Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának,
  2018-01-05 16:46:06, péntek
 
  2018. január 4., csütörtök

GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE

Esmeraldának, de lett is olyan a látása a népszerű sorozat-hősnőnek, hogy a sas leszáll az ablakára a receptért!
Orbán pofátlansága olyan szép, hogy az ember el is felejt dühöngeni rajta, hiszen amikor Mészáros Lőrincnek hívják, akkor az ország leggazdagabb magánszemélyei közé tartozik, amikor meg miniszterelnöknek, akkor úgy bánik az ország - a te, az én meg a Tót Ottó - pénzével, mint egy középkori uralkodó a kincstárával.
Szerintem ott is tartja a gatyája zsebében, és gyönyörködve morzsolgatja szotyolázás közben - mikor mi akad a kezébe, hol egy mogyoró, hol egy erőmű...
Szeretett Vezérünk ugyanis pénzt kér a választóktól nemes céljai támogatására, merthogy ami rendelkezésére áll, az kevés az előtte tornyosuló gigászi feladathoz - üres a kincstár, jól tudja.
És onnan tudja jól, hogy ő volt az, aki kilopta belőle a lóvét, a maradékból meg stadionokat építget, merthogy ez a hobbija, meg a zsebhoki.


Nem az a fájdalmas ebben, hogy ez már valóban az elszemtelenedés csúcsa, hanem az, ahogy erre magyarember reagál a Nyugati Pályaudvar előtt.
A sok kilógó seggű szegényember mellébeszél, meg azt mondja, hogy ha lenne pénze, támogatná a kormányt az előtte álló harcokban anyagilag, így csak minden másban - ahelyett, hogy elküldené a francba azt, aki az ország legnagyobb tolvaja, aki emellett legfeljebb beteg elméje rémeivel folytat kilátástalan harcot - igaz, azt legalább állandóan.
Gyermekkorunkban is kellett egy ismeretlen és megfoghatatlan fogalom, amitől retteghettünk, akkor ezt - családi tradíciótól függően - hol Mumusnak, hol Bumbusnak hívták, és a neve említésére is rettegve bújt a kisgyerek a dunyha alá.
Igaz, akkor mi négyévesek voltunk, mostanra meg a társadalmat sikerült elmeállapotát tekintve egy négyéves szintjére zülleszteni, mondván jön a Migráncs, mars a dunyha alá - de előtte perkáld le a dunyhahasználati díjat.
Siralmas.
A nép libasültet akar enni, miközben kulcsot ad a rókának a libaólhoz.


Orbán egyébként azért nyer, mert ő ismeri legjobban a nép lelkét, a többi politikus el sem tudja képzelni, hogy valaki egy ilyen pofátlanságot jó ötletnek tartson, merthogy annyira abszurd ez az egész.
Ionesco és Örkény teremtményei a távoli kanyarban sincsenek a királynak és az ő másik énjének, Lőrinc kötélbarátnak dicső tetteihez képest.
De ez az ország maga Abszurdisztán, itt a vállalkozó a pénzét ajánlgatja - természetesen csak méltányos összeget, és azt hiszi, hogy a méltányosság mértékét majd ő állapíthatja meg.
Első alkalommal meglehet, de az sem kizárt, hogy eszébe jut majd Rákosi Békekölcsön nevű fosztogatása, és alkotó módon kezd viszonyulni a történelemhez.
A vállalkozó megtekinthető a video utolsó szereplőjeként, az embernek óhatatlanul eszébe jut a tartalom és forma egységének marxi tana...
Teszi ezt akkor, mikor az év azzal indult, hogy az uralkodó és vazallusai jó munkájuk elismeréseként megnyerhettek néhány párszáz milliárdos közbeszerzést és nekiláthattak a Paks II. címen folyósított orosz kölcsön elköltéséhez - hogy mire, az meg nem tartozik rád, ne kotorássz te a nemzet nagyjainak zsebében!
Kossuthtól sem szoktuk megkérdezni, mire költötte az árvák pénzét, se, azt, hogy hova tette az általa megvédett államkincstárat, mint ahogy Kun Bélától sem.


Szépek ezek a választási évek, ilyenkor lehet tanulmámyozni a maga teljes szépségében azt, hogy minden népnek olyan elitje van, amilyet érdemel.
Megkaptuk, habár én azt hiszem, hogy lesznek ezek még pofátlanabbak is - igaz, azt is meg fogjuk érdemelni...

http://www.pupublogja.hu/2018/01/gyujtes-szemmutetre.html

--------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------



Fejlődéstörténetünk a "nem mi nyerjük a legtöbbet"-től a "fizessetek is a seggnyalásért"-ig.
Hát nem "ügyes" ez a hatalommániás lókupec? Ezen pofátlan akciójával egyrészt fokozza a birkanyáj harci készültségét, másrészt alibit teremt a tiltott pártfinanszírozásuknak. Mert, hogy a kampányukhoz szánt összeget már tuti lenyúlták a közösből.
Ez az ország nem tanul semmiből, ez a nép nem ismeri saját történelmét. Genetikailag bele van kódolva az alattvalósság.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: gyermekkorunkban, dunyhahasználati, elszemtelenedés, államkincstárat, rendelkezésére, elismeréseként, magánszemélyei, megfoghatatlan, szereplőjeként, történelemhez, hatalommániás, seggnyalásért, pofátlanságot, kötélbarátnak, pofátlanabbak, tanulmámyozni, abszurdisztán, megtekinthető, természetesen, nekiláthattak, közbeszerzést, megnyerhettek, alattvalósság, elmeállapotát, retteghettünk, leggazdagabb, kampányukhoz, készültségét, gyönyörködve, esmeraldának, genetikailag, morzsolgatja, elköltéséhez, választóktól, támogatására, állapíthatja, népszerű sorozat-hősnőnek, ország leggazdagabb, középkori uralkodó, gatyája zsebében, választóktól nemes, előtte tornyosuló, elszemtelenedés csúcsa, előtte álló, ország legnagyobb, neve említésére, társadalmat sikerült, négyéves szintjére, dunyhahasználati díjat, többi politikus, ilyen pofátlanságot, távoli kanyarban, GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE Esmeraldának, GYŰJTÉS SZEMMŰTÉTRE, Mészáros Lőrincnek, Szeretett Vezérünk, Nyugati Pályaudvar, Rákosi Békekölcsön, Paks II,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Png telefon  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  A Megváltó szolgálatában  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Akarat  s immár én is felragyogva, ért...  Png nő  Adakozás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Hazára minden embernek szükség...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Png csokor  Reggel van  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Gonosz démon-álarc  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mindig jusson idő nevetni  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Png nő  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Kerüld el az evangélium örömén...  Szép estét  Facebookon kaptam  Esti kép  Bertolt Brecht -től idézet  Bertolt Brecht -től idézet  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Adakozás  Próbálj meg ...  Mi lenne ha  Akarat  Facebookon kaptam Krisztinától  A jó emberek mindig szépek mar...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png ház  Facebookon kaptam  képre írva  Jónás Tamás – Végtelen b...  Garai Gábor - Takarítás  Mindig jusson idő nevetni  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Nem számIt  Paul David Tripp Április 21  Png virág  Ágai Ágnes – Csendélet  képre írva  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Reggel van  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Png virág  Jó éjszakát  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Neked tudnod kell  Mi lenne ha  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
népszerű sorozat-hősnőnek, ország leggazdagabb, középkori uralkodó, gatyája zsebében, választóktól nemes, előtte tornyosuló, elszemtelenedés csúcsa, előtte álló, ország legnagyobb, neve említésére, társadalmat sikerült, négyéves szintjére, dunyhahasználati díjat, többi politikus, ilyen pofátlanságot, távoli kanyarban, ország maga, pénzét ajánlgatja, méltányosság mértékét, vállalkozó megtekinthető, video utolsó, embernek óhatatlanul, nemzet nagyjainak, árvák pénzét, általa megvédett, választási évek, maga teljes, hatalommániás lókupec, birkanyáj harci, kampányukhoz szánt, gyermekkorunkban, dunyhahasználati, elszemtelenedés, államkincstárat, rendelkezésére, elismeréseként, magánszemélyei, megfoghatatlan, szereplőjeként, történelemhez, hatalommániás, seggnyalásért, pofátlanságot, kötélbarátnak, pofátlanabbak, tanulmámyozni, abszurdisztán, megtekinthető, természetesen, nekiláthattak, közbeszerzést, megnyerhettek, alattvalósság, elmeállapotát, retteghettünk, leggazdagabb, kampányukhoz, készültségét, gyönyörködve, esmeraldának, genetikailag, morzsolgatja, elköltéséhez, választóktól, támogatására, állapíthatja, teremtményei, kincstárával, pofátlansága, kilátástalan, fosztogatása, szegényember, méltányosság, társadalmat, folyósított, megkérdezni, szotyolázás, óhatatlanul, békekölcsön, zülleszteni, szemmutetre, tradíciótól, stadionokat, mellébeszél, magyarember, viszonyulni, szépségében, szemműtétre, történelmét, nagyjainak, említésére, ajánlgatja, legnagyobb, egységének, libasültet, kossuthtól, feladathoz, alkalommal, tornyosuló, fizessetek, milliárdos, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1469
  • e Hét: 2956
  • e Hónap: 14067
  • e Év: 167563
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.