saját fajtájuk, szélsőjobboldali Magyar, háborúban harcolt, zsidók inkább, vonatok sorban, kormányoldalon sokat, kormányoldalt zsidózta, gyöngyöspatai cigányokat, második világháború, politikai korrektségnek, rasszista tahóság, magyargyilkosnak, szélsőjobboldali, leggazdagabbjai, közösségünknek, állampolgárait, kötelességének, magyarországon, miniszterelnök, televíziójának, tévéműsorainak, meggazdagodtak, megteremtésére, kormányoldalon, gyöngyöspatai, televíziójára, televíziójába, korrektségnek, megszégyenült, szabadságukat, kormányoldalt, tengerentúli, televízióban, történésekre, hazugságukat, hónaljmirigy, műsorvezetői, egyértelműen, magyarország, tartózkodtak, közösségének, középosztály, megvásárolni, kozossegenek, deportálások, megváltozott, hazazavarjuk, kétségkívül, illeszkedni, világháború, mellényéről, parodizálta, antiszemita, hivatkozott, idegenbarát, átmentették, kisemmizett, bumerángnak, megjelenése, készítették, hivatalosan, szövegírója, világunkról, videoklipet, toleranciát, manhattanbe, mindenfajta, történelmi, fenyegette, legnagyobb, keresztény, cigányokat, odbvppukah, kurucinfón, vagyonukat, visszatérő, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1832
  • e Hét: 5596
  • e Hónap: 9341
  • e Év: 162837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.